Körmästarevägen 46

Laröd, Helsingborg Boosta bostaden
Karta & restider

RadhusRadhus

På ett fantastiskt tilltalande läge finner ni en bostad från 2017 som genomsyras av en stilren känsla, bra materialval samt praktiska ytor. Här finner vi ett ytterst välplanerat och lättskött radhus med allt du behöver i barnvänliga Laröd. Ett synnerligt fint radhus i läcker design på eftertraktat läge med bl.a. 3 sovrum, vattenburen golvvärme på alla tre plan och en väl tilltagen takterrass i soligt söderläge som bjuder på en rogivande utsikt. Här erbjuds en av områdets bästa tomter med sol från morgon till tidig kväll. Husets arkitektur är en fröjd för ögat med sin vita putsade fasad. Vidare är trädgården insynsskyddad av staket samt har ett tillhörande isolerat förråd som rymmer det mesta. Två bilar parkeras bekvämt på den stenlagda uppfarten precis intill bostadens entré.

Väl inne i bostaden möter vi en generös planlösning med gott om ljus och luftiga sociala ytor. Fönsterpartierna är många i flera olika dimensioner och skapar en fantastisk karaktär till huset. Husets nedanvåning har ett väl genomtänkt kök i öppen planlösning med ett stort härligt vardagsrum samt ett stort helkaklat badrum med duschhörna. Husets ovanvåning däremot är mer privat där vi finner ett större sovrum med tillhörande klädkammare samt två ytterligare bra sovrum med bra förvaring. Utöver det hittar vi ett stort och familjevänligt badrum och som pricken över i:et en takterrass i soligt söderläge med en fin vy över omgivningarna.

Sammanfattningsvis ett bekymmersfritt och tidlöst hem med ytterst lite underhåll de kommande åren. Här bor man i ett tryggt område med flertalet barnfamiljer runt omkring sig. Närheten till havet, Sofiero, matbutiker, skolor, dagis och goda pendlingsmöjligheter endast 500m från dörren gör detta boendet otroligt attraktivt och är en stor anledning till varför det sällan säljs bostäder i området. Precis vid tomtgränsen finner vi även en större lekplats/park som ägs av de 17 närliggande husen och sköts av samfälligheten!

Varmt välkomna på visning med Emma Selenius!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
142 m²
Tomtarea
155 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
26 800 kr/år
Räkna på boendet
3etage Fastighetsmäklare

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Körmästarevägen 46 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 795 000 kr
Driftkostnad
26 800 kr/år

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 758
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 27 dagar sedan, den 21 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips