Mäklare Eric Sollert

Eric Sollert

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ormstigen 5, null, Södertälje kommun
Ormstigen 5, null, Södertälje kommun, bild 2
Ormstigen 5, null, Södertälje kommun, bild 3

Ormstigen 5

Fritidshus
Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
595 000 kr
30 m²
2 rum
350 m² tomt

Varmt välkomna till Ormstigen 5 och denna mysiga kolonistuga med optimalt läge i trivsamma och populära Torsjödal! Med en grönskande tomt, insynsskyddat läge, sol från morgon till kväll, flertalet uteplatser och ett inglasat uterum kan detta bli er egen oas i ett lugnt och omtyckt område. Invändigt möts vi av ett ordentligt kök, ett luftigt vardagsrum samt två sovrum. Ett stenkast från stugan finns gemensamma toaletter och parkering finns precis vid stugan. Dessutom finns goda förvaringsmöjligheter och ett härligt ljusinsläpp. Utvändigt väntar en stor och grönskande hörntomt med insynsskydd mot grannar och skogen precis intill. Tomten ligger i ett soligt läge med sol från morgon till kväll och med många härliga odlingsmöjligheter, bland annat på en egen odlingslott om hela 100 kvm precis intill tomten, vilket är en otrolig förmån. I anslutning till stugan finns dessutom flera uteplatser, både i sol och skugga, samt ett inglasat uterum. Dessutom finns en förvaringsbod, en redskapsbod samt en jordkällare för smidig förvaring. Torsjödals koloniområde består av 117 stugor, en samlingslokal och 4 gemensamma toalettbyggnader. Från Södertälje C är det ca 4 km och kommunalt tar man sig hit med buss 780. Området omgärdas av härliga skogar med svamp- och bärrika strövområden. Möblemang och verktyg/redskap ingår i köpet. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse och för att boka en privatvisning!

  • Premium
Parkgatan 12B, Mariekäll, Södertälje kommun

Parkgatan 12B

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
29 m²
1 rum
vån 2/2
1 715 kr/mån
46 552 kr/m²

Välkommen till Parkgatan och denna enrummare med väldisponerade kvadratmeter och modern standard. Här presenteras en ljus bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, sovalkov i bra storlek och ett rejält helkaklat badrum med tvättmöjligheter för en bekväm vardag. Bostaden har genomgående fina ytskikt med moderna färg- och materialval samt fullutrustat och stilrent kök. Bara att flytta in! Detta är en perfekt bostad för dig som ställer höga krav på ditt boende och omgivning men som önskar en låg avgift. Föreningen erbjuder p-plats tillhörande lägenheten och närområdet är mysigt och välskött. I populära Mariekäll bor du i ett lugnt och trivsamt område med gångavstånd till stadskärnan, Torekällberget, närservice, kommunikationer och Roffes Bageri. Här är det lätt att trivas! Inflytt omgående om så önskas!

  • Hiss
Kolonigatan 2, Mariekäll, Södertälje kommun

Kolonigatan 2

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 150 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
6 059 kr/mån
19 828 kr/m²

I populära och trivsamma Mariekäll finns nu möjlighet att skapa ditt drömboende i denna välplanerade och luftiga tvåa på Kolonigatan 2! Här presenteras en bostad med stora lättmöblerade rum, vacker fiskbensparkett i vardagsrummet, ett fint burspråk, generös takhöjd, en balkong i bästa sydvästläge samt ett helkaklat och stambytt badrum. Med små medel kan detta enkelt bli ditt nästa drömboende, med mycket ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. I populära Mariekäll bor du med gångavstånd till såväl citykärnan som mysiga naturområden. En kort promenad bort ligger gemytliga Torekällberget, och i området finns närservice, matbutik, konditori, kommunikationer och all annan service man behöver för en smidig och trivsam vardag. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Kringelvägen 2C, Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Kringelvägen 2C, Södertälje Centrum, Södertälje kommun, bild 2
Kringelvägen 2C, Södertälje Centrum, Södertälje kommun, bild 3

Kringelvägen 2C

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/3
4 406 kr/mån
36 691 kr/m²

Nu finns möjlighet att bli ägare av en stor, välplanerad och renoverad tvåa i populära Gula Gården, i ett vackert hus anno 1916! Lägenheten har ett genomgående vackert plankgolv i original, generös takhöjd, vackra dubbelfönster samt djupa fönsternischer i typisk jugendstil. Därutöver presenteras ett stort välutrustat kök med matplats, ett ljust och luftigt vardagsrum, ett väl tilltaget sovrum med fina stuckaturer samt ett kaklat badrum med ett frostat vädringsfönster. Detta är ett trivsamt, stilrent och varsamt renoverat hem med fina detaljer från sekelskiftet, luftiga rum samt ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönster i två väderstreck. Bara att flytta in! Här bor du i ett lugnt och välskött område med Södertälje stadskärna med allt dess utbud bara ett stenkast bort. Endast några minuters promenadstånd till pendeltåg och bussar samt närhet till restauranger, service och naturen. Brf Gula Gården är en uppskattad och stabil förening med väldigt låg skuldsättningsgrad (knappt 800 kr/kvm), där mycket ingår i avgiften, väl omhändertagna utrymmen samt en vacker och grönskande innergård som är föreningens lilla oas. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Sjöbacka gård 1, Kämsta, Nykvarns kommun

Sjöbacka gård 1

Gård/Skog
Kämsta, Nykvarns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 995 000 kr
123 + 82 m²
6 rum
4,3 ha tomt

Jag har den stora äran att få presentera Sjöbacka Gård 1 - en fantastisk fastighet på drygt 4,2 hektar. Mellan Södertälje och Nykvarn hittar vi denna oas, lummigt inbäddad i grönska och med ett helt ostört läge. Här kan man njuta av livets goda tack vare en helt egen park, en stor damm med karpar och många uteplatser. I slutet av en slingrande allé möts vi av Sjöbacka Gård 1 som välkomnar dig till en magisk plats. Interiört finns det gott om plats för storslagna middagar tillsammans med släkt och vänner och stora sociala ytor. Boningshuset är fördelat på 123+82 kvm, där vi hittar de sociala delarna så som kök, matsal och vardagsrum på entréplan. Här på entréplan finns även ett mindre sovrum, gäst-WC samt en praktisk groventré som kan göras om till ett extra sovrum vid behov. Både från matsal och vardagsrum nås verandan med gott om plats för sittplatser och med en fin vy över tomten och vattnet. En trappa upp hittar vi bostadens lite mer privata delar - tre sovrum, klädkammare och ett helkaklat badrum. Samtliga sovrum är trivsamma, i bra storlekar och från master bedroom har man även tillgång till en balkong med mysig morgonsol. I källarplanet finns det gott om förvaringsutrymmen i olika rum, klädvårdsavdelning med duschmöjlighet och man har även direktaccess till garaget från källarplan vilket är mycket uppskattat och smidigt. Exteriört finns här oändliga möjligheter! Med drygt 4,2 ha mark kommer inspirationen sällan att tryta och och här finns både trädgårdstomt och naturtomt att utforska och upptäcka. Vi hittar stora gräsytor med plats för lek och spring året runt, stora ekar, fina rabatter, goda odlingsmöjligheter i bl.a växthus och en anlagd damm med karpar som simmar fritt. Här finns även en stor lada som tidigare använts för djurhållning och kan potentiellt bli en hästlada. Nuvarande "park" var då hagar där kor, får, höns, grisar, gäss och kaniner samsades. Vi möts av flera uteplatser och bryggor runt om tomten. Bilarna parkeras i garaget eller på uppfarten som rymmer många bilar. Gästerna kan få sova över i två gäststugor med sjöutsikt. Vill man bo lantligt samtidigt som man har nära till citypuls och service är detta ett perfekt läge! Här bor man med direkt närhet till naturen. Centrala Södertälje nås på 10 minuter, Nykvarn med snabbtåg till Stockholm likaså och med bil ligger Stockholm city endast 30 minuters bilfärd bort - perfekt för den som pendlar. För den sportintresserade ligger både Vidbynäs golfbana och Wasa golfbana nära, likaså andra sportanläggningar så som padel-, ishockey- och fotbollsarenor. Nykvarn är ett expanderande kommun och har många fina badplatser och flertalet populära skolor och förskolor. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Fornhöjdsvägen 16, Fornhöjden, Södertälje kommun

Fornhöjdsvägen 16

Lägenhet
Fornhöjden, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
74,5 m²
4 rum
vån 3/6
4 527 kr/mån
26 779 kr/m²

I populära Fornhöjden finns nu möjlighet att bli ägare av en totalrenoverad, påkostad och trivsam lägenhet om 4 rum och kök på Fornhöjdsvägen 16! Fördelat på 74 kvadratmeter presenteras ett modernt och välutrustat kök med matplats, ett ljust och luftigt vardagsrum med inbyggda hyllnischer och en inbyggd elkamin, två ordentliga sovrum samt ett lyxig walk-in-closet. Lägenhetens badrum är exklusivt renoverat med påkostade materialval och stilrena detaljer. Utöver detta finns en stor inglasad balkong med härlig utsikt samt goda förvaringsmöjligheter. Bara att flytta in! Här bor ni i en stor och populär HSB-föreningen där mycket ingår i avgiften och där det finns goda möjligheter att hyra p-plats. Föreningen har god ekonomi samt välskötta gemensamhetsområden. Närhet till busshållplats som tar er vidare till tåget eller Södertälje stadskärna, motorvägen samt Morabergs Handelsplats där ni har allt ni kan tänkas behöva. Precis intill lägenheten finns även Tempo, vårdcentral samt flertalet förskolor. Lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Linnégatan 12, Mariekäll, Södertälje kommun

Linnégatan 12

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 448 kr/mån
25 135 kr/m²

I populära och attraktiva kvarter presenteras här en optimalt planerad tvåa! Vi möts av ett härlig lägenhet med fritt läge och en stor balkong med trall där en mindre loungegrupp ryms. Vidare presenteras 55,5 kvm fördelat på ett stort kök med matplats, trivsamt sovrum, ett socialt och inbjudande vardagsrum med utgång till balkongen samt ett rejält kaklat badrum. Förvaringsmöjligheterna är genomgående goda i både garderober och klädkammare och tack vare det genomgående ljusinsläppet skapas en härlig rymd och ett fint ljusflöde i hela bostaden. Här bor du med gångavstånd till såväl citykärnan som mysiga naturområden. En kort promenad bort ligger gemytliga Torekällberget, och i området finns närservice, matbutik, konditori, kommunikationer och all annan service man behöver för en smidig och trivsam vardag. Föreningen är en omtyckt och stabil HSB-förening där både kabel-TV och bredband ingår i avgiften och där innergårdarna är välskötta och lummiga. Här är det lätt att trivas - välkomna!

  • Plus
  • Balkong
Kolonigatan 1, Mariekäll, Södertälje kommun

Kolonigatan 1

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
3 565 kr/mån
26 613 kr/m²

I trivsamma och populära Mariekäll väntar nu en rymlig och välplanerad tvåa om 63 kvm på sin nya ägare! Här finns möjlighet att skapa ditt drömboende på en attraktiv adress med närhet till både natur, kommunikationer och stadskärnan. Lägenheten presenterar stora lättmöblerade rum med en generös takhöjd, genomgående ljusinsläpp, mysig balkong i väst med kvällssol samt ett helkaklat och stambytt badrum. Möjlighet att öppna upp mellan kök och vardagsrum finns för en mer öppen och social känsla. Lägenheten är en del av en stor, trygg och välskött Riksbyggen-förening med flera stora renoveringar bakom sig och god ekonomi. Här bor du i ett av Södertäljes mest populära områden med närhet till mataffärer, restauranger, kommunikationer, konditori, fina grönområden, förskolor och skolor. Kort gångavstånd till Södertälje centrum med allt dess utbud och pendeltåget som tar dig till Stockholm på 40 minuter. Lätt att trivas!

  • Plus
  • Balkong
Karlslundsgatan 15, Bårstaberget, Södertälje kommun
Karlslundsgatan 15, Bårstaberget, Södertälje kommun, bild 2
Karlslundsgatan 15, Bårstaberget, Södertälje kommun, bild 3

Karlslundsgatan 15

Lägenhet
Bårstaberget, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
173 m²
7 rum
vån 3/4
10 640 kr/mån
21 358 kr/m²

På populära Karlslundsgatan 15 ges nu en sällsynt chans att förvärva en imponerande etagelägenhet med stora fönster från golv till tak, stor inglasad balkong i perfekt söderläge och två separata ingångar. Fördelat om hela 173 kvm och två plan presenteras ett nyrenoverat och modernt kök, ett stort vardagsrum med slående takhöjd och stora fönster från golv till tak, tre stora sovrum, ett helkaklat och modernt badrum med egen tvättavdelning. En av bostadens absolut höjdpunkter är den stora inglasade balkongen i bästa söderläge med sol under nästan hela dagen, en egen oas som kan nyttjas nästan hela året om. En trappa upp möts vi av ett allrum med generös takhöjd och charmigt snedtak, två sovrum, en klädkammare och en stor kattvind. Via en egen entré nås även den del som kan användas som en uthyrningsdel om önskas, med eget kök och badrum. Om denna del inte önskas hyras ut så är den perfekt för den som vill ha lite avskildhet. Denna bostad erbjuder ett kvalitativt och trivsamt hem med stora sociala ytor, modern standard och med ett fint ljusflöde. Bara att flytta in! HSB Brf Pettersberg är en lugn och trivsam HSB-förening med god ekonomi och välskötta områden. Värme, vatten, TV och bredband ingår i avgiften och det finns möjlighet att få p-plats snabbt. Inom promenadavstånd nås Södertälje centrum med allt dess utbud och i närområdet finns matbutik, busshållplatser, restauranger och skolor. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rudsjövägen 19, Kallfors, Södertälje kommun

Rudsjövägen 19

Lägenhet
Kallfors, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 180 kr/mån
31 818 kr/m²

I trivsamma Kallfors finns nu möjlighet att bli ägare av denna ljusa, stilrena och moderna tvåa på Rudsjövägen 19 i gavelläge från 2017-2018! Lägenheten har en stor egen uteplats i söder med sol från morgon till kväll, härlig utsikt mot sjön samt möjlighet att grilla. Utöver det erbjuder lägenheten alla moderna bekvämligheter som stort helkaklat badrum med tvättmaskin, modernt fullutrustat kök, genomgående ekparkett samt fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Bara att flytta in! Här bor du i ett lugnt, mysigt och attraktivt område med sjön som granne, närhet till naturen samt Kallfors Golfklubb. På endast 5 min med bil tar du dig in till Järna Centrum med all dess utbud och 10 min promenadavstånd bort finns en busshållplats som tar dig in till Järna och Södertälje. Här är det lätt att trivas!

  • Uteplats
  • Hiss
Skämbylötvägen 23B, null, Strängnäs kommun

Skämbylötvägen 23B

Radhus
Strängnäs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 450 000 kr
134 m²
5 rum
245 m² tomt

På mysiga och trivsamma Skämbylötvägen finns nu möjlighet att bli ägare av detta rymliga och välplanerade radhus om 134 kvm fördelat på två våningsplan! Invändigt erbjuds stora sociala ytor, ett välutrustat kök, stora fönsterpartier med ett härligt ljusinsläpp, fyra ordentliga sovrum, två helkaklade badrum, en separat tvättstuga samt goda förvaringsmöjligheter. Utvändigt presenteras först en stor framsida med nybyggd altan och staket samt en stor baksida med altan, gräsmatta och ett stort förråd. Här finns dessutom ett stort inglasad uterum med plats för en mysig loungegrupp eller liknande, en extra rum som går att använda året runt. Här bor du i ett mysigt, lugnt och familjevänligt villaområde med lekplats precis utanför samt närhet till natur och busshållplats. En kort bilväg bort har ni centrum med allt ni behöver och motorvägen nås på endast någon minut. Här är det lätt att trivas!

  • Plus
Alpvägen 22A, Östertälje, Södertälje kommun

Alpvägen 22A

Tomt
Östertälje, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 200 000 kr
776 m² tomt

Dags att förverkliga husbyggardrömmen? Nu har du chansen att förvärva en högt belägen villatomt i populära och omtyckta Östertälje. Med ett lugnt och naturskönt läge samt med närhet till det allra mesta finns det inte mycket kvar att önska. Gällande planbestämmelser tillåter byggyta på 20% av tomtens storlek samt en komplementbyggnad på 40 kvm. Byggnadshöjd max 6 m. Nära naturen, men samtidigt inte långt till centrum, skolor, stormarknader och kommunikationer samt E4. Tomten gränsar till grönområde med byggförbud. Detta är en chans man inte vill missa. Vid köp av tomt är det viktigt att man själv tar kontakt med kommunen för att på så vis bilda sig en uppfattning om vad man får bygga på tomten då inga ansökningar om bygglov har lämnats in. Vid frågor eller önskan om personlig visning, kontakta ansvarig mäklare Eric Sollert, 070-333 75 79

Infartsstigen 4, Torsjödal, Södertälje kommun

Infartsstigen 4

Fritidshus
Torsjödal, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
395 000 kr
25 m²
1 rum
230 m² tomt

Kontakta mäklaren för att boka visning! Charmig kolonistuga i Torsjödals natursköna koloniområde, med avgränsningar mot grönska och natur. Här har du en trevlig välvårdad tomt samt en kolonistuga om ca 25 kvm. Själva huset är kvadratsmart och utrustat med kök, allrum/sovrum som kan möbleras efter behag. Torsjödals har det perfekta läget mellan Nykvarn och Södertälje, hit tar man sig på ca en kvart med buss från endera ort. Denna mysiga stuga presenterar ett rejält kök med sittplatser vid barbord samt ett mångsidigt allrum med en sprakande braskamin som förhöjer mysfaktorn ytterligare. Det inglasade uterummet är fantastiskt mysigt och rogivande, med flera olika möbleringsalternativ. Samtliga ytskikt är ljusa och fräcsha! Exteriört möts vi av en egen och privat oas - här finns en stor trädäckad uteplats, delvis under tak, perfekta för sena kvällar tillsammans med vänner och familj. Här finns även odlingsmöjligheter i ex. pallkragar och en praktisk utedusch. Närheten till busshållplats underlättar när ni snabbt och smidigt vill kunna ta er till Torsjödals Koloniområde. Från busshållplats Hanstavreten kör bussarna till Nykvarn station på ca 16 minuter. Turen in till Södertälje C går på ca 14 minuter. Med bil tar det ca 40 minuter till Stockholm. - Under sommarhalvåret förfogar ni över odlingslott, vatten och områdets 6 toaletter, vilket ingår i avgiften. - Det är ej tillåtet att dra in vatten i huset. - Årsavgiften är 3 650 kr/år, och inträdesavgiften i föreningen är 1 000 kr. - Köparen behöver ansöka om medlemskap i föreningen som sedan ska godkännas av föreningen innan ett arrendeavtal skrivs. - Observera att egen finansiering av köpet krävs då det är arrende, bolån är ej tillämpbart. Den som väljer att lägga bud på detta objekt accepterar samtidigt att inget bindande köp uppkommer förrän det föreligger ett skriftligt köpekontrakt som undertecknats av båda parter och utväxlats. Läs mer om koloniföreningen på: http://koloniforening.torsjodal.se/

