Mäklare Jenny Nilsson

Jenny Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skaragatan 49, Helsingborg, Helsingborgs kommun
Skaragatan 49, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Skaragatan 49, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Skaragatan 49

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
1 095 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
4 427 kr/mån
16 846 kr/m²

Välkommen till Skaragatan 49 och den här gavellägenheten på andra våningen. Lägenheten har en genomtänkt planlösning som fördelar sig på två rum och kök, med stor balkong som vetter ut mot grönområde. Lägenheten är i gott skick och är mycket ljus tack vare fönster i tre väderstreck. Här kan du flytta rakt in, samtidigt som du får leva och verka i en skuldfri förening! Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt en garderob. Badrummet nås direkt till vänster, är väl tilltaget med stilrena material och färgval. Föreningen har påbörjat stambyte och planerar att badrumsrenoveringen i lägenheten startar v.8 - 2025. Det kommer finnas möjlighet för nästa ägare att vara med och välja material och inredning samt göra tillval såsom golvvärme. Vardagsrummet har stora fönster och det finns gott om utrymme för en bekväm sittgrupp och en matplats om så önskas. Härifrån finns även utgången till tillbalkongen som vetter mot grönytor och gångvägar. Köket är funktionellt med generösa arbetsytor och inredningen går i stilrent i vitt & svart. I anslutning till köket finns en bra yta för matplats intill fönster. Här har man även satt in ett litet stallfönster i väggen mellan matplats och vardagsrum, som blir en trevlig detalj. Sovrummet är rymligt och erbjuder plats för dubbelsäng inklusive gott om förvaringsutrymme, här finns även en stor separat klädkammare. Med sitt centrala läge på Skaragatan har du direkt närhet till matvarubutik, apotek, pizzeria och Nordic Wellness gym. En kort promenad bort ligger Fredriksdal samt Filborna area och barnens skog. Här finns även mycket goda kommunikationer med buss till Helsingborgs alla hörn. Varmt välkommen på visning! --------------------------------------------------------------------- Bra att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
  • Balkong
Fågelsångsgatan 20, Helsingborg, Helsingborgs kommun
Fågelsångsgatan 20, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Fågelsångsgatan 20, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Fågelsångsgatan 20

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
3 295 000 kr
88 m²
3 rum
vån 1/3
6 270 kr/mån
37 443 kr/m²

Välkommen till Fågelsångsgatan 20 - En unik och charmig etagelägenhet på attraktiv adress i hjärtat av Helsingborg. Här bor du i en vacker sekelskiftesfastighet med Öresundsparken och landborgspromenaden strax intill. Att bo i centrum ger både dig som boende och dina besökare möjligheten att uppleva stadens puls och ta del av kultur, nöjen och vackra omgivningar med sundet som närmsta granne. Trots liv och rörelse precis runt husknuten är Fågelsångsgatan en fridfull gata och lugnet infinner sig så fort du stiger in över tröskeln. Här möts du av en imponerande möblerbar hall med takfönster och gott om förvaringsmöjligheter. Det ryms plats för till exempel skrivbord eller arbetsbänk, eller varför inte göra en välkomnande loungehörna? Från hallen leder en svagt lutande trappa i ek vidare upp i lägenheten och in i köket. Med högblank inredning i vitt, ljusgrå bänkskiva och matchande klinkerplattor ovanför, är köket både tidlöst och elegant. Maskinparken består av inbyggd ugn och micro, induktionshäll, diskmaskin, kombinerad kyl & frys samt köksfläkt i tilltalande design. Interiören är sammanhängande genom hela bostaden med släta väggar, klassiskt ekparkett och inbyggda spotlights i taken. Från köket stiger du rakt ut på din alldeles egna terrass, belägen på föreningens vackra innergård. En uteplats med trallgolv och anpassningsbar taklösning som kan nyttjas oavsett väder och årstid. Bjud hem vännerna på grillkväll eller ta med en varm filt och kaffekoppen ut för att njuta av den friska luften. En av många attraktiva fördelar som ger lite extra guldkant till just den här bostaden! Vardagsrummet är beläget en trappa upp på andra våningen. Ett mysigt rum med två fönsterpartier som vetter mot grannhuset. Det bjuds på spännande detaljer så som integrerade skjutdörrar och en i väggen inbyggd bokhylla som döljer ett gömt förvaringsutrymme bakom. Intill vardagsrummet ligger bostadens ena sovrum inbäddat, med stor klädkammare och samma behagliga atmosfär som följer genom hela lägenheten. Det andra sovrummet ligger intill köket, med utsikt över innergården. Ett rum med karaktär, som med rustik tegelvägg och restaurerade balkar vittnar om husets ålder och historia. Hela lägenheten är i toppskick och binder samman gammal charm med moderna bekvämligheter. Det finns tvättstuga precis utanför köksdörren, förråd i markplan och cykeln parkeras tryggt på den inhägnade innergården. Här kan du flytta rakt in och skapa ett hem som inte liknar någon annans. Välkommen att lämna intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Frillestadsvägen 89, Påarp, Helsingborgs kommun
Frillestadsvägen 89, Påarp, Helsingborgs kommun, bild 2
Frillestadsvägen 89, Påarp, Helsingborgs kommun, bild 3

Frillestadsvägen 89

Villa
Påarp, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
2 995 000 kr
173 + 19 m²
6 rum
4 936 m² tomt

Välkommen till Tunby strax utanför Påarp - en lantlig dröm belägen med kort cykelavstånd till ICA, bageri, skola och tågstation. Ett optimalt läge för dig som vill bo lugnt och avskilt men samtidigt vill slippa ta bilen överallt. På Frillestadsvägen 89 gömmer sig en dold pärla vid grusvägens ände, inbäddad bland hästhagar och öppna fält. Ett stort hus på 173 kvadratmeter som väntar på nya ägare, villiga att lägga tid, kärlek och engagemang för att skapa ett hem där familjen kan trivas & bo lika länge som nuvarande ägare gjort. Tomten på knappt femtusen kvadratmeter rymmer plats för både trädgårdsland, gårdsplan, hönor och betande djur, stora öppna ytor och massor med spännande fruktträd. Närmsta granne är hästarna på gården strax intill och den enda trafik som hörs är ljudet från traktorer och skördetröskor. Husets boyta fördelar sig på 1,5 plan och rymmer idag 6 rum och kök. På entréplan finns ett mindre kök med matplats och rummet strax intill kan med fördel öppnas upp om större matsal önskas. Strax intill ligger det charmiga vardagsrummet med välbevarad gammal tapet, plankgolv och stor murad kamin. Härifrån kan du öppna upp dubbeldörrarna, stiga ut på terrassen och njuta av fantastiska vyer! En trappa upp finns ett öppet allrum med än mer spektakulär utsikt samt tre sovrum i varierad storlek, med gedigna furugolv. Det finns ett badrum på vardera plan, varav badrummet på bottenplan renoverades 2020 och dessutom är förberett för bastu. Förvaring finns det gott om och det ryms både klädkammare, tvättstuga, separat groventré och en stor matkällare. Husets insida är av äldre standard och i behov av renovering och modernisering. På den stora tomten står idag flera extra byggnader gjorda av betonghålsten, som kan användas till olika ändamål. Det finns ett garage med intilliggande carport, murat förråd, en mindre byggnad som använts som hönshus samt ett stort gammalt växthus. På grusplanen vid entrén står en flaggstång inbäddad bland buskar och planteringar - tittar du ordentligt förstår du hur vacker och idyllisk fastigheten en gång varit och vilken stor potential den besitter. Boka tid för visning och upplev fastigheten och läget på plats. Jag är redan avundsjuk på dig som ska få kalla det här ditt hem, och på de barn som får möjlighet att växa upp på den här platsen.

  • Premium
Umeågatan 6C, Helsingborg, Helsingborgs kommun

Umeågatan 6C

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
695 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/3
2 960 kr/mån
18 784 kr/m²

Markplanslägenhet med inglasad balkong! Välkommen till Umeågatan 6C och den här kvadratsmarta lägenhet om 37 kvm med stor inglasad balkong som vetter mot föreningens mysiga innergård. Här bor du på bilfritt, grönskande område med närhet till skog, promenadslingor, nödvändiga inköp och goda kommunikationer till Helsingborgs alla hörn. En trivsam bostadsrätt om 1 rum och kök med stora fönsterpartierna som ger gott om ljusinsläpp i både allrum och kök. Lägenheten är väldisponerad med ordentligt kök med matplats vid fönster, väl tilltaget allrum med utgång till balkongen och gott om golvyta även för en större säng samt bra förvaring genom fasta garderober i hallen. Badrummet är ljust och neutralt och föreningen planerar ett kommande stambyte. Förbättringspotential föreligger men med tanke på lägenhetens storlek är det ett överkomligt projekt. Ett lätthanterligt första boende eller för den som vill skala ner alternativt ha som övernattningslägenhet för en billig månadskostnad. Strax utanför ditt fönster finns föreningens mysiga innergård med uteplats och grill. På området finns många lekplatser, landhockeybana, fotbollsplan med gräs och en bit bort även boulebanor med bänkar. I närområdet finns god service med bland annat livsmedelsbutik, pizzeria, vårdcentral, apotek och Rosengårdens bibliotek. Närhet även till både Olympia och Filborna arena. Goda kommunikationen med stadsbuss, det finns flera att välja på i området. Annars finns fina cykelvägar och du promenerar enkelt ner till city på 25 minuter. Välkommen att anmäla dig till visning.

