Mästerbovägen 38A

Södra Freberga, Motala Se på karta

3 395 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
136 m²
Tomtarea
417 m²
Driftkostnad
27 336 kr/år
Nyproduktion 

Välkomna till oss den 22/5 kl 17,30 för information kring nyproduktionen av parhusen på Mästerbovägen 36-38. Under kvällen har ni möjlighet att träffa entreprenören, representant från Vimmerbyhus samt oss mäklare. Ni kommer även att få möjlighet att se ett av de färdiga radhusen ca kl 18.

Vi bjuder så klart på kaffe och macka.

Meddela ert deltagande till oss senast 18/5.
Med vänlig hälsning
Louise, Christine och Matilda

Parhus om 136 kvm kommer att byggas i naturnära Södra Freberga!

Detta är etapp 2 som nu släpps efter en stor efterfrågan på etapp 1, vilken är slutsåld.
Här finner ni yteffektiva parhus om 136 kvm, fördelat i två plan, med tre-fyra sovrum och fina sällskapsytor. Entréplan är ett sällskapsplan med ett ljust kök och med en öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats. I vardagsrummet har arkitekten skapat stort ljusinsläpp med fönster som sträcker sig ända ner till golvet, vilket bjuder in gröna områden utanför huset samt ger det en fin vy över golfbana och grönområde. I köket finns stora arbetsytor och bra förvaring i draglådor och den maskinella utrustningen är även denna praktiskt placerad. På det övre planet finns sovrummen och ett helkaklat badrum, även detta plan känns rymligt och väldisponerat. Väljer man tre sovrum på övre plan får man även ett rymligt allrum med en öppen planlösning mot hallen.
Altan om ca 6,52 x 3,5 meter byggs på trädgårdssidan samt en mindre altan på framsidan, båda byggs med trall.
Trädgården kommer att ha fina plana gräsytor som är redo för sommarens grillkvällar. Vid infarten till huset finns en fristående carport som går att bygga om till garage. Entrésidan kommer att ha ett lager med hårt packat grus samt finns plats för fyra bilar på denna sida av huset.

Villorna levereras av Vimmerbyhus och vissa tillval har gjorts redan i grundutförandet. För entreprenaden är en Garbo-försäkring tecknad.
Under våren 2020 kommer ni att kunna flytta in i ett nybyggt hus utan tanke på underhåll och reparationer under de kommande åren.

Här bor ni i ett uppvuxet nybyggt villaområde med ett fint naturnära område precis intill. Det fina naturområdet Fålehagen med MTB-leder, backar för löpning och stora strövområden ligger 2 minuter bort. På husets östra sida breder golfbanan ut sig och skapar en vacker landskapsbild. Vättern med Jerusalemsbadet, når du på ett par minuter och här kan du njuta härliga sommardagar vid den långgrunda stranden. Bråstorps shoppingområde når ni inom 5 min med bilen.

Varmt välkomna att kontakta oss med ert intresse!

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala