Mäklare Johan Gedda

Johan Gedda

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Glimmergatan 94, Tegelbruket, Alingsås kommun
 • Mån 9 okt kl 16:00

Glimmergatan 94

Villa
Tegelbruket, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
3 950 000 kr
104 + 103 m²
6 rum
898 m² tomt

Välkomna till populära Tegelbruket och Glimmergatan 94! Här erbjuds nu en rymlig, välplanerad och välskött 1-plans villa i vinkel med källare med lugnt och barnvänligt läge. Villan, som har en totalyta på 207 kvm (104 + 103 kvm), inrymmer 6 rum och kök varav 4 sovrum. Helkaklat badrum, duschrum med bastu och trivsamt kök med luckor från Härjedalskök. Stort vardagsrum med utgång till stensatt uteplats och den fantastiska, grönskande trädgården som erbjuder allt från vinbär och krusbär till äpple, plommon och odlingsland. Trädgården är dessutom insynsskyddad och erbjuder fina gräsytor - perfekt för de yngres bus och lek tillika dig med gröna fingrar. Fiber och luft-luftvärmepump finns installerat. Mekanisk FTX-ventilation ger bra luftombyte och skönt klimat i huset. Fristående garage med plats för en bil och förvaring. Uppfart med plats för en bil. Här bor man med närhet till skogsmarker, motionsleder, flera matbutiker samt sjön Mjörn. För- och grundskola samt flera lekplatser finns på promenadavstånd. Alingsås mysiga stadskärna nås med lokalbuss eller på cirka 10 minuters cykeltur. Välkomna att höra av er vid frågor och boka in er till visning av denna hemtrevliga och väl omhändertagna villa hälsar Johan Gedda!

 • Plus
 • Uteplats
Tegelbruksgatan 71, Tegelbruket, Alingsås kommun
 • Mån 9 okt kl 17:30
Tegelbruksgatan 71, Tegelbruket, Alingsås kommun, bild 2
Tegelbruksgatan 71, Tegelbruket, Alingsås kommun, bild 3

Tegelbruksgatan 71

Villa
Tegelbruket, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
3 850 000 kr
124 + 12 m²
5 rum
298 m² tomt

Nu har vi nöjet att kunna erbjuda en fristående enplansvilla längst ner vid Tegelbruksviken. Tegelbruksgatan 71 har ett utmärkt läge inom det lugna och bilfria området med gemensam grönyta precis utanför dörren. Likaså skogen och bara en kort promenad ut till badplatsen vid Lycksalighetens ö, som erbjuder rekreation och härliga klippbad. Strax intill området finns Tegelslagarens förskola och fin lekplats. Nolhagaparken, Mjörnstranden och Alingsås centrum nås också på promenad- och cykelavstånd. När man kliver in genom ytterdörren möts man av rymd och ljus, öppen planlösning och bra disponerade ytor. Under åren har villan tagits väl om hand och renoverats smakfullt, bland annat yttertak, fönster, målade fasader, kök från Sentens och helkaklat badrum. Unikt för detta hem är att det finns totalt 5 rum varav 4 sovrum. Nuvarande ägare har låtit bygga om det ursprungliga förrådet, vilket gör att boarean nu är cirka 133 kvm och resterande 3 kvm avser praktiskt förråd som nås från utsidan via altanen. Stort vardagsrum med öppen spis med insats samt matplats med anslutande isolerat uterum och solig altan. Genomgående gott om praktiska förvaringslösningar. Fiber finns installerat precis som markiser på alla fönster. Garageplats i länga. Ett läge och trivsamt boende utöver det vanliga i ett praktiskt plan - varmt välkomna på visning hälsar Johan Gedda!

 • Premium
 • Uteplats
Enehagsgatan 62, Enehagen, Alingsås kommun
Enehagsgatan 62, Enehagen, Alingsås kommun, bild 2
Enehagsgatan 62, Enehagen, Alingsås kommun, bild 3

Enehagsgatan 62

Radhus
Enehagen, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
4 695 000 kr
128 + 6 m²
6 rum
419 m² tomt

Varmt välkomna till mysiga Enehagen! Snart kommer denna moderna, mycket fint renoverade och väldisponerade familjevilla på lugn och barnvänlig återvändsgata till salu. Strax intill bostaden finns flera grönytor, stor lekplats och härliga naturområden där också Kvarnsjön bjuder in till ett härligt morgon- eller kvällsdopp. Villan inrymmer 6 rum och kök varav 4 sovrum. Under åren har omfattande renoveringar utförts, bland annat nytt kök, två nya badrum, tvättstuga, yttertak, 3-glas fönster, målade fasader och solceller på taket, för att bara nämna några. Fiber och elbilsladdare finns installerat. Med andra ord ett hem i mycket gott skick där man som köpare kan flytta rakt in! Fristående garage och flera uteplatser med möjlighet till sol över hela dagen och kvällen. Insynsskyddad gräsmatta på baksidan med kvällssol. Välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Johan Gedda för mer information och intresseanmälan redan nu!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Sundshagsbacken 14, Norsesund, Alingsås kommun

Sundshagsbacken 14

Tomt
Norsesund, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
2 695 000 kr
4 377 m² tomt

Här ges nu ett enastående och högst unikt tillfälle att förvärva en stor fastighet om hela 4 377 kvm utmed Sundshagsbacken, mitt i grönskande och natursköna Norsesund! Fastigheten är placerad med enskilt och bra solläge nästan längst in på lugn och mysig grusväg, med kort avstånd till sjön Sävelången, fina naturstråk, för- och grundskola, pandeltågstation för att bara nämna några av alla fördelar. Positivt förhandsbesked och alla efterfrågade utredningar finns beviljat från Alingsås kommun gällande möjlighet att stycka av två tomter med båda tillhörande bostadshus och garage. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns att ansluta. Med andra ord en fantastisk möjlighet för er som vill bygga ert drömhus från valfri husleverantör på stor tomt, dessutom med möjlighet att stycka av och delfinansiera det egna bygget. Också en lika stor möjlighet att förvärva och förvalta vidare fastigheten och dess möjligheter gällande avstyckning och byggnation i kommersiellt syfte. Förhandsbeskedet och utredningar finns att ta del av för mer information under fliken dokument på annonsen. Ett läge och en fastighet med möjligheter som sällan bjuds ut på öppna marknaden, ett helt klart unikt tillfälle! Varmt välkomna att själva åka ut och kika, lämna ert intresse för mer information och boka in visning med ansvarig fastighetsmäklare Johan Gedda!

 • Plus
Torparegatan 39, Ingared, Alingsås kommun
 • Budgivning pågår

Torparegatan 39

Villa
Ingared, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
3 850 000 kr
136 + 6 m²
5 rum
462 m² tomt

Varmt välkomna till lugna och trivsamma Ingared och denna hemtrevliga villa på Torparegatan 39! Torparegatan är den perfekta gatan för barnfamiljen som vill uppleva "Bullerbykänsla". Villan är placerad utmed lugn och barnvänlig gata och har dessutom fördelen att ha natur och skog i direkt anslutning på den lugna och insynsskyddade baksidan med altan och gräsmatta som vetter mot väster. Med andra ord helt perfekt för barnens bus och lek. Ett idag energieffektivt boende som dessutom har ett bra läge på taket med sol över hela dagen, för att kunna installera solceller för ännu bättre energieffektivitet. Villan fördelar 1,5-plan och därtill inredd vind med fönster i två väderstreck. Totalt finns idag 5 rum varav 3-4 sovrum och därtill möjlighet att dela av till ytterligare ett rum om man så har behov. Trivsamt kök, stort vardagsrum, två moderna och helkaklade badrum från 2017 och 2019, separat tvättstuga med groventré mm. Vidbyggt garage med plats för både bil och förvaring. Uppfart med plats för en bil. I Ingared bor du med trygghet och närhet till både populär förskola och grundskola, närlivsbutik, pizzeria samt fin badplats i Sävelången med både sandstrand och brygga. Bra kommunikationer via både E20 och pendeltåg från Norsesund till både Göteborg och Alingsås. Välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Johan Gedda redan nu för intresseanmälan och mer information!

 • Plus
 • Uteplats
Kungälvsvägen (Villatomt), Kvarnbacken, Alingsås kommun

Kungälvsvägen (Villatomt)

Villa
Kvarnbacken, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
4 785 000 kr
1 680 m² tomt

Välkomna till Alingsås västra delar och denna villatomt utmed Kungälvsvägen! Tomten ligger i ett naturskönt och strategiskt läge nära kommunikationer, med kort promenad- och cykelavstånd till både för- och grundskola, flera mataffärer, restauranger och Alingsås charmiga stadskärna. Det är också nära till den mysiga Fjällsjön där både morgon- och kvällsdoppet kan avnjutas tillika skridskoåkning på vintern. Här finns med andra ord chansen att bygga ditt eget drömhus med naturen inpå knuten och samtidigt stadens alla fördelar på nära avstånd. Här erbjuds nu en villatomt om 1 680 kvm. På tomten finns redan uppfört ett stort dubbelgarage om cirka 80 kvm plus extra loft, grusad uppfart samt infartsväg. Positivt förhandsbesked finns från Alingsås kommun för enfamiljsvilla med antingen ett plan alternativt ett plan med inredd vind. Huset planeras att placeras på platån innanför garaget, i ett skyddat läge in mot skogskanten. Byggnation och totalentreprenad ombesörjer A-hus. På denna fastighet är förslaget Villa Svalöv - en modern och bra planerad 1-plans villa med genomgående ljus planlösning och stora fönsterpartier. Möjlighet finns att välja annan husmodell i A-hus katalog som passar utifrån tomtens förutsättningar och beviljat förhandsbesked. Hör av er till Carl Björkqvist 0708-346921, [email protected] på A-hus för mer information om hus och entreprenad. Missa inte chansen att förverkliga din bostadsdröm! Välkomna att lämna ert intresse och kontakta ansvarig fastighetsmäklare Johan Gedda för mer information redan idag!

 • Nyproduktion
Kampetåvägen 27 och 29, Rödene, Alingsås kommun

Kampetåvägen 27 och 29

Tomt
Rödene, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
750 000 kr
1 770 m² tomt

Varmt välkomna till Kampetåvägen som är trivsamt och naturskönt belägen i omtyckta Rödene, strax utanför Alingsås! Här erbjuds nu två plana, byggklara villatomter tillsammans med totalentreprenad för nybyggd villa med lugnt, lantligt och soligt läge. Positivt förhandsbesked för enfamiljsvilla med tillhörande garage på båda tomterna. Tomterna är placerade intill varandra nästan längst in på den mysiga Kampetåvägen, där den ena tomten är 1 770 kvm (Kampetåvägen 27) och den andra är 2 076 kvm (Kampetåvägen 29). Här planeras en byggnation, totalentreprenad och leverans av hus från A-hus. Som köpare väljer man själv vilket hus man vill låta bygga ur husleverantörens katalog. Offert lämnas på begäran på totalentreprenad dvs. allt från tomtköp till färdigt hus (utvändig målning kvarstår). Markarbete, VA, el, samt alla entreprenader för att få huset inflyttningsklart. Rödene är beläget cirka 5 kilometer norr om Alingsås stadskärna bland gårdar och öppna fält i en härligt lantlig och rogivande miljö. På nära avstånd finns busshållplats och för den som önskar går det att promenera och cykla in till Alingsås. Strax utanför tomtgränsen finns vackra skogsområden att ströva runt i med både bär- och svampmarker samt flera mysiga skogssjöar som möjliggör både morgon- och kvällsdopp. Låter det spännande? Hör av er till Carl Björkqvist 0708-34 69 21, [email protected] på A-hus för mer information om hus och entreprenad. Välkomna att lämna ert intresse redan nu och kontakta fastighetsmäklare Johan Gedda eller hussäljare Carl Björkqvist för mer information eller för att boka in tomtvisning på plats. Öppen tomtvisning med hussäljare från A-hus på plats vid tomterna sker söndag 7 maj kl 11:00-12:00, varmt välkomna!

 • Nyproduktion
Banvaktsvägen, Norsesund, Alingsås kommun

Banvaktsvägen

Tomt
Norsesund, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
1 900 000 kr
1 564 m² tomt

I natursköna och sjönära Norsesund finns nu en enastående möjlighet att förvärva en helt byggklar tomt med möjlighet att bygga sitt drömhus! Här erbjuds nu en villatomt med direkt sjönära läge och glimt ner mot sjön Lillelången. Bygglov, strandskyddsdispens och alla utredningar är betalda och klara för enfamiljsvilla och vidbyggd lägenhetsdel, så här kan man sätta igång och bygga direkt. Se länkade ritningar för det hus som har planerats från Mariedalshus. Om man önskar bygga en annan villa behöver man som köpare ansöka om nytt bygglov. Norsesund är en pärla med närhet till både Alingsås och Göteborg, inte minst med tanke på det smidiga pendeltåget och kort avstånd till E20. Närhet till natur och flera sjöar. I närområdet finns bl.a. mysig restaurang i det gamla stationshuset och omtyckt förskola. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för markvisning!

Hemsjö Hagevägen Villatomt, Hemsjö, Alingsås kommun

Hemsjö Hagevägen Villatomt

Tomt
Hemsjö, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
5 240 000 kr
3 000 m² tomt

Välkomna till Hemsjö Hagevägen som är trivsamt och naturskönt placerad i mysiga Hemsjö! Här erbjuds nu en blivande, fantastisk naturtomt som planeras bli cirka 3 000 kvm efter avstyckning, som vackert bäddas in bland grönska och stengärdsgårdar. Positivt förhandsbesked för enfamiljsvilla med tillhörande garage. Här planeras en byggnation och totalentreprenad med Team Lyckebacka AB. Leveransen av hus kommer från VårgårdaHus och man kan fritt välja modell ur deras katalog. I annonsen är förslaget Villa Nolhaga, som är en modern 1-plans villa i ladhusstil. Kommunalt vatten och avlopp. Möjlighet att ansluta fiber enligt separat överenskommelse. På nära avstånd nås bra pendlingsalternativ till Alingsås och Göteborg med E20, buss i Ingared och tågstation i Norsesund. Flera sjöar, natur och strövområden samt populär förskola och skola för F-klass till och med åk. 6. Låter det spännande? Hör av er till Jonas Lundgren 0733-820120, jonas.l[email protected] på Team Lyckebacka för mer information om hus och entreprenad. Välkomna att lämna ert intresse redan nu och kontakta fastighetsmäklare Johan Gedda för mer information! Visning sker på egen hand eller med hussäljare / ansvarig fastighetsmäklare vid önskemål.

 • Nyproduktion
Marias väg - Nyproduktion 1, Hemsjö, Alingsås kommun

Marias väg - Nyproduktion 1

Tomt
Hemsjö, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
4 695 000 kr
1 750 m² tomt

Välkomna till naturnära och populära Hästeryd i utkanten av Hemsjö och Marias väg! Här erbjuds nu två blivande villatomter tillsammans med totalentreprenad för nybyggd villa, nästan längst in på lugn och barnvänlig grusväg. Tomterna, som har ett högt och naturnära läge, planeras bli cirka 1 750 kvm efter avstyckning. På denna blivande tomt är det planerat för Villa Lyckebacka från Team Lyckebacka AB som totalentreprenör. Villan är en rymlig familjevilla med upp till 6 rum och kök varav 4 sovrum. Priset avser totalentreprenad där familjen bara kan flytta rakt in. Hästeryd och Hemsjö är ett trivsamma områden med närhet till både Alingsås och Göteborg, inte minst med tanke på den smidiga anslutningen ut till E20. Naturen in på knuten och närhet till flera sjöar. I Hemsjö finns bla. omtyckt för- och grundskola. Hör av er till Jonas Lundgren 0733-820120, [email protected] på Team Lyckebacka för mer information om hus och entreprenad. Välkomna att åka ut och kika själva, lämna ert intresse och kontakta fastighetsmäklare Johan Gedda för mer information!

Marias väg - Nyproduktion 2, Hemsjö, Alingsås kommun

Marias väg - Nyproduktion 2

Tomt
Hemsjö, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
4 695 000 kr
1 750 m² tomt

Välkomna till naturnära och populära Hästeryd i utkanten av Hemsjö och Marias väg! Här erbjuds nu två blivande villatomter tillsammans med totalentreprenad för nybyggd villa, nästan längst in på lugn och barnvänlig grusväg. Tomterna, som har ett högt och naturnära läge, planeras bli cirka 1 750 kvm efter avstyckning. På denna blivande tomt är det planerat för Villa Lyckebacka från Team Lyckebacka AB som totalentreprenör. Villan är en praktisk enplansvilla om 5 rum och kök varav 3 sovrum med bra planlösning. Priset avser totalentreprenad där familjen bara kan flytta rakt in. Hästeryd och Hemsjö är ett trivsamma områden med närhet till både Alingsås och Göteborg, inte minst med tanke på den smidiga anslutningen ut till E20. Naturen in på knuten och närhet till flera sjöar. I Hemsjö finns bla. omtyckt för- och grundskola. Hör av er till Jonas Lundgren 0733-820120, [email protected] på Team Lyckebacka för mer information om hus och entreprenad. Välkomna att åka ut och kika själva, lämna ert intresse och kontakta fastighetsmäklare Johan Gedda för mer information!

Visar alla 11