  • Balkong
Kadettgatan 16C, Helsingborg, Helsingborgs kommun
Kadettgatan 16C, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Kadettgatan 16C, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Kadettgatan 16C

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
895 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/3
5 126 kr/mån
13 561 kr/m²

Äntligen en välskött och trevlig markplanslägenhet med inglasad balkong till salu på Västra Berga. Här bor du tryggt och bekvämt med närhet till Pålsjö skog, flera matvarubutiker, Maria station samt finns goda bussförbindelser till Helsingborgs alla hörn. Bostaden omfattar en stor och öppen hall, genomgående kök med matplats, ett sovrum, vardagsrum med parkettgolv samt ett stort helkaklat badrum. Köket har uppdaterats med nya luckor och lådfronter och badrummet genomgick stambyte 2010. Hela bostaden är ljus och välvårdad och kan moderniseras med enkla medel. Från sovrummet stiger du ut på den underbara inglasade balkongen, med utsikt över föreningens stora innergård. Här ryms plats för både lugna stunder med en bra bok, kaffebjudningar och gröna fingrar. Med fönster i två väderstreck och en planlösning där bostadens alla rum är genomgående, skapas ett bra flöde genom lägenheten. När du upplever lägenheten på plats kommer du inse att allt du behöver ryms på 66 kvadratmeter. Med en 2a på markplan bor du bra oavsett vart i livet du befinner dig och brf Kadetten är en välskött och stabil förening - Här kommer du kunna bo & trivas länge! Välkommen att anmäla dig till visning. __________________________________________ Bra att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; • Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! • Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
Höstgatan 17, Västergård, Helsingborgs kommun
Höstgatan 17, Västergård, Helsingborgs kommun, bild 2
Höstgatan 17, Västergård, Helsingborgs kommun, bild 3

Höstgatan 17

Lägenhet
Västergård, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
1 195 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 1/5
6 841 kr/mån
14 845 kr/m²

Välkommen till Höstgatans förmodligen bästa 3a - en gavellägenhet på markplan med både inglasat uterum och privat uteplats! Här bor du på kort promenadavstånd till skola och förskola, matvarubutiker och med bra bussförbindelser till Helsingborgs olika stadsdelar. Området präglas av stora grönområden och du har naturen precis utanför ditt fönstret med mysiga promenadstråk och lekplatser samt närhet till Västergård idrottsplats med fotbollsplaner, multiarena och idrottshall. Bostaden är belägen på markplan, helt fri från trappsteg. Boytan om 80,5 kvm består idag av hall, genomgående kök delvis öppet in till vardagsrum med matplats, två sovrum, stor klädkammare samt ett nyrenoverat helkaklat badrum. Samtliga rum är väl tilltagna och lägenheten upplevs ljus och öppen, med en annorlunda och spännande planlösning. De gemensamma ytorna flyter samman och rymmer plats för både matrumsmöbler och rejäl soffgrupp. Härifrån nås även den inglasade balkongen och bostadens privata uteplats som bjuder på många soltimmar! De två sovrummen är placerade i vars en ände av lägenheten, varav det ena rummet har underbar utsikt över Västergårds grönområde. Badrummet från 2022 är påkostat med stilrent kakel & klinker, duschväggar i glas, spegel med LED-belysning, badrumsskåp och tvättmaskin. Förvaring finns i form av garderober i ett av sovrummen samt i den stora klädkammaren i anslutning till hallen. Du kan antingen flytta rakt in eller enkelt sätta egen prägel med ny färg. Här erbjuds ett bekvämt och prisvärt hem oavsett om du bor själv, har sambo eller till den lilla familjen. Brf Butter 1 är en stor förening som erbjuder faciliteter såsom tvättstugor i markplan, tillgång till cykelförråd och gemensamhetslokal samt trevlig utemiljö med pergola och sittbänkar. I avgiften ingår både uppvärmning och vatten samt baspaket av tv-kanaler och internet. På föreningens parkeringsområde finns möjlighet att hyra garage alternativt p-plats, och det är mycket bra bussförbindelser till stadens alla hörn. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka förhandsvisning.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 6