Bofinksvägen 19A, null, Södertälje kommun

Bofinksvägen 19A

Tomt
Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
1 502 m² tomt

Drömmer Du/Ni om att bygga eget ? Unikt tillfälle att förvärva denna vackert belägna sjönära tomt med möjlighet att bygga en fastighet enligt detaljplan vid Mälaren. Med endast ca 100 till allmänningens badbrygga. Vattubrinken är ett naturskönt villa- och sommarstugeområde med många permanentboende endast ca 35min från Stockholm City. För första gången på över 50 år är denna unika tomt nu till försäljning. Välkommen att bli den tredje i följd att äga denna exklusiva oslipade diamant. Vad som gör denna sjönära tomt unik är att det är en privat oas som ligger vid inloppet till Södertälje kanal, inbäddad av grönska och rogivande omgivningar. Tomten erbjuder flera varma soltimmar förmiddag till kväll med en nästan 180 graders vy över kanalen. Lillstugan som står på tomten idag är vinterbonad med altan med möjlighet att enligt detaljplan bygga en fastighet efter Era husdrömmar. Att avnjuta en dag i den kulturrika staden Södertälje görs enkelt med en biltur på endast 13 min. För att sedan åka hem och avnjuta en härlig middag med kvällssol på altanen. På vintern erbjuder allmänningens badbrygga möjlighet till kallbad eller varför inte bygga Er en egen privat pool. Betald VA är idag framdragen till tomtgränsen. Endast en påkopplingsavgift tillkommer. Välkommen till Ert nya hem!

Centrumvägen 4C, Nykvarn Centrum, Nykvarns kommun

Centrumvägen 4C

Lägenhet
Nykvarn Centrum, Nykvarns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/5
5 947 kr/mån
33 267 kr/m²

I populära Nykvarn, med ett perfekt cityläge, hittar vi denna välplanerade trerummare om 75 kvm. Här finns allt man behöver när det kommer till teknisk utrustning och samtliga ytskikt är ljusa och fräscha. Via en säkerhetsdörr stiger man in i den rymliga hallen där det finns gott om plats att hänga av sig ytterkläderna. Vidare möts vi av ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare och ett av det två sovrummen. Fortsätter vi vidare in i lägenheten hittar vi köket och vardagsrummet som ligger i en öppenplanlösning med kyl och frys som skärmar av på ett smakfullt sätt. Ljusflödet i lägenheten är även mycket fint tack vare de stora fönsterpartierna. Här är det lätt att trivas! Läget är helt optimalt för den som pendlar till jobb eller skola, då både buss-. och tågförbindelser ligger ett stenkast bort. Även matbutik, systembolag, apotek och diverse restauranter och service finns i bostadens direkt närhet. Detta trevliga och omtyckte hem är även perfekt som förstaboende för såväl paret som singeln. Här är det verkligen bara att flytta in för att börja leva och bo. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Centrumvägen 4A, Nykvarns centrum, Nykvarns kommun

Centrumvägen 4A

Lägenhet
Nykvarns centrum, Nykvarns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 475 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/7
3 093 kr/mån
37 821 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! I populära Nykvarn, med ett perfekt cityläge, hittar vi denna välplanerade och moderna etta om 39 kvm. Här finns allt man behöver när det kommer till teknisk utrustning och samtliga ytskikt är ljusa och fräscha. Via en loftgång stiger man in i den kombinerade hallen/köket. Här kan man välja om man vill nyttja matplatsen till just matplats eller om man önskar möblera med en säng, med möjlighet att med enkla medel skärma av sovalkoven. Vidare möts vi av ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare och i allrummet är ljusflödet mycket fint tack vare de stora fönsterpartierna. Här ryms soffa och matbord alternativt säng. I allrummet finns även en trevlig fransk balkong. Loftgången går att nyttja med plats för mindre caféset vilket är mycket uppskattat av de boende! Även fördelarna med många garderober, möjlighet till parkering i direkt anslutning och den flexibla planlösningen är något som är mycket uppskattat och som gör detta till ett kvalitativt hem där det är lätt att trivas! Läget är helt optimalt för den som pendlar till jobb eller skola, då både buss-. och tågförbindelser ligger ett stenkast bort. Även matbutik, systembolag, apotek och diverse restauranter och service finns i bostadens direkt närhet. Detta trevliga och omtyckte hem är även perfekt som förstaboende för såväl paret som singeln. Här är det verkligen bara att flytta in för att börja leva och bo. Välkommen!

  • Hiss
Blockstigen 14, Hölö, Södertälje kommun

Blockstigen 14

Villa
Hölö, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 595 000 kr
160 + 31,8 m²
6 rum
1 207 m² tomt

I populära och omtyckta Hölö presenteras nu ett helt nybyggt hus på sin nästa ägare! Tomten är stor och friköpt om drygt 1200 kvm vilket ger plats för både lek och spring, men också plats för umgänge på den stora trädäckade altanen. Här har man sol hela dagen! Detta är ett perfekt hus för den moderna familjen! Interiört presenteras två plan, med stora sociala ytor och stora fönsterpartier som bidrar till ett gott ljusinsläpp. Allt är toppmodernt och kvalitativt, och nästa ägare kan bara flytta in för att börja leva och bo, och för att sedan successivt börja sätta sin egen prägel på detta fantastiska hem. Köket är Ballingslöv och alla Vitvaror kommer från Siemens. Tomten är delvis plan, delvis med berg och uppfarten lämnar plats åt många bilar. Här bor man i ett lugnt och trivsamt område nära natur, skolor, förskolor, buss och annan service. Kontakta ansvarig mäklare Eric Sollert vid intresse - tel. 070-333 75 79!

Erikshällsgatan 34C, null, Södertälje kommun

Erikshällsgatan 34C

Lägenhet
Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
46 m²
2 rum
vån 4/5
3 523 kr/mån
39 022 kr/m²

Nu har du möjlighet att bosätta dig i en ny och modern bostad högt belägen på den eftertraktade adressen Erikshällsgatan 34 C! Denna eleganta 2:a på fjärde våningen erbjuder en öppen planlösning, generösa sällskapsytor och en underbar balkong. Med sina ca 46 kvadratmeter är lägenheten genomtänkt planerad med stilrena och fräscha ytor, kännetecknade av ljusa färger och högkvalitativa materialval. Boendet på Skogsviolen ger dig en trygg och bekväm vardag med alla bekvämligheter runt hörnet. Hissen bidrar till extra bekvämlighet, och möjligheten till parkeringsplatsuthyrning finns tillgänglig. Lägenheten njuter av kvällssol och erbjuder en fantastisk vy. Vidare har du möjligheten att ansöka om grönt bolån och dra nytta av låga driftkostnader, mycket tack vare den centrala el avtalet. Det här är inte bara en bostad, det är ett hem där du kan njuta av både stil och hållbarhet. Varmt välkomna till ert nya hem

  • Balkong
  • Hiss
Barkvägen 2, Igelstavik, Södertälje kommun

Barkvägen 2

Lägenhet
Igelstavik, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
55 m²
2 rum
4 379 kr/mån
43 545 kr/m²

I det nybyggda området Igelstavik erbjuds nu en modern och välplanerad lägenhet om 2 rum och kök på 55 kvm! Ett högkvalitativt hem nära kommunikationer och vattnet, med fina materialval, välplanerade ytor och en stor uteplats i väst. Bostaden erbjuder stora lättmöblerade rum, ett stort helkaklat badrum med egen tvättavdelning, härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier och påkostade materialval. Den absoluta höjdpunkten är den stora uteplatsen i västligt läge, som rymmer plats för det mesta. Lätt att trivas och bara att flytta in! Här bor du i ett nybyggt och naturnära kvarter endast ett stenkast från den nya stadsparken och strandpromenaden längst Södertälje Kanal. En skön plats med promenadstråk, solbryggor, utegym och lekplatser. Precis intill ligger även Östertälje station där du har både pendeltåg och bussar, och en kort cykeltur nås Södertälje Centrum med allt dess utbud. Föreningen har goda parkeringsmöjligheter samt fina gemensamma ytor.

