Nyproduktion

Kampetåvägen 27 och 29

Rödene, Alingsås kommun Se på karta

750 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 770 m²
Nyproduktion

Varmt välkomna till Kampetåvägen som är trivsamt och naturskönt belägen i omtyckta Rödene, strax utanför Alingsås! Här erbjuds nu två plana, byggklara villatomter tillsammans med totalentreprenad för nybyggd villa med lugnt, lantligt och soligt läge. Positivt förhandsbesked för enfamiljsvilla med tillhörande garage på båda tomterna.

Tomterna är placerade intill varandra nästan längst in på den mysiga Kampetåvägen, där den ena tomten är 1 770 kvm (Kampetåvägen 27) och den andra är 2 076 kvm (Kampetåvägen 29).
Här planeras en byggnation, totalentreprenad och leverans av hus från A-hus. Som köpare väljer man själv vilket hus man vill låta bygga ur husleverantörens katalog. Offert lämnas på begäran på totalentreprenad dvs. allt från tomtköp till färdigt hus (utvändig målning kvarstår). Markarbete, VA, el, samt alla entreprenader för att få huset inflyttningsklart.

Rödene är beläget cirka 5 kilometer norr om Alingsås stadskärna bland gårdar och öppna fält i en härligt lantlig och rogivande miljö. På nära avstånd finns busshållplats och för den som önskar går det att promenera och cykla in till Alingsås. Strax utanför tomtgränsen finns vackra skogsområden att ströva runt i med både bär- och svampmarker samt flera mysiga skogssjöar som möjliggör både morgon- och kvällsdopp. Låter det spännande?

Hör av er till Carl Björkqvist 0708-34 69 21, carl.bjorkqvi[email protected] på A-hus för mer information om hus och entreprenad.

Välkomna att lämna ert intresse redan nu och kontakta fastighetsmäklare Johan Gedda eller hussäljare Carl Björkqvist för mer information eller för att boka in tomtvisning på plats.

Öppen tomtvisning med hussäljare från A-hus på plats vid tomterna sker söndag 7 maj kl 11:00-12:00, varmt välkomna!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Alingsås

Kontakt

Johan Gedda

Fastighetsbyrån Alingsås
Mäklare Johan Gedda, Fastighetsbyrån Alingsås
0733-591513
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas