Nyproduktion

Morkullestråket 23B

Margretelund, Österåkers kommun Se på karta

3 650 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
105 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Förening
BRF Bofinken i Österåker
Om föreningen
Avgift
7 200 kr/mån
Driftkostnad
24 000 kr/år
Pris/m²
34 762 kr/m²
Nyproduktion

Tre kilometer öster om centrala Åkersberga, i inbäddat mellan härliga naturområden med skog, sjöar och närhet till havet, finner ni det nya kvarteret Valsjöskogen!
Här ligger 12 parhus och skapar en egen liten by. På kortsidan finner ni hus 123 med carport i direkt anslutning till huset och en stor tomt i bästa, soliga, sydvästläge. Två plan om 105 kvadratmeter fördelade på två allrum, kök, två badrum samt 3 sovrum. Boende med känslan av sitt egna hus men med tryggheten av en bostadsrättsförening har du nu möjlighet att bli de första som flyttar in.
En välkomnande hall som fortsätter till ett välplanerat kök från HTH, helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Det stora vardagsrummet på cirka 20 kvadratmeter har stora fönster och här kommer man direkt ut till uteplatsen och trädgården! Trappen tar en upp till övre plan där planlösningen är flexibel! I dagsläget finns tre sovrum, ett allrum och ett badrum. Önskas endast 2 sovrum kan du skapa ett lyxigt "master bedroom" som täcker halva ytan på övre plan och blir hela 18 kvadratmeter! Är du istället behov av fyra sovrum och känner att allrummet på entréplan räcker? Inga problem!
På övre planets badrum finns badkar för sköna, avkopplande stunder.
Takhöjden på 2,50 meter i husets rum gör att de känns extra luftiga och rymliga. Tack vare fönstersättningen, gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden och bidrar också till ljus och rymd.
Bostaden är belägen med bekvämt avstånd till både Margretelunds centrum med service som apotek och livsmedelsbutik samt till Åkersberga centrum med ett större och mer omfattande serviceutbud. Närhet till skola, förskola och gymnasium och fantastisk natur och promenadstråk! Med Roslagsbanan från Åkersberga station är du aldrig långt bort från storstadslivet. Här når du Stockholm på bara 30 minuter. Det går även direktbussar till centrala Stockholm från Åkersberga.
Drömmer ni om att vara den första att sätta foten i en nyproduktion? Tänk känslan av att färgen knappt hunnit torka och allt luktar nytt.. Perfekt julklapp och första julen i huset på Morkullestråket 23B. Inflytt i mitten av december gör att det här kan vara din framtid!

För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Vera Safi på 072 555 06 72 alt. [email protected]

Läs mer om bostaden
MOHV Täby AB