Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fridebergsvägen 13, Vibergen, Södertälje kommun

Fridebergsvägen 13

Villa
Vibergen, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 695 000 kr
94 + 90 m²
6 rum
874 m² tomt

Stort, ljust och nyrenoverat villa med trevlig uteplats i trygg återvändsgränd. Naturnära och barnvänligt nära kommunikationer.

Varpvägen 9, null, Strängnäs kommun
  • Sön 21 apr kl 11:30
Varpvägen 9, null, Strängnäs kommun, bild 2
Varpvägen 9, null, Strängnäs kommun, bild 3

Varpvägen 9

Lägenhet
Strängnäs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 450 000 kr
87 m²
3 rum
vån 3/3
7 357 kr/mån
28 161 kr/m²

Nu har du möjlighet att bli ägare av denna rymliga, moderna och välplanerade lägenhet om 3 rum och kök i populära och trivsamma Boverian i Strängnäs! Fördelat på 87 kvm erbjuds föreningens mest påkostade lägenhet med ett fullutrustat kök, öppen planlösning, stor balkong med grönskande utsikt, stort helkaklat badrum med egen tvättavdelning samt välkomnande entré med plats för utemöbler. Generös takhöjd om 3 m i vissa rum, stora lättmöblerade rum och gott om förvaringsutrymme i både flertalet garderober och klädkammare. Till varje lägenhet finns också ett extra förråd som tillhör och är garanterad en bilplats om önskas. Här är det bara att flytta in! Boverian är en unik byggnad med en stor Vinterträdgård om ca 1 600 kvm med tropisk inspiration från Medelhavet och Japan. Här är det ett temperaturstyrt klimat som varierar över året. Under vintermånaderna går temperaturen ned då trädgården vilar. Så här slipper du både regn och snöskottning samt brännande sol och som lägst blir det 10 grader under vintermånaderna. En unik byggnad där ni kan njuta av medelhavsklimat året om - riktig guldkant på vardagen! Brf Boverian är en lugn, trivsam och stabil förening med välskötta områden, god ekonomi och härlig stämning. En förutsättning för att beviljas medlemskap i föreningen är att sökande vid förvärvet ska vara fyllda 50 år eller är sambo till medförvärvare som uppfyller ålderskravet. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skämbylötvägen 23B, null, Strängnäs kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00

Skämbylötvägen 23B

Radhus
Strängnäs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
134 m²
5 rum
245 m² tomt

På mysiga och trivsamma Skämbylötvägen finns nu möjlighet att bli ägare av detta rymliga och välplanerade radhus om 134 kvm fördelat på två våningsplan! Invändigt erbjuds stora sociala ytor, ett välutrustat kök, stora fönsterpartier med ett härligt ljusinsläpp, fyra ordentliga sovrum, två helkaklade badrum, en separat tvättstuga samt goda förvaringsmöjligheter. Utvändigt presenteras först en stor framsida med nybyggd altan och staket samt en stor baksida med altan, gräsmatta och ett stort förråd. Här finns dessutom ett stort inglasad uterum med plats för en mysig loungegrupp eller liknande, en extra rum som går att använda året runt. Här bor du i ett mysigt, lugnt och familjevänligt villaområde med lekplats precis utanför samt närhet till natur och busshållplats. En kort bilväg bort har ni centrum med allt ni behöver och motorvägen nås på endast någon minut. Här är det lätt att trivas!

  • Plus
Sågverksvägen 37, Östertälje, Södertälje kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00

Sågverksvägen 37

Lägenhet
Östertälje, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 750 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/4
5 032 kr/mån
36 667 kr/m²

Ny nybyggda och populära Igelstavik finns nu möjlighet att bli ägare av en välplanerad, modern och ljus trea på Sågverksvägen 37! Fördelat på 75 kvm erbjuds ett genomgående vitlaserat parkettgolv, ett välutrustat kök med fina tillval, öppen planlösning, stora fönster i två väderstreck med kanalutsikt, två lättmöblerade sovrum samt ett stort helkaklat badrum med egen tvättavdelning. Lägenhetens absoluta höjdpunkt är den stora inglasade balkongen i söderläge med magisk utsikt över Mälarens inlopp.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Täppgatan 11B, Södertälje Centrum, Södertälje kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00

Täppgatan 11B

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
78,5 m²
3 rum
3 713 kr/mån
25 414 kr/m²

På Täppgatan 11B finns nu möjlighet att bli ägare av denna välplanerade, rymliga och trivsamma lägenhet om 3 rum och kök! Här presenteras fönster i tre väderstreck, genomgående fina ytskikt, ett stort fullutrustat kök, ett modernt och helkaklat badrum samt en praktisk gäst-WC. Därutöver har bostaden fint parkettgolv, mörkt klinkergolv i hall och kök samt ljust målade väggar. Bara att flytta in! Här bor du i ett trivsamt område med närhet till naturen, skolor, förskolor samt kort promenadavstånd till centrum med allt dess utbud. Precis intill finns en stor lekplats samt Torekällberget, och i närheten finns även tillgång till goda kommunikationer i form av buss och pendeltåg. Lägenheten är en del av en stabil och trivsam förening med god ekonomi och fina gemensamma utrymmen som består av ett stort styrelserum, bastu, ett litet gym, lägenhetsförråd, tvättstuga samt gemensam grönskande innergård med grillmöjligheter på sommaren. Här är det lätt att trivas!

  • Plus
  • Hiss
Ångbåtsvägen 4, Igelstavik, Södertälje kommun

Ångbåtsvägen 4

Lägenhet
Igelstavik, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
91 m²
4 rum
vån 4/4
5 901 kr/mån
32 912 kr/m²

I det nybyggda området Igelstavik erbjuds nu en stor, välplanerad och stilren 4:a högst upp i huset! Ett högkvalitativt hem nära kommunikationer och vattnet, med fina materialval, välplanerade ytor och en stor balkong i söder. Bostaden erbjuder stora lättmöblerade rum, öppen planlösning, ett stort helkaklat badrum med egen tvättavdelning, gäst-WC, genomgående ljusinsläpp samt påkostade materialval. Därutöver finns goda förvaringsutrymmen i både garderober och klädkammare och genomgående fint parkettgolv. Bostadens höjdpunkt är den stora balkongen i söder med utsikt mot kanalen. Lätt att trivas och bara att flytta in! Här bor du i ett nybyggt och naturnära kvarter endast ett stenkast från den nya stadsparken och strandpromenaden längst Södertälje Kanal. En skön plats med promenadstråk, solbryggor, utegym och lekplatser. Precis intill ligger även Östertälje station där du har både pendeltåg och bussar, och en kort cykeltur nås Södertälje Centrum med allt dess utbud. Föreningen har goda parkeringsmöjligheter samt fina gemensamma ytor. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Ytterbyslingan 4, Lerhaga, Södertälje kommun

Ytterbyslingan 4

Villa
Lerhaga, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
78 + 66 m²
6 rum
1 730 m² tomt

Längst in på återvändsgatan hittar ni den härliga lantliga känslan och har även närhet till alla bekvämligheter. Här har ni bara 10 minuters bilfärd till centrala Södertälje och allt dess utbud. I bostaden finns fyra sovrum i bra storlek, badrum, mysigt kök samt vardagsrum med braskamin. Utvändigt finns en stor altan med utsikt över omgivningarna, insynsskyddad plats med vedeldad badtunna och bastu på baksidan. Det inglasade uterummet har nyttjats flitigt från tidig vår till sena hösten. För dig som vill sitta ute är det bara att öppna upp dörrarna och ta med fikat eller måltiden ut och njuta av lugnet. Tomten är plan och barnvänlig.

Apelstigen 3, Viksberg, Södertälje kommun
  • Sön 21 apr kl 14:15

Apelstigen 3

Villa
Viksberg, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
49 m²
3 rum
588 m² tomt

Ute på Holmen i alltid så omtyckta Viksberg väntar ett trivsamt hus med stora möjligheter. Bygg ut, bygg nytt eller behåll som det är. Här bor ni med högt och fritt läge med slående utsikt över Mälaren. Apelstigen bjuder på en lugn och ostörd omgivning. I närheten finns det gott om naturområden, grönska och skog med mysiga promenadstigar och perfekta stråk för svamp- och bärplockning. Inom promenadavstånd nås flera badstränder, båtbrygga och busshållplats. En kort biltur bort når man flera golfbanor, ridklubb, nödvändig närservice och pendeltåg. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

  • Plus
Kolonigatan 2, Mariekäll, Södertälje kommun

Kolonigatan 2

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/4
4 544 kr/mån
27 639 kr/m²

Med ett attraktivt läge i omtyckta Mariekäll presenteras nu denna trivsamma etta om 36 kvadratmeter på Kolonigatan 2! Med en tilltalande planlösning är denna bostad välplanerad och inbjudande. I allrummet finns det gott om plats för familj och vänner att umgås, sovalkoven rymmer en säng av större modell och här kan man med fördel skärma av med en gardin eller rumsavdelare. Ljusinsläppet är fantastiskt tack vare det stora burspråket och på golvet ligger en fint vitlaserad fiskbensparkett. Köket är ljust och charmigt med flera fint bevarade originaldetaljer samt plats för mindre matbord intill ett trevligt fönster, och badrummet är både stambytt och helkaklat samt förberett för tvättmaskin för den som önskar göra vardagen ännu lite smidigare. Förvaringsmöjligheterna är goda med flertalet garderober i hallen och i allrummet ryms ytterligare förvarings eller avlastningsmöbel alternativt skrivbord om det behovet finns. Planlösningen i allrummet är flexibel vilket ger dig goda möjligheter att möblera precis så som du vill ha det. Här är det verkligen lätt att trivas! I populära Mariekäll bor du med gångavstånd till såväl citykärnan som mysiga naturområden. En kort promenad bort ligger gemytliga Torekällberget, och i området finns närservice, matbutik, konditori, kommunikationer och all annan service man behöver för en smidig och trivsam vardag. Välkommen på visning!

Stationsvägen 4, Södra, Södertälje kommun
Stationsvägen 4, Södra, Södertälje kommun, bild 2
Stationsvägen 4, Södra, Södertälje kommun, bild 3

Stationsvägen 4

Lägenhet
Södra, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
55 m²
3 rum
6 162 kr/mån
16 273 kr/m²

I trivsamma och populära Södertälje Hamn väntar nu en stilren och modern trea på Stationsvägen 4! Här erbjuds en öppen planlösning, ett välutrustat och modernt kök, spotlights i tak, ett stort och helkaklat badrum samt två ordentliga sovrum. Till lägenheten finns en gratis parkering att tillgå om önskas och föreningen tillåter både fri andrahandsuthyrning samt juridiska köpare. Detta är ett perfekt boende för dig som pendlar till arbetet, såväl med kollektivtrafik som med bil. Södertälje Hamn pendeltågsstation ligger ett stenkast bort bort där du tar dig till Stockholm City på 40 min och precis utanför går bussar åt båda håll. Inom 5 minuter kan du även nå både E4 och E20 för den som pendlar med bil. Här bor ni också med ett bekvämt gångavstånd till kommunikationer, annan service så som postombud, matbutik, träningsanläggning, padelhall m.m, samt Södertälje stadskärna med allt dess utbud. Dessutom finns grönområden och promenadstråk i närområdet för den som tycker om att vara ute i naturen. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Lindängen 5, Viksberg, Södertälje kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Lindängen 5, Viksberg, Södertälje kommun, bild 2
Lindängen 5, Viksberg, Södertälje kommun, bild 3

Lindängen 5

Villa
Viksberg, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 995 000 kr
240 + 14 m²
7 rum
2 662 m² tomt

För er som ställer höga krav på läge och kvalitet är detta hem för er - en arkitektritad villa med hög finess, stor härlig takterrass och genomgående smakfulla färg- och materialval. Detta hem är något utöver det vanliga där varje detalj är noga genomtänkt för att skapa ett modernt, funktionellt och stilrent hem. Här presenteras många praktiska och påkostade detaljer där man varken låtit tumma på form, estetik eller standard och som gör vardagen smidig och bekväm med en stor dos av vardagslyx - allt för att skapa en bostad för att passa den moderna familjen. Interiört väntar en total boarea om 240 kvm fördelat på 7 rum, varav 4 sovrum. På entréplan presenteras de sociala delarna med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett lyxigt sovrum. På entréplan hittar vi även en separat klädvårdavdelning. En trappa upp möts vi av maffiga fönster och fint ljusinsläpp - här hittar vi totalt tre mysiga sovrum, allrum och ett stort modernt badrum samt en härlig relax med bastu. Från relaxen når man takterrassen som har en magnifik utsikt över Mälaren. Det är genomgående luftigt känsla med stor rymd på båda plan med stora skjutdörrspartier i glas ut mot tomten som ibland gör det svårt att avgöra om man är utomhus eller inomhus. Utöver det presenteras genomgående sobra färgval på väggar och ett smakfullt parkettgolv. I vardagsrummet finns en mysig braskamin som man kan njuta av samtidigt som man blickar ut över Mälaren. Planlösningen är social med stora öppna ytor. För dig som ställer höga krav är detta hem något för dig och här det bara att flytta in för att börja leva och bo. Huset smälter vackert in i den natursköna omgivningen med Mälarens vatten och grönska som skapar mysig och tilltalande inramning. Exteriört finns flera uteplatser varav en stor takterrass med plats för loungegrupp med en fantastisk vy över Mälaren. Tomten är plan och här finns en pool, underbart pooldäck och en poolstuga. Bilarna parkerar ni i dubbelcarporten och på uppfarten finns gott om plats för gästernas bilar. Lindängen 5 bjuder på en lugn och ostörd omgivning, bostaden ligger inbäddad bland grönska och skog med mysiga promenadstigar och perfekta stråk för svamp- och bärplockning. Ett stenkast från huset nås bryggan i Mälaren och i närområdet finns flera badstränder, busshållplats och skola/förskola. En kort biltur bort når man två golfbanor, nödvändig närservice och pendeltåg. Välkommen på visning!

  • Premium
Bangatan 20, Södertälje Centrum, Södertälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bangatan 20

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
93 m²
4 rum
vån 3/3
4 983 kr/mån
21 452 kr/m²

På populära Bangatan 20 finns nu möjlighet att skapa ert drömboende i denna stora och välplanerade 4:a om 93 kvm! Här erbjuds fönster i tre väderstreck med ett härligt ljusinsläpp, en inglasad balkong i söder, två helkaklade badrum från samt en flexibel planlösning med stora och lättmöblerade rum. Dessutom har lägenheten två entréer, varav en kan användas till en uthyrningsdel med en mindre hall, toalett samt allrum. Mellan denna del och resten av lägenheten finns en rejäl ljudisolerande dörr för att inte störa varandra. Denna del kan med fördel också användas som ett hemmakontor eller sovrum för tonåringen som vill ha sitt eget utrymme. Föreningen godkänner uthyrning av denna del under förutsättning att ägaren bor i resterande del av lägenheten. Här bor ni med ett optimalt läge med närhet till allt ni behöver. Ett stenkast bort finns pendeltåg, bussar, restauranger, service och stadskärnan med allt dess utbud. Lägenheten är också en del av en stor och stabil obelånad HSB-förening med välskötta utrymmen och god ekonomi. TV, bredband och gemensamt elavtal ingår i avgiften. Den perfekta möjligheten att skapa ert drömhem i ett bra och trivsamt område! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Wibeliusgatan 6B, Mariekäll, Södertälje kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00

Wibeliusgatan 6B

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/3
3 416 kr/mån
30 833 kr/m²

På trivsamma och populära Wibeliusgatan 6B presenteras nu en rymlig och väldisponerad etta om 42 kvm, i ett optimalt läge nära allt! Lägenheten erbjuder stora luftiga rum, en generös takhöjd i typisk 40-talsstil, vackra plankgolv i original samt stora fönster i två väderstreck med ett härligt ljusinsläpp. Därutöver finns både en stor balkong i västligt läge med sol under eftermiddag och kväll samt en fransk balkong. Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter i både garderober och klädkammare, samt två externa förråd som tillhör. Här bor du i ett lugnt och välskött område med endast en kort promenad till Södertälje centrum med allt dess utbud. Enkelt för dig som pendlar med tåg eller buss. I närområdet finns också bland annat närservice, matbutiker, bageri, restauranger av alla dess slag samt fina naturområden. Lägenheten är även en del av en stor och stabil Riksbyggen-förening med god ekonomi och flera gemensamma utrymmen för medlemmarna att nyttja, som bastu, relax och gym. Dessutom har föreningen solceller på taken för att hålla nere elkostnaderna och säljer även eventuellt överskott, som en extra ekonomisk bonus. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Gröna Gatan 12, Mariekäll, Södertälje kommun

Gröna Gatan 12

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/3
5 244 kr/mån
28 500 kr/m²

Här bor ni i ett lugnt och välskött område med endast en kort promenad till Södertälje centrum med allt dess utbud. Enkelt för dig som pendlar med tåg eller buss. I närområdet finns också bland annat närservice, matbutiker, bageri, restauranger av alla dess slag samt fina naturområden. Lägenheten är även en del av en stor och stabil Riksbyggen-förening med god ekonomi och flera gemensamma utrymmen för medlemmarna att nyttja, som bastu, relax och gym. Dessutom har föreningen solceller på taken för att hålla nere elkostnaderna och säljer även eventuellt överskott, som en extra ekonomisk bonus. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Alpvägen 22A, Östertälje, Södertälje kommun

Alpvägen 22A

Tomt
Östertälje, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 700 000 kr
776 m² tomt

Dags att förverkliga husbyggardrömmen? Nu har du chansen att förvärva en högt belägen villatomt i populära och omtyckta Östertälje. Med ett lugnt och naturskönt läge samt med närhet till det allra mesta finns det inte mycket kvar att önska. Gällande planbestämmelser tillåter byggyta på 20% av tomtens storlek samt en komplementbyggnad på 40 kvm. Byggnadshöjd max 6 m. Nära naturen, men samtidigt inte långt till centrum, skolor, stormarknader och kommunikationer samt E4. Tomten gränsar till grönområde med byggförbud. Detta är en chans man inte vill missa. Vid köp av tomt är det viktigt att man själv tar kontakt med kommunen för att på så vis bilda sig en uppfattning om vad man får bygga på tomten då inga ansökningar om bygglov har lämnats in. Vid frågor eller önskan om personlig visning, kontakta ansvarig mäklare Eric Sollert, 070-333 75 79

Hökmossvägen 35, Nykvarn Centrum, Nykvarns kommun

Hökmossvägen 35

Radhus
Nykvarn Centrum, Nykvarns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
99 m²
4 rum
129 m² tomt

Välkomna till Hökmössvägen 35 och detta stilrena parhus med ett optimalt läge. Denna friköpta bostad är belägen i ett mycket attraktivt och barnvänligt område och har närheten till allt vad vardagen kräver. Höjdpunkten är dom två uteplatserna varav baksidan ligger i söderläge vilket ger sol under i stort sett hela dagen. I kombination med låga driftkostnader och en härlig, social planlösning är detta ett perfekt hem för familjen att trivas i. Med både närhet till skola, förskola samt det populära Hökmossbadet är denna bostad perfekt för både den lilla familjen, par i alla åldrar eller den ensamstående. En kort promenad bort ligger även Nykvarns centrum, där tåg och bussar går för den som pendlar. I området finns även en liten lekplats. Denna vill ni inte missa!

  • Plus
Erik Dahlbergs Väg 4, Södertälje Centrum, Södertälje kommun

Erik Dahlbergs Väg 4

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
795 000 kr
25 m²
1 rum
2 287 kr/mån
31 800 kr/m²

På Erik Dahlbergs Väg 4 presenteras en nyrenoverad och kvadratsmart etta om 25 kvm, med nytt kök, fint påkostad trägolv, helkaklat och stambytt badrum samt ett praktiskt sovloft. Hela lägenheten har en generös takhöjd, härligt ljusinsläpp tack vare ett stort fönsterparti, samt gott om förvaringsutrymmen. De välplanerade kvadratmeterna rymmer plats för det mesta och köket är välutrustat med både ugn, mikro och diskmaskin. Låg månadsavgift där både TV och bredband ingår. Bara att flytta in! Här bor du i ett optimalt läge nära till allt. Precis utanför går bussar mot Södertälje Centrum, Östertälje och Stockholm, och i närområdet finns service, matbutiker, restauranger, apotek, fina promenadstråk längst kanalen och fina naturområden. Endast 5 minuters promenad bort ligger Södertälje Centrum med allt dess utbud. Lägenheten är också en del av en stabil och välskött förening med flera stora och kostsamma renoveringar bakom sig och väl omhändertagna utrymmen. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Bergviksgatan 4A, Bergvik, Södertälje kommun

Bergviksgatan 4A

Lägenhet
Bergvik, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 150 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/7
4 922 kr/mån
42 000 kr/m²

I trivsamma och populära Bergvik väntar nu denna rymliga och stilrena 3:a om 75 kvm på Bergviksgatan 4A på sin nya ägare! Här presenteras ett modernt och fullutrustat kök i öppen planlösning med det luftiga och ljusa vardagsrummet, genomgående ekparkett, stort helkaklat badrum med egen tvättavdelning samt ett magiskt ljusinsläpp tack vare stora fönster i två väderstreck. Bostadens absoluta höjdpunkt är den stora balkongen i väst med första parkett mot Södertälje kanal och Mälarens inlopp. Här ryms ett ordentligt matbord eller en loungegrupp, där ni kan avnjuta solen största delen av dagen och en slående solnedgång över kanalen. Bara att flytta in! Här bor du i ett av Södertäljes mest populära och trivsamma områden, granne med kanalen och endast en kort promenad från Södertälje Centrum med allt dess utbud. I närområdet finns även härliga grönområden, fina promenadstråk längs vattnet samt restauranger, Södertälje Sjukhus, goda kommunikationer, minigolfbana och Mälarparken. Brf Mälarhamnen är en stabil och välskött förening som byggdes 2020 med fina gemensamma utrymmen och goda parkeringsmöjligheter, både inomhus och utomhus. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Erik Dahlbergs Väg 6, Södertälje Centrum, Södertälje kommun

Erik Dahlbergs Väg 6

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
40 m²
2 rum
vån 3/3
3 270 kr/mån
29 875 kr/m²

På Erik Dahlbergs Väg 6 finns nu möjlighet att bli ägare av denna välplanerade och trivsamma mini-tvåa i optimalt läge nära allt! Här erbjuds en generös takhöjd, ett fint plankgolv i original samt stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Därutöver finns ett välutrustat kök samt ett helkaklat badrum med plats för tvättmaskin. Här bor du i ett populärt område med närhet till allt du behöver; restauranger, matbutiker, service, grönområden, busshållplatser som bland annat bussen som tar dig till Liljeholmen på 30 min och Karlaplan på 40 min, samt Södertälje Centrum med allt dess utbud. Precis nedanför ligger även Södertälje Kanal med fina promenadstråk. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Skogsgatan 3B, Bergvik, Södertälje kommun

Skogsgatan 3B

Lägenhet
Bergvik, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 850 000 kr
87 m²
3 rum
vån -1/7
5 709 kr/mån
32 759 kr/m²

Varmt välkommen till en modern och social bostad med stor uteplats, med närhet till både vatten, natur och stadskärna. Bostaden har ett genomgående stort ljusinsläpp med stora fönsterpartier i två väderstreck. I dag disponeras bostaden som en trerummare men det går att göra om till en fyra om man önskar ytterligare att sovrum. Kök och det stora vardagsrummet ligger i öppen planlösning, badrummet är helkaklat med egna tvättmöjligheter och de båda sovrummen är rogivande och i bra storlekar. Här finns även en klädkammare som sväljer mycket och en praktisk gäst-WC som gör vardagen smidig. Bostadens absoluta höjdpunkt är den stora uteplatsen med vy över Södertälje kanal. Här finns många attribut som gör detta till ett kvalitativt hem där det är lätt att trivas - vacker fiskbensparkett, modern akustikpanel, social och flexibel planlösning, moderna och sobra materialval samt ett läge endast ett stenkast från allt man behöver för en bekväm vardag. Bergvik är ett mycket attraktivt och mysigt område med dess direkta närhet till Mälarens inlopp. Här bor man ett kort stenkast från stadskärnan och med närhet till både skolor och förskolor, kommunikationer och naturområden. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Infartsstigen 4, Torsjödal, Södertälje kommun

Infartsstigen 4

Fritidshus
Torsjödal, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
495 000 kr
25 m²
1 rum
230 m² tomt

Kontakta mäklaren för att boka visning! Charmig kolonistuga i Torsjödals natursköna koloniområde, med avgränsningar mot grönska och natur. Här har du en trevlig välvårdad tomt samt en kolonistuga om ca 25 kvm. Själva huset är kvadratsmart och utrustat med kök, allrum/sovrum som kan möbleras efter behag. Torsjödals har det perfekta läget mellan Nykvarn och Södertälje, hit tar man sig på ca en kvart med buss från endera ort. Denna mysiga stuga presenterar ett rejält kök med sittplatser vid barbord samt ett mångsidigt allrum med en sprakande braskamin som förhöjer mysfaktorn ytterligare. Det inglasade uterummet är fantastiskt mysigt och rogivande, med flera olika möbleringsalternativ. Samtliga ytskikt är ljusa och fräcsha! Exteriört möts vi av en egen och privat oas - här finns en stor trädäckad uteplats, delvis under tak, perfekta för sena kvällar tillsammans med vänner och familj. Här finns även odlingsmöjligheter i ex. pallkragar och en praktisk utedusch. Närheten till busshållplats underlättar när ni snabbt och smidigt vill kunna ta er till Torsjödals Koloniområde. Från busshållplats Hanstavreten kör bussarna till Nykvarn station på ca 16 minuter. Turen in till Södertälje C går på ca 14 minuter. Med bil tar det ca 40 minuter till Stockholm. - Under sommarhalvåret förfogar ni över odlingslott, vatten och områdets 6 toaletter, vilket ingår i avgiften. - Det är ej tillåtet att dra in vatten i huset. - Årsavgiften är 3 650 kr/år, och inträdesavgiften i föreningen är 1 000 kr. - Köparen behöver ansöka om medlemskap i föreningen som sedan ska godkännas av föreningen innan ett arrendeavtal skrivs. - Observera att egen finansiering av köpet krävs då det är arrende, bolån är ej tillämpbart. Den som väljer att lägga bud på detta objekt accepterar samtidigt att inget bindande köp uppkommer förrän det föreligger ett skriftligt köpekontrakt som undertecknats av båda parter och utväxlats. Läs mer om koloniföreningen på: http://koloniforening.torsjodal.se/

