Flugfiskegatan 7I

Södertälje kommun Se på karta

3 895 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2016
Förening
BRF Flugfiskegatan
Om föreningen
Avgift
5 887 kr/mån
Pris/m²
28 852 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade bostadsrättsradhus med generösa sällskapsytor både ute- och inomhus. Här presenteras 4 bra sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, moderna badrum samt en separat klädvårdsavdelning med groventré. På baksidan finns en jättemysig altan med pergola samt gräsyta att leka och busa på. Här går det utmärkt att spendera lata sommardagar i solen.

De sociala ytorna samt ett badrum och klädvård återfinns på entréplan, och sovrummen ligger på det övre planet. Detta är ett smakfullt hem med med högkvalitativa materialval och sobra, moderna färgval. Köket är från Vedum med en bänkskiva i granit och på golvet ligger ett genomgående vitlaserat parkettgolv. Vattenburen golvvärme finns på båda planen och förvaringsmöjligheterna är goda i förråd, klädkammare och garderober.

I avgiften ingår vatten, värme, sophantering och två p-platser. I Glasberga bor man med närhet till natur och grönområden, samt förskola. På några minuter når man Morabergs handelsområde med bl.a Ica Maxi, och detsamma gäller E4 - perfekt för pendlaren.

På Flugfiskegatan 7I är det verkligen lätt att trivas! Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Moshe Kucukkaya

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Moshe Kucukkaya, Erik Olsson Fastighetsförmedling
0706-69 03 04