Elektrogatan 10

Råå, Helsingborgs kommun Se på karta

3 695 000 kr

4 495 000 kr -18 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
125 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
687 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1965
Driftkostnad
35 587 kr/år

Tänk dig att kunna ta en kort promenad till sandstranden och havet, samtidigt som du har alla önskvärda bekvämligheter kring dig. Du startar dagen med ett spontant morgondopp och avslutar med en kvällspromenad där du sakta ser solen gå ner över Öresund. Här bor du knappt 500 m från Kustgatan där Råå vallar tar vid med strand, minigolfbana, utomhusgym, grillplatser och promenadstråk med en slående utsikt över Ven och Danmark.

Det är inte svårt att förstå varför kedjehusen vid utkanten av Råå saluförs så sällan. Fastigheten har privat uppfart, stort uppvärmt garage med hobbyrum, en otroligt välplanerad boyta om 125 kvm och en lagom stor tomt som antingen kan hållas lättskött eller ge utrymme för kreativa gröna fingrar. Och det bästa av allt - Allt är på ett plan! Bostaden är i behov av modernisering och du har möjlighet att utforma ditt hem utefter familjens storlek och behov. Direkt när du stiger in genom entrén förstår du vilken liten pärla som döljer sig bakom fasaden. Trevlig planlösning i vinkel som rymmer 4 sovrum, klädkammare, kök med både matplats och grovkök, badrum och gäst-wc samt stort vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp. Det ligger golvvärme i samtliga rum samt i garaget och fiber är indraget. Från vardagsrummet når du den insynsskyddade trädgårdstomten i perfekt söderläge som består av innergård i lä samt gräsmatta och lummig grönska. En riktig sommaroas med otrolig potential att förverkliga drömmen om pool, uterum eller växthus - bara fantasin sätter gränser. Allt du kan tänkas behöva ligger på gångavstånd och bostaden ligger i direkt närhet till både skola F-9 och stora COOP.

För dig som inte redan känner till det mysiga lilla kustsamhället, erbjuder Råå utöver småbåtshamn och pittoreska kullerstensgator även ett rikt serviceutbud i form av små butiker, flera restauranger, spa och vårdcentral. En kort cykeltur bort når du både Rya golfklubb och det vackra naturreservatet Rååns dalgång med slingrande vatten, lövskog och öppna beteshagar.

Ett 1-planshus i utkanten av Råå med garage och trädgård i rätt väderstäck - En sällsynt chans att skapa ditt drömhem. Vill du veta mer eller boka tid för visning? Kontakta ansvarig mäklare Jenny Nilsson på 0733-58 09 31, alternativt [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg

Kontakta mäklaren

Jenny Nilsson

Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
Mäklare Jenny Nilsson, Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
+46733580931

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.