Mäklare Emma Sollert

Emma Sollert

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nedre Torekällgatan 17, Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Nedre Torekällgatan 17, Södertälje Centrum, Södertälje kommun, bild 2
Nedre Torekällgatan 17, Södertälje Centrum, Södertälje kommun, bild 3

Nedre Torekällgatan 17

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
105 m²
3 rum
vån 1/3
5 493 kr/mån
31 381 kr/m²

På fina och eftertraktade Nedre Torekällgatan 17 presenteras här en pampig lägenhet om 3 rum och kök fördelat på hela 105 kvm i klassisk jugendstil! Här möts vi av en riktig sekelskiftesdröm anno 1913, med imponerande takhöjd, fina detaljer från sekelskiftet i såsom takrosetter och spegeldubbeldörrar. Dessutom har lägenheten en stor balkong i söder mot en lugn och solsäker innergård. Våningen är ett trivsamt och representativt hem, med stora sociala ytor och gott om plats för vänner och familj. Här är det verkligen lätt att trivas! Fördelat på 105 kvadratmeter hittar vi tre rum och kök, tillsammans med ett stort badrum och gäst-WC samt en solsäker balkong mot en lummig innergård. Vi välkomnas in genom vackra dubbeldörrar till en rejäl och möblerbar hall med härligt biblioteksgröna väggar. Sedan leds vi vidare till ett fullutrustat kök med plats för ett stort matbord. Det ljusa och inbjudande allrummet erbjuder plats för en ordentlig soffgrupp och annat möblemang, som mediamöbel eller avlastnings- och förvaringsmöbel. Bostadens båda sovrum är rejäla och kan med fördel även användas som kontor eller gästrum. Det ena sovrummet har dessutom direktaccess till balkongen. Detta trivsamma hem har också ett stort kaklat badrum med egna tvättmöjligheter samt en praktisk gäst-WC som gör vardagen extra bekväm och smidig. Till bostaden hör även två stora förråd på vinden och ett i källaren. Planlösningen är tilltalande och flexibel och kan nyttjas på olika sätt efter behov och önskemål. Direkt när en stiger in i detta hem slås man av en mycket varm och välkomnande känsla. Tidsenliga furu- och parkettgolv i fiskben som harmoniserar fint med ett genomgående ljusinsläpp från stora fönster med djupa fönsternischer. Vi bjuds dessutom in till ett fint trapphus samt en lummig och ostörd innergård. För dig som vill bo lugnt och samtidigt centralt går det inte att bo mycket bättre än så här! Med ett avskilt läge i den centrala stadskärnan ligger bostaden på en lugn återvändsgata i promenadvänliga kvarter, nära butiker, restauranger, caféer och service. Likaså finns goda kommunikationer med buss och pendeltåg endast ett stenkast bort för en smidig och bekväm resa till Stockholm på ca 40 minuter. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning!

  • Premium
  • Balkong
Sågverksvägen 3, Östertälje, Södertälje kommun

Sågverksvägen 3

Lägenhet
Östertälje, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/4
3 411 kr/mån
48 590 kr/m²

I det nybyggda området Igelstavik erbjuds nu en påkostad välplanerad 2:a med balkong i söder! Ett högkvalitativt hem nära kommunikationer och vattnet, med fina exklusiva materialval och välplanerade ytor. Stort helkaklat badrum med egen tvättavdelning, flytande parkettgolv och härligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Lätt att trivas och bara att flytta in! Här bor du i ett nybyggt och naturnära kvarter endast ett stenkast från den nya stadsparken och strandpromenaden längst Södertälje Kanal. En skön plats med promenadstråk, solbryggor, utegym och lekplatser. Precis intill ligger även Östertälje station där du har både pendeltåg och bussar, och en kort cykeltur nås Södertälje Centrum med allt dess utbud. Föreningen har goda parkeringsmöjligheter samt fina gemensamma ytor. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Bellevuegatan 5A, Södertälje Centrum, Södertälje kommun

Bellevuegatan 5A

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 450 000 kr
41 m²
2 rum
vån 3/3
4 009 kr/mån
35 366 kr/m²

