Boställsgatan 100

Lambohov, Linköpings kommun Se på karta

3 900 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
131 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
275 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1980
Driftkostnad
44 696 kr/år

Låt Er tilltalas av ett gemytligt radhus längst in på lugn, bilfri gata med ett strategiskt läge i hjärtat av Lambohov. Här kan Ni njuta ynnesten av en egen, lättskött trädgård, kunna njuta av solen från två uteplatser och fördela familjen på ett generöst antal kvadratmeter utan att det blir för trångt. Det här huset är energisnålt och väldigt bekvämt för såväl den yngre som den äldre målgruppen!

Här erbjuds ett boende på två plan med fyra, rymliga sovrum, separat kök, spatiöst vardagsrum, dubbla duschrum (varav det ena helt nyrenoverat) och tvättstuga. Förutom allt detta finns två värmeisolerade förråd, ett på vardera sida om huset samt ett hobbyrum med möjlighet till bl.a. snickeri. Huset håller en mycket god teknisk kondition och på senare tid har samtliga fönster bytts ut till moderna treglasfönster och all el har dragits om och uppdaterats fackmannamässigt. Huset värms upp av fjärrvärme. Ett garage hör till huset och det finns gott om besöksparkeringar. Hushållen i närområdet är anslutna till en samfällighet som tillhandahåller de boende bredbandsuppkoppling och möjlighet till utlåning av släpkärra, verktyg och trädgårdsredskap. Mittemot huset finns en lekplats för de mindre barnen och ungefär hundra meter bort finns en skogsdunge som inbjuder till upptäcktsfärd och kojbygge för de lite större. På vintern kan den modige kasta sig utför Slestadskullen i pulka!

Lambohov är ett mycket välplanerat område med blandad bebyggelse samt skolor och förskolor på nära avstånd. Direkt närhet till Mjärdevi och Universitetet. Bekvämt avstånd till Djurgården centrum med dess serviceutbud samt optimala cykel- och bussförbindelser med övriga staden. Slaka motionsspår inbjuder till härliga promenader och löprundor. På kort cykelavstånd har man även Vallaskogen och Tinnerö Eklandskap.

Kom och bekanta er med ert framtida drömhem - välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Linköping

Kontakta mäklaren

Einar Johansson

SkandiaMäklarna Linköping
Mäklare Einar Johansson, SkandiaMäklarna Linköping
0735582591