Mäklare Emma Lindberg

Emma Lindberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fredsgatan 8, Ursviken, Skellefteå kommun
 • Kommande

Fredsgatan 8

Villa
Ursviken, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
Pris saknas
155 m²
5 rum
1 080 m² tomt

Varmt välkommen till Fredsgatan 8 och detta moderna, nyproducerade hem på omtyckt kvarter! Känslan av att komma hem infinner sig när du stiger in i denna fantastiska och välplanerade villa, disponerad på 155 kvm. Söker du efter ett hem med karaktär och det lilla extra, så är detta definitivt något du bör kika närmare på. Här välkomnas ni i en hemtrevlig och modern hall. I direkt anslutning finns en praktisk garderob med fina förvarings-och upphängningsmöjligheter. Den öppna och sociala planlösningen gör sig omgående påmind och från vardagsrummet kan man blicka mot köket. Bostadens hjärta är utan tvekan det noga genomtänka köket med moderna kulörer, detaljer och beslag. Centralt placerat finns en köksö som bjuder in till sociala sammanhang och möten. Här kan både familj och vänner samlas, tack vare en öppen och trivsam planlösning med ett fantastiskt ljusinsläpp. Detta är ett hem som inte lämnat något åt slumpen och som skapar harmoni och välbehag. Här finner ni genomtänkta och genomgående smakfulla interiör val samtidigt som man inte tummat på komforten. Bostaden erbjuder fyra stycken sovrum med ett enhetligt golv och mörkt målade väggar. Samt en tvättstuga, två badrum och allrum - perfekt att nyttja till vardagsrum eller hemmakontor. På Fredsgatan bor ni i ett gemytligt och eftertraktat villakvarter med närhet till skog och natur samtidigt som ni har nära till allt ni kan tänkas behöva som skola, förskola, affär med mera. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för att ta del av ytterligare information!

 • Plus
Kronbodgatan 3, Brännan, Skellefteå kommun
 • Kommande

Kronbodgatan 3

Villa
Brännan, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
Pris saknas
125 + 87 m²
5 rum
864 m² tomt

Varmt välkommen till Kronbodgatan 3, en 1½-plans villa med källare. Detta hem är perfekt beläget med närhet till stadens puls och bekvämligheter samtidigt som ett stenkast bort finner du den vackra älvspromenaden, skola och kyrkstuge-området bonnstan från 1600-talet. Bostaden bjuder på sociala ytor i kök och ligger i anslutning till uterum och trädgård. Fastigheten uppfördes 1960 och är disponerad på 125 kvm med 87 kvm biyta. Till huset finns även ett vidbyggt garage, ekonomidel, tvättstuga, matkällare och flertal förråd för optimal förvaring. Allt detta ramas utav en lummig och uppvuxen trädgård med häck, buskar och perenner. Fyra stycken rymliga sovrum, två rum för möjlighet till gästrum, ett badrum, en mindre WC, varav ett är nyrenoverat i smakfull stil. Här bor du i direkt närhet till matvaruaffär med apotek, blomsterbutik, pizzeria, Skellefteå Landsförsamlings kyrka , samt även Medlefors folkhögskola, Engelska skolan F-9, Brännans förskola som är fler avdelnings, Lejonströmsskolan F-9 som omfattar grundskola, grundsärskola, central hörselskola samt fritidsverksamhet. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för att ta del av ytterligare information och tidsplan kring försäljningen.

 • Plus
Bursiljum 37, Burträsk, Skellefteå kommun
 • Kommande

Bursiljum 37

Villa
Burträsk, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
Pris saknas
135 + 86 m²
3 897 m² tomt

Varmt välkommen till Bursiljum 37, en 1,5-plans villa med källare beläget på en tomt med fri naturskön känsla. Denna härliga gård, med fint läge, erbjuder gott om stora, fina ytor runt om bostadshuset samt drygt 500 kvadratmeter biarea som är fördelat på loge, ladugårdslänga, garage, maskinhall med mera. Perfekt för dig som har ett djur intresse eller motor intresse. Här finner du en avkopplande miljö med närhet till naturen, samtidigt som du på 15 minuters bilfärd tar dig till Burträsk för mataffär, skola och barnomsorg alternativt in till Skellefteå centrum på cirka 30 min. Du kliver in i en hall och möts av en hemtrevlig känsla. Bostaden har en bra planlösning med fina sociala ytor på entréplan. Här finns ett stort och rymligt kök med gott om plats för matgrupp där du rymmer ett större middagssällskap. Vidare på entréplan finner du ett stort vardagsrum samt ett badrum med toalett och dusch. Övre plan inrymmer idag ett större sovrum samt två mindre sovrum. På denna våning finns även en wc. Denna fastighet erbjuder solig närvaro oavsett tidpunkt på dygnet. Från logen som går att använda som festlokal har du fantastisk kvällssol och utsikt över ängarna. Fina marker för möjlighet av jakt på småvilt samt älg. Blåbär, lingon, hjortron, åkerbär, smultron, hallon, svamp mm. kan plockas i närheten av fastigheten. Värt att nämna är också att det finns gott om fina skoterleder runt om, samt att grannbyn drar upp längdskidspår. Och sommartid finns fint fiske i bureå älven som rinner vackert endast 200 m från bostaden. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för att ta del av ytterligare information och tidsplan.