  • Uteplats
  • Hiss
Norbergs väg 5A, Östertälje, Södertälje kommun

Norbergs väg 5A

Villa
Östertälje, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 995 000 kr
176 + 51 m²
6 rum
568 m² tomt

Varmt välkomna till Norbergs väg 5A i Östertälje! Sällan ges chansen att förvärva denna typ av boende - totalrenoverat 2021-2022, toppmodernt och med ett helt perfekt läge. Detta är en riktig familjevilla, skräddarsydd till att passa den moderna familjen med stora sociala ytor både inomhus och utomhus. Trädgårdstomten är plan och med både trädäckad altan och stor gräsmatta som bjuder in till lek och spring året runt, samt uppfart med plats för flertalet bilar och även förberett för laddbox. Dessutom finns en stor terrass på ca 37 kvm med vy mot Igelstaviken och Södertälje kanals inlopp i perfekt söderläge. Interiört möts vi av genomgående hög standard och ljusa och moderna färg- och materialval. Här har man verkligen lyckats med konsten att kombinera det moderna med äldre och karaktäristiska detaljer som kakelugn, vinkällare med tegel och synliga takbjälkar. Även de mer praktiska detaljerna är väl genomtänkta med genomgående vattenburen golvvärme, separat klädvårdsavdelning, integrerad kaffemaskin och infällda spotlights. På entréplan möts vi av en välkomnande hall som sedan öppnar upp mot det moderna köket och vardagsrummet. Ljuset flödar in och i vardagsrummet är det svårt att avgöra om man är utomhus eller inomhus tack vare de stora fönsterpartierna i tre väderstreck. På entréplan hittar vi också ett helkaklat badrum samt ett mysigt sovrum. På ovanvåningen har man låtit öppna upp mot nock vilket ger ett luftigt intryck. Här finns tre lättmöblerade sovrum varav det ena har en egen balkong med mysig förmiddagssol, ett modernt och helkaklat badrum, samt ett möblerbart allrum med kakelugn och utgång till den större terrassen i bästa solläge. I källarplan återfinns en rymlig klädvårdsavdelning, ett stort badrum med både dusch och badkar samt ett förråd/vinkällare med tegel. Läget är helt oslagbart, barnvänligt och populärt med närhet till nästan allt! Ett stenkast bort finns Östertälje båtklubb och mysiga promenadstråk. I närområdet finns flera skolor, förskolor, lekparker och och grönområden. För den som pendlar med kollektivtrafiken ligger knutpunkten Östertälje station ett par minuter bort, och för bilpendlaren nås E4 inom ett par minuter. Här det bara att flytta in för att börja leva och bo! Välkommen på visning!

Kaplansgatan 6, Södertälje Centrum, Södertälje kommun

Kaplansgatan 6

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/4
5 921 kr/mån
21 310 kr/m²

Intill vackra Turingelunden hittar vi denna välplanerade och trivsamma etta med ett rejält kök och ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Här hittar vi 42 kvadratmeter disponerat över en rymlig hall, ett orednligt kök med matplats, ett allrum med plats för både soffa och säng samt ett helkaklat badrum. I allrummet finns en fransk balkong med utsikt över Turingelunden och St:a Ragnhilds kyrka. Samtliga ytskikt är ljusa och fräscha och i allrummet ligger en fin fiskbensparkett. I både hall och allrum finns det gott om förvaringsmöjligheter i garderober och i hallen ryms ytterligare förvaring om behov finns. Köket är modernt och välutrustat och har även det en härlig utsikt och ett fint ljusinsläpp. Här bor du centralt endast ett stenkast från butiker och restauranter, service samt kommunikationer. 10 minuters promenad bort finns pendeltåg och bussar nås inom ett par minuter. Södertälje kanal och mysiga promenadstråk finns i närheten och för den som pendlar med bil tar det bara 5 minuter innan man är ute på E4. Välkommen på visning!

Visar alla 21