Mäklare Frida Urciuoli

Frida Urciuoli

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Sibeliusgången 40, Akalla, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 11:00

Sibeliusgången 40

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 295 000 kr

93,2 m²

4 rum

5 394 kr/mån

24 624 kr/m²

Välkomna till ett underbart boende för hela familjen med fönster i två väderstreck. En inglasad balkong samt kök med stor matplats! Modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare för bästa komfort samt separat WC och klädkammare. Källarförråd, tvättstuga och garage finns i samma byggnad. Här bor du i en av Sveriges största bostadsrättsföreningar med nya 3-glas fönster och fantastisk innergård för barnen. Ta hissen ner till tvättstugan eller ditt källarförråd. Nära till det stora garaget eller till centrumpromenaden och du är nere vid tunnelbanan på ca 2 minuter. Tunnelbanan tar dig till T-Centralen på 20 minuter och i Akalla finns även gott om bussar som tar dig till exempelvis Järfälla och Sollentuna. I Akalla/Kista finns det gott om förskolor och grundskolor i både kommunal och privat drift. I Akalla centrum finns både Ica och Lidl samt gott om övrig service och restauranger. Området När du kommer till Akalla slås du av den grönska området bjuder på, inte minst från stora "Akalla stadspark". Bara ett stenkast bort hittar du den populära och mysiga "Akalla 4H Gård" och en fin golfbana som lockar till sig massor med familjer och barn. Har du barn så är du i princip granne med Akalla grundskola F-9 samt flertalet uppskattade förskolor. Känner du för att handla eller bara njuta av ett modernt shoppingcentrum ligger Kista Galleria bara en station bort. Här finns allt du behöver i form av shopping, service och inte minst restauranger från alla världens hörn.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Brageslingan 40, Ormbacka, Järfälla kommun

Brageslingan 40

Radhus
Ormbacka, Järfälla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

5 475 000 kr

121 m²

5 rum

5 270 kr/mån

45 248 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva ett nyproducerat br-radhus i populära Ormbacka. Detta gavelradhus har ett bra läge i området med uteplatsen i söderläge. Preliminärt tillträde är i maj 2023. Väldisponerat med de sociala ytorna i halvöppen planlösning på entréplan. Från vardagsrummet nås husets altan med trätrall. Köket har en stor matplats intill fönsterparti. På entréplan finns även ett duschrum och separat tvättstuga med groventré för bästa komfort. Övre plan rymmer hela fyra sovrum, ett mindre allrum, ett badrum och en klädkammare. Bilen parkerar ni bekvämt på egen p-plats på den gemensamma parkeringen i närhet av huset. I föreningen finns lekplats, växthus och andra gemensamma ytor. I växthuset, som är ca 20 kvm stort, kan man både odla och ha barnkalas. Här bor man i ett vackert och grönt område med skogsdungar, vattendrag och golfbana i närheten. En kort buss- eller cykeltur bort ligger pendeltågsstationen som tar dig till Stockholms city på bara 18 minuter. 2026 beräknas tunnelbanan vara klar med en uppgång i närbelägna Veddesta. Barkarbystaden med IKEA och Stockholm Quality outlet ligger endast några få minuters bilresa bort. Ni kan läsa mer om projektet på: www.bonava.se/bostad/stockholm/jarfalla/ormbacka/tappan Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Brageslingan 5, Ormbacka, Järfälla kommun

Brageslingan 5

Radhus
Ormbacka, Järfälla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

5 490 000 kr

123 m²

5 rum

5 329 kr/mån

44 634 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva ett nyproducerat bostadsrättsradhus i populära Ormbacka. Detta hus har en av de största gräsytorna i området och den ligger dessutom i bästa solläge i söder. Direkt när man stiger in möts man av en rymlig entré med stor klädkammare och badrum/tvättstuga i direkt anslutning. Köket är genomgående med fint ljusinsläpp från två håll och med matplats intill fönsterparti. Köket ligger i halvöppen planlösning med vardagsrummet. Från vardagsrummet nås bostadens uteplats och trädgård som inbjuder till lek, i bästa solläge. Övre plan rymmer tre sovrum, ett stort allrum, ett badrum och en klädkammare. Den vackra skogsdungen som ligger några få meter från huset är av kulturhistoriskt intresse eftersom den är en gammal gravplats. Tillval som har gjorts är vitlaserade parkettgolv och vita socklar, vitlaserade, massiva innerdörrar och paketet rostfritt till köket. I detta ingår: rostfria vitvaror, integrerad diskmaskin, ugn med pyrolysrengöring och automatiska tillagningsgprogram, induktionshäll medkombizoner och inbyggd mikrovågsugn. Bilen parkeras endast några få meter från huset. I föreningen finns lekplats, växthus och andra gemensamma ytor. I växthuset, som är ca 20 kvm stort, kan man både odla och ha barnkalas. Här bor man i ett vackert och grönt område med skogsdungar, vattendrag och golfbana i närheten. En kort buss- eller cykeltur bort ligger pendeltågsstationen som tar dig till Stockholms city på bara 18 minuter. 2026 beräknas tunnelbanan vara klar med en uppgång i närbelägna Veddesta. Barkarbystaden med IKEA och Stockholm Quality outlet ligger endast några få minuters bilresa bort. Ni kan läsa mer om projektet på: www.bonava.se/bostad/stockholm/jarfalla/ormbacka/tappan Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Nyproduktion
  • Uteplats

Visar alla 3