Mäklare Linn Frölin

Linn Frölin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Invernessvägen 20, Inverness, Danderyds kommun
Invernessvägen 20, Inverness