Villagatan 4B

Sörböle, Skellefteå kommun Se på karta

3 250 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
148 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
35 643 kr/år

Varmt välkommen till Villagatan 4B och detta trivsamma och välskötta radhus. Här bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva till en bra månadskostnad. Tomten är insynsskyddad och stoltserar med två fantastiska uteplatser med goda ytor för lek och middagar med vänner.

Bostaden håller genomgående god standard och stoltserar exempelvis med ett stilfullt kök, fina badrum, fiberbredband, enhetliga golv och mycket mer. Du som ny ägare kan lägga energin på att sätta din egen prägel med inredning och skapa ett hem anpassat efter just dina behov och önskemål utifrån redan fina förutsättningar!

Här erbjuds du en trivsam planlösning där sociala ytor på ett fint sätt samarbetar med ett generöst och inbjudande kök i planlösning mot vardagsrum! Detta i kombination med trivsamt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i öster ger en otroligt trevlig levnadsmiljö, huset är genomgående mycket välplanerat sett till ytan, detta öppnar upp för många olika typer av inredningsval! På övre plan möts vi av tre välplanerade sovrum, klädkammare samt ett fullutrustad badrum.

Området karaktäriseras av en lugn och trevlig atmosfär med goda kommunikationsmöjligheter och med närhet till både centrum och grönområden. Här bor du med bra service och småstadskänsla på hemmaplan, samtidigt som du på gångavstånd finner mysiga promenadstråk.

Detta är helt klart en bostad utöver det vanliga som måste ses på plats!

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Skellefteå

Kontakta mäklaren

Emma Bodén

HusmanHagberg Skellefteå
Mäklare Emma Bodén, HusmanHagberg Skellefteå
073-7461200

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.