Mäklare Emma Sollert

Emma Sollert

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skepparvägen 9, Sundsvik, Nykvarns kommun
 • Sön 2 jun kl 12:15

Skepparvägen 9

Lägenhet
Sundsvik, Nykvarns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 532 kr/mån
41 727 kr/m²

I lugna och rogivande Sundsvik finns nu en sällsynt chans att bli ägare av en välplanerad och trivsam tvåa på Skepparvägen 9! Fördelat på 55 kvm presenteras en öppen planlösning, genomgående parkettgolv, goda förvaringsmöjligheter, ett modernt välutrustat kök samt ett stort helkaklat badrum med egen tvättavdelning. Lägenhetens absoluta höjdpunkt är den stora balkongen i mysigt sydvästligt läge, med sol under eftermiddag och kväll, samt med en magisk och svårslagen utsikt över Mälaren. Egen oas som bjuder in till långa sommarkvällar i gott sällskap i ett rogivande och häpnadsväckande läge. Till lägenheten finns också en p-plats i carport att få direkt och i avgiften ingår både TV och bredband. Bara att flytta in! Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till naturen och med första parkett mot Mälaren. Precis utanför finns också en busshållplats som tar dig åt båda håll och ca 7 min bilväg bort ligger motorvägen samt Nykvarn Centrum med matbutik, service, m.m. I närområdet finns också flertalet restauranger. Lägenheten är en del av en stabil och välskött förening med god ekonomi och välskötta utrymmen. Föreningen har även egna båtplatser som medlemmarna kan hyra. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Mariekällgatan 42, Mariekäll, Södertälje kommun
 • Sön 2 jun kl 13:30
Mariekällgatan 42, Mariekäll, Södertälje kommun, bild 2
Mariekällgatan 42, Mariekäll, Södertälje kommun, bild 3

Mariekällgatan 42

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 465 kr/mån
30 684 kr/m²

I trivsamma och populära Mariekäll finns nu möjlighet att bli ägare av en renoverad och välplanerad tvåa på Mariekällgatan 42! Fördelat på 58,5 kvm erbjuds ett modernt och välutrustat kök, ett luftigt vardagsrum med fönster i två väderstreck, en mysig balkong i söder, ett rogivande sovrum med gavelfönster, ett kaklat badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Genomgående fina ytskikt, generös takhöjd och fönster i tre väderstreck som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och mysig utsikt åt flera håll. TV och bredband ingår i avgiften samt två förråd hör till lägenheten. Bara att flytta in! Här bor ni i ett mysigt och trivsamt område nära det mesta. I närheten finns matbutik, service, busshållplatser och fina naturområden. Inom promenadavstånd nås Södertälje Centrum med allt dess utbud och en kort bilväg bort finns Vasa Handelsplats med allt ni behöver. Lägenheten är också en del av en stor och stabil HSB-förening med god ekonomi och välskött områden. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Kolonigatan 3, Mariekäll, Södertälje kommun
 • Sön 2 jun kl 14:30
Kolonigatan 3, Mariekäll, Södertälje kommun, bild 2
Kolonigatan 3, Mariekäll, Södertälje kommun, bild 3

Kolonigatan 3

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4/4
2 890 kr/mån
33 654 kr/m²

I populära Mariekäll väntar nu denna charmiga och trivsamma vindslägenhet om 2 rum och kök på Kolonigatan 3 på sin nya ägare! Fördelat på 52 kvm erbjuds ett välutrustat kök, en mellanvägg med inbyggt barbord, fondvägg med tegel, charmigt snedtak samt ett stambytt och helkaklat badrum. Därutöver finns goda förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare samt ett vindsförråd på samma våning. Lägenheten är också en del av en stor och stabil Riksbyggen-förening med välskötta områden, en grönskande innergård, många stora renoveringar bakom sig samt en god ekonomi där både TV, bredband och bostadsrättsförsäkring ingår i avgiften. Här bor du i ett av Södertäljes mest populära områden med närhet till mataffärer, restauranger, kommunikationer, konditori, fina grönområden, förskolor och skolor. Kort gångavstånd till Södertälje centrum med allt dess utbud och pendeltåget som tar dig till Stockholm på 40 minuter. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Stockholmsvägen 2A, Södertälje Centrum, Södertälje kommun
 • Sön 2 jun kl 15:30

Stockholmsvägen 2A

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
39 m²
2 rum
vån 3/3
3 053 kr/mån
34 615 kr/m²

Nu finns möjlighet att bli ägare av en trivsam, kvadratsmart och stilren tvåa på Stockholmsvägen 2A! Fördelat på 39 kvm presenteras ett stort och välutrustat kök, en generös takhöjd, vacker fiskbensparkett, öppen planlösning, ett ordentlig sovrum samt ett modernt helkaklat badrum. En av lägenhetens höjdpunkter är den mysiga balkongen i bästa söderläge med utsikt över kanalen, där solen kan avnjutas stora delar av dagen. Till lägenheten finns dessutom två förråd som tillhör och samt en låg avgift där både TV och bredband ingår. En mycket välplanerad lägenhet där det är lätt att trivas och bara att flytta in! Här bor du i ett optimalt läge nära allt, med restauranger och service precis runt hörnet, och busshållplats precis utanför dörren som tar dig till Stockholm på 30 min. En kort promenad bort finns Södertälje Centrum med allt dess utbud och precis nedanför finns kanalen med fina promenadstråk åt båda håll. Lägenheten är en del av en stabil och välskött HSB-förening med låg skuldsättning och flera uthyrda lokaler som bidrar med goda inkomster. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Fornhöjdsvägen 64, Fornhöjden, Södertälje kommun

Fornhöjdsvägen 64

Lägenhet
Fornhöjden, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
45 m²
2 rum
3 956 kr/mån
22 111 kr/m²

Välkommen till en ljus och välplanerad tvårummare om 45 kvadrat med inglasad balkong! Här presenteras en bostad med väldisponerad planlösning, ett rejält och välutrustat kök samt en mysig inglasad balkong som förlänger säsongerna. Sovrummet är rogivande med plats för större säng och i vardagsrummet ryms både soffgrupp och matbord om så önskas. Vi möts också av en stor klädkammare som sväljer mycket kläder och förvaring, genomgående ljusa och fräscha ytskikt samt ett stort badrum. Brf Opalen är en uppskattat HSB-förening med flera gemensamma utrymmen så som bastu med relaxavdelning, solarium, gym och vävstuga. I månadsavgiften ingår både TV och bredband och föreningen tillhandahåller många parkeringsplatser med eller utan elstolpe. I närheten har du busshållplats, Morabergs handelscentrum med allt du behöver samt både pendeltåg och motorvägen.

 • Balkong
 • Hiss
Gröna Gatan 14A, Mariekäll, Södertälje kommun
 • Tis 4 jun kl 18:00

Gröna Gatan 14A

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 116 kr/mån
36 986 kr/m²

På Gröna gatan 14A väntar denna ljusa, stilrena och trivsamma etta med fin rymd! Lägenheten erbjuder ett trevligt kök en inbyggd köksö mot vardagsrummet, ett helkaklat badrum, en mysigt allrum med ombonad sovalkov samt parkettgolv i original. Den möblerbara balkongen med högt fritt läge, såväl som allrummet, bjuder på en härlig utsikt över en stor del av Södertälje. Lägenheten har en generös takhöjd i typisk 40-talsstil samt fint ljusinsläpp. Här bor ni i en välskött Riksbyggen-förening med god ekonomi som har genomfört flera större renoveringar. Bra gemensamma utrymmen finns, såsom tvättstuga, bastu, gym och även en välskött grönskande innergård med uteplats. Gröna Gatan är belägen i ett lugnt och välskött område med endast en kort promenad till Södertälje centrum med allt dess utbud! Enkelt för dig som pendlar med tåg eller buss. I närområdet finns också bland annat närservice, matbutiker, bageri och restauranger av alla dess slag. Med gångavstånd även till grönområden med fina promenadstråk blir det enkelt att trivas och ha en inspirerande vardag! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Skogsgatan 3A, Bergvik, Södertälje kommun
Skogsgatan 3A, Bergvik, Södertälje kommun, bild 2
Skogsgatan 3A, Bergvik, Södertälje kommun, bild 3

Skogsgatan 3A

Lägenhet
Bergvik, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 150 000 kr
43 m²
2 rum
vån 7/7
2 822 kr/mån
50 000 kr/m²

I populära och trivsamma Bergvik finns nu en sällsynt möjlighet att bli ägare av en modern och välplanerad 2:a på Skogsgatan 3A från 2019, högst upp i huset! Här erbjuds en generös takhöjd om ca 2,80 m, öppen planlösning, gavelläge med ett fantastiskt ljusinsläpp, genomgående parkettgolv samt ett stort helkaklat badrum med egen tvättavdelning. Lägenhetens absoluta höjdpunkt är den stora inglasade balkongen i söder med sol under nästan hela dagen och fantastisk utsikt över både kanalen och Södertälje. En perfekt plats att avnjuta hela året om, tack vare den praktiska infravärmaren och den nya inglasningen med persienner. Sällan till salu och bara att flytta in! Här bor du i ett av Södertäljes mest populära och trivsamma områden, granne med kanalen och endast en kort promenad från Södertälje Centrum med allt dess utbud. I närområdet finns även härliga grönområden, fina promenadstråk längs vattnet samt restauranger, Södertälje Sjukhus, goda kommunikationer, minigolfbana och Mälarparken. Brf Mälarhamnen är en stabil och välskött förening som byggdes 2019 med fina gemensamma utrymmen och goda parkeringsmöjligheter, både inomhus och utomhus. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Dalgatan 21A, Södertälje Centrum, Södertälje kommun
 • Idag kl 17:00

Dalgatan 21A

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
38 m²
2 rum
vån 3/4
2 280 kr/mån
39 342 kr/m²

På trivsamma och populära Dalgatan 21A finns nu möjlighet att bli ägare av denna charmiga & välplanerade mini-tvåa om 38 kvm! Här presenteras ett vackert fiskbensparkettgolv, ett stort helkaklat och stambytt badrum från 2013, lättmöblerade utrymmen samt ett härligt ljusinsläpp. Därutöver har lägenheten flertalet fina detaljer i typisk 40-talsstil i form av generös takhöjd och djupa fönsternischer. Låg månadsavgift och stabil förening med god ekonomi - bara att flytta in! Här bor du i ett optimalt läge nära både stadskärnan med allt dess utbud samt naturen. I närområdet finns flertalet restauranger, bra kommunikationer, fina promenadstråk och annan service som gör vardagen smidig. Här är det lätt att trivas!

 • Plus
Nedre Torekällgatan 17, Södertälje Centrum, Södertälje kommun
 • Tor 30 maj kl 17:00

Nedre Torekällgatan 17

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
105 m²
3 rum
vån 1/3
5 493 kr/mån
31 381 kr/m²

På fina och eftertraktade Nedre Torekällgatan 17 presenteras här en pampig lägenhet om 3 rum och kök fördelat på hela 105 kvm i klassisk jugendstil! Här möts vi av en riktig sekelskiftesdröm anno 1913, med imponerande takhöjd, fina detaljer från sekelskiftet i såsom takrosetter och spegeldubbeldörrar. Dessutom har lägenheten en stor balkong i söder mot en lugn och solsäker innergård. Våningen är ett trivsamt och representativt hem, med stora sociala ytor och gott om plats för vänner och familj. Här är det verkligen lätt att trivas! Fördelat på 105 kvadratmeter hittar vi tre rum och kök, tillsammans med ett stort badrum och gäst-WC samt en solsäker balkong mot en lummig innergård. Vi välkomnas in genom vackra dubbeldörrar till en rejäl och möblerbar hall med härligt biblioteksgröna väggar. Sedan leds vi vidare till ett fullutrustat kök med plats för ett stort matbord. Det ljusa och inbjudande allrummet erbjuder plats för en ordentlig soffgrupp och annat möblemang, som mediamöbel eller avlastnings- och förvaringsmöbel. Bostadens båda sovrum är rejäla och kan med fördel även användas som kontor eller gästrum. Det ena sovrummet har dessutom direktaccess till balkongen. Detta trivsamma hem har också ett stort kaklat badrum med egna tvättmöjligheter samt en praktisk gäst-WC som gör vardagen extra bekväm och smidig. Till bostaden hör även två stora förråd på vinden och ett i källaren. Planlösningen är tilltalande och flexibel och kan nyttjas på olika sätt efter behov och önskemål. Direkt när en stiger in i detta hem slås man av en mycket varm och välkomnande känsla. Tidsenliga furu- och parkettgolv i fiskben som harmoniserar fint med ett genomgående ljusinsläpp från stora fönster med djupa fönsternischer. Vi bjuds dessutom in till ett fint trapphus samt en lummig och ostörd innergård. För dig som vill bo lugnt och samtidigt centralt går det inte att bo mycket bättre än så här! Med ett avskilt läge i den centrala stadskärnan ligger bostaden på en lugn återvändsgata i promenadvänliga kvarter, nära butiker, restauranger, caféer och service. Likaså finns goda kommunikationer med buss och pendeltåg endast ett stenkast bort för en smidig och bekväm resa till Stockholm på ca 40 minuter. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Vallhöjdsvägen 11, Kallfors, Södertälje kommun
 • Idag kl 17:30

Vallhöjdsvägen 11

Lägenhet
Kallfors, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 150 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/3
4 803 kr/mån
42 000 kr/m²

I trivsamma och populära Kallfors Höjder finns nu möjlighet att bli ägare av en ljus, rymlig och välplanerad trea på Vallhöjdsvägen 11! Här presenteras ett genomgående fint parkettgolv, stora fönster i två väderstreck som ger ett fantastiskt ljusinsläpp, ett modernt och välutrustat kök, öppen planlösning, stora lättmöblerade rum samt ett stort helkaklat badrum. Lägenhetens absoluta höjdpunkt är den stora balkongen i bästa västläge med gott om plats för både matbord, loungegrupp, grill och planteringar. Här kan ni avnjuta solen från lunch och resten av dagen och kvällen, samtidigt som ni spanar ut över Kallfors golvbana. Detta är ett högkvalitativt boende med närhet till naturen, samt där det går att få parkering i carport direkt. Bara att flytta in! Här bor ni i ett lugnt, trivsamt och attraktivt område med Kallfors Golfbana och Kallfors gård som närmaste granne, perfekt för den golfintresserade med perfekt utsikt från höjden där husen står. I närheten finns också fina naturområden, busshållplats, lekplats m.m. En kort bilväg bort har ni Järna Centrum med allt dess utbud och även tåget som tar er till Stockholm. Detta är en plats för alla, där naturen tillför trivsel och harmoni, samt bjuder in till en aktiv livsstil om önskas. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Västra Kanalgatan 9, Södertälje Centrum, Södertälje kommun

Västra Kanalgatan 9

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/3
2 202 kr/mån
38 548 kr/m²

Mitt i Södertälje centrum väntar nu en kvadratsmart, charmig och trivsam etta på sin nya ägare! I en byggnad från 1930-talet presenteras här en lägenhet med vackert plankgolv i original, generös takhöjd, ett ordentligt kök samt ett stambytt och helkaklat badrum. Lägenhetens absoluta höjdpunkt är den mysiga balkongen med utsikt över kanalen, med första parkett över båtarna som åker in och ut ur Mälaren. En perfekt bostad för den studenten, förstagångsköparen eller för den som är i behov av en övernattningslägenhet. Här bor du med stadskärnan och allt dess utbud precis utanför dörren; restauranger, butiker, service, kommunikationer, fina promenadstråk längst kanalen m.m. Lägenheten är en del av en stabil förening med god ekonomi, låg avgift och många lokaler som hyrs ut. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Varpvägen 9, null, Strängnäs kommun
Varpvägen 9, null, Strängnäs kommun, bild 2
Varpvägen 9, null, Strängnäs kommun, bild 3

Varpvägen 9

Lägenhet
Strängnäs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
87 m²
3 rum
vån 3/3
7 357 kr/mån
27 529 kr/m²

Nu har du möjlighet att bli ägare av denna rymliga, moderna och välplanerade lägenhet om 3 rum och kök i populära och trivsamma Boverian i Strängnäs! Fördelat på 87 kvm erbjuds föreningens mest påkostade lägenhet med ett fullutrustat kök, öppen planlösning, stor balkong med grönskande utsikt, stort helkaklat badrum med egen tvättavdelning samt välkomnande entré med plats för utemöbler. Generös takhöjd om 3 m i vissa rum, stora lättmöblerade rum och gott om förvaringsutrymme i både flertalet garderober och klädkammare. Till varje lägenhet finns också ett extra förråd som tillhör och är garanterad en bilplats om önskas. Här är det bara att flytta in! Boverian är en unik byggnad med en stor Vinterträdgård om ca 1 600 kvm med tropisk inspiration från Medelhavet och Japan. Här är det ett temperaturstyrt klimat som varierar över året. Under vintermånaderna går temperaturen ned då trädgården vilar. Så här slipper du både regn och snöskottning samt brännande sol och som lägst blir det 10 grader under vintermånaderna. En unik byggnad där ni kan njuta av medelhavsklimat året om - riktig guldkant på vardagen! Brf Boverian är en lugn, trivsam och stabil förening med välskötta områden, god ekonomi och härlig stämning. En förutsättning för att beviljas medlemskap i föreningen är att sökande vid förvärvet ska vara fyllda 50 år eller är sambo till medförvärvare som uppfyller ålderskravet. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Täppgatan 11B, Södertälje Centrum, Södertälje kommun

Täppgatan 11B

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 100 000 kr
78,5 m²
3 rum
3 713 kr/mån
26 752 kr/m²

På Täppgatan 11B finns nu möjlighet att bli ägare av denna välplanerade, rymliga och trivsamma lägenhet om 3 rum och kök! Här presenteras fönster i tre väderstreck, genomgående fina ytskikt, ett stort fullutrustat kök, ett modernt och helkaklat badrum samt en praktisk gäst-WC. Därutöver har bostaden fint parkettgolv, mörkt klinkergolv i hall och kök samt ljust målade väggar. Bara att flytta in! Här bor du i ett trivsamt område med närhet till naturen, skolor, förskolor samt kort promenadavstånd till centrum med allt dess utbud. Precis intill finns en stor lekplats samt Torekällberget, och i närheten finns även tillgång till goda kommunikationer i form av buss och pendeltåg. Lägenheten är en del av en stabil och trivsam förening med god ekonomi och fina gemensamma utrymmen som består av ett stort styrelserum, bastu, ett litet gym, lägenhetsförråd, tvättstuga samt gemensam grönskande innergård med grillmöjligheter på sommaren. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Hiss
Kolonigatan 2, Mariekäll, Södertälje kommun

Kolonigatan 2

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
950 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/4
4 544 kr/mån
26 389 kr/m²

Med ett attraktivt läge i omtyckta Mariekäll presenteras nu denna trivsamma etta om 36 kvadratmeter på Kolonigatan 2! Med en tilltalande planlösning är denna bostad välplanerad och inbjudande. I allrummet finns det gott om plats för familj och vänner att umgås, sovalkoven rymmer en säng av större modell och här kan man med fördel skärma av med en gardin eller rumsavdelare. Ljusinsläppet är fantastiskt tack vare det stora burspråket och på golvet ligger en fint vitlaserad fiskbensparkett. Köket är ljust och charmigt med flera fint bevarade originaldetaljer samt plats för mindre matbord intill ett trevligt fönster, och badrummet är både stambytt och helkaklat samt förberett för tvättmaskin för den som önskar göra vardagen ännu lite smidigare. Förvaringsmöjligheterna är goda med flertalet garderober i hallen och i allrummet ryms ytterligare förvarings eller avlastningsmöbel alternativt skrivbord om det behovet finns. Planlösningen i allrummet är flexibel vilket ger dig goda möjligheter att möblera precis så som du vill ha det. Här är det verkligen lätt att trivas! I populära Mariekäll bor du med gångavstånd till såväl citykärnan som mysiga naturområden. En kort promenad bort ligger gemytliga Torekällberget, och i området finns närservice, matbutik, konditori, kommunikationer och all annan service man behöver för en smidig och trivsam vardag. Välkommen på visning!

Stationsvägen 4, Södra, Södertälje kommun
 • Budgivning pågår
Stationsvägen 4, Södra, Södertälje kommun, bild 2
Stationsvägen 4, Södra, Södertälje kommun, bild 3

Stationsvägen 4

Lägenhet
Södra, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
55 m²
3 rum
6 162 kr/mån
16 273 kr/m²

I trivsamma och populära Södertälje Hamn väntar nu en stilren och modern trea på Stationsvägen 4! Här erbjuds en öppen planlösning, ett välutrustat och modernt kök, spotlights i tak, ett stort och helkaklat badrum samt två ordentliga sovrum. Till lägenheten finns en gratis parkering att tillgå om önskas och föreningen tillåter både fri andrahandsuthyrning samt juridiska köpare. Detta är ett perfekt boende för dig som pendlar till arbetet, såväl med kollektivtrafik som med bil. Södertälje Hamn pendeltågsstation ligger ett stenkast bort bort där du tar dig till Stockholm City på 40 min och precis utanför går bussar åt båda håll. Inom 5 minuter kan du även nå både E4 och E20 för den som pendlar med bil. Här bor ni också med ett bekvämt gångavstånd till kommunikationer, annan service så som postombud, matbutik, träningsanläggning, padelhall m.m, samt Södertälje stadskärna med allt dess utbud. Dessutom finns grönområden och promenadstråk i närområdet för den som tycker om att vara ute i naturen. Här är det lätt att trivas! Kontakta mäklaren för att boka tid för visning!

