Mäklare Emma Lindberg

Emma Lindberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Högåsvägen 31, Kåge, Skellefteå kommun

Högåsvägen 31

Tomt
Kåge, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
200 000 kr
1 525 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva denna natursköna tomt om 1525 kvm med skogen som närmaste granne. Endast minuter till Kåge centrum. Här kan ni leva i en tyst oas med behagligt avstånd till matvaruhandel och förskola/skola och en naturnära miljö samt med stadens puls endast 10 minuters bilfärd. Det finns ingen detaljplan för området. Fastigheten ligger inom sammanhållen bebyggelse och då finns det ingen beslutad byggrätt utan man får lämna in ett förslag som bygglovshandläggaren tar ställning till gentemot plan- och bygglagen. Anslutning till el kostar ca 50 000 kronor. Egen anläggning för vatten och avlopp anläggs av köpare. I Kåge finner du allt du kan tänkas behöva under din vardag. Cykel och gångavstånd finner ni till skola, förskola, frisör, livsmedelsbutik, gym och sportfält. Under somrarna håller även utebadet i centrum av Kåge öppet, anpassat för hela familjen med både barnpool, pool och en stor grönyta. Här bor du dessutom med direkt närhet till skoterleder, elljusspår och småbåtshamn. Småbåtshamnen sjuder av liv under sommaren med sitt mysiga hamnkafé. Förutom ovan nämnda fördelar så tar du dig på ca 10 minuters bilfärd till Skellefteå centrum och omkring 6 minuter till Solbackens handelsområde. Bra bussförbindelser till och från centrum. Varmt välkommen att anmäla intresse!

  • Plus
Östra nygatan 97B, Älvsbacka, Skellefteå kommun
  • Mån 29 jul kl 16:00

Östra nygatan 97B

Lägenhet
Älvsbacka, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
1 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 325 kr/mån
29 000 kr/m²

På stadsnära Älvsbacka finner vi denna moderna och välrenoverade tvårumslägenhet på generösa 55 kvadratmeter. Bostaden besitter ett otroligt ljusinsläpp tack vare en generös takhöjd samt infällda spotlights i kök, hall och vardagsrum. Lägenheten har renoverats med en varsam hand och inga detaljer har lämnats åt slumpen! Här har smakfulla materialval kombinerats med smarta förvaringslösningar. Bostaden besitter fina sällskaps ytor i vardagsrum, vilket gör det enkelt att njuta av varandras sällskap. Här nås även bostadens inglasade balkong i väst som bekvämt kan nyttjas under de varmare årstiderna. Köket har renoverats med neutrala och moderna materialval och beslag. Utöver detta finns ett sovrum med ett bevarat och ljust målat ekgolv samt ett modernt renoverat badrum med tvättmaskin. Detta är ett hem som inte kräver någon renovering av sin köpare! Här kan du flytta in och trivas omedelbart. Ställer du höga krav på din boendemiljö så kan detta verkligen vara något för dig. Varmt välkommen att kontakta mig för vidare försäljningsplan framåt. Jag ser fram emot att höra ifrån dig!

  • Plus
  • Balkong
Södra Bergsbyn 126, Stackrönnan, Skellefteå kommun

Södra Bergsbyn 126

Villa
Stackrönnan, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
3 450 000 kr
129 + 61 m²
2 536 m² tomt

Längtar du efter ett boende som erbjuder dig både stora, härliga ytor samtidigt som du önskar bo i ett naturhärligt område en bit bort från stan? -Då kan detta vara boendet för dig! Varmt välkommen till Södra Bergsbyn 126 ett hus som erbjuder en trevlig planlösning och en fantastisk tomt i ett naturskönt område. Du välkomnas in till en karaktärsfull hall som sedan öppnar upp i stora sociala ytor, rakt fram finner du vardagsrummet som är generöst till ytan och försedd med helglasad altandörr som leder dig ut till den fantastiska terrassen! Här kan du kan njuta av solen stora delar av dagen och tack vare läget kan du vistas här utan risk för insyn. I anslutning till vardagsrummet finner ni köket som har samma härliga karaktär som hall och vardagsrum med jordnära materialval och kulörer. Vidare finner ni flertalet sovrum i generös storlek, allrum, nyligt renoverad tvättstuga och två badrum fördelat på entréplan och övervåning. Huset har idag öppna sociala ytor och ger plats för hela familjen. Bostaden har genomgående renoverats och håller således god standard med smakfulla materialval. Här bor du med en fantastisk tomt med bra möjligheter för odling, stora grönytor som inbjuder till avkoppling eller lek och bus samt även ett otroligt altandäck med pool och yta för eftermiddasgfika i solen. Här sitter man med andra ord inte sysslolös varken som ung eller gammal. Bostaden ligger i Stackgrönnan som beläget på södra sidan av Skellefteälven, ca 1 mil öster som Skellefteå. Här finner ni både skola, förskola, närhet till skog, natur samt Café Kajutan. Området karaktäriseras som naturnära, lugnt och trivsamt med fina vandringsleder runt hörnet. Anmäl ditt intresse redan nu för att ta del av ytterligare information och tidsplan, inom kort kommer bostaden ut till försäljning. -Ser fram emot att höra från dig!

  • Plus
Repslagargränd 5, Centrum, Skellefteå kommun

Repslagargränd 5

Lägenhet
Centrum, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
3 995 000 kr
91 m²
4 rum
vån 5/13
7 080 kr/mån
43 901 kr/m²

Nu erbjuds du möjligheten att förvärva denna fina lägenhet högt upp belägen på 5:e våningen med hiss! Här välkomnas du in i en välplanerad fyrarummare på hela 91 kvadratmeter. Här har du verkligen en bostad att trivas i och som erbjuder en öppen, ljus och mycket trivsam planlösning med fina materialval, såsom kök från marbodal. Genomgående erbjuds ljusa och stilfulla ytskikt med bland annat helkaklat badrum med golvvärme och tvättmöjligheter. Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stort fokus på social yta. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och ljus samtidigt som du har goda möjligheter att bjuda in större sällskap Sovrummen är väl tilltagna och med praktiska garderober för bästa möjliga förvaringen. Kvadratmeterna fylls med utöver sovrum även separat kontor/förråd samt badrum, allrum och kök. Från vardagsrummet når ni den inglasade balkongen som vetter mot söder. Här kan man med fördel inreda med en trevlig loungegrupp eller en nättare matgrupp, allt efter behov och önskemål. Här bor du mycket centralt med stadens puls runt hörnet. Såsom handel, restauranger, sjukvårds, skola och förskola. Samt även nästan granne med Sara kulturhus som erbjuder restauranger i toppklass och flertalet kulturella evenemang. Bara några minuter från bostaden finner du härliga promenadstråk längst älven och för dig som gillar skog och natur så tar du dig med enkelhet till vitbergsområdet med bl.a elljuspår och hinderbana. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4