Mäklare Louise Segergren

Louise Segergren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Lindekullegatan 61B, Ingared, Alingsås kommun
 • Mån 6 feb kl 17:45

Lindekullegatan 61B

Lägenhet
Ingared, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

2 400 000 kr

69 m²

3 rum

5 201 kr/mån

34 783 kr/m²

Här har du en lägenhet där vitvaror i kök är noga utvalt för matälskaren och plats för att duka upp till härlig middag eller soffhäng finns i på gemensam yta. Altan och trädgård i härligt sydvästläge med odlingslådor. Allt går hand i hand med naturens milda färger, dessutom känns allt som splirrans nytt. Här har inget lämnats åt slumpen.

 • Plus
 • Uteplats
Ingaredsgatan 33, Ingared, Alingsås kommun
 • Mån 6 feb kl 17:00

Ingaredsgatan 33

Lägenhet
Ingared, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

2 285 000 kr

70 m²

3 rum

4 231 kr/mån

32 643 kr/m²

I Ingared bor du i en lugn oas där du enkelt tar dig ut på E20 som snabbt och enkelt tar dig in till Alingsås centrum och mot Göteborg. Du bor med gångavstånd till badplats, skola, mataffär och motionsspår finns inpå knuten. Fönsterpartier i kök och vardagsrum skänker de sociala ytorna mycket ljus. För varma dagar uppskattar man möjligheten till tvärdrag från sovrummen på ena sidan och de sociala ytorna på andra sidan. Lägenhet ligger i markplan med altan där du har möjlighet till odlingslådor. Framför har man en grönyta. Invändigt finns en social yta med kök med köksö och vardagsrum i öppen planlösning mot altanen, två sovrum som båda i bra storlek och fullutrustat badrum med egen tvättavdelning. Allt är som nytt.

 • Plus
 • Uteplats
Ingaredsgatan 39B, Ingared, Alingsås kommun
 • Tor 9 feb kl 17:00
Ingaredsgatan 39B, Ingared, Alingsås kommun, bild 2
Ingaredsgatan 39B, Ingared, Alingsås kommun, bild 3

Ingaredsgatan 39B

Radhus
Ingared, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

3 000 000 kr

104 m²

4 rum

5 589 kr/mån

28 846 kr/m²

Ett fantastisk läge i Ingared med bla sjön Sävelången och Ingareds skola som närmsta granne. Ett smakfullt modernt planerat boende som erbjuder både stora sociala umgängesytor inne som ute, tre sovrum och två badrum. På husets baksida har man en stor altan som under sommarhalvåret blir en förlängning av de sociala ytorna som huset erbjuder och en plats att vistas på i lugn och ro. Lägg till ett utekök och du kan bjuda in till härliga sommarmiddagar.

 • Premium
 • Uteplats
Lövekullevägen 7, Sörhaga, Alingsås kommun

Lövekullevägen 7

Lägenhet
Sörhaga, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

2 500 000 kr

65 m²

2 rum

3 758 kr/mån

38 462 kr/m²

En av få lägenheter i Alingsås vi ser med en takhöjd om ca 3,4 meter med stora härliga fönsterpartier. Kök och vardagsrum är i öppen planlösning där man med fördel samlas kring köksön på hjul medans maten förbereds. Klädkammare i anslutning till sovrum, parkeringsplats nära huset och förråd i länga tillhör lägenheten. En välskött lägenhet som andas rymd och ljus. Här bor du mellan natur och centrumkärnan.

 • Plus
 • Balkong
Kometgatan 6F, Östlyckan, Alingsås kommun
 • Mån 13 feb kl 17:00

Kometgatan 6F

Lägenhet
Östlyckan, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås

1 600 000 kr

59,5 m²

2 rum

4 946 kr/mån

26 891 kr/m²

Här har vi en tvårummare med mycket ljusflöde, stora sociala ytor och ett kök med bra förvaring och bänkyta. Den inglasade balkongen i sydvästläge blir en förlängning av vardagsrummet under sommarhalvåret. Från balkongen blickar du ner mot föreningens innergård. En grönyta med både lekplats, grillplats och inglasat uterum som fritt kan nyttjas av föreningens medlemmar. Vill du lämna stan har du cirka 5 minuter med cykel till stationen där buss och tåg tar dig mot bland annat Göteborg, Borås och Stockholm.

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 5