Mäklare Eric Sollert

Eric Sollert

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skogsgatan 3B, Bergvik, Södertälje kommun

Skogsgatan 3B

Lägenhet
Bergvik, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 850 000 kr
87 m²
3 rum
vån -1/7
5 709 kr/mån
32 759 kr/m²

Varmt välkommen till en modern och social bostad med stor uteplats, med närhet till både vatten, natur och stadskärna. Bostaden har ett genomgående stort ljusinsläpp med stora fönsterpartier i två väderstreck. I dag disponeras bostaden som en trerummare men det går att göra om till en fyra om man önskar ytterligare att sovrum. Kök och det stora vardagsrummet ligger i öppen planlösning, badrummet är helkaklat med egna tvättmöjligheter och de båda sovrummen är rogivande och i bra storlekar. Här finns även en klädkammare som sväljer mycket och en praktisk gäst-WC som gör vardagen smidig. Bostadens absoluta höjdpunkt är den stora uteplatsen med vy över Södertälje kanal. Här finns många attribut som gör detta till ett kvalitativt hem där det är lätt att trivas - vacker fiskbensparkett, modern akustikpanel, social och flexibel planlösning, moderna och sobra materialval samt ett läge endast ett stenkast från allt man behöver för en bekväm vardag. Bergvik är ett mycket attraktivt och mysigt område med dess direkta närhet till Mälarens inlopp. Här bor man ett kort stenkast från stadskärnan och med närhet till både skolor och förskolor, kommunikationer och naturområden. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Infartsstigen 4, Torsjödal, Södertälje kommun

Infartsstigen 4

Fritidshus
Torsjödal, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
495 000 kr
25 m²
1 rum
230 m² tomt

Charmig kolonistuga i Torsjödals natursköna koloniområde, med avgränsningar mot grönska och natur. Här har du en trevlig välvårdad tomt samt en kolonistuga om ca 25 kvm. Själva huset är kvadratsmart och utrustat med kök, allrum/sovrum som kan möbleras efter behag. Torsjödals har det perfekta läget mellan Nykvarn och Södertälje, hit tar man sig på ca en kvart med buss från endera ort. Denna mysiga stuga presenterar ett rejält kök med sittplatser vid barbord samt ett mångsidigt allrum med en sprakande braskamin som förhöjer mysfaktorn ytterligare. Det inglasade uterummet är fantastiskt mysigt och rogivande, med flera olika möbleringsalternativ. Samtliga ytskikt är ljusa och fräcsha! Exteriört möts vi av en egen och privat oas - här finns en stor trädäckad uteplats, delvis under tak, perfekta för sena kvällar tillsammans med vänner och familj. Här finns även odlingsmöjligheter i ex. pallkragar och en praktisk utedusch. Närheten till busshållplats underlättar när ni snabbt och smidigt vill kunna ta er till Torsjödals Koloniområde. Från busshållplats Hanstavreten kör bussarna till Nykvarn station på ca 16 minuter. Turen in till Södertälje C går på ca 14 minuter. Med bil tar det ca 40 minuter till Stockholm. - Under sommarhalvåret förfogar ni över odlingslott, vatten och områdets 6 toaletter, vilket ingår i avgiften. - Det är ej tillåtet att dra in vatten i huset. - Årsavgiften är 3 650 kr/år, och inträdesavgiften i föreningen är 1 000 kr. - Köparen behöver ansöka om medlemskap i föreningen som sedan ska godkännas av föreningen innan ett arrendeavtal skrivs. - Observera att egen finansiering av köpet krävs då det är arrende, bolån är ej tillämpbart. Den som väljer att lägga bud på detta objekt accepterar samtidigt att inget bindande köp uppkommer förrän det föreligger ett skriftligt köpekontrakt som undertecknats av båda parter och utväxlats. Läs mer om koloniföreningen på: http://koloniforening.torsjodal.se/

Bofinksvägen 19A, null, Södertälje kommun

Bofinksvägen 19A

Tomt
Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
1 502 m² tomt

Drömmer Du/Ni om att bygga eget ? Unikt tillfälle att förvärva denna vackert belägna sjönära tomt med möjlighet att bygga en fastighet enligt detaljplan vid Mälaren. Med endast ca 50m till allmänningens badbrygga. Vattubrinken är ett naturskönt villa- och sommarstugeområde med många permanentboende endast ca 35min från Stockholm City. För första gången på över 50 år är denna unika tomt nu till försäljning. Välkommen att bli den tredje i följd att äga denna exklusiva oslipade diamant. Vad som gör denna sjönära tomt unik är att det är en privat oas som ligger vid inloppet till Södertälje kanal, inbäddad av grönska och rogivande omgivningar. Tomten erbjuder flera varma soltimmar förmiddag till kväll med en nästan 180 graders vy över kanalen. Lillstugan som står på tomten idag är vinterbonad med altan med möjlighet att enligt detaljplan bygga en fastighet efter Era husdrömmar. Att avnjuta en dag i den kulturrika staden Södertälje görs enkelt med en biltur på endast 13 min. För att sedan åka hem och avnjuta en härlig middag med kvällssol på altanen. På vintern erbjuder allmänningens badbrygga möjlighet till kallbad eller varför inte bygga Er en egen privat pool. Betald VA är idag framdragen till tomtgränsen. Endast en påkopplingsavgift tillkommer. Välkommen till Ert nya hem!

Lundbygatan 8, Västergård, Södertälje kommun

Lundbygatan 8

Lägenhet
Västergård, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
4 079 kr/mån
27 083 kr/m²

Nu finns chansen att bli ägare och skapa sitt drömboende i denna rymliga och väldisponerade 3:a på Lundbygatan 8! Fördelat på 72 kvadratmeter presenteras stora lättmöblerade rum, en mysig balkong i avskilt västligt läge utan insyn, goda förvaringsmöjligheter samt ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck. Lägenheten erbjuder också en säkerhetsdörr, generös takhöjd, kaklat badrum, TV och bredband som ingår i avgiften samt goda parkeringsmöjligheter. Här bor ni i ett trivsamt område med närhet till allt; matbutik, service, bussar, skolor och förskolor samt restauranger. På gångavstånd nås även Södertälje Centrum med allt dess utbud och endast en kort bil- eller bussresa bort ligger Vasa Handelsplats med stora matbutiker och diverse annat. Lägenheten är också en del av en välskött och stabil förening med god ekonomi. Lätt att trivas! Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Centrumvägen 4C, Nykvarn Centrum, Nykvarns kommun

Centrumvägen 4C

Lägenhet
Nykvarn Centrum, Nykvarns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/5
5 947 kr/mån
34 600 kr/m²

I populära Nykvarn, med ett perfekt cityläge, hittar vi denna välplanerade trerummare om 75 kvm. Här finns allt man behöver när det kommer till teknisk utrustning och samtliga ytskikt är ljusa och fräscha. Via en säkerhetsdörr stiger man in i den rymliga hallen där det finns gott om plats att hänga av sig ytterkläderna. Vidare möts vi av ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare och ett av det två sovrummen. Fortsätter vi vidare in i lägenheten hittar vi köket och vardagsrummet som ligger i en öppenplanlösning med kyl och frys som skärmar av på ett smakfullt sätt. Ljusflödet i lägenheten är även mycket fint tack vare de stora fönsterpartierna. Här är det lätt att trivas! Läget är helt optimalt för den som pendlar till jobb eller skola, då både buss-. och tågförbindelser ligger ett stenkast bort. Även matbutik, systembolag, apotek och diverse restauranter och service finns i bostadens direkt närhet. Detta trevliga och omtyckte hem är även perfekt som förstaboende för såväl paret som singeln. Här är det verkligen bara att flytta in för att börja leva och bo. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Centrumvägen 4A, Nykvarns centrum, Nykvarns kommun

Centrumvägen 4A

Lägenhet
Nykvarns centrum, Nykvarns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 520 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/7
3 093 kr/mån
38 974 kr/m²

I populära Nykvarn, med ett perfekt cityläge, hittar vi denna välplanerade och moderna etta om 39 kvm. Här finns allt man behöver när det kommer till teknisk utrustning och samtliga ytskikt är ljusa och fräscha. Via en loftgång stiger man in i den kombinerade hallen/köket. Här kan man välja om man vill nyttja matplatsen till just matplats eller om man önskar möblera med en säng, med möjlighet att med enkla medel skärma av sovalkoven. Vidare möts vi av ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare och i allrummet är ljusflödet mycket fint tack vare de stora fönsterpartierna. Här ryms soffa och matbord alternativt säng. I allrummet finns även en trevlig fransk balkong. Loftgången går att nyttja med plats för mindre caféset vilket är mycket uppskattat av de boende! Även fördelarna med många garderober, möjlighet till parkering i direkt anslutning och den flexibla planlösningen är något som är mycket uppskattat och som gör detta till ett kvalitativt hem där det är lätt att trivas! Läget är helt optimalt för den som pendlar till jobb eller skola, då både buss-. och tågförbindelser ligger ett stenkast bort. Även matbutik, systembolag, apotek och diverse restauranter och service finns i bostadens direkt närhet. Detta trevliga och omtyckte hem är även perfekt som förstaboende för såväl paret som singeln. Här är det verkligen bara att flytta in för att börja leva och bo. Välkommen!

  • Hiss
Mölnbovägen 23I, Järna Centrum, Södertälje kommun

Mölnbovägen 23I

Lägenhet
Järna Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
4 030 kr/mån
30 818 kr/m²

På trivsamma Mölnbovägen har du nu möjlighet att bli ägare av denna ljusa, moderna och stilrena lägenhet med egen uteplats om två rum och kök. Denna bostad bjuder på många trivsamma och bekväma attribut som gör detta till ett hem att trivas i. Här finns ett helkaklat badrum med egen tvättavdelning samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Samtliga ytskikt är ljusa och moderna och det finns gott om förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Dessutom finns möjlighet till egen p-plats. Här bor du i ett trivsamt område med närhet till kommunala transporter med buss och tåg, Järna Centrum med allt dess utbud, skolor och förskolor samt annan service. Därutöver finns det fina promenadstråk i naturreservatet som börjar alldeles utanför samt längst Moraån, som nästan känns som att vara i den tropiska regnskogen. I Järna finns ett stort utbud av kultur och matalternativ och endast 10 min bort finns sjö och hav att bada i. Lägenheten är även del av en välskött och stabil förening med god ekonomi. Här är det lätt att trivas!

  • Uteplats
  • Hiss
Västra Kallforsvägen 21, Kallfors, Södertälje kommun

Västra Kallforsvägen 21

Villa
Kallfors, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 995 000 kr
240 + 72 m²
10 rum
3 165 m² tomt

Välkommen till denna generösa familjevilla om 9-10 rum och kök, med härligt poolområde och naturskönt läge. Fritt belägen fastighet, på uppvuxen och insynsskyddad trädgårdstomt. Villan omfattar 5-6 möjliga sovrum, 3-4 sällskapsrum, 3 badrum och kök med matsal för ca 10-12 personer. Stor altan i söderläge med flera uteplatser, underbar uppvuxen och insynsskyddad trädgårdstomt med härlig altan i söderläge, pool, gräsmattor, biluppställningsplats för flera bilar. Garage/uthus om ca 30 kvm. Ombyggnad uppfördes 2000. Närhet till golfbanan med restaurang, padelbana och utegym samt de stora strövområdena och gångavståndet till insjöarna Vällingen och Kvarnsjön. Många utmärkta skolor och förskolor i området. Lantligt men ändå bra kommunikationer med närhet till Järna, Södertälje och Stockholm.

Hökmossvägen 26A, Hökmossen, Nykvarns kommun
  • Ons 3 apr kl 17:30

Hökmossvägen 26A

Lägenhet
Hökmossen, Nykvarns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
97,8 m²
4 rum
vån 2/2
6 212 kr/mån
30 624 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga och välplanerade 4:a på Hökmossvägen 26A i Nykvarn! Med sina generösa ytor och funktionella planlösning är denna bostad perfekt för den stora familjen. Ljuset flödar in i varje rum och skapar en härlig atmosfär. Här finns två badrum , varav ett med golvvärme, vilket ger extra komfort och bekvämlighet. Tvättmaskin och torktumlare finns också för att underlätta vardagen. Den öppna planlösningen gör det enkelt att umgås och ha gott om plats för hela familjen. Två balkonger erbjuder sol hela dagen och är perfekta för avkoppling eller trevliga grillkvällar. Bostaden har en egen trappuppgång, vilket ger en känsla av privatliv. Här finns också tre rymliga sovrum och gott om förvaringsmöjligheter för att hålla ordning och reda. Området är barnvänligt med närhet till skola och förskola, vilket gör det perfekt för den aktiva familjen. Dessutom finns det bra pendlingsmöjligheter samt närhet till butiker och service. Varmt välkommen till ditt nya hem på Hökmossvägen!

  • Plus
  • Balkong
Paradisgränd 3, Södertälje Centrum, Södertälje kommun
  • Tor 4 apr kl 17:30

Paradisgränd 3

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 833 kr/mån
28 476 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade tvåa i centrala Södertälje. Med en härlig balkong i sydvästläge kan du njuta av solen från tidig morgon till sen kväll. Bostaden imponerar med sin generösa takhöjd och det stora köket med gott om arbetsytor. Läget är perfekt med närhet till både centrum och kommunikationer. Du har alla bekvämligheter på bekvämt gångavstånd och fina promenadstråk längs kanalen. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymme för att hålla ordning på dina ägodelar. Bostaden är belägen på tredje våningen i en stabil HSB-förening och har nyligen fått nya fönster. Ljuset flödar in i de generösa rummen och skapar en härlig atmosfär. Här kan du verkligen trivas och känna dig hemma. Missa inte chansen att bo i denna fantastiska lägenhet med centralt läge och alla bekvämligheter inom räckhåll. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Blockstigen 14, Hölö, Södertälje kommun

Blockstigen 14

Villa
Hölö, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 595 000 kr
160 + 31,8 m²
6 rum
1 207 m² tomt

I populära och omtyckta Hölö presenteras nu ett helt nybyggt hus på sin nästa ägare! Tomten är stor och friköpt om drygt 1200 kvm vilket ger plats för både lek och spring, men också plats för umgänge på den stora trädäckade altanen. Här har man sol hela dagen! Detta är ett perfekt hus för den moderna familjen! Interiört presenteras två plan, med stora sociala ytor och stora fönsterpartier som bidrar till ett gott ljusinsläpp. Allt är toppmodernt och kvalitativt, och nästa ägare kan bara flytta in för att börja leva och bo, och för att sedan successivt börja sätta sin egen prägel på detta fantastiska hem. Köket är Ballingslöv och alla Vitvaror kommer från Siemens. Tomten är delvis plan, delvis med berg och uppfarten lämnar plats åt många bilar. Här bor man i ett lugnt och trivsamt område nära natur, skolor, förskolor, buss och annan service. Kontakta ansvarig mäklare Eric Sollert vid intresse - tel. 070-333 75 79!

Jovisgatan 1, Södertälje Centrum, Södertälje kommun

Jovisgatan 1

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/4
3 359 kr/mån
37 642 kr/m²

På populära Jovisgatan 1 väntar nu denna moderna och stilrena tvåa på sin nya ägare! Här möts vi av en välplanerad lägenhet mitt i Södertälje centrum med öppen planlösning, stort sovrum, ett stort helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter och en rymlig klädkammare. Lägenhetens höjdpunkt är den stora uteplatsen där en loungegrupp ryms. Därutöver finns ett genomgående fint parkettgolv, stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp samt goda förvaringsmöjligheter. Bara att flytta in! Här bor du mitt i Södertälje centrum med allt du behöver utanför dörren i form av bussar, restauranger, service, butiker m.m. Lägenheten är en del av en trivsam förening med fina gemensamma utrymmen och välskött ekonomi. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Erikshällsgatan 34C, null, Södertälje kommun

Erikshällsgatan 34C

Lägenhet
Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
46 m²
2 rum
vån 4/5
3 523 kr/mån
39 022 kr/m²

Nu har du möjlighet att bosätta dig i en ny och modern bostad högt belägen på den eftertraktade adressen Erikshällsgatan 34 C! Denna eleganta 2:a på fjärde våningen erbjuder en öppen planlösning, generösa sällskapsytor och en underbar balkong. Med sina ca 46 kvadratmeter är lägenheten genomtänkt planerad med stilrena och fräscha ytor, kännetecknade av ljusa färger och högkvalitativa materialval. Boendet på Skogsviolen ger dig en trygg och bekväm vardag med alla bekvämligheter runt hörnet. Hissen bidrar till extra bekvämlighet, och möjligheten till parkeringsplatsuthyrning finns tillgänglig. Lägenheten njuter av kvällssol och erbjuder en fantastisk vy. Vidare har du möjligheten att ansöka om grönt bolån och dra nytta av låga driftkostnader, mycket tack vare den centrala el avtalet. Det här är inte bara en bostad, det är ett hem där du kan njuta av både stil och hållbarhet. Varmt välkomna till ert nya hem

  • Balkong
  • Hiss
Barkvägen 2, Igelstavik, Södertälje kommun

Barkvägen 2

Lägenhet
Igelstavik, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
55 m²
2 rum
4 379 kr/mån
43 545 kr/m²

I det nybyggda området Igelstavik erbjuds nu en modern och välplanerad lägenhet om 2 rum och kök på 55 kvm! Ett högkvalitativt hem nära kommunikationer och vattnet, med fina materialval, välplanerade ytor och en stor uteplats i väst. Bostaden erbjuder stora lättmöblerade rum, ett stort helkaklat badrum med egen tvättavdelning, härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier och påkostade materialval. Den absoluta höjdpunkten är den stora uteplatsen i västligt läge, som rymmer plats för det mesta. Lätt att trivas och bara att flytta in! Här bor du i ett nybyggt och naturnära kvarter endast ett stenkast från den nya stadsparken och strandpromenaden längst Södertälje Kanal. En skön plats med promenadstråk, solbryggor, utegym och lekplatser. Precis intill ligger även Östertälje station där du har både pendeltåg och bussar, och en kort cykeltur nås Södertälje Centrum med allt dess utbud. Föreningen har goda parkeringsmöjligheter samt fina gemensamma ytor.

  • Uteplats
  • Hiss
Nysättravägen 19, Brunnsäng, Södertälje kommun

Nysättravägen 19

Lägenhet
Brunnsäng, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 095 000 kr
37 m²
1 rum
vån 5/12
3 056 kr/mån
29 595 kr/m²

Välkommen till Brunnsäng - en mysigt och grönt område med allt man behöver inom gångavstånd. Här på Nysättravägen väntar en högt belägen enrummare med en mysig sovalkov och balkong på sin nästa ägare! Detta hem är ljust och inbjudande, med en bra planlösning. Höjdpunkten är balkongen som ligger med ett högt och fritt läge helt utan insyn. Här presenteras ett rymligt kök med matplats, ett helkaklat badrum som stambyttes så sent som 2015, en rogivande sovalkov och ett vardagsrum med utgång till en mysiga balkongen. Förvaringsmöjligheterna är genomgående goda då det finns gott om garderober i anslutning till hallen. Här bor man i en stabil HSB-förening med god ekonomi och närhet till det mesta man behöver för en bekväm och smidig vardag. I närheten finns buss, matbutik, närservice samt skola, förskola och fina grönområden och parker. För den som pendlar med bil är det smidigt att ta sig till E4 eller E20. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Hedåsvägen 1, Nydala, Södertälje kommun
Hedåsvägen 1, Nydala, Södertälje kommun, bild 2
Hedåsvägen 1, Nydala, Södertälje kommun, bild 3

Hedåsvägen 1

Villa
Nydala, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 695 000 kr
162 + 117 m²
7 rum
836 m² tomt

I familjevänliga Brunnsäng presenteras här en stor treplansvilla på Hedåsvägen 1 med en mysig trädgård och genomgående trevligt ljusinsläpp. Här hittar ni en fantastisk möjlighet till ett drömhem för hela familjen där 162+117 kvm är fördelat om 7 rum, stora uteplatser och grönskande trädgård med stor potential för familjeaktiviteter. Alla ytor som villan erbjuder är väldisponerade och tillgodoser hela familjens behov. Genom ytterdörren möts du av en stor välkomnande hall som leder vidare till entréplanens resterande rum, som separat tvättstuga, gästtoalett, ett sovrum, det trevliga vardagsrummet och kök med matplats. Från köket kommer du in i det inglasade uterummet med den mysiga eldstaden. Ut genom det inglasade uterummet finner du uteplatsen med komposittrall och markis där ni direkt kan gå ut på tomtens gräsmatta utan problem. Trappen direkt i hallen leder upp till villans övre plan där ni finner två mysiga sovrum, ett helkaklat badrum med dusch, två klädkammare, ett allrum som idag används som ett sovrum, där du även kommer ut till den stora balkongen med kvällssol. Från hallen på entréplan kan ni även gå ner en trappa för att komma till källarplanet där ni möts av en hemtrevlig gillestuga, badrum med dusch och bastu, ett hobbyrum, samt ett stort förrådsutrymme med matkällare. Från källarplanen finner ni även en trappa som leder upp till garaget. Exteriört presenteras här en villa med delat tegel- och träpanelsfasad. Stenlagda / asfalterade ytor framför, bredvid och bakom det rymliga garaget. Runtom tomten går en stor häck som avskärmar insynen till den stora grönskande trädgården där det finns buskage samt mindre träd och buskar. Från uppfarten går en stenlagd gång som tar dig till entrén och utanför finns en större stenlagd uteplats som passar perfekt för soliga förmiddagar. Här bor ni med närhet till naturen, skolor, förskolor, närservice och kommunikationer. En promenad bort från bostaden ligger både en skidbacke samt badstrand och en kortare biltur bort finns en golfbana för den aktiva. För bilpendlaren nås E4 och E20 på bara ett par minuter. Denna familjepärla vill ni inte missa, varmt välkommen på visning!

  • Premium
Bruksgatan 22, Grusåsen, Södertälje kommun

Bruksgatan 22

Villa
Grusåsen, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
131 + 60 m²
6 rum
1 027 m² tomt

Välkommen till Bruksgatan 22 - en stor familjevilla med en mycket attraktiv adress. Denna fastighet stoltserar med många attribut från "måste ha-listan", så som stor och lummigt uppvuxen hörntomt, dubbelgarage och uppfart med plats för totalt 4 bilar, flera uteplatser, luft/vatten-värmepump och stora sociala ytor! Huset är byggt 1935 och har under årens lopp renoverats med varsam hand till ett modernt boende, skräddarsytt till att passa den moderna familjen. Via en knastrande grusgång välkomnas vi till en stor kombinerad farstukvist och altan med gott om plats för matbord eller loungegrupp. Interiört möts vi av en rymlig och välkomnande hall med klinkergolv och gott om plats för hela familjens ytterkläder. Intill hallen finns ett helkaklat modernt WC-rum. Resterande rum på entréplan utgörs av kök, matsal och vardagsrum. Köket är ljust och har gott om både arbetsyta och förvaring, här ryms ett matbord för upp till ca 6 sittande gäster. Den trevliga matsalen ligger i delvis öppen planlösning med vardagsrummet, och här finns plats för upp till 10 sittande gäster. I vardagsrummet ryms både soffgrupp, mediamöbel och andra förvarings- eller avlastningsmöbler. Det övre planet presenterar husets mer privata rum - här hittar vi 3 stora och rymliga sovrum. Alla sovrum är både trivsamma och rofyllda och här finns plats för säng, arbetshörna och avlastningsmöbler. Här finns även gott om förvaring i garderober. På det övre planet finns här ett modernt renoverat och helkakalt duschrum. Från den övre hallen nås även en balkong som ligger i ett perfekt västligt läge med mysig kvällsol. I källarplan hittar vi det mer praktiska delarna - tvättstuga, pannrum och förvaring/förråd samt bastu och dusch. Här finns också en gillestuga som idag har en bar! Från källarplan har man även möjlighet att nå trädgården. Exteriört väntar en fantastiskt fin och lummigt uppvuxen trädgårdstomt som bjuder in till lek och spring året runt. Här finns flera naturliga platser att sitta och njuta av solen på. Vi hittar fina rabatter, uppvuxna träd och buskar. Trädgården är en riktig oas i ostört läge. Bilarna parkerar du bekvämt i dubbelgaraget eller på uppfarten. Huset värms upp med luft/vatten-värmepump. Här bor ni med gångavstånd till affär, förskola, skola och mysiga promenadstråk. Pendlingsmöjligheterna är goda för den som pendlar med såväl kollektivtrafik som bil, busshållplats finns inom 1 minuts promenad och inom 10 minuter är du på E4 eller E20. Kontakta ansvarig mäklare Eric Sollert vid intresse eller vidare frågor!

  • Plus
Örsta hage 2, Mörkö, Södertälje kommun

Örsta hage 2

Fritidshus
Mörkö, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
495 000 kr
48 m²
2 rum

Välkomna till denna charmiga stuga på Örsta Hage 2 i Hölö-Mörkö. Detta unika läge passar både som sommarboende eller varför inte distansjobbet. Med sitt vackra trägolv och två bekväma sovrum erbjuder den perfekt avkoppling för en lång weekend eller längre vistelse. Köket är fullt utrustat med kyl, frys, spis och ugn. Den lugna omgivningen och den fantastiska sjöutsikten skapar en fridfull atmosfär för återhämtning. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska sommaroas. Kontakta mäklare för mer information. Avgift ca: 91 000 kr/år, arrendet gäller under en tid av fem (5) år. (Detta kan ändras av jordägaren. Enligt uppgifter från säljarna.)

Norbergs väg 5A, Östertälje, Södertälje kommun

Norbergs väg 5A

Villa
Östertälje, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 995 000 kr
176 + 51 m²
6 rum
568 m² tomt

Varmt välkomna till Norbergs väg 5A i Östertälje! Sällan ges chansen att förvärva denna typ av boende - totalrenoverat 2021-2022, toppmodernt och med ett helt perfekt läge. Detta är en riktig familjevilla, skräddarsydd till att passa den moderna familjen med stora sociala ytor både inomhus och utomhus. Trädgårdstomten är plan och med både trädäckad altan och stor gräsmatta som bjuder in till lek och spring året runt, samt uppfart med plats för flertalet bilar och även förberett för laddbox. Dessutom finns en stor terrass på ca 37 kvm med vy mot Igelstaviken och Södertälje kanals inlopp i perfekt söderläge. Interiört möts vi av genomgående hög standard och ljusa och moderna färg- och materialval. Här har man verkligen lyckats med konsten att kombinera det moderna med äldre och karaktäristiska detaljer som kakelugn, vinkällare med tegel och synliga takbjälkar. Även de mer praktiska detaljerna är väl genomtänkta med genomgående vattenburen golvvärme, separat klädvårdsavdelning, integrerad kaffemaskin och infällda spotlights. På entréplan möts vi av en välkomnande hall som sedan öppnar upp mot det moderna köket och vardagsrummet. Ljuset flödar in och i vardagsrummet är det svårt att avgöra om man är utomhus eller inomhus tack vare de stora fönsterpartierna i tre väderstreck. På entréplan hittar vi också ett helkaklat badrum samt ett mysigt sovrum. På ovanvåningen har man låtit öppna upp mot nock vilket ger ett luftigt intryck. Här finns tre lättmöblerade sovrum varav det ena har en egen balkong med mysig förmiddagssol, ett modernt och helkaklat badrum, samt ett möblerbart allrum med kakelugn och utgång till den större terrassen i bästa solläge. I källarplan återfinns en rymlig klädvårdsavdelning, ett stort badrum med både dusch och badkar samt ett förråd/vinkällare med tegel. Läget är helt oslagbart, barnvänligt och populärt med närhet till nästan allt! Ett stenkast bort finns Östertälje båtklubb och mysiga promenadstråk. I närområdet finns flera skolor, förskolor, lekparker och och grönområden. För den som pendlar med kollektivtrafiken ligger knutpunkten Östertälje station ett par minuter bort, och för bilpendlaren nås E4 inom ett par minuter. Här det bara att flytta in för att börja leva och bo! Välkommen på visning!

S:ta Ragnhildsgatan 22B, null, Södertälje kommun

S:ta Ragnhildsgatan 22B

Lägenhet
Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 100 000 kr
31 m²
2 rum
2 188 kr/mån
35 484 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och modernt renoverad tvåa endast ett stenkast från stadskärnan! Här presenteras en fint renoverad och stilfull bostad med smarta lösningar, gott om förvaring en genomgående modern finish. Lägenheten har kök och vardagsrum i öppen planlösning där både soffa och matgrupp ryms samt ett separat sovrum med rymlig garderob. Badrummet är helkaklat. Fönster i två väderstreck ger ett fint ljusinsläpp. Parkerar gör du bekvämt på p-plats som tillhör bostaden. Detta är en perfekt bostad för förstagångsköparen eller för veckopendlaren! Här bor man endast en kort promenad från stadskärnan och centrums stora service- och nöjesutbud. För den som pendlar nås bussar och pendeltåg inom en kort promenad för vidare färd mot ex. Stockholm City, vilket tar ca 40 min. Här är det lätt att trivas!

Kaplansgatan 6, Södertälje Centrum, Södertälje kommun

Kaplansgatan 6

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/4
5 921 kr/mån
21 310 kr/m²

Intill vackra Turingelunden hittar vi denna välplanerade och trivsamma etta med ett rejält kök och ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Här hittar vi 42 kvadratmeter disponerat över en rymlig hall, ett orednligt kök med matplats, ett allrum med plats för både soffa och säng samt ett helkaklat badrum. I allrummet finns en fransk balkong med utsikt över Turingelunden och St:a Ragnhilds kyrka. Samtliga ytskikt är ljusa och fräscha och i allrummet ligger en fin fiskbensparkett. I både hall och allrum finns det gott om förvaringsmöjligheter i garderober och i hallen ryms ytterligare förvaring om behov finns. Köket är modernt och välutrustat och har även det en härlig utsikt och ett fint ljusinsläpp. Här bor du centralt endast ett stenkast från butiker och restauranter, service samt kommunikationer. 10 minuters promenad bort finns pendeltåg och bussar nås inom ett par minuter. Södertälje kanal och mysiga promenadstråk finns i närheten och för den som pendlar med bil tar det bara 5 minuter innan man är ute på E4. Välkommen på visning!

Visar alla 21