Mäklare Manhal Anis

Manhal Anis

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sockerbruksgatan 15B, Glasberga, Södertälje kommun

Sockerbruksgatan 15B

Radhus
Glasberga, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
138 m²
5 rum
4 995 kr/mån
27 500 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning. Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt – ett drömboende för hela familjen! Denna moderna bostadsrätt på 138 kvm, byggd 2020, sträcker sig över två plan samt en souterrängplan och erbjuder enastående komfort och bekvämlighet. Hemmet har en fantastisk utsikt över en stor, grön gräsmatta och omgivande träd. Den rymliga altanen med grillplats och den stora balkongen på entréplan gör det enkelt att njuta av utomhuslivet. Interiören har högkvalitativa vitvaror från Siemens, vattenburna värmeslingor för jämn och behaglig värme, samt tre moderna badrum. Köket och vardagsrummet har en öppen planlösning som skapar en ljus och luftig känsla. Den praktiska tvättstugan på souterrängplanet är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Det barnvänliga området erbjuder närhet till skolor, motorvägen E4, goda kommunikationer och vackra naturområden. Två parkeringsplatser och ett förråd vid entrén ger extra bekvämlighet. Detta är ett idealiskt familjehem som måste upplevas på plats för att verkligen kunna uppskattas. Detta är ett idealiskt familjehem som måste upplevas på plats för att verkligen kunna uppskattas. Välkommen till ditt nya dröm hem!

 • Balkong
 • Uteplats
Fornhöjdsvägen 6, Fornhöjden, Södertälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Fornhöjdsvägen 6

Lägenhet
Fornhöjden, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 1/6
4 435 kr/mån
20 067 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och rymliga bostadsrätt belägen på Fornhöjdsvägen i natursköna Södertälje. Med sina 74.5 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet gott om plats för en bekväm vardag. Bostaden är belägen på första våningen och har en trevlig balkong i sydväst läge, perfekt för avkoppling och soliga eftermiddagar. Här kan du njuta av lugnet och den vackra omgivningen samtidigt som du har närhet till stadens puls. Föreningen är välskött och ekonomiskt stabil, vilket ger trygghet och långsiktighet för dig som boende. Dessutom finns det gott om grönområden i närheten, perfekt för promenader och aktiviteter utomhus. Närhet till busshållplats som tar er vidare till tåget eller Södertälje stadskärna, motorvägen samt Morabergs Handelsplats där ni har allt ni kan tänkas behöva. Precis intill lägenheten finns även Tempo, vårdcentral samt flertalet förskolor. Sammanfattningsvis är detta en attraktiv bostad med goda förutsättningar för en trivsam tillvaro. Välkommen hem till Fornhöjdsvägen!

 • Balkong
 • Hiss
Elsarostigen 2, Brunnsäng, Södertälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Elsarostigen 2

Lägenhet
Brunnsäng, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
86,5 m²
4 rum
vån 9/13
6 340 kr/mån
21 908 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade och välplanerade lägenhet belägen på plan 9 i en välskött förening med stabil ekonomi. Med en yta på 86.5 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen. Steg ut på den trevliga balkongen i sydväst läge och njut av solens strålar och den vackra utsikten över takåsarna. Här kan du koppla av och njuta av lugnet i denna naturnära miljö, samtidigt som du har närheten till stadens puls. Läget är både centralt och barnvänligt, med närhet till kommunikationer för en smidig vardag. Området Brunnsäng erbjuder en trivsam atmosfär och möjligheter till friluftsliv. Denna lägenhet är verkligen ett perfekt val för den som vill ha en modern och bekväm bostad i en attraktiv miljö. Varmt välkommen att boka visning och uppleva detta själv!

 • Balkong
 • Hiss
Sockerbruksgatan 6B, Glasberga, Södertälje kommun

Sockerbruksgatan 6B

Radhus
Glasberga, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 395 000 kr
111 + 50 m²
6 rum
271 m² tomt

