Kommande

Åbroddsvägen

Nacka Se på karta

6 700 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
170 m²
Uteplats
Ja
Avgift
7 084 kr/mån
Pris/m²
39 412 kr/m²
Kommande

Vad sägs om ett nytt, bekymmersfritt boende med egen solig tomt i Kummelnäs med naturen och Velamsunds naturreservat som granne?

Här kommer Stjärnporten AB att uppföra 10 st rymliga och fint planerade radhus med barnvänliga tomter. Belåningsgrad: 12 000 kr/kvm.

För mer information om projektet – Kontakta ansvarig Fastighetsmäklare. Renderingsbilder och mer information kommer. Anmäl gärna ditt intresse redan nu

Exteriör
Husen kommer att få stående träfasader med sadeltak som ska harmoniera med naturen. Kontrasterande fönster i grått/svart samt entrédörrar i liknande kulör. Stora skjutbara fönsterpartier ut mot altan och gräsmattor i sydväst-läge. Det kommer att finnas parkering och möjlighet (mot tillägg) att få laddstolpe för elbil.

Interiör
Entréplanet inrymmer hall, klädförvaring, badrum och de sociala ytorna: kök, matplats, vardagsrum och utgång till en härlig altan och din egna tomt med gräsmatta.

På det övre planet inryms fyra väl tilltagna sovrum, varav ett med skjutdörrar. Även här kommer det att vara ett badrum. Utrustat med dusch, wc, tvättmaskin och torktumlare. Electrolux eller motsvarande.

Ljus, skandinavisk stil med vita väggar, lätt ljuspigmenterade golv från Kährs, kök från Ballingslöv med släta luckor i ljusgrått, integrerade vitvaror och bänkskiva i slitstark komposit. Klinker i hall samt badrum från Bricmate i kalkstensliknande kompositmaterial. Vita kaklade väggar i badrum och kommoder från Haven samt blandare i kromat utförande från Tapwell.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm Kommersiellt

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.