 • Plus
Gråberg 38, Gråberg, Skellefteå kommun
 • Kommande

Gråberg 38

Villa
Gråberg, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
Pris saknas
125 + 69 m²
4 rum
7 975 m² tomt

Välkommen hem till Gråberg 38, ett riktigt smultronställe! En välskött fastighet med ett enskilt läge vid skog och mark cirka 2 mil utanför Skellefteå. Här bor du i en skyddad och lugn atmosfär med stor tomt, både med fin gräsmatta samt en del skogstomt. Förutom ett stort garage finner man även en större maskinhall, bagarstuga och ett mindre förråd på tomten. Försäljningen avser både Gråberg 1:29 samt Gråberg 1:31 vilket innebär att den sammanlagda tomtytan uppgår till 7975 kvm. Huvudbyggnaden känns familjär och och har renoverats under de senaste åren löpande. Här finner du förutom en trevligt kök med plats för matgrupp, 3 fina sovrum, badrum med bastu samt mindre wc och tvättstuga. Ett hem som rymmer en större familj med andra ord. I passagen mellan vardagsrum och kök finner du den nybyggda inglasningen som rymmer ett matbord eller annat möblemang. I söderläge, precis utanför den nybygga inglasningen har en altan uppförts. Här kan man med fördel spendera många härliga soltimmar med fin natur som utsikt! Gråberg är en mycket trevlig och fridfull bygd med fina skogsområden och fiskevatten. På vintern finner du fina skoterspår.

Frostgränd 11, Morö Backe, Skellefteå kommun
 • Kommande

Frostgränd 11

Radhus
Morö Backe, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
Pris saknas
175 m²
512 m² tomt

Välkommen till Frostgränd 11, här har du chansen att förvärva ett trivsamt och välskött kedjehus på en omtyckt adress. Här bor man tryggt och lugnt i ett barnvänligt område. Bostaden har genomgående god standard och fina materialval. Här erbjuder entréplanet kök, två sovrum, badrum, wc, tvättstuga/groventré och stort vardagsrum med utgång till altanen och trädgård. Vardagsrummet har en trivsam öppen planlösning där det känns självklart att samlas. Här skapas sociala ytor på ett fint sätt med en generös och inbjudande kvadrat och inte nog med det så står en kamin centralt och ger en extra mysig känsla! Detta även i kombination med trivsamt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. På övre plan möts vi av 3 välplanerade sovrum, ett allrum och ett fullutrustad badrum. På den fina trädgårdstomten finns gott om plats för lek och bus eller kanske en egen plantering eller odling. Moröbacke är ett omtyckt, barnvänligt område med ett flertal förskolor samt nybyggda Moröbacke skolan från årskurs 1-9. Här finns även Skellefteå Ridklubb, promenadstråk i skogen och skyttebana. Flertalet fotbollsplaner och ishockeyrink. Morö Backe har goda bussförbindelser till både Skellefteå centrum, Northvolt. Gångavstånd till Solbacken handelsområde där du hittar ett flertal matbutiker, klädbutiker samt olika butiker för hemmet och fritid. Anmäl ditt intresse redan nu så återkommer vi med ytterligare information och tidsplan. Ser fram emot att höra från dig!

 • Plus
Barnhemsgatan 16, Kåge, Skellefteå kommun
 • Kommande

Barnhemsgatan 16

Villa
Kåge, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
2 495 000 kr
108 + 107 m²
7 rum
875 m² tomt

Varmt välkommen till denna omhändertagna 1 plansvilla med källare belägen i hjärtat av Kåge, du har direkt närhet till ica-butik, gym, skola, förskola och älven. Villan har genomgående fina ytskikt och en trivsam planlösning och bergvärme som bidrar med låg driftkostnad. Detta är ett välhållet hushåll med trivsam planlösning som är disponerad på boarea 108kvm och biarea 107 kvm. På entréplan finner vi nytt kök från 2021, generöst vardagsrum, badrum och 4 sovrum. Från entréplan når vi även ut till den nya altanen med högt och soligt läge och plats för både matgrupp och loungedel. På källarplan finns gott om utrymme, här har vi en stor gillestuga, tvättstuga, dusch och bastu samt gott om förvaringsutrymme i förråd och matkällare. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Energieffektiv

Visar alla 6