Mjölnartäppan 44, ACCEPTERAT PRIS

Jordbro, Haninge kommun Se på karta

3 595 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
122 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
141 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
56 798 kr/år

Varmt välkommen till detta välplanerade radhus i lugnt & barnvänligt område. Huset är i två plan och fördelat på kök, hall, stort vardagsrum, fyra sovrum och två badrum. På framsidan finns förråd och i nära anslutning till bostaden finns garage i länga. Stor altan med plats för loungegrupp. På baksidan kan man njuta av härliga frukostar och middagar och här finns gott om plats för utemöbler, grill, studsmatta och grönska.

På gångavstånd från bostaden finns flera lekplatser, fotbollsplaner, förskolor, skolor och pizzeria. Buss 810 avgår i rusningstid endast fem minuters promenadväg från hemmet som tar dig till Gullmarsplan på ca 25 minuter.

Minimalt med biltrafik i området gör att barnen kan leka fritt och naturen finns runt knuten. Härifrån kan man gå till sjön Rudan och till Haninge Centrum som erbjuder ett stort utbud av shopping, restauranger, cafeér och butiker.

Direktbuss till Gullmarsplan, buss 810 och buss till Handen. Restid Jordbro / Gullmarsplan 27 minuter. Det går även pendeltåg till Stockholm respektive Västerhaninge/Nynäshamn. Restid Jordbro / Stockholm city ca 28 minuter. Med bil från Jordbro kommer man snabbt ut på motorvägen och det tar t.ex. ca 10 minuter till Farsta och en kvart till Globen.

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med välskötta innergårdar, fina lekplatser och vackra naturområden. På gångavstånd finns förskolor och skolor som te. x Segelkobben och Kvarnbäcksskolan. För den badsugne finns sjön Rudan ca 10 min bort med cykel
Flera stora grönområden finns i direkt anslutning till området samt Rudan, Torvalla, Hanveden (Haribohallen), Sörmlandsleden, Tyresta, närhet till skärgården m.m. Det finns även en spårcentral med bl.a. ett elljusspår.

Det tar ca 10 minuter till Haninge Centrum där man har allt man kan tänkas behöva. Frisörer, butiker, banker, apotek, cafeér och restauranger. Jordbro Centrum finns på gångavstånd från bostaden. Sedan finns även Ica Maxi och port73 på bekvämt avstånd.
Varmt välkommen med din intresseanmälan & till ett hem och område att trivas i!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Lynn Treard

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Lynn Treard, Erik Olsson Fastighetsförmedling
070-222 69 47