På mysiga och trivsamma Bellevuegatan 5A finns nu möjlighet att bli ägare av denna charmiga gaveltvåa i ett vackert hus från 30-talet med generös takhöjd, tidstypiska detaljer samt ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten erbjuder vackra plankgolv, mysig balkong i söder, välplanerade ytor, ett helkaklat badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Bara att flytta in! Här bor du endast ett stenkast från Södertälje Centrum med allt dess utbud; butiker, restauranger, service, bagerier, mataffärer m.m. Föreningen har en lummig och välskött innergård som medlemmarna får nyttja och några hundra meter bort har du bussar och pendeltåg som tar dig till Stockholm på 50 min. Stabil och trivsam förening med god ekonomi, låg belåningsgrad och en avgift där TV och bredband ingår. Här är det lätt att trivas!

  • Plus
  • Balkong
Pias Väg 7, Kallfors, Södertälje kommun

Pias Väg 7

Radhus
Kallfors, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 650 000 kr
156 m²
5 rum
vån 1/1
6 220 kr/mån
23 397 kr/m²

I trivsamma och populära Kallfors finns nu möjlighet att bli ägare av ett stort, välplanerat och modernt bostadsrättsparhus med stor hörntomt på Pias Väg 7! Fördelat på 156 kvm och två våningsplan presenteras invändigt stora sociala ytor, goda förvaringsmöjligheter, separat tvättstuga, stora golv-till-tak fönster, öppen planlösning, två ordentliga badrum, tre stora sovrum samt genomgående parkettgolv med vattenburen golvvärme både uppe och nere. Utvändigt möts vi av en stor grusad uppfart på framsidan med plats för flertalet bilar samt förvaring i ett rymligt förråd. På baksidan erbjuds först en trädäckad altan med plats för både matbord och loungegrupp. Altanen går sedan över i en stor inhägnad gräsmatta med mycket plats för lek och spring. Här bor ni i ett mycket lugnt, trivsamt och populärt område med gångavstånd till Kallfors Golfklubb och populära restaurang samt närhet till naturen och fina promenadstråk. I närområdet finns också flertalet skolor och förskolor och inom kort bilväg nås Järna centrum med allt ni kan tänkas behöva. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Täppgatan 22, Södertälje Centrum, Södertälje kommun

Täppgatan 22

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
3 637 kr/mån
29 314 kr/m²

På populära och trivsamma Täppgatan presenteras nu en stilren, välplanerad och renoverad 2:a med många populära attribut! Lägenheten har genomgående fina ytskikt, vackert marmorgolv i hall, modernt fullutrustat kök, generös takhöjd samt ett helkaklat och modernt badrum. Därutöver finns en mysig balkong samt en öppen spis för den ultimata myskänslan. Både bredband och TV ingår i avgiften och föreningen har nyrenoverade hissar. Bara att flytta in! Här bor du i ett centralt och trivsamt område med endast 5 minuters gångavstånd till Södertälje Centrum samt närhet till fina grönområden, mataffär, restauranger och goda kommunikationer. Stabil förening med hiss, gym och bastu. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Mariekällgatan 42, Mariekäll, Södertälje kommun
Mariekällgatan 42, Mariekäll, Södertälje kommun, bild 2
Mariekällgatan 42, Mariekäll, Södertälje kommun, bild 3

Mariekällgatan 42

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 465 kr/mån
28 974 kr/m²

I trivsamma och populära Mariekäll finns nu möjlighet att bli ägare av en renoverad och välplanerad tvåa på Mariekällgatan 42! Fördelat på 58,5 kvm erbjuds ett modernt och välutrustat kök, ett luftigt vardagsrum med fönster i två väderstreck, en mysig balkong i söder, ett rogivande sovrum med gavelfönster, ett kaklat badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Genomgående fina ytskikt, generös takhöjd och fönster i tre väderstreck som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och mysig utsikt åt flera håll. TV och bredband ingår i avgiften samt två förråd hör till lägenheten. Bara att flytta in! Här bor ni i ett mysigt och trivsamt område nära det mesta. I närheten finns matbutik, service, busshållplatser och fina naturområden. Inom promenadavstånd nås Södertälje Centrum med allt dess utbud och en kort bilväg bort finns Vasa Handelsplats med allt ni behöver. Lägenheten är också en del av en stor och stabil HSB-förening med god ekonomi och välskött områden. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Kolonigatan 3, Mariekäll, Södertälje kommun
Kolonigatan 3, Mariekäll, Södertälje kommun, bild 2
Kolonigatan 3, Mariekäll, Södertälje kommun, bild 3

Kolonigatan 3

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4/4
2 890 kr/mån
33 654 kr/m²

I populära Mariekäll väntar nu denna charmiga och trivsamma vindslägenhet om 2 rum och kök på Kolonigatan 3 på sin nya ägare! Fördelat på 52 kvm erbjuds ett välutrustat kök, en mellanvägg med inbyggt barbord, fondvägg med tegel, charmigt snedtak samt ett stambytt och helkaklat badrum. Därutöver finns goda förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare samt ett vindsförråd på samma våning. Lägenheten är också en del av en stor och stabil Riksbyggen-förening med välskötta områden, en grönskande innergård, många stora renoveringar bakom sig samt en god ekonomi där både TV, bredband och bostadsrättsförsäkring ingår i avgiften. Här bor du i ett av Södertäljes mest populära områden med närhet till mataffärer, restauranger, kommunikationer, konditori, fina grönområden, förskolor och skolor. Kort gångavstånd till Södertälje centrum med allt dess utbud och pendeltåget som tar dig till Stockholm på 40 minuter. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Fornhöjdsvägen 64, Fornhöjden, Södertälje kommun

Fornhöjdsvägen 64

Lägenhet
Fornhöjden, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
45 m²
2 rum
3 956 kr/mån
22 111 kr/m²

Välkommen till en ljus och välplanerad tvårummare om 45 kvadrat med inglasad balkong! Här presenteras en bostad med väldisponerad planlösning, ett rejält och välutrustat kök samt en mysig inglasad balkong som förlänger säsongerna. Sovrummet är rogivande med plats för större säng och i vardagsrummet ryms både soffgrupp och matbord om så önskas. Vi möts också av en stor klädkammare som sväljer mycket kläder och förvaring, genomgående ljusa och fräscha ytskikt samt ett stort badrum. Brf Opalen är en uppskattat HSB-förening med flera gemensamma utrymmen så som bastu med relaxavdelning, solarium, gym och vävstuga. I månadsavgiften ingår både TV och bredband och föreningen tillhandahåller många parkeringsplatser med eller utan elstolpe. I närheten har du busshållplats, Morabergs handelscentrum med allt du behöver samt både pendeltåg och motorvägen. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Dalgatan 21A, Södertälje Centrum, Södertälje kommun

Dalgatan 21A

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
38 m²
2 rum
vån 3/4
2 280 kr/mån
39 342 kr/m²

På trivsamma och populära Dalgatan 21A finns nu möjlighet att bli ägare av denna charmiga & välplanerade mini-tvåa om 38 kvm! Här presenteras ett vackert fiskbensparkettgolv, ett stort helkaklat och stambytt badrum från 2013, lättmöblerade utrymmen samt ett härligt ljusinsläpp. Därutöver har lägenheten flertalet fina detaljer i typisk 40-talsstil i form av generös takhöjd och djupa fönsternischer. Låg månadsavgift och stabil förening med god ekonomi - bara att flytta in! Här bor du i ett optimalt läge nära både stadskärnan med allt dess utbud samt naturen. I närområdet finns flertalet restauranger, bra kommunikationer, fina promenadstråk och annan service som gör vardagen smidig. Här är det lätt att trivas!

  • Plus
Vallhöjdsvägen 11, Kallfors, Södertälje kommun

Vallhöjdsvägen 11

Lägenhet
Kallfors, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 150 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/3
4 803 kr/mån
42 000 kr/m²

I trivsamma och populära Kallfors Höjder finns nu möjlighet att bli ägare av en ljus, rymlig och välplanerad trea på Vallhöjdsvägen 11! Här presenteras ett genomgående fint parkettgolv, stora fönster i två väderstreck som ger ett fantastiskt ljusinsläpp, ett modernt och välutrustat kök, öppen planlösning, stora lättmöblerade rum samt ett stort helkaklat badrum. Lägenhetens absoluta höjdpunkt är den stora balkongen i bästa västläge med gott om plats för både matbord, loungegrupp, grill och planteringar. Här kan ni avnjuta solen från lunch och resten av dagen och kvällen, samtidigt som ni spanar ut över Kallfors golvbana. Detta är ett högkvalitativt boende med närhet till naturen, samt där det går att få parkering i carport direkt. Bara att flytta in! Här bor ni i ett lugnt, trivsamt och attraktivt område med Kallfors Golfbana och Kallfors gård som närmaste granne, perfekt för den golfintresserade med perfekt utsikt från höjden där husen står. I närheten finns också fina naturområden, busshållplats, lekplats m.m. En kort bilväg bort har ni Järna Centrum med allt dess utbud och även tåget som tar er till Stockholm. Detta är en plats för alla, där naturen tillför trivsel och harmoni, samt bjuder in till en aktiv livsstil om önskas. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Västra Kanalgatan 9, Södertälje Centrum, Södertälje kommun

Västra Kanalgatan 9

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/3
2 202 kr/mån
38 548 kr/m²

Mitt i Södertälje centrum väntar nu en kvadratsmart, charmig och trivsam etta på sin nya ägare! I en byggnad från 1930-talet presenteras här en lägenhet med vackert plankgolv i original, generös takhöjd, ett ordentligt kök samt ett stambytt och helkaklat badrum. Lägenhetens absoluta höjdpunkt är den mysiga balkongen med utsikt över kanalen, med första parkett över båtarna som åker in och ut ur Mälaren. En perfekt bostad för den studenten, förstagångsköparen eller för den som är i behov av en övernattningslägenhet. Här bor du med stadskärnan och allt dess utbud precis utanför dörren; restauranger, butiker, service, kommunikationer, fina promenadstråk längst kanalen m.m. Lägenheten är en del av en stabil förening med god ekonomi, låg avgift och många lokaler som hyrs ut. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Varpvägen 9, null, Strängnäs kommun
Varpvägen 9, null, Strängnäs kommun, bild 2
Varpvägen 9, null, Strängnäs kommun, bild 3

Varpvägen 9

Lägenhet
Strängnäs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
87 m²
3 rum
vån 3/3
7 357 kr/mån
25 230 kr/m²

Nu har du möjlighet att bli ägare av denna rymliga, moderna och välplanerade lägenhet om 3 rum och kök i populära och trivsamma Boverian i Strängnäs! Fördelat på 87 kvm erbjuds föreningens mest påkostade lägenhet med ett fullutrustat kök, öppen planlösning, stor balkong med grönskande utsikt, stort helkaklat badrum med egen tvättavdelning samt välkomnande entré med plats för utemöbler. Generös takhöjd om 3 m i vissa rum, stora lättmöblerade rum och gott om förvaringsutrymme i både flertalet garderober och klädkammare. Till varje lägenhet finns också ett extra förråd som tillhör och är garanterad en bilplats om önskas. Här är det bara att flytta in! Boverian är en unik byggnad med en stor Vinterträdgård om ca 1 600 kvm med tropisk inspiration från Medelhavet och Japan. Här är det ett temperaturstyrt klimat som varierar över året. Under vintermånaderna går temperaturen ned då trädgården vilar. Så här slipper du både regn och snöskottning samt brännande sol och som lägst blir det 10 grader under vintermånaderna. En unik byggnad där ni kan njuta av medelhavsklimat året om - riktig guldkant på vardagen! Brf Boverian är en lugn, trivsam och stabil förening med välskötta områden, god ekonomi och härlig stämning. En förutsättning för att beviljas medlemskap i föreningen är att sökande vid förvärvet ska vara fyllda 50 år eller är sambo till medförvärvare som uppfyller ålderskravet. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Täppgatan 11B, Södertälje Centrum, Södertälje kommun

Täppgatan 11B

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 100 000 kr
78,5 m²
3 rum
3 713 kr/mån
26 752 kr/m²

