Mäklare Frida Urciuoli

Frida Urciuoli

Om mig

Jag ser det som ett förtroende att få hjälpa mina kunder med deras viktigaste affär i livet. Med struktur, tydlighet och stort engagemang ser jag till att vi når vårt slutmål. Min strävan är att du som kund ska bli så nöjd med mitt arbete att jag inte bara är det självklara valet av mäklare nästa gång du ska flytta, utan att du också rekommenderar mig till din familj och dina vänner. Du som kund ska känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen. Låt oss överträffa dina förväntningar!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skogängsvägen 37H, Bromstensstaden, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Skogängsvägen 37H

Lägenhet
Bromstensstaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
2 690 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/5
1 544 kr/mån
54 898 kr/m²

Nyproducerad ägarlägenhet från JM i kvarteret Gunhild i den nya stadsdelen Bromstensstaden. Här bor man i en boendeform som ger låga fasta kostnader och stor personlig frihet med möjlighet att hyra ut bostaden utan samtycke från samfälligheten. Månadsavgiften är endast 1 544 kr/mån! I denna bostad är varje kvadratmeter väl utnyttjad och inbjuder till socialt umgänge med öppen planlösning. Fina materialval med bland annat fönsterbrädor i sten och vackert ljusinsläpp genom väl tilltagna fönster. Lägenheten har en generös balkong i sydvästläge som ger ett extra rum under sommarmånaderna. Gott om plats för förvaring i förråd, klädkammare och skjutdörrsgarderober. Det finns en trevlig gemensam gård med sittplatser, planteringar, praktisk cykelförvaring och lekytor. En naturlig mötesplats för dig och dina grannar! På några minuters promenad når du trevliga Spånga Torg med en härlig, familjär småstadskänsla. Här finns, förutom ypperliga kommunikationer i form av pendeltåg och bussar, även bibliotek, vårdcentral, gym, bageri, ett tiotal restauranger och allt annat du kan tänkas behöva. Dessutom ligger Lidl och Coop endast ett stenkast bort från bostaden. I Bromstensstaden bor man med kort avstånd till stan. Pendeltåget tar dig till Stockholms City på endast 14 minuter och med buss tar du dig enkelt till större delen av norr- och västerort. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Skogängsvägen 37E, Bromstensstaden, Stockholms kommun

Skogängsvägen 37E

Lägenhet
Bromstensstaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
4 490 000 kr
87 m²
4 rum
vån 4/5
2 797 kr/mån
51 609 kr/m²

Nyproducerad ägarlägenhet från JM i kvarteret Gunhild i den nya stadsdelen Bromstensstaden. Här bor man i en boendeform som ger låga fasta kostnader och stor personlig frihet med möjlighet att hyra ut bostaden utan samtycke från samfälligheten. Månadsavgiften är endast 2 797 kr/mån! Välplanerad lägenhet som inbjuder till socialt umgänge med halvöppen planlösning och med plats för hela familjen. Fina materialval med bland annat fönsterbrädor i sten och vitlaserade parkettgolv i ek på golven. Det höga läget i huset, i kombination med hörnläget och de generösa fönsterna, ger bostaden ett vackert ljusinsläpp. Lägenheten har en stor balkong som utnyttjas som ett extra rum under sommarmånaderna. Denna nås från vardagsrummet som är i direkt anslutning till köket. Gott om plats för förvaring i förrådet/klädkammaren och flertalet garderober. Stor bekvämlighet med en egen parkeringsplats som hör till lägenheten. Det finns en trevlig gemensam gård med sittplatser, planteringar, praktisk cykelförvaring och lekytor. En naturlig mötesplats för dig och dina grannar! På några minuters promenad når du trevliga Spånga Torg med en härlig, familjär småstadskänsla. Här finns, förutom ypperliga kommunikationer i form av pendeltåg och bussar, även bibliotek, vårdcentral, gym, bageri, ett tiotal restauranger och allt annat du kan tänkas behöva. Dessutom ligger Lidl och Coop endast ett stenkast bort från bostaden. I Bromstensstaden bor man med kort avstånd till stan. Pendeltåget tar dig till Stockholms City på endast 14 minuter och med buss tar du dig enkelt till större delen av norr- och västerort. Observera att bilderna är från liknande lägenhet en våning ner där man har tagit bort sovrum 2. Färgval och inredningsval kan även skilja från bilderna. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Brageslingan 40, Ormbacka, Järfälla kommun

Brageslingan 40

Radhus
Ormbacka, Järfälla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 475 000 kr
121 m²
5 rum
5 270 kr/mån
45 248 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva ett nyproducerat br-radhus i populära Ormbacka. Detta gavelradhus har ett bra läge i området med uteplatsen i söderläge. Preliminärt tillträde är i maj 2023. Väldisponerat med de sociala ytorna i halvöppen planlösning på entréplan. Från vardagsrummet nås husets altan med trätrall. Köket har en stor matplats intill fönsterparti. På entréplan finns även ett duschrum och separat tvättstuga med groventré för bästa komfort. Övre plan rymmer hela fyra sovrum, ett mindre allrum, ett badrum och en klädkammare. Bilen parkerar ni bekvämt på egen p-plats på den gemensamma parkeringen i närhet av huset. I föreningen finns lekplats, växthus och andra gemensamma ytor. I växthuset, som är ca 20 kvm stort, kan man både odla och ha barnkalas. Här bor man i ett vackert och grönt område med skogsdungar, vattendrag och golfbana i närheten. En kort buss- eller cykeltur bort ligger pendeltågsstationen som tar dig till Stockholms city på bara 18 minuter. 2026 beräknas tunnelbanan vara klar med en uppgång i närbelägna Veddesta. Barkarbystaden med IKEA och Stockholm Quality outlet ligger endast några få minuters bilresa bort. Ni kan läsa mer om projektet på: www.bonava.se/bostad/stockholm/jarfalla/ormbacka/tappan Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Nyproduktion
  • Uteplats

Visar alla 3