Välkommen till detta underbara kedjehus på Sockerbruksgatan i Glasberga, Södertälje! Bostaden fördelat på 3 plan, varav ett i suterräng, badrum på varje plan och en öppen planlösning blir detta ditt perfekta hem. Charmigt kedjehus i eftertraktade Glasberga. Generösa 111 kvm Boarea + 50 kvm Biarea. Flexibel planlösning med 6 rum. Inbjudande tomt på 271 kvm för utomhusliv. Perfekt läge nära grönområden och bekvämligheter. Enkel åtkomst till motorvägen E4 för smidig resa. Trygg och trivsam miljö att kalla hem. Kvalitet och stil genom inbyggda garderober och parkettgolv. Eleganta och funktionella badrum med tvättstuga och badkar. Rymlig altan med inbyggt ute kök och grill. Perfekt för sociala tillställningar och avkoppling utomhus. Unik möjlighet att uppleva det bästa av Södertälje. Rymligt bilgarage med parkeringsplats framför för bekväm och säker förvaring av fordon. Njut av den generösa altanen med utomhuskök och en rymlig balkong direkt från vardagsrummet på andra våningen.

Fridebergsvägen 13, Vibergen, Södertälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Fridebergsvägen 13

Villa
Vibergen, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 695 000 kr
94 + 90 m²
6 rum
874 m² tomt

Stor, ljus och nyrenoverad villa med trevlig uteplats i trygg återvändsgränd. Naturnära och barnvänligt nära kommunikationer.

Mårten Bullers väg 12, Västersträngön, Södertälje kommun

Mårten Bullers väg 12

Villa
Västersträngön, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 595 000 kr
144 m²
5 rum
555 m² tomt

Kontakta mäklaren för visning. Denna välplanerade bostad erbjuder gott om plats, moderna bekvämligheter och högt i tak. Sovrum och utomhusförråd på samma våning. Beläget naturskönt och centralt med bra kommunikationer. Med en boyta på 144 kvadratmeter och en tomtarea på 555 kvadratmeter finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska villa i Södertälje. Perfekt för familjen.

Ekgården 15, null, Södertälje kommun

Ekgården 15

Tomt
Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 000 000 kr
1 794 m² tomt

"Attraktiv fastighet med utvecklingspotential: Tre tomter på Ekgården, Möjlighet till friliggande hus och framtida detaljplanändringar."

Ekgården 15, null, Södertälje kommun

Ekgården 15

Tomt
Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 000 000 kr
1 748 m² tomt

"Attraktiv fastighet med utvecklingspotential: Tre Tomter på Ekgården, Möjlighet till friliggande hus och framtida detaljplanändringar."

Orienteringsstigen 19A, Geneta, Södertälje kommun

Orienteringsstigen 19A

Lägenhet
Geneta, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/2
4 577 kr/mån
35 833 kr/m²

En fin trea på Orienteringsstigen, 78 kvm stor. Bra planlösning med kök, duschrum och mysig balkong. Parkering ingår i månadsavgiften. Balkongen är elegant och ligger i västligt ljus. Nära till butiker som ICA Maxi, Willys och Coop Forum. Lugnt område, bra för barn och nära naturen. Bussen till stan är också nära. Väldisponerad planlösning med hemtrevligt kök, rymligt dusch-/tvättrum.

 • Balkong
 • Uteplats
Flugfiskegatan 7B, Glasberga, Södertälje kommun

Flugfiskegatan 7B

Radhus
Glasberga, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 895 000 kr
135 m²
5 rum
5 887 kr/mån
28 852 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning. Välkommen till detta välplanerade bostadsrättsradhus med generösa sällskapsytor både ute- och inomhus och med gavelläge som skapar härlig villakänsla i populärt område. Här presenteras 4 bra sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, moderna badrum samt en separat klädvårdsavdelning med groventré. På baksidan finns en jättemysig altan samt gräsyta att leka och busa på. Här går det utmärkt att spendera lata sommardagar i solen. De sociala ytorna samt ett badrum och klädvård återfinns på entréplan, och sovrummen ligger på det övre planet. Detta är ett smakfullt hem med med högkvalitativa materialval och sobra, moderna färgval. Köket är från Vedum med en bänkskiva i granit och på golvet ligger ett genomgående vitlaserat parkettgolv. Vattenburen golvvärme finns på båda planen och förvaringsmöjligheterna är goda i förråd, klädkammare och garderober. I avgiften ingår vatten, värme, sophantering och 3-4 p-platser. I Glasberga bor man med närhet till natur och grönområden, samt förskola. På några minuter når man Morabergs handelsområde med bl.a Ica Maxi, och detsamma gäller E4 - perfekt för pendlaren. På Flugfiskegatan 7B är det verkligen lätt att trivas! Välkommen på visning!

 • Uteplats

Visar alla 10