Nyproduktion

Gullberna Park - kedjehus nr 12

Karlskrona Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
136 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Avgift
5 486 kr/mån
Driftkostnad
23 124 kr/år
Pris/m²
20 956 kr/m²
Antal besök
55
Dagar på Hemnet
0
Nyproduktion

BYGGSTARTAT! På populära Gullberna Park planerar nu Trivselhus för byggnation av 10 bostadsrättskedjehus. Husen är på 136 kvadratmeter i två plan och sammanbyggda med en carport och utvändigt förråd. Husen kännetecknas av fina materialval, yteffektiv planering och stor uteplats. Planlösningen är skräddarsydd för familjer, med öppna sociala ytor, badrum på båda våningsplan och gott om förvaringsutrymmen med såväl klädkammare samt flera garderober. Separat tvättstuga med grovingång. Köket från Ballingslöv med vit lucka och vita vitvaror. Fyra sovrum på övre plan med möjlighet att välja bort en vägg och istället få ett allrum. Utemiljön erbjuder en stenlagd entré och en större terrass i trä på baksidan med direktaccess till trädgården.

All inredning är vald med omsorg och håller god kvalitet redan i standardutförandet, samtidigt finns möjligheter att sätta egen prägel genom tillval i din nya bostad.

Inflyttning planeras till hösten 2020.

Försäljning pågår och bostadsrätterna säljs enligt principen "först till kvarn". Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för mer information gällande husen samt försäljningsprocessen.

Broschyr finns att ladda ner under Dokument nedan. För mer information läs även "Byggnadsbeskrivning" och "Rumsbeskrivning" samt "Allmän information om fördelarna med att välja bostadsrätt" som också hittas under Dokument.

Lägg märke till att de bilder som är presenterade endast är exempelbilder från ett liknande hus som Trivselhus byggt på annan ort och bilderna syfte är att visa husens planlösning. Flera tillval har gjorts i bilderna, så läs noga igenom rumsbeskrivningen för att se vad som ingår enligt standard och vad som är tillval.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona