Skogsbrynsvägen 2A-16B

Norra Stockfallet, Karlstad Se på karta

2 638 750 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
129,2 m²
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Avgift
5 904 kr/mån
Pris/m²
20 424 kr/m²

Norra Stockfallet/Edsgatan växer med stormsteg och här ska nu Trivselhus bygga åtta parhus fördelat i 16 bostadsrätter. Husen uppförs i två plan med egen trädgård och altan. Entréplan erbjuder öppen planlösning med fullutrustat kök i vinkel, ljust vardagsrum med utgång till altan och trädgård. Vidare har nedre plan entré med anslutande klädvård och duschrum med kakel och klinkers. Övre plan har tre rogivande sovrum och möjlighet till ytterligare ett sovrum genom tillval, förvaring i klädkammare och badrum med kakel och klinkers. Till varje bostadsrätt hör även ett fristående förråd och egen parkeringsplats.

Preliminärt tillträde kvartal fyra 2022.

Detta är den andra etappen av parhus som Trivselhus uppför på Norra Stockfallet. Den första etappen (slutsåld i juli) är under byggnation just nu.

Se vilka bostäder som fortfarande finns kvar:
https://bostad.skandiamaklarna.se/till-salu/CMNYPROD/CMNYPROD52GBQQGUSN1Q8UAV

Testa gärna och klicka runt bland tillvalen under nedanstående länk:
https://www.trivselhus.se/minbostad/#/byggonline/j34qx95/Stockfale/build
OBS! Tryck inte på spara när du är klar.

Norra Stockfallet/Edsgatan är ett snabbt växande område med lugnt och naturnära läge, där bostadsrätter blandas med nyproducerade villor. Här bor du med närhet till sjön Alstern med bad- och fiskemöjligheter och skogen finns runt knuten, samtidigt som det finns goda kommunikationer via stadsbuss till centrala Karlstad. Här går även Klarälvsbanan förbi som sträcker sig genom den anrika, värmländska, landsbygden. Förskola planeras att byggas på området och en ny skola för årskurs 1-6 är planlagd på Stockfallet som ligger alldeles i närheten.

Kontakta mäklare för mer info.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Karlstad