Mäklare Emma Sollert

Emma Sollert

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skogsgatan 3A, Bergvik, Södertälje kommun
  • Sön 19 maj kl 14:00
Skogsgatan 3A, Bergvik, Södertälje kommun, bild 2
Skogsgatan 3A, Bergvik, Södertälje kommun, bild 3

Skogsgatan 3A

Lägenhet
Bergvik, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
43 m²
2 rum
vån 7/7
2 822 kr/mån
51 047 kr/m²

I populära och trivsamma Bergvik finns nu en sällsynt möjlighet att bli ägare av en modern och välplanerad 2:a på Skogsgatan 3A från 2019, högst upp i huset! Här erbjuds en generös takhöjd om ca 2,80 m, öppen planlösning, gavelläge med ett fantastiskt ljusinsläpp, genomgående parkettgolv samt ett stort helkaklat badrum med egen tvättavdelning. Lägenhetens absoluta höjdpunkt är den stora inglasade balkongen i söder med sol under nästan hela dagen och fantastisk utsikt över både kanalen och Södertälje. En perfekt plats att avnjuta hela året om, tack vare den praktiska infravärmaren och den nya inglasningen med persienner. Sällan till salu och bara att flytta in! Här bor du i ett av Södertäljes mest populära och trivsamma områden, granne med kanalen och endast en kort promenad från Södertälje Centrum med allt dess utbud. I närområdet finns även härliga grönområden, fina promenadstråk längs vattnet samt restauranger, Södertälje Sjukhus, goda kommunikationer, minigolfbana och Mälarparken. Brf Mälarhamnen är en stabil och välskött förening som byggdes 2019 med fina gemensamma utrymmen och goda parkeringsmöjligheter, både inomhus och utomhus. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skogsgatan 15, Bergvik, Södertälje kommun

Skogsgatan 15

Lägenhet
Bergvik, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 250 000 kr
88 m²
3 rum
vån 5/6
5 428 kr/mån
36 932 kr/m²

På populära och trivsamma Skogsgatan 15 finns nu möjlighet att bli ägare av en stor, modern och välplanerad trea om hela 88 kvm! Här bor ni näst högst upp i huset med magisk utsikt över Mälarens inlopp och första parkett över otroliga solnedgångar. Lägenheten erbjuder stora lättmöblerade rum och ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönster i två väderstreck. Därutöver presenteras ett genomgående slipat och vitlaserat parkettgolv, öppen planlösning, ett välutrustat kök samt ett stort, helkaklat badrum med egen tvättavdelning samt WC. Den absoluta höjdpunkten är den stora inglasade balkongen i västligt läge med sol från lunch och resten av eftermiddagen och kvällen. En egen oas som kan nyttjas stora delar av året där det ryms plats för både matbord och loungegrupp, med utsikt över Södertälje Kanal. En lägenhet perfekt för den som sätter höga krav på sitt boende, där komfort, trivsamhet och ett optimalt läge är prioritet. Lätt att trivas och bara att flytta in! Här bor du i ett av Södertäljes mest populära och trivsamma områden, granne med kanalen och endast en kort promenad från Södertälje Centrum med allt dess utbud. I närområdet finns även härliga grönområden, fina promenadstråk längs vattnet samt restauranger, Södertälje Sjukhus, goda kommunikationer, minigolfbana och Mälarparken. Brf Lejonet en stabil och välskött förening som byggdes 2013-2014 med fina gemensamma utrymmen, goda parkeringsmöjligheter, samt god ekonomi. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Ryttarvägen 19, Geneta, Södertälje kommun

Ryttarvägen 19

Villa
Geneta, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 250 000 kr
110 m²
4 rum
875 m² tomt

På trivsamma Ryttarvägen 19 väntar nu denna väldisponerade och mysiga enplansvilla på sin nya ägare! Här har ni möjlighet att skapa ert drömhem i ett familjevänligt område nära kommunikationer, butiker, service, skolor och förskolor. Fördelat på 110 kvm presenteras ett ordentligt kök med matplats, tre sovrum, två toaletter samt ett stort och inbjudande vardagsrum med plats för familj och vänner. Huset har även en vind med möjlighet till mycket förvaring om önskas. Dessutom finns både en huvudentré och en groventré med tvättstuga. Planlösningen är flexibel med möjlighet till att öppna upp mellan kök och vardagsrum samt diverse andra ändringar om önskas. Utvändigt möts vi av en stor uppfart med plats för två bilar samt ett garage med plats för en bil. Garagebyggnaden erbjuder även två förråd samt en gillestuga där gäster kan bo över. Fastighetens tomt är friköpt och består av en stor grönskande gräsmatta, planteringar m.m. I anslutning till huset finns också en stor altan i vinkel i väst med sol från lunch och resten av kvällen. Under tak finns plats för ett matbord eller en loungemöbel, och resterande altan rymmer plats för det som önskas. Tomten erbjuder plats för både lek och umgänge för vänner och familj. Här bor ni i ett mysigt och familjevänligt område precis intill Vasa Handelsplats med ICA Maxi, Coop, busshållplats m.m. I närområdet finns även skolor, förskolor, vårdcentral, service, natur och mycket mer. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

Dalgatan 21A, Södertälje Centrum, Södertälje kommun

Dalgatan 21A

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
38 m²
2 rum
vån 3/4
2 280 kr/mån
39 342 kr/m²

På trivsamma och populära Dalgatan 21A finns nu möjlighet att bli ägare av denna charmiga & välplanerade mini-tvåa om 38 kvm! Här presenteras ett vackert fiskbensparkettgolv, ett stort helkaklat och stambytt badrum från 2013, lättmöblerade utrymmen samt ett härligt ljusinsläpp. Därutöver har lägenheten flertalet fina detaljer i typisk 40-talsstil i form av generös takhöjd och djupa fönsternischer. Låg månadsavgift och stabil förening med god ekonomi - bara att flytta in! Här bor du i ett optimalt läge nära både stadskärnan med allt dess utbud samt naturen. I närområdet finns flertalet restauranger, bra kommunikationer, fina promenadstråk och annan service som gör vardagen smidig. Här är det lätt att trivas!

Nedre Torekällgatan 17, Södertälje Centrum, Södertälje kommun
  • Imorgon kl 13:00

Nedre Torekällgatan 17

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
105 m²
3 rum
vån 1/3
5 493 kr/mån
31 381 kr/m²

På fina och eftertraktade Nedre Torekällgatan 17 presenteras här en pampig lägenhet om 3 rum och kök fördelat på hela 105 kvm i klassisk jugendstil! Här möts vi av en riktig sekelskiftesdröm anno 1913, med imponerande takhöjd, fina detaljer från sekelskiftet i såsom takrosetter och spegeldubbeldörrar. Dessutom har lägenheten en stor balkong i söder mot en lugn och solsäker innergård. Våningen är ett trivsamt och representativt hem, med stora sociala ytor och gott om plats för vänner och familj. Här är det verkligen lätt att trivas! Fördelat på 105 kvadratmeter hittar vi tre rum och kök, tillsammans med ett stort badrum och gäst-WC samt en solsäker balkong mot en lummig innergård. Vi välkomnas in genom vackra dubbeldörrar till en rejäl och möblerbar hall med härligt biblioteksgröna väggar. Sedan leds vi vidare till ett fullutrustat kök med plats för ett stort matbord. Det ljusa och inbjudande allrummet erbjuder plats för en ordentlig soffgrupp och annat möblemang, som mediamöbel eller avlastnings- och förvaringsmöbel. Bostadens båda sovrum är rejäla och kan med fördel även användas som kontor eller gästrum. Det ena sovrummet har dessutom direktaccess till balkongen. Detta trivsamma hem har också ett stort kaklat badrum med egna tvättmöjligheter samt en praktisk gäst-WC som gör vardagen extra bekväm och smidig. Till bostaden hör även två stora förråd på vinden och ett i källaren. Planlösningen är tilltalande och flexibel och kan nyttjas på olika sätt efter behov och önskemål. Direkt när en stiger in i detta hem slås man av en mycket varm och välkomnande känsla. Tidsenliga furu- och parkettgolv i fiskben som harmoniserar fint med ett genomgående ljusinsläpp från stora fönster med djupa fönsternischer. Vi bjuds dessutom in till ett fint trapphus samt en lummig och ostörd innergård. För dig som vill bo lugnt och samtidigt centralt går det inte att bo mycket bättre än så här! Med ett avskilt läge i den centrala stadskärnan ligger bostaden på en lugn återvändsgata i promenadvänliga kvarter, nära butiker, restauranger, caféer och service. Likaså finns goda kommunikationer med buss och pendeltåg endast ett stenkast bort för en smidig och bekväm resa till Stockholm på ca 40 minuter. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Vallhöjdsvägen 11, Kallfors, Södertälje kommun
  • Imorgon kl 12:00

Vallhöjdsvägen 11

Lägenhet
Kallfors, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 150 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/3
4 803 kr/mån
42 000 kr/m²

I trivsamma och populära Kallfors Höjder finns nu möjlighet att bli ägare av en ljus, rymlig och välplanerad trea på Vallhöjdsvägen 11! Här presenteras ett genomgående fint parkettgolv, stora fönster i två väderstreck som ger ett fantastiskt ljusinsläpp, ett modernt och välutrustat kök, öppen planlösning, stora lättmöblerade rum samt ett stort helkaklat badrum. Lägenhetens absoluta höjdpunkt är den stora balkongen i bästa västläge med gott om plats för både matbord, loungegrupp, grill och planteringar. Här kan ni avnjuta solen från lunch och resten av dagen och kvällen, samtidigt som ni spanar ut över Kallfors golvbana. Detta är ett högkvalitativt boende med närhet till naturen, samt där det går att få parkering i carport direkt. Bara att flytta in! Här bor ni i ett lugnt, trivsamt och attraktivt område med Kallfors Golfbana och Kallfors gård som närmaste granne, perfekt för den golfintresserade med perfekt utsikt från höjden där husen står. I närheten finns också fina naturområden, busshållplats, lekplats m.m. En kort bilväg bort har ni Järna Centrum med allt dess utbud och även tåget som tar er till Stockholm. Detta är en plats för alla, där naturen tillför trivsel och harmoni, samt bjuder in till en aktiv livsstil om önskas. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Liljevalchsgatan 22B, Mariekäll, Södertälje kommun

Liljevalchsgatan 22B

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 277 kr/mån
34 177 kr/m²

Nu finns möjlighet att bli ägare av en rymlig och välplanerad etta på Liljevalchsgatan 22B, i populära och trivsamma Mariekäll! Här presenteras ett stort välutrustat kök med plats för matbord, ett ljust och rymligt allrum med plats för både stor säng och soffa, en mysig balkong i bästa söderläge, ett helkaklat badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Genomgående parkettgolv och generös takhöjd gör detta till ett trivsamt hem med låg månadskostnad. Bara att flytta in! Här bor en i ett lugnt och trivsamt område med närhet till mataffärer, restauranger, bageri, service, busshållplats samt fina grönområden och promenadstråk. Endast en kort promenad bort ligger Södertälje Centrum med allt dess utbud samt pendeltågsstationen. Lägenheten är också en del av en stor och välskött förening med god ekonomi och välskötta utrymmen. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Västra Kanalgatan 9, Södertälje Centrum, Södertälje kommun

Västra Kanalgatan 9

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/3
2 202 kr/mån
38 548 kr/m²

Mitt i Södertälje centrum väntar nu en kvadratsmart, charmig och trivsam etta på sin nya ägare! I en byggnad från 1930-talet presenteras här en lägenhet med vackert plankgolv i original, generös takhöjd, ett ordentligt kök samt ett stambytt och helkaklat badrum. Lägenhetens absoluta höjdpunkt är den mysiga balkongen med utsikt över kanalen, med första parkett över båtarna som åker in och ut ur Mälaren. En perfekt bostad för den studenten, förstagångsköparen eller för den som är i behov av en övernattningslägenhet. Här bor du med stadskärnan och allt dess utbud precis utanför dörren; restauranger, butiker, service, kommunikationer, fina promenadstråk längst kanalen m.m. Lägenheten är en del av en stabil förening med god ekonomi, låg avgift och många lokaler som hyrs ut. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Åsvägen 16, Mariekäll, Södertälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Åsvägen 16

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/7
4 040 kr/mån
31 066 kr/m²

Välkommen till populära Åsvägen 16 och denna välplanerade tvåa om 61 kvm, som har allt du kan önska dig och mer därtill. Denna pärla har gavelläge med ett fantastiskt ljusinsläpp och en mysig balkong med en fantastisk utsikt över Södertälje. Därutöver presenteras ett renoverat och fullutrustat kök, stora lättmöblerade rum, ett helkaklat badrum samt gott om förvaringsutrymme. Bara att flytta in! HSB Brf Jasminen är en stabil HSB-förening med god ekonomi och där både TV, bredband och IP-telefoni från Telia ingår i avgiften. De har flera uthyra lokaler vilket ger en god och stadig inkomst till föreningen, och kan ses som dolda tillgångar. Dessutom har föreningen nyligen installerat solceller på fastigheternas tak, vilket minskar elkostnaderna ordentligt för medlemmarna. På Åsvägen bor du med närhet till det allra mesta! Stadskärnan, kommunikationer och all nödvändig service finns inom gångavstånd, såväl som grönområden och mysiga promenadstråk. Inom 10 minuters promenad nås Södertälje centrum med allt dess utbud av butiker, restauranter, nöjesliv, tåg och bussar. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Varpvägen 9, null, Strängnäs kommun
  • Imorgon
Varpvägen 9, null, Strängnäs kommun, bild 2
Varpvägen 9, null, Strängnäs kommun, bild 3

Varpvägen 9

Lägenhet
Strängnäs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
87 m²
3 rum
vån 3/3
7 357 kr/mån
27 529 kr/m²

Nu har du möjlighet att bli ägare av denna rymliga, moderna och välplanerade lägenhet om 3 rum och kök i populära och trivsamma Boverian i Strängnäs! Fördelat på 87 kvm erbjuds föreningens mest påkostade lägenhet med ett fullutrustat kök, öppen planlösning, stor balkong med grönskande utsikt, stort helkaklat badrum med egen tvättavdelning samt välkomnande entré med plats för utemöbler. Generös takhöjd om 3 m i vissa rum, stora lättmöblerade rum och gott om förvaringsutrymme i både flertalet garderober och klädkammare. Till varje lägenhet finns också ett extra förråd som tillhör och är garanterad en bilplats om önskas. Här är det bara att flytta in! Boverian är en unik byggnad med en stor Vinterträdgård om ca 1 600 kvm med tropisk inspiration från Medelhavet och Japan. Här är det ett temperaturstyrt klimat som varierar över året. Under vintermånaderna går temperaturen ned då trädgården vilar. Så här slipper du både regn och snöskottning samt brännande sol och som lägst blir det 10 grader under vintermånaderna. En unik byggnad där ni kan njuta av medelhavsklimat året om - riktig guldkant på vardagen! Brf Boverian är en lugn, trivsam och stabil förening med välskötta områden, god ekonomi och härlig stämning. En förutsättning för att beviljas medlemskap i föreningen är att sökande vid förvärvet ska vara fyllda 50 år eller är sambo till medförvärvare som uppfyller ålderskravet. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Täppgatan 11B, Södertälje Centrum, Södertälje kommun

Täppgatan 11B

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 100 000 kr
78,5 m²
3 rum
3 713 kr/mån
26 752 kr/m²

På Täppgatan 11B finns nu möjlighet att bli ägare av denna välplanerade, rymliga och trivsamma lägenhet om 3 rum och kök! Här presenteras fönster i tre väderstreck, genomgående fina ytskikt, ett stort fullutrustat kök, ett modernt och helkaklat badrum samt en praktisk gäst-WC. Därutöver har bostaden fint parkettgolv, mörkt klinkergolv i hall och kök samt ljust målade väggar. Bara att flytta in! Här bor du i ett trivsamt område med närhet till naturen, skolor, förskolor samt kort promenadavstånd till centrum med allt dess utbud. Precis intill finns en stor lekplats samt Torekällberget, och i närheten finns även tillgång till goda kommunikationer i form av buss och pendeltåg. Lägenheten är en del av en stabil och trivsam förening med god ekonomi och fina gemensamma utrymmen som består av ett stort styrelserum, bastu, ett litet gym, lägenhetsförråd, tvättstuga samt gemensam grönskande innergård med grillmöjligheter på sommaren. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Kolonigatan 2, Mariekäll, Södertälje kommun

Kolonigatan 2

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
950 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/4
4 544 kr/mån
26 389 kr/m²

Med ett attraktivt läge i omtyckta Mariekäll presenteras nu denna trivsamma etta om 36 kvadratmeter på Kolonigatan 2! Med en tilltalande planlösning är denna bostad välplanerad och inbjudande. I allrummet finns det gott om plats för familj och vänner att umgås, sovalkoven rymmer en säng av större modell och här kan man med fördel skärma av med en gardin eller rumsavdelare. Ljusinsläppet är fantastiskt tack vare det stora burspråket och på golvet ligger en fint vitlaserad fiskbensparkett. Köket är ljust och charmigt med flera fint bevarade originaldetaljer samt plats för mindre matbord intill ett trevligt fönster, och badrummet är både stambytt och helkaklat samt förberett för tvättmaskin för den som önskar göra vardagen ännu lite smidigare. Förvaringsmöjligheterna är goda med flertalet garderober i hallen och i allrummet ryms ytterligare förvarings eller avlastningsmöbel alternativt skrivbord om det behovet finns. Planlösningen i allrummet är flexibel vilket ger dig goda möjligheter att möblera precis så som du vill ha det. Här är det verkligen lätt att trivas! I populära Mariekäll bor du med gångavstånd till såväl citykärnan som mysiga naturområden. En kort promenad bort ligger gemytliga Torekällberget, och i området finns närservice, matbutik, konditori, kommunikationer och all annan service man behöver för en smidig och trivsam vardag. Välkommen på visning!

Stationsvägen 4, Södra, Södertälje kommun
  • Budgivning pågår
Stationsvägen 4, Södra, Södertälje kommun, bild 2
Stationsvägen 4, Södra, Södertälje kommun, bild 3

Stationsvägen 4

Lägenhet
Södra, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
55 m²
3 rum
6 162 kr/mån
16 273 kr/m²

I trivsamma och populära Södertälje Hamn väntar nu en stilren och modern trea på Stationsvägen 4! Här erbjuds en öppen planlösning, ett välutrustat och modernt kök, spotlights i tak, ett stort och helkaklat badrum samt två ordentliga sovrum. Till lägenheten finns en gratis parkering att tillgå om önskas och föreningen tillåter både fri andrahandsuthyrning samt juridiska köpare. Detta är ett perfekt boende för dig som pendlar till arbetet, såväl med kollektivtrafik som med bil. Södertälje Hamn pendeltågsstation ligger ett stenkast bort bort där du tar dig till Stockholm City på 40 min och precis utanför går bussar åt båda håll. Inom 5 minuter kan du även nå både E4 och E20 för den som pendlar med bil. Här bor ni också med ett bekvämt gångavstånd till kommunikationer, annan service så som postombud, matbutik, träningsanläggning, padelhall m.m, samt Södertälje stadskärna med allt dess utbud. Dessutom finns grönområden och promenadstråk i närområdet för den som tycker om att vara ute i naturen. Här är det lätt att trivas! Kontakta mäklaren för att boka tid för visning!

  • Premium
Gröna Gatan 12, Mariekäll, Södertälje kommun

Gröna Gatan 12

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/3
5 244 kr/mån
27 071 kr/m²

Här bor ni i ett lugnt och välskött område med endast en kort promenad till Södertälje centrum med allt dess utbud. Enkelt för dig som pendlar med tåg eller buss. I närområdet finns också bland annat närservice, matbutiker, bageri, restauranger av alla dess slag samt fina naturområden. Lägenheten är även en del av en stor och stabil Riksbyggen-förening med god ekonomi och flera gemensamma utrymmen för medlemmarna att nyttja, som bastu, relax och gym. Dessutom har föreningen solceller på taken för att hålla nere elkostnaderna och säljer även eventuellt överskott, som en extra ekonomisk bonus. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Erik Dahlbergs Väg 4, Södertälje Centrum, Södertälje kommun

Erik Dahlbergs Väg 4

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
795 000 kr
25 m²
1 rum
2 287 kr/mån
31 800 kr/m²

På Erik Dahlbergs Väg 4 presenteras en nyrenoverad och kvadratsmart etta om 25 kvm, med nytt kök, fint påkostad trägolv, helkaklat och stambytt badrum samt ett praktiskt sovloft. Hela lägenheten har en generös takhöjd, härligt ljusinsläpp tack vare ett stort fönsterparti, samt gott om förvaringsutrymmen. De välplanerade kvadratmeterna rymmer plats för det mesta och köket är välutrustat med både ugn, mikro och diskmaskin. Låg månadsavgift där både TV och bredband ingår. Bara att flytta in! Här bor du i ett optimalt läge nära till allt. Precis utanför går bussar mot Södertälje Centrum, Östertälje och Stockholm, och i närområdet finns service, matbutiker, restauranger, apotek, fina promenadstråk längst kanalen och fina naturområden. Endast 5 minuters promenad bort ligger Södertälje Centrum med allt dess utbud. Lägenheten är också en del av en stabil och välskött förening med flera stora och kostsamma renoveringar bakom sig och väl omhändertagna utrymmen. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Enedalsvägen 1, Karlhov, Södertälje kommun

Enedalsvägen 1

Lägenhet
Karlhov, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
3 549 kr/mån
28 750 kr/m²

Nu har du chansen att bli ägare av denna renoverade, exklusiva och stilrena lägenhet om 2 rok i trivsamma Karlhov. Lägenheten totalrenoverades 2020 och har modernt kök med gråa köksluckor, stambytt helkaklat badrum med tvättmaskin, luftiga och lättmöblerade rum, balkong i sydväst med eftermiddags- och kvällssol samt genomgående stilrena och påkostade ytskikt. Här finns alla bekvämligheter som behövs och det är bara att flytta in! Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till fina grönområden, mataffär och restauranger, samt precis intill busshållsplats och Astra Snäckviken. Lägenheten är även en del av en stabil och välskött förening med god ekonomi. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Köpmangatan 7, Södertälje Centrum, Södertälje kommun

Köpmangatan 7

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
119 m²
5 rum
vån 6/10
7 264 kr/mån
25 168 kr/m²

Mitt i centrala Södertälje finns nu möjlighet att bli ägare av denna stora och välplanerade 5:a på Köpmangatan 7! Fördelat på 119 kvm erbjuds här stora sociala ytor med plats för vänner och familj, ett modernt och välutrustat kök, en praktisk matsal, genomgående ljusinsläpp, två stambytta badrum från 2019 samt goda förvaringsmöjligheter. Hela lägenheten har nymålade ytskikt och genomgående fina golv. Därutöver har lägenheten dessutom två balkonger med slående utsikt åt båda håll. I dagsläget finns tre ordentliga sovrum, men det går enkelt att göra ett fjärde där matsalen är idag. Ett perfekt boende med genomtänkta detaljer och välplanerade kvadratmeter där det är lätt att trivas! Här bor du med ett optimalt läge med allt du behöver precis utanför dörren. Runt hörnet finns butiker, restauranger, matbutiker, gym, nöjesliv och service. Precis utanför porten går flertalet bussar åt båda håll, bland annat bussen som tar dig till Liljeholmen på 40 min och Karlaplan på 50 min. En kort promenad bort har du också pendeltåget om det föredras. Lägenheten är också en del av en stabil och trivsam förening med god ekonomi och välskött utrymmen. Föreningens medlemmar har även möjlighet att nyttja den stora takterassen som tillhör underliggande fastighet och nås från våning 3, med grill, bänkar med mera.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Barkvägen 6, Igelstavik, Södertälje kommun

Barkvägen 6

Lägenhet
Igelstavik, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
4 258 kr/mån
36 273 kr/m²

I det nybyggda området Igelstavik erbjuds nu en modern och välplanerad lägenhet om 2 rum och kök på 55 kvm! Ett högkvalitativt hem nära kommunikationer och vattnet, med fina materialval, välplanerade ytor och en stor uteplats i väst. Bostaden erbjuder stora lättmöblerade rum, ett stort helkaklat badrum med egen tvättavdelning, härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier och påkostade materialval. Den absoluta höjdpunkten är den stora uteplatsen i västligt läge, som rymmer plats för det mesta. Lätt att trivas och bara att flytta in! Här bor du i ett nybyggt och naturnära kvarter endast ett stenkast från den nya stadsparken och strandpromenaden längst Södertälje Kanal. En skön plats med promenadstråk, solbryggor, utegym och lekplatser. Precis intill ligger även Östertälje station där du har både pendeltåg och bussar, och en kort cykeltur nås Södertälje Centrum med allt dess utbud. Föreningen har goda parkeringsmöjligheter samt fina gemensamma ytor. Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Nysättravägen 17C, Brunnsäng, Södertälje kommun

Nysättravägen 17C

Lägenhet
Brunnsäng, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
830 000 kr
26,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 529 kr/mån
31 321 kr/m²

I populära Brunnsäng finns nu möjlighet att bli ägare av denna kvadratsmarta och väldisponerade etta på Nysättravägen 17C! Här erbjuds ett härligt ljusinsläpp tack vare stort fönsterparti, en modern kokvrå, goda förvaringsmöjligheter samt ett rymligt stambytt badrum från 2015. Lägenheten är en del av en stor och stabil HSB-förening med god ekonomi och välskötta utrymmen. Bara att flytta in! Här bor du ett stenkast från Brunnsäng centrum med matbutik och service samt precis intill busshållplats. I närheten finns även fina grönområden med härliga promenadstråk och bara några minuters bilfärd bort finns Morabergs handelsområde med stora matbutiker och allt du behöver. Här är det lätt att trivas - välkommen på visning!

Näverlavsvägen 6C, Ritorp, Södertälje kommun

Näverlavsvägen 6C

Radhus
Ritorp, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 750 000 kr
127 m²
4 rum
5 995 kr/mån
29 528 kr/m²

Sällan till salu! I trivsamma Ritorp väntar nu detta stilrena, välplanerade och moderna bostadsrättsparhus på Näverlavsvägen 6C! Fördelat på 127 kvm och två våningar erbjuds stora sociala ytor med plats för släkt och vänner, öppen planlösning, genomgående parkettgolv, två ordentliga badrum, tre sovrum samt goda förvaringsmöjligheter i både garderober och klädkammare. Därutöver har bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare golv-till-tak-fönster i vardagsrummet, samt utgång till den egna tomten med både altan och gräsmatta. I avgiften ingår värme, vatten, sophämtning samt två parkeringsplatser. Detta är ett perfekt boende för både paret och familjen, med välplanerade ytor, hög standard och alla bekvämligheter som behövs. Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område med närhet till skolor, förskolor, busshållplats, natur och service. Endast 5 minuters bilväg bort nås Moraberg Handelscentrum med allt ni kan tänka er behövas. Här nås även motorvägen som tar er upp till Stockholm på 25 minuter. Bostaden är en del av en stabil och välskött förening med god ekonomi. Här är det lätt att trivas! Vänligen kontakta ansvarig mäklare vid intresse eller frågor! Emma Sollert, 070-408 39 32 [email protected]

  • Plus
  • Uteplats
Rudsjövägen 21, Kallfors, Södertälje kommun

Rudsjövägen 21

Lägenhet
Kallfors, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 850 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 180 kr/mån
33 636 kr/m²

I trivsamma Kallfors finns nu möjlighet att bli ägare av denna ljusa, stilrena och moderna gaveltvåa på Rudsjövägen 21 i gavelläge från 2017-2018! Lägenheten har en stor egen uteplats i söder med sol från morgon till kväll, härlig utsikt mot sjön samt möjlighet att grilla. Utöver det erbjuder lägenheten alla moderna bekvämligheter som stort helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, modernt fullutrustat kök, genomgående ekparkett samt fantastiskt ljusinsläpp tack vare store fönsterpartier. Bara att flytta in! Här bor du i ett lugnt, mysigt och attraktivt område med sjön som granne, närhet till naturen samt Kallfors Golfklubb. På endast 5 min med bil tar du dig in till Järna Centrum med all dess utbud och 10 min promenadavstånd bort finns en busshållplats som tar dig in till Järna och Södertälje. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Lagmansvägen 5A, Södertälje Centrum, Södertälje kommun

Lagmansvägen 5A

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
60 m²
3 rum
vån 1/4
3 779 kr/mån
33 250 kr/m²

Nu finns möjlighet att bli ägare av en stilren och välplanerad trea på trivsamma Lagmansvägen 5A, granne med Södertälje kanal! Här presenteras en mysig inglasad balkong med utsikt över kanalen, ljusa och moderna ytskikt, nytt fint golv, nymålade ytskikt, generös takhöjd samt genomgående ljusinsläpp. Samtliga rum är välplanerade och planlösningen är både social och flexibel. Vi möts av en stor hall med gott om förvaringsmöjligheter, ett praktiskt ljust kök, ett stort vardagsrum med ett härligt burspråk och utgång till den inglasade balkongen samt två sovrum, en med tillhörande klädkammare. Balkongen förlänger vår- och höstsäsongerna tack vare den smidiga inglasningen. Här är det verkligen lätt att trivas! Läget är centralt, attraktivt och rogivande med nära till allt - service, kommunikationer, restauranger och butiker. Dessutom finns fina promenadstråk längs kanalen och motionsspåret Kusens backe nära. E20 och E4 nås inom ett par minuter. Föreningen är en stabil HSB-förening där både TV och bredband ingår i avgiften. Här är det bara att flytta in för att börja leva och bo!

  • Plus
  • Balkong
Täppgatan 26, Södertälje Centrum, Södertälje kommun

Täppgatan 26

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 550 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
5 978 kr/mån
25 410 kr/m²

På populära Täppgatan presenteras här en hemtrevlig lägenhet om 2 rum och kök med balkong i väst med kvällssol som det är lätt att trivas i. Fördelat på 61 kvm presenteras ett välutrustat kök med plats för en matgrupp, stort vardagsrum som rymmer en större soffgrupp för uppskattade hemmakvällar med vänner och familj, ett större sovrum samt ett helkaklat badrum med duschhörna. För den där extra myskänslan, varför inte tända upp en brasa när de friskare höstkvällarna börjar krypa fram runt hörnet. Lägenheten har ett genomgående ljusinsläpp, en generös takhöjd samt fina ytskikt - bara att flytta in! Här bor du med gångavstånd till Södertälje Centrum med allt dess utbud. En kort promenad bort ligger pendeltågstationen som tar dig till Stockholm på 45 min. Förutom detta hittar du i närheten även Södertäljes familjepärla Torekällberget på bekvämt gångavstånd samt bussar, promenadstråk och restauranger. Här är det lätt att trivas!

  • Balkong
Hertig Carls Väg 35, Södra, Södertälje kommun

Hertig Carls Väg 35

Lägenhet
Södra, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/3
3 645 kr/mån
31 250 kr/m²

I populära Södra, på Hertig Carls Väg 35, väntar en bostad om 2 rum och kök disponerat på 42 välplanerade kvadratmeter. Här presenteras en rymlig hall, kök, sovrum alternativt matplats, ett stort allrum samt ett modernt helkaklat badrum. Planlösningen är mycket flexibel - i allrummet får både soffgrupp och matgrupp plats, och man kan även med enkla medel skärma av allrummet för att skapa en sovdel och istället nyttja det som idag används till sovrum som matplats. Man bor med ett trivsamt hörnläge med fönster i två väderstreck vilket bidrar till ett fin ljusinsläpp. Detta är ett perfekt boende för den som pendlar till arbetet, såväl med kollektivtrafik som med bil. Södertälje Hamn pendeltågsstation ligger ett kort stenkast bort varifrån du tar dig till Stockholm City på 40 min och precis utanför går bussar åt båda håll. Inom 5 minuter kan du även nå både E4 och E20 för den som pendlar med bil. I Södra bor du med bekvämt gångavstånd till kommunikationer, annan service så som postombud, matbutik, träningsanläggning, padelhall m.m, samt Södertälje stadskärna med allt dess utbud. Dessutom finns grönområden och promenadstråk i närområdet för den som tycker om att vara ute i naturen. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

Visar alla 24