Morkullestråket 19

Österåkers kommun Se på karta

4 195 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
99 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2021
Förening
BRF Skogsgungan
Om föreningen
Avgift
3 990 kr/mån
Driftkostnad
28 800 kr/år
Pris/m²
42 374 kr/m²

Välplanerat och ljust gavelradhus i populärt och eftertraktat område. Här bor man med Stockholms skärgård runt knuten och en storslagen tallskog som granne. Skogsgungan bjuder in till en lekfull och naturnära livsstil i ett eftertraktat och mycket barnvänligt område. Huset stod färdigt för inflyttning under 2021 och har en genomgående hög standard med vältänkt planlösning och påkostade materialval.

Tomten består av gräsmatta samt trädäckad altan. Det fördelaktiga gavelläget gör att man fångar solen hela dagen. Parkering för två bilar intill huset. På baksidan finns ett förråd om ca 5 kvm.

Om bostäderna:

Varje radhus präglas av närheten till naturen och den gröna gräsytan intill de trädäckade uteplatserna. Bostäderna om 99 kvm med ett socialt plan med kök, matplats och vardagsrum, samt ett privat plan med tre sovrum som ger ett hem för den moderna barnfamiljens liv. Husen karaktäriseras av noggrant utvalda material, produkter och interiöra detaljer.

Husen erbjuder generösa planlösningar med rumsligheter som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. Bostäder med tyngdpunkt på det sociala livet och bostäder det går att växa i. Köket är klassiskt och av hög kvalitet. Samtliga vitvaror är från Siemens. Det vackra kulörerna på luckorna som möter noggrant utvalda material skapar en harmonisk och enhetlig känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp.

En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till en sen helgfrukost med familjen, såväl som långa middagar med vänner. Vardagsrummet karaktäriseras av två stora fönster som sprider ljus i hela rummet. En glasdörr leder ut till terrassen i den gröna trädgården utanför med plats för en härlig soffhörna, matplats och grill.

Badrummen ger varm ombonad känsla med klassiska designelement och stilfulla material. Badrummet på entréplan har plats för förvaring eller skötbord. På den övre våningen är badrummet placerat med smidig access från alla rum och har både tvättmaskin och torktumlare. Båda badrummet är utrustade med dusch, wc och en klassisk kommod.

På den övre våningen samlas husets tre sovrum kring våningens nav och tillåts vara den privata våningen. Sovrummet är stillsamma, ljusa och är väl anpassade för storleken på huset. Alla sovrum har garderober med god förvaring. Rummet är utformade med en flexibilitet som går att nyttja på det sätt du behöver det som bäst – sovrum, gästrum eller kontor. Husen levereras med tre sovrum och ett öppet allrum – här kan man enkelt avskärma till ytterligare ett sovrum om så önskas.

Om området:

Valsjöskogen har blivit en mycket attraktiv stadsdel belägen i en stillsam och naturnära livsstil. I en trygg miljö omfamnad av natur får du närhet till en promenad i skogen så väl som bad, fiske och båtliv i Stockholms skärgård runt knuten. I centrala Åkersberga finns ett stort utbud av butiker, caféer, restauranger och kanalen i ålderdomlig karaktär. I direkt närområde finns ett lokalt centrum med omtyckt matbutik, apotek husläkare etc. Området har gott om förskolor och skolor från årskurs F-9. På kort gångavstånd, vid infarten till Åkerhielms Väg, finns nybyggda förskolan The Explorer. En svensk-engelsk förskola med eget matlagningskök och stora grönområden.

Kommunikationerna till området är utmärkta. Med Roslagsbanan tar du dig enkelt till Stockholm Östra på knappa 30 minuter. In

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Österåker

Kontakta mäklaren

Pege Abrahamsson

HusmanHagberg Österåker
Mäklare Pege Abrahamsson, HusmanHagberg Österåker
0703068460

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.