På Täppgatan 11B finns nu möjlighet att bli ägare av denna välplanerade, rymliga och trivsamma lägenhet om 3 rum och kök! Här presenteras fönster i tre väderstreck, genomgående fina ytskikt, ett stort fullutrustat kök, ett modernt och helkaklat badrum samt en praktisk gäst-WC. Därutöver har bostaden fint parkettgolv, mörkt klinkergolv i hall och kök samt ljust målade väggar. Bara att flytta in! Här bor du i ett trivsamt område med närhet till naturen, skolor, förskolor samt kort promenadavstånd till centrum med allt dess utbud. Precis intill finns en stor lekplats samt Torekällberget, och i närheten finns även tillgång till goda kommunikationer i form av buss och pendeltåg. Lägenheten är en del av en stabil och trivsam förening med god ekonomi och fina gemensamma utrymmen som består av ett stort styrelserum, bastu, ett litet gym, lägenhetsförråd, tvättstuga samt gemensam grönskande innergård med grillmöjligheter på sommaren. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Kolonigatan 2, Mariekäll, Södertälje kommun

Kolonigatan 2

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
950 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/4
4 544 kr/mån
26 389 kr/m²

Med ett attraktivt läge i omtyckta Mariekäll presenteras nu denna trivsamma etta om 36 kvadratmeter på Kolonigatan 2! Med en tilltalande planlösning är denna bostad välplanerad och inbjudande. I allrummet finns det gott om plats för familj och vänner att umgås, sovalkoven rymmer en säng av större modell och här kan man med fördel skärma av med en gardin eller rumsavdelare. Ljusinsläppet är fantastiskt tack vare det stora burspråket och på golvet ligger en fint vitlaserad fiskbensparkett. Köket är ljust och charmigt med flera fint bevarade originaldetaljer samt plats för mindre matbord intill ett trevligt fönster, och badrummet är både stambytt och helkaklat samt förberett för tvättmaskin för den som önskar göra vardagen ännu lite smidigare. Förvaringsmöjligheterna är goda med flertalet garderober i hallen och i allrummet ryms ytterligare förvarings eller avlastningsmöbel alternativt skrivbord om det behovet finns. Planlösningen i allrummet är flexibel vilket ger dig goda möjligheter att möblera precis så som du vill ha det. Här är det verkligen lätt att trivas! I populära Mariekäll bor du med gångavstånd till såväl citykärnan som mysiga naturområden. En kort promenad bort ligger gemytliga Torekällberget, och i området finns närservice, matbutik, konditori, kommunikationer och all annan service man behöver för en smidig och trivsam vardag. Välkommen på visning!

Stationsvägen 4, Södra, Södertälje kommun
  • Budgivning pågår
Stationsvägen 4, Södra, Södertälje kommun, bild 2
Stationsvägen 4, Södra, Södertälje kommun, bild 3

Stationsvägen 4

Lägenhet
Södra, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
55 m²
3 rum
6 162 kr/mån
16 273 kr/m²

I trivsamma och populära Södertälje Hamn väntar nu en stilren och modern trea på Stationsvägen 4! Här erbjuds en öppen planlösning, ett välutrustat och modernt kök, spotlights i tak, ett stort och helkaklat badrum samt två ordentliga sovrum. Till lägenheten finns en gratis parkering att tillgå om önskas och föreningen tillåter både fri andrahandsuthyrning samt juridiska köpare. Detta är ett perfekt boende för dig som pendlar till arbetet, såväl med kollektivtrafik som med bil. Södertälje Hamn pendeltågsstation ligger ett stenkast bort bort där du tar dig till Stockholm City på 40 min och precis utanför går bussar åt båda håll. Inom 5 minuter kan du även nå både E4 och E20 för den som pendlar med bil. Här bor ni också med ett bekvämt gångavstånd till kommunikationer, annan service så som postombud, matbutik, träningsanläggning, padelhall m.m, samt Södertälje stadskärna med allt dess utbud. Dessutom finns grönområden och promenadstråk i närområdet för den som tycker om att vara ute i naturen. Här är det lätt att trivas! Kontakta mäklaren för att boka tid för visning!