Bofinksvägen 19A, null, Södertälje kommun

Bofinksvägen 19A

Tomt
Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
1 502 m² tomt

Drömmer Du/Ni om att bygga eget ? Unikt tillfälle att förvärva denna vackert belägna sjönära tomt med möjlighet att bygga en fastighet enligt detaljplan vid Mälaren. Med endast ca 50m till allmänningens badbrygga. Vattubrinken är ett naturskönt villa- och sommarstugeområde med många permanentboende endast ca 35min från Stockholm City. För första gången på över 50 år är denna unika tomt nu till försäljning. Välkommen att bli den tredje i följd att äga denna exklusiva oslipade diamant. Vad som gör denna sjönära tomt unik är att det är en privat oas som ligger vid inloppet till Södertälje kanal, inbäddad av grönska och rogivande omgivningar. Tomten erbjuder flera varma soltimmar förmiddag till kväll med en nästan 180 graders vy över kanalen. Lillstugan som står på tomten idag är vinterbonad med altan med möjlighet att enligt detaljplan bygga en fastighet efter Era husdrömmar. Att avnjuta en dag i den kulturrika staden Södertälje görs enkelt med en biltur på endast 13 min. För att sedan åka hem och avnjuta en härlig middag med kvällssol på altanen. På vintern erbjuder allmänningens badbrygga möjlighet till kallbad eller varför inte bygga Er en egen privat pool. Betald VA är idag framdragen till tomtgränsen. Endast en påkopplingsavgift tillkommer. Välkommen till Ert nya hem!

Mårten Bullers väg 12, Västersträngön, Södertälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Mårten Bullers väg 12

Villa
Västersträngön, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 595 000 kr
144 m²
5 rum
555 m² tomt

Denna välplanerade bostad erbjuder gott om plats, moderna bekvämligheter och högt i tak. Sovrum och utomhusförråd på samma våning. Beläget naturskönt och centralt med bra kommunikationer. Perfekt för familjen.

Lundbygatan 8, Västergård, Södertälje kommun

Lundbygatan 8

Lägenhet
Västergård, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
4 079 kr/mån
27 083 kr/m²

Nu finns chansen att bli ägare och skapa sitt drömboende i denna rymliga och väldisponerade 3:a på Lundbygatan 8! Fördelat på 72 kvadratmeter presenteras stora lättmöblerade rum, en mysig balkong i avskilt västligt läge utan insyn, goda förvaringsmöjligheter samt ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck. Lägenheten erbjuder också en säkerhetsdörr, generös takhöjd, kaklat badrum, TV och bredband som ingår i avgiften samt goda parkeringsmöjligheter. Här bor ni i ett trivsamt område med närhet till allt; matbutik, service, bussar, skolor och förskolor samt restauranger. På gångavstånd nås även Södertälje Centrum med allt dess utbud och endast en kort bil- eller bussresa bort ligger Vasa Handelsplats med stora matbutiker och diverse annat. Lägenheten är också en del av en välskött och stabil förening med god ekonomi. Lätt att trivas! Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Enedalsvägen 1, Karlhov, Södertälje kommun

Enedalsvägen 1

Lägenhet
Karlhov, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
3 549 kr/mån
28 750 kr/m²

Nu har du chansen att bli ägare av denna renoverade, exklusiva och stilrena lägenhet om 2 rok i trivsamma Karlhov. Lägenheten totalrenoverades 2020 och har modernt kök med gråa köksluckor, stambytt helkaklat badrum med tvättmaskin, luftiga och lättmöblerade rum, balkong i sydväst med eftermiddags- och kvällssol samt genomgående stilrena och påkostade ytskikt. Här finns alla bekvämligheter som behövs och det är bara att flytta in! Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till fina grönområden, mataffär och restauranger, samt precis intill busshållsplats och Astra Snäckviken. Lägenheten är även en del av en stabil och välskött förening med god ekonomi. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 68