Skeppsvägen 9

Stocksund, Danderyds kommun Se på karta

9 500 000 kr

10 750 000 kr -12 %
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
114 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
350 m²
Byggår
1940
Driftkostnad
42 864 kr/år

Varmt välkomna till ljuvliga Skeppsvägen. Här finner ni ett gavelradhus på en mycket lugn gata som mestadels trafikeras av de boendes på Skeppsvägen, hundägare och barnvagnsrullare. Där charmiga originaldetaljer från byggåret 1940 finns kvar, så som vacker trappa, en fin fungerande öppen spis och fiskbensparkett. Huset disponeras av ett mycket socialt plan med kök och vardagsrum i öppen planlösning och vy över den ljuvliga trädgården med både pool och bastu. På plan 1 finner vi en mer privat del med tre generösa sovrum två balkonger och badrum. Vidare kommer vi ner till källarplanet där det finns möjlighet till uthyrning med egen ingång. Med eget badrum, kök och sovalkov. Parkeringsplats på tomten för två bilar framför huset. En solig och lättskött trädgård med nybyggd pool, bastu och eget utekök som adderar det där lilla extra. Med en närhet till Stocksundet där barnen kan leka ostört samt en generös altan där man kan avnjuta allt från trevliga bruncher till mysiga middagar.

Inverness består av en trevlig blandning av villor och flerfamiljshus. Närhet till Edsviken där Stocksunds Båtklubb har sina platser vid Skeppsvägens slut lite längre ned på gatan. Strandpromenaden vid Edsviken erbjuder en fantastisk natur längst vattnet. Här finns också många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare. En liten bit bort längs vattnet ligger Hamnkrogen, en mycket populär sommarrestaurang. En promenad längs vattnet och i skogen leder till Stockholms golfklubb och deras Bistro Kevinge by Peppes.

Torget i Inverness har två restauranger som har öppet både för lunch och middag (en pizza och en indisk) Här finns en mycket bra blomsterateljé, Floristateljen. Populära Lidl-butiken finns invid rondellen ca 3 minuter bort. Härifrån är det bra kommunikationer med bussar, T-bana och Roslagsbana - Stockholm Östra är bara 10 minuter bort. Kort avstånd till Mörby Centrum. Där finns en bra blandning av fina inredning - klädbutiker, läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter. Flertalet restauranger, torghandel m.m. Ungefär lika nära är det till Stocksunds torg med restauranger, ICA-handlare, bibliotek m.m.

Skolor i närområdet
Stocksundsskolan med förskoleklass, årskurs 1-6.
Mörbyskolan, Friberga, VRS samskola årskurs 7-9.
Danderyds Gymnadium och VIktor Rydbergsgymnasium

Läs mer hos mäklaren
Magnusson Mäkleri AB

Kontakta mäklaren

Linn Frölin

Magnusson Mäkleri AB
Mäklare Linn Frölin, Magnusson Mäkleri AB
0704828415

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.