Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tamara Quitz

Tamara Quitz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Arrendegatan 140, Noltorp, Alingsås kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tis 13 aug kl 17:00
Arrendegatan 140, Noltorp, Alingsås kommun, bild 2
Arrendegatan 140, Noltorp, Alingsås kommun, bild 3

Arrendegatan 140

Radhus
Noltorp, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
3 395 000 kr
105 m²
5 rum
177 m² tomt

I ett av områdets bättre lägen erbjuds nu detta inbjudande gavelradhus i friköpt form. Ett lättskött och inflyttningsklart boende i två plan och inredd vind. Här finns plats för hela familjen att trivas! Hörntomten erbjuder lite större trädgård med lummig inbäddning runt huset - perfekt för dig som gillar utelivet och härliga dagar i solen. Stensatt uteplats med morgonsol på framsidan och insynsskyddad trädgård med altan och utekök på baksidan som är i västerläge med underbar eftermiddags- och kvällssol. Invändigt erbjuds 105 kvm som disponeras över 5 rum och kök varav 3 sovrum, ett ljust och stort vardagsrum, en toalett, ett nyrenoverat badrum och ett större allrum på den inredda vinden. Huset har genomgående fina ytskick och hög standard. Området är barnvänligt och bilfritt och har nära till nästan allt, affärer, vårdcentral, förskolor, skola och inte minst skog och sjö. Utöver radhuset finns ett isolerat förråd med bra förvaringsmöjligheter på framsidan samt garageplats i länga. Välkommen att anmäla ditt intresse eller kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
Larsaviksvägen 22, Ödenäs, Alingsås kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tor 8 aug kl 17:00
Larsaviksvägen 22, Ödenäs, Alingsås kommun, bild 2
Larsaviksvägen 22, Ödenäs, Alingsås kommun, bild 3

Larsaviksvägen 22

Villa
Ödenäs, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
1 200 000 kr
127 + 40 m²
7 rum
1 411 m² tomt

Längst in på Larsaviksvägen, omgivet av grönskande skog och ett stenkast från sjön Stora-Nären, finns nu möjligheten att förvärva ett stort hus på ett underbart läge. Huset är eftersatt i underhåll och i behov av kärlek och nya händiga ägare som vill ta vara på potentialen och skapa drömhemmet. Beläget vid den vackra sjön, omringat av natur och lugn, erbjuds fantastisk utsikt och tillgång till naturupplevelser året runt. Här ryms plats för hela familjen med bland annat 7 rum och kök varav 4 sovrum, två badrum, bastu och garage. På entréplan ligger kök, vardagsrum med eldstad, båda badrummen, bastu samt 3 av sovrummen. På övre plan finns ett rymligare allrum och ett sovrum, dessutom balkong i sydvästligt läge. Utvändigt sträcker sig verandan längst hela husets framsida och ligger i anslutning till det öppna uterummet vid entrén. I den stora trädgården finns plats för lek, umgänge och avkoppling. Ta stigen ner till sjön där härliga dagar vid vattnet väntar. Välkommen att anmäla ditt intresse eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
Timmermansvägen 17A, Östra Ängabo, Alingsås kommun
  • Budgivning pågår
Timmermansvägen 17A, Östra Ängabo, Alingsås kommun, bild 2
Timmermansvägen 17A, Östra Ängabo, Alingsås kommun, bild 3

Timmermansvägen 17A

Villa
Östra Ängabo, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
5 790 000 kr
125 + 10 m²
4 rum
736 m² tomt

Välkommen till denna lättskötta, energisnåla och moderna enplansvilla. Med en boyta på 125 kvm, kök och vardagsrum i öppen planlösning med ryggåstak och tre mysiga sovrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Ett stort plus med detta hem är det rymliga garaget där du kan skydda din bil från väder och vind. Trädgården är plan och lättskött, perfekt för både barnen att leka i och för att odla egna grönsaker. När du bor här har du nära till vacker natur och grönområden där du kan ta långa promenader eller ge dig ut på löprundor. Dessutom finns det bra skolor och förskolor i närheten, vilket gör detta till det perfekta hemmet för familjen. Ta chansen att förvärva detta välskötta och moderna boende med garage redan idag. Kontakta oss på Fastighetsbyrån för att boka en visning tillsammans.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Tegelbergavägen 16, Kvarnabo, Alingsås kommun
Tegelbergavägen 16, Kvarnabo, Alingsås kommun, bild 2
Tegelbergavägen 16, Kvarnabo, Alingsås kommun, bild 3

Tegelbergavägen 16

Villa
Kvarnabo, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
2 400 000 kr
202 + 19 m²
7 rum
1 544 m² tomt

Drömmen om ett boende på landet i ett rymligt hus för den stora familjen kan nu bli sann. I ett ljust, lantligt och naturnära läge på Tegelbergavägen 16 erbjuds nu snart denna trivsamma villa om 202 + 19 kvm till salu. Här bor man rymligt och lugnt nästan längst in på den trivsamma grusvägen, med bär och svampmarker alldeles nära in på knuten - perfekt för barnfamiljen eller er som värdesätter lugnet och naturen! Villan har genomgående bra och luftig planlösning och inrymmer hela 7 rum och kök varav idag 4 sovrum som också skulle kunna bli fler om man så önskar. Två fina badrum från 2009 och 2015 samt modernt kök som sattes in 2009 från Vedum. Också tvättstugan renoverades 2009. Braskamin, uterum, flera altaner och stor trädgårdstomt för bus och lek. Bergvärme ger bra drift och fiber är installerat. Varmt välkomna på visning och kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare Johan Gedda för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Nygatan 40, Centrum, Alingsås kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Nygatan 40, Centrum, Alingsås kommun, bild 2
Nygatan 40, Centrum, Alingsås kommun, bild 3

Nygatan 40

Radhus
Centrum, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
5 200 000 kr
114 + 10 m²
5 rum
97 m² tomt

Välkommen till detta charmiga radhus i stadens hjärta! Med ett utmärkt läge bara ett stenkast från Kungsgatan och en kort promenad från Gerdsken, erbjuder detta hem en harmonisk mix av stadsliv och natur. Detta radhus har genomgått betydande renoveringar de senaste fem åren, inklusive nytt tak, två fräscha badrum och ett modernt kök. En mysig täljstenskamin ger extra atmosfär och värme till hemmet, medan tillgången till gemensamt garage, gårdshus, bastu och cykelförråd bidrar till bekvämligheten. Med närhet till Ica Nära och järnvägsstationen är allt du behöver inom räckhåll. Uteplatsen med utsikt över ån och det intilliggande förrådet är perfekta för avkopplande stunder. Sammanfattningsvis erbjuder detta radhus en bekväm och praktisk boendelösning mitt i stadens centrum. Kontakta oss idag för att boka din visning och upplev detta hem själv

  • Premium
Ekhagegatan 34, Stadsskogen, Alingsås kommun
  • Ons 31 jul kl 17:30
Ekhagegatan 34, Stadsskogen, Alingsås kommun, bild 2
Ekhagegatan 34, Stadsskogen, Alingsås kommun, bild 3

Ekhagegatan 34

Radhus
Stadsskogen, Alingsås kommun
Fastighetsbyrån Alingsås
6 000 000 kr
137 + 10 m²
5 rum
380 m² tomt

Stig in i ett underbart läge i nedre Stadsskogen, Alingsås! Här väntar ett fint kedjehus med en grym utsikt över sjön Mjörn. Med närheten till både badplatser och segelbåtssällskapets hamn kan du verkligen njuta av sjölivet till fullo. Detta välplanerade hem erbjuder fem rum och kök, perfekt för familjen eller för den som söker yta. Bastu och dusch i anslutning till altanen där det finns en nedfälld pool. Den mysiga kaminen ger en extra touch av värme och atmosfär under kvällarna, perfekt för att skapa mysiga stunder tillsammans med nära och kära. I carport behöver du aldrig oroa dig för väder och vind när du parkerar din bil. Ett modernt hus med en härlig känsla - Kontakta oss idag för att boka din visning!

  • Premium

Visar alla 6