Nyproduktion

Brageslingan 4, ACCEPTERAT PRIS!

Ormbacka, Järfälla kommun Se på karta

5 295 000 kr

5 695 000 kr -7 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
121 m²
Uteplats
Ja
Förening
BRF Täppan i Ormbacka
Om föreningen
Avgift
5 270 kr/mån
Driftkostnad
38 268 kr/år
Pris/m²
43 760 kr/m²
Nyproduktion

Nu har du möjlighet att förvärva ett nyproducerat br-radhus i populära Ormbacka. Detta radhus har ett fantastiskt läge i området med attraktiv tomt med bra solläge. Preliminärt tillträde är i mars 2023.

Väldisponerat med de sociala ytorna i halvöppen planlösning på entréplan. Från vardagsrummet nås husets altan med trätrall samt trädgårdstäppa. Köket har en stor matplats intill fönsterparti. Tillvalspaket bas plus med induktionshäll, ugn utrustad med stektermometer och automatiska tillagningsprogram, inbyggd mikrovågsugn och integrerad diskmaskin ger både funktionalitet och stil. På entréplan finns även ett duschrum och separat tvättstuga med groventré för bästa komfort.
Övre plan rymmer hela fyra sovrum, ett mindre allrum, ett badrum och en klädkammare.

Bilen parkerar ni bekvämt framför entrén. I föreningen finns lekplats, växthus och andra gemensamma ytor. I växthuset, som är ca 20 kvm stort, kan man både odla och ha barnkalas. Här bor man i ett vackert och grönt område med skogsdungar, vattendrag och golfbana i närheten. En kort buss- eller cykeltur bort ligger pendeltågsstationen som tar dig till Stockholms city på bara 18 minuter. 2026 beräknas tunnelbanan vara klar med en uppgång i närbelägna Veddesta. Barkarbystaden med IKEA och Stockholm Quality outlet ligger endast några få minuters bilresa bort.

Ni kan läsa mer om projektet på: www.bonava.se/bostad/stockholm/jarfalla/ormbacka/tappan

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Läs mer om bostaden
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakt

Frida Urciuoli

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Frida Urciuoli, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-305 17 45