Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm Kommersiellt

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm Kommersiellt

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Emmavägen 8, Herrviksnäs, Värmdö kommun
Emmavägen 8, Herrviksnäs, Värmdö kommun, bild 2
Emmavägen 8, Herrviksnäs, Värmdö kommun, bild 3

Emmavägen 8

Villa
Herrviksnäs, Värmdö kommun
12 000 000 kr
1,2 ha tomt

En unik sjötomt på hela 12 053 kvm, beläget på höjden i Herrviksnäs, är nu till salu. Tomten ger dig möjlighet att designa och bygga ditt eget paradis där du kan bjuda in vänner och familj för oförglömliga stunder tillsammans. Här kan du skapa din alldeles egna oas, där dina dagar fylls av frisk luft, skimrande vatten och en känsla av ro som bara en riktig sjötomt kan erbjuda. Följ stigen och trappan ner till sjöboden och den privata bryggan och njut av den oslagbara panoramautsikten över viken. Bryggan inbjuder till uppfriskande dopp i det klara vattnet och varför inte njuta av ett avkopplande bastubad efter. Sjöboden har ett allrum med pentry, rymlig bastu och dusch. På baksidan av sjöboden finns ett praktiskt förråd och även en förbränningstoalett. Från bastun har du panoramavy över vattnet och direkt utanför har du din privata brygga där du lägga till din båt, paddla kajak eller helt enkelt sitta och beundra den vackra omgivningen. För de äventyrliga själarna finns det ett hopptorn vid bryggan. På tomten står även ett litet gästhus. Fastigheten är nyligen avstyckad därav är inte taxeringsvärdet fastställt ännu utan är endast ett uppskattat, preliminärt taxeringsvärde Herrviksnäs har en nyantagen generös detaljplan som gör att du har stora möjligheter med vad du kan bygga. I samband med detaljplan finns det möjlighet att ansluta till kommunalt V/A. Se V/A-taxa under dokument. Nedan ser du vad som gäller, men den fullständiga planen ligger under dokument. Byggrätt enligt detaljplan: För fastighet med en landarea större än 2500 m2 gäller att: Största byggnadsarea för bostadshus är 250 m2, Största bruttoarea för bostadshus är 360 m2, Största totala byggnadsarea för komplementbyggnad är 80 m2 (ej enskild större än 60 m2), I Herrviksnäs bor du omgiven av natur och vatten i en stillsam och naturskön atmosfär samtidigt har du ändå närhet till stadens bekvämligheter och service, vilket gör detta till det bästa av två världar. Båtvägen tar du dig snabbt till både Strömma, Sandhamn och även in till stan. Närmaste badstrand finns vid Saravägens slut som bara är några minuters promenad bort. Det finns även sandstrand vid Toravägen och Badvägen som ligger nära. För den golfintresserade ligger Wermdö Golf & Country Club på nära avstånd. Även tennisbanor finns i området. Vid Strömma Restaurang & Kanalbar kan du under sommaren njuta av god mat och dryck. Vid Hemmesta centrum hittar du matbutik, vid handelsområdet Värmdö Köpcentrum finns ca 70 butiker, restauranger, mataffärer och två gymanläggningar. Flera förskolor finns i närområdet som Lokatten och Värmdöviks förskola, för högre årskurser finns bland annat Viks skola åk 1-6 och Hemmesta skolan F-9. Från busshållplatsen Herrviksnäs tar du dig in till Slussen på ca 40 min.

  • Premium
Hässelmara gårdsväg 12, Hässelmara, Värmdö kommun

Hässelmara gårdsväg 12

Övrigt
Hässelmara, Värmdö kommun
34 000 000 kr
470 m²
13,8 ha tomt

Småbåtshamn på Värmdö med tillhörande byggnation strategisk placerad mitt emot Bullandö Marina på fastlandet. Totalt består det av 5 fastigheter på en sammanlagd areal om 138 270 kvm. Obs! Bolagsaffär Fastighet Hässelmara 1:255 består av hela 100 536 kvm mark och 31 500 kvm vatten och har en egen skyddad havsvik. På fastigheten finns idag ca 200 båtplatser samt parkeringsplatser. Detaljplan erbjuder en stor potential för utökning av ca 150 nya båtplatser, vinterförvaring, spolplatta och möjlighet till nya parkeringsplatser. Resterande del av fastigheten består av skogsmark/ängsmark samt mark som ligger i ett område vid infarten med möjlighet till byggnation av bostäder på sikt. Fastigheten Hässelmara 1:322, areal 11 016 kvm. Uppe på en kulle med underbar utsikt över havet ligger fastighetens huvudbyggnad Hässelmara Gård som just nu genomgår en varsam totalrenovering. Renoveringen är ej färdigställd. Gården nyligen avstyckad och utgör en helt egen fastighet med separat gästhus om ca 70 kvm samt ytterligare en helt fristående stuga om ca 50 kvm även den likt gästhuset inredd med kök och badrum, samt en stor terrass med fantastisk vattenvy. Här finns även möjlighet för den hästintresserade att utveckla stall och hagar på ägorna. Fastigheten Hässelmara 1:270 är en fin byggvänlig tomt med sjöutsikt på totalt 2 083 kvm Hässelmara 1:265 Areal 2104 kvm tomtmark som idag är utarrenderad Hässelmara 1:268 Areal 2047 kvm tomtmark som idag är utarrenderad Hässelmara ligger i ett naturnära läge med en bra strategisk utgångspunkt för för att åka vidare ut i skärgården, både för skärgårdsboende och för att uppleva friluftslivet. Marinan ligger skyddat i viken som har skapat goda förutsättningar för verksamheten. Själva hamnen består av en blandning av flytbryggor , bryggor längs strandlinjen samt pålade bryggor med bojförtöjning. Utöver detta finns en nyrenoverat gästhus på ca 70 kvm, och flertalet små stugor. Alla med fantastisk närhet till havet. Totalt finns idag ca 200 båtplatser men möjlighet finns till utveckling. I slutet på viken finns en ramp för sjösättning. Hamnen har ett varierade djup upp till 7-8 meter. Investeringsmöjligheter: På Värmdö finns det en stor efterfrågan på båtplatser både av boende på fastlandet och öbor i Stockholms skärgård. Fastigheten har detaljplan, se separat dokument under länkar. Fastigheten säljs paketerad i bolag utan avdrag för latent skatt. För mer detaljerad information kontakta ansvarig transaktionsrådgivare. Hässelmara Gård kan med fördel även brukas som privat fastighet för att utforma ett drömboende alldeles vid vattnet, helt privat och ostört. I ett sådant avseende köps fastigheten separat och ej i bolagsform.

Munkvretsvägen 2, Nysättra, Norrtälje kommun

Munkvretsvägen 2

Övrigt
Nysättra, Norrtälje kommun
6 595 000 kr
390 m²
2 485 m² tomt

Hyresfastighet om ca. 390 kvm boarea med 7 st. lägenheter fördelat enligt följande: 1 st. lägenhet om 3 rok på ca. 85 kvm. 1 st. lägenhet om 2 rok på ca. 75 kvm. 1 st. lägenhet om 3 rok på ca. 75 kvm. 1 st. lägenhet om 2,5 rok på ca. 65 kvm. 3 st. lägenhter om 1 rok på ca. 30 kvm. Fastigheten genererar ett årligt driftnetto om 398 584 kr. I månadshyran ingår värme, hushållsel och sophantering. F.n. tas ingen hyra ut för parkeringsplats. Till fastigheten finns tvättrum samt förråd. Under åren 2017-2019 utfördes större renoveringar på fastigheten. Taket läggs om med Shingel ovan ny råspont. Nytt värmesystem luft/vatten värmepump installeras, omdränering utförs och fasaden renoveras. Tre lägenheter i gamla garagen i fastigheten (3 st. 1 rok) byggs och rördragningar till anslutningspunkt förnyas. Ytterligare renoveringar som utförts: -Servitut vid vattnet med byggnation av trappsteg ner till vattnet. Möjlighet finns att bygga egen brygga. 6 meter bred vid vattnet. Alla elledningar huset. Nya elskåp. Hela avloppet/rören under huset och i huset utbytt. Balkongerna renoverade. Nybyggd altan på baksidan av huset. Renoverat garage. Alla fönster omålade och renoverade. Alla badrum i huset renoverade de senaste åren. Alla kök i huset renoverade de senaste 7 åren. Alla lägenheter nyrenoverade invändigt inklusive golv. Nya yttre dörrar. Tvättstuga renoverad. Fastigheten har ett gammalt avtalsservitut från år 1940 som medger ägaren av fastigheten rätt till båtplats och väg ner till vattnet vid Vätösundet. Se bilaga under dokument. I Nysättra finns bygghandel, maskinuthyrare, Vätö sushi & wok restaurang och badplats vid Vätösundet. Mataffären Tempo finns i Harg på Vätö som ligger ca 5 km från fastigheten där även skola från åk F-6 finns. All övrig service finns i Norrtälje som ligger ca 10 km från fastigheten. SL buss 638 trafikerar Nysättra och tar er in till Norrtälje på ca. 20 minuter. Säljaren avser att sälja fastigheten via lagfart och inte genom bolagsöverlåtelse. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller önskemål om visning!

  • Plus
Åbroddsvägen 5A, Kummelnäs, Nacka kommun

Åbroddsvägen 5A

Radhus
Kummelnäs, Nacka kommun
5 350 000 kr
135 m²
6 rum
6 257 kr/mån
39 630 kr/m²

Varmt välkommen till ditt nya hem i charmiga Kummelnäs! Bostäderna är omsorgsfullt utformade med naturen som granne. Här introducerar vi en helt ny och modern bostad som erbjuder dig en bekväm vardag. Med genomtänkta detaljer och materialval som skapar harmoni och lugn, blir detta en fristad i en av Stockholms mest eftertraktade stadsdelar. Nu har ni möjlighet att förvärva ett nybyggt parhus med flexibelt tillträdesdatum! Upplev den natursköna omgivningen från vardagsrummet eller den privata uteplatsen. Ett fullt utrustat kök med vitvaror som inspirerar till matlagning, medan den soliga altanen inbjuder till avkoppling med en bra bok och en kopp kaffe. Med sina fyra sovrum, var och ett fyllt av naturligt ljus genom stora fönster, erbjuder bostaden en öppen och luftig atmosfär. De moderna badrummen är utrustade med gedigna materialval och detaljer, designade för att skapa en avkopplande stämning vid en uppfriskande dusch eller ett välbehövligt bad i badkaret. Två stilsäkra badrum, ett i entréplan och ett på övre plan. De båda badrummen är utrustade med genomtänkta materialval. Helkaklade med stora vita stående kakelplattor och klinker från Bricmate i färgen Gloss Matt White och på golvet har ni klinker Bricamate Norrvange. Badrummet på entréplan erbjuder badkar och övre plan har takdusch. Badrummet på övre plan är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare med överliggande bänkskiva. Kummelnäs är en pittoresk stadsdel som ger närhet till både natur och stadsliv. Utforska de vackra promenadstråken och badmöjligheterna i närheten, samt ett brett utbud av butiker, restauranger och kaféer. Med smidiga kommunikationer tar du dig enkelt till centrala Stockholm. Här är din chans att bli ägare till ett nybyggt, modernt parhus av bra kvalitet, omgiven av natursköna omgivningar. Parhusen är integrerade i en varierad miljö, där terrängen och naturen runt omkring är en central del av bostadsområdet. Härifrån är det bara några få minuters promenad till Velamsunds naturreservat med fantastiskt vackra vyer, hav och sjö, hästhagar och stall. Från kvarteret är det nära till restaurang Långa Raden vid Velamsund med café, grillplatser, härliga skogspromenader, elljusspår och promenadstråk i varierande terräng. En perfekt plats för den som gillar att promenera, löpträna, cykla och åka längd i fin miljö. Skulle du mot förmodan sakna stadspulsen, så finns stan 25 minuter bort med bil. Skolor och förskolor finns i närområdet. Kommunen planerar även att bygga en ny förskola på Åbroddsvägen. Det här är ett perfekt boende för er som vill ha ett modernt, alldeles nytt, lättskött och behagligt boende med närhet till det mesta!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Åbroddsvägen 2H, Kummelnäs, Nacka kommun

Åbroddsvägen 2H

Radhus
Kummelnäs, Nacka kommun
5 250 000 kr
135 m²
5 rum
6 257 kr/mån
38 889 kr/m²

Varmt välkommen till ditt nya hem i charmiga Kummelnäs! Bostäderna är omsorgsfullt utformade med naturen som granne. Här introducerar vi en helt ny och modern bostad som erbjuder er en bekväm vardag. Med genomtänkta detaljer och materialval som skapar harmoni och lugn, blir detta en fristad i en av Stockholms mest eftertraktade stadsdelar. Nu har ni möjlighet att förvärva ett nybyggt parhus med flexibelt tillträdesdatum! Upplev den natursköna omgivningen från vardagsrummet eller den härliga uteplatsen. Ett fullt utrustat kök med vitvaror som inspirerar till matlagning, medan den soliga altanen inbjuder till avkoppling med en bra bok och en kopp kaffe. Med sina fyra sovrum, var och ett fyllt av naturligt ljus genom stora fönster, erbjuder bostaden en öppen och luftig atmosfär. De moderna badrummen är utrustade med gedigna materialval och detaljer, designade för att skapa en avkopplande stämning vid en uppfriskande dusch eller ett välbehövligt bad i badkaret. Två stilsäkra badrum, ett i entréplan och ett på övre plan. De båda badrummen är utrustade med genomtänkta materialval. Helkaklade med stora vita stående kakelplattor och klinker från Bricmate i färgen Gloss Matt White och på golvet har ni klinker Bricamate Norrvange. Badrummet på entréplan erbjuder badkar och övre plan har takdusch. Badrummet på övre plan är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare med överliggande bänkskiva. Kummelnäs är en pittoresk stadsdel som ger närhet till både natur och stadsliv. Utforska de vackra promenadstråken och badmöjligheterna i närheten, samt ett brett utbud av butiker, restauranger och kaféer. Med smidiga kommunikationer tar du dig enkelt till centrala Stockholm. Här är din chans att bli ägare till ett nybyggt, modernt radhus av bra kvalitet, omgiven av natursköna omgivningar. Parhusen är integrerade i en varierad miljö, där terrängen och naturen runt omkring är en central del av bostadsområdet. Härifrån är det bara några få minuters promenad till Velamsunds naturreservat med fantastiskt vackra vyer, hav och sjö, hästhagar och stall. Från kvarteret är det nära till restaurang Långa Raden vid Velamsund med café, grillplatser, härliga skogspromenader, elljusspår och promenadstråk i varierande terräng. En perfekt plats för den som gillar att promenera, löpträna, cykla och åka längd i fin miljö. Skulle du mot förmodan sakna stadspulsen, så finns stan 25 minuter bort med bil. Skolor och förskolor finns i närområdet. Kommunen planerar även att bygga en ny förskola på Åbroddsvägen. Det här är ett perfekt boende för er som vill ha ett modernt, alldeles nytt, lättskött och behagligt boende med närhet till det mesta!

  • Nyproduktion
  • Uteplats

Visar alla 5