Sandskogsvägen

Sandhamn, Nynäshamn Se på karta

2 870 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Avgift
4 838 kr/mån
Pris/m²
23 917 kr/m²
Nyproduktion 

Nu har vi börjat bygga Brf Förseglet i Nynäshamn! Inflyttningen planeras till våren 2020, välkommen att kontakta oss för att köpa ett av husen nu!

Välkommen till härliga Sandhamn, ett naturnära bostadsområde med ett vackert läge strax söder om centrala Nynäshamn. Här planerar vi på OBOS att bygga 25 fina par- och radhus i två olika storlekar: 120 kvm respektive 137 kvm – alla i två plan och i bekväm bostadsrättsform.

Välkommen in i ett ljust och trevligt hus för hela familjen! Direkt vid entrén finns ett trevligt sovrum – perfekt som gästrum, hemmakontor eller kanske ett eget krypin för familjens tonåring? Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till trevliga stunder med familj och vänner. Köket är utrustat med allt du behöver för dina matlagningsbestyr: fullstor kyl och frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och rejäla bänkytor som dessutom kompletteras av en köksö.

Från vardagsrumsdelen kliver du också ut på en stor uteplats med trädäck, och vidare ut trädgården. Här på bottenvåningen finns också ett badrum med WC och dusch – liksom både tvättmaskin och torktumlare. Och under trappan hittar vi en fin överraskning i form av ett förråd.

Här uppe finns gott om plats för familjens privata liv med två sköna sovrum och ett mysigt allrum som passar lika bra för familjens filmkvällar som för barnens kompishäng. Här finns också en praktisk klädkammare och ett badrum med WC och dusch. Från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong som bidrar med lite extra vardagslyx i din tillvaron.

Husen byggs av OBOS Sverige AB.

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige AB