  • Premium
Skogsgatan 3B, Bergvik, Södertälje kommun

Skogsgatan 3B

Lägenhet
Bergvik, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 850 000 kr
87 m²
3 rum
vån -1/7
5 709 kr/mån
32 759 kr/m²

Varmt välkommen till en modern och social bostad med stor uteplats, med närhet till både vatten, natur och stadskärna. Bostaden har ett genomgående stort ljusinsläpp med stora fönsterpartier i två väderstreck. I dag disponeras bostaden som en trerummare men det går att göra om till en fyra om man önskar ytterligare att sovrum. Kök och det stora vardagsrummet ligger i öppen planlösning, badrummet är helkaklat med egna tvättmöjligheter och de båda sovrummen är rogivande och i bra storlekar. Här finns även en klädkammare som sväljer mycket och en praktisk gäst-WC som gör vardagen smidig. Bostadens absoluta höjdpunkt är den stora uteplatsen med vy över Södertälje kanal. Här finns många attribut som gör detta till ett kvalitativt hem där det är lätt att trivas - vacker fiskbensparkett, modern akustikpanel, social och flexibel planlösning, moderna och sobra materialval samt ett läge endast ett stenkast från allt man behöver för en bekväm vardag. Bergvik är ett mycket attraktivt och mysigt område med dess direkta närhet till Mälarens inlopp. Här bor man ett kort stenkast från stadskärnan och med närhet till både skolor och förskolor, kommunikationer och naturområden. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Köpmangatan 7, Södertälje Centrum, Södertälje kommun

Köpmangatan 7

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
119 m²
5 rum
vån 6/10
7 700 kr/mån
25 168 kr/m²

Mitt i centrala Södertälje finns nu möjlighet att bli ägare av denna stora och välplanerade 5:a på Köpmangatan 7! Fördelat på 119 kvm erbjuds här stora sociala ytor med plats för vänner och familj, ett modernt och välutrustat kök, en praktisk matsal, genomgående ljusinsläpp, två stambytta badrum från 2019 samt goda förvaringsmöjligheter. Hela lägenheten har nymålade ytskikt och genomgående fina golv. Därutöver har lägenheten dessutom två balkonger med slående utsikt åt båda håll. I dagsläget finns tre ordentliga sovrum, men det går enkelt att göra ett fjärde där matsalen är idag. Ett perfekt boende med genomtänkta detaljer och välplanerade kvadratmeter där det är lätt att trivas! Här bor du med ett optimalt läge med allt du behöver precis utanför dörren. Runt hörnet finns butiker, restauranger, matbutiker, gym, nöjesliv och service. Precis utanför porten går flertalet bussar åt båda håll, bland annat bussen som tar dig till Liljeholmen på 40 min och Karlaplan på 50 min. En kort promenad bort har du också pendeltåget om det föredras. Lägenheten är också en del av en stabil och trivsam förening med god ekonomi och välskött utrymmen. Föreningens medlemmar har även möjlighet att nyttja den stora takterassen som tillhör underliggande fastighet och nås från våning 3, med grill, bänkar med mera.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hertig Carls Väg 35, Södra, Södertälje kommun

Hertig Carls Väg 35

Lägenhet
Södra, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/3
3 645 kr/mån
29 875 kr/m²

I populära Södra, på Hertig Carls Väg 35, väntar en bostad om 2 rum och kök disponerat på 42 välplanerade kvadratmeter. Här presenteras en rymlig hall, kök, sovrum alternativt matplats, ett stort allrum samt ett modernt helkaklat badrum. Planlösningen är mycket flexibel - i allrummet får både soffgrupp och matgrupp plats, och man kan även med enkla medel skärma av allrummet för att skapa en sovdel och istället nyttja det som idag används till sovrum som matplats. Man bor med ett trivsamt hörnläge med fönster i två väderstreck vilket bidrar till ett fin ljusinsläpp. Detta är ett perfekt boende för den som pendlar till arbetet, såväl med kollektivtrafik som med bil. Södertälje Hamn pendeltågsstation ligger ett kort stenkast bort varifrån du tar dig till Stockholm City på 40 min och precis utanför går bussar åt båda håll. Inom 5 minuter kan du även nå både E4 och E20 för den som pendlar med bil. I Södra bor du med bekvämt gångavstånd till kommunikationer, annan service så som postombud, matbutik, träningsanläggning, padelhall m.m, samt Södertälje stadskärna med allt dess utbud. Dessutom finns grönområden och promenadstråk i närområdet för den som tycker om att vara ute i naturen. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

Visar alla 18