 • Premium
Gröna Gatan 12, Mariekäll, Södertälje kommun

Gröna Gatan 12

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/3
5 244 kr/mån
27 071 kr/m²

Här bor ni i ett lugnt och välskött område med endast en kort promenad till Södertälje centrum med allt dess utbud. Enkelt för dig som pendlar med tåg eller buss. I närområdet finns också bland annat närservice, matbutiker, bageri, restauranger av alla dess slag samt fina naturområden. Lägenheten är även en del av en stor och stabil Riksbyggen-förening med god ekonomi och flera gemensamma utrymmen för medlemmarna att nyttja, som bastu, relax och gym. Dessutom har föreningen solceller på taken för att hålla nere elkostnaderna och säljer även eventuellt överskott, som en extra ekonomisk bonus. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Skogsgatan 3B, Bergvik, Södertälje kommun

Skogsgatan 3B

Lägenhet
Bergvik, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 850 000 kr
87 m²
3 rum
vån -1/7
5 709 kr/mån
32 759 kr/m²

Varmt välkommen till en modern och social bostad med stor uteplats, med närhet till både vatten, natur och stadskärna. Bostaden har ett genomgående stort ljusinsläpp med stora fönsterpartier i två väderstreck. I dag disponeras bostaden som en trerummare men det går att göra om till en fyra om man önskar ytterligare att sovrum. Kök och det stora vardagsrummet ligger i öppen planlösning, badrummet är helkaklat med egna tvättmöjligheter och de båda sovrummen är rogivande och i bra storlekar. Här finns även en klädkammare som sväljer mycket och en praktisk gäst-WC som gör vardagen smidig. Bostadens absoluta höjdpunkt är den stora uteplatsen med vy över Södertälje kanal. Här finns många attribut som gör detta till ett kvalitativt hem där det är lätt att trivas - vacker fiskbensparkett, modern akustikpanel, social och flexibel planlösning, moderna och sobra materialval samt ett läge endast ett stenkast från allt man behöver för en bekväm vardag. Bergvik är ett mycket attraktivt och mysigt område med dess direkta närhet till Mälarens inlopp. Här bor man ett kort stenkast från stadskärnan och med närhet till både skolor och förskolor, kommunikationer och naturområden. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Köpmangatan 7, Södertälje Centrum, Södertälje kommun

Köpmangatan 7

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
119 m²
5 rum
vån 6/10
7 264 kr/mån
25 168 kr/m²

Mitt i centrala Södertälje finns nu möjlighet att bli ägare av denna stora och välplanerade 5:a på Köpmangatan 7! Fördelat på 119 kvm erbjuds här stora sociala ytor med plats för vänner och familj, ett modernt och välutrustat kök, en praktisk matsal, genomgående ljusinsläpp, två stambytta badrum från 2019 samt goda förvaringsmöjligheter. Hela lägenheten har nymålade ytskikt och genomgående fina golv. Därutöver har lägenheten dessutom två balkonger med slående utsikt åt båda håll. I dagsläget finns tre ordentliga sovrum, men det går enkelt att göra ett fjärde där matsalen är idag. Ett perfekt boende med genomtänkta detaljer och välplanerade kvadratmeter där det är lätt att trivas! Här bor du med ett optimalt läge med allt du behöver precis utanför dörren. Runt hörnet finns butiker, restauranger, matbutiker, gym, nöjesliv och service. Precis utanför porten går flertalet bussar åt båda håll, bland annat bussen som tar dig till Liljeholmen på 40 min och Karlaplan på 50 min. En kort promenad bort har du också pendeltåget om det föredras. Lägenheten är också en del av en stabil och trivsam förening med god ekonomi och välskött utrymmen. Föreningens medlemmar har även möjlighet att nyttja den stora takterassen som tillhör underliggande fastighet och nås från våning 3, med grill, bänkar med mera.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Barkvägen 6, Igelstavik, Södertälje kommun

Barkvägen 6

Lägenhet
Igelstavik, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
4 258 kr/mån
36 273 kr/m²

I det nybyggda området Igelstavik erbjuds nu en modern och välplanerad lägenhet om 2 rum och kök på 55 kvm! Ett högkvalitativt hem nära kommunikationer och vattnet, med fina materialval, välplanerade ytor och en stor uteplats i väst. Bostaden erbjuder stora lättmöblerade rum, ett stort helkaklat badrum med egen tvättavdelning, härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier och påkostade materialval. Den absoluta höjdpunkten är den stora uteplatsen i västligt läge, som rymmer plats för det mesta. Lätt att trivas och bara att flytta in! Här bor du i ett nybyggt och naturnära kvarter endast ett stenkast från den nya stadsparken och strandpromenaden längst Södertälje Kanal. En skön plats med promenadstråk, solbryggor, utegym och lekplatser. Precis intill ligger även Östertälje station där du har både pendeltåg och bussar, och en kort cykeltur nås Södertälje Centrum med allt dess utbud. Föreningen har goda parkeringsmöjligheter samt fina gemensamma ytor. Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Nysättravägen 17C, Brunnsäng, Södertälje kommun

Nysättravägen 17C

Lägenhet
Brunnsäng, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
830 000 kr
26,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 529 kr/mån
31 321 kr/m²

I populära Brunnsäng finns nu möjlighet att bli ägare av denna kvadratsmarta och väldisponerade etta på Nysättravägen 17C! Här erbjuds ett härligt ljusinsläpp tack vare stort fönsterparti, en modern kokvrå, goda förvaringsmöjligheter samt ett rymligt stambytt badrum från 2015. Lägenheten är en del av en stor och stabil HSB-förening med god ekonomi och välskötta utrymmen. Bara att flytta in! Här bor du ett stenkast från Brunnsäng centrum med matbutik och service samt precis intill busshållplats. I närheten finns även fina grönområden med härliga promenadstråk och bara några minuters bilfärd bort finns Morabergs handelsområde med stora matbutiker och allt du behöver. Här är det lätt att trivas - välkommen på visning!

Rudsjövägen 21, Kallfors, Södertälje kommun

Rudsjövägen 21

Lägenhet
Kallfors, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 850 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 180 kr/mån
33 636 kr/m²

I trivsamma Kallfors finns nu möjlighet att bli ägare av denna ljusa, stilrena och moderna gaveltvåa på Rudsjövägen 21 i gavelläge från 2017-2018! Lägenheten har en stor egen uteplats i söder med sol från morgon till kväll, härlig utsikt mot sjön samt möjlighet att grilla. Utöver det erbjuder lägenheten alla moderna bekvämligheter som stort helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, modernt fullutrustat kök, genomgående ekparkett samt fantastiskt ljusinsläpp tack vare store fönsterpartier. Bara att flytta in! Här bor du i ett lugnt, mysigt och attraktivt område med sjön som granne, närhet till naturen samt Kallfors Golfklubb. På endast 5 min med bil tar du dig in till Järna Centrum med all dess utbud och 10 min promenadavstånd bort finns en busshållplats som tar dig in till Järna och Södertälje. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Hertig Carls Väg 35, Södra, Södertälje kommun

Hertig Carls Väg 35

Lägenhet
Södra, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/3
3 645 kr/mån
31 250 kr/m²

I populära Södra, på Hertig Carls Väg 35, väntar en bostad om 2 rum och kök disponerat på 42 välplanerade kvadratmeter. Här presenteras en rymlig hall, kök, sovrum alternativt matplats, ett stort allrum samt ett modernt helkaklat badrum. Planlösningen är mycket flexibel - i allrummet får både soffgrupp och matgrupp plats, och man kan även med enkla medel skärma av allrummet för att skapa en sovdel och istället nyttja det som idag används till sovrum som matplats. Man bor med ett trivsamt hörnläge med fönster i två väderstreck vilket bidrar till ett fin ljusinsläpp. Detta är ett perfekt boende för den som pendlar till arbetet, såväl med kollektivtrafik som med bil. Södertälje Hamn pendeltågsstation ligger ett kort stenkast bort varifrån du tar dig till Stockholm City på 40 min och precis utanför går bussar åt båda håll. Inom 5 minuter kan du även nå både E4 och E20 för den som pendlar med bil. I Södra bor du med bekvämt gångavstånd till kommunikationer, annan service så som postombud, matbutik, träningsanläggning, padelhall m.m, samt Södertälje stadskärna med allt dess utbud. Dessutom finns grönområden och promenadstråk i närområdet för den som tycker om att vara ute i naturen. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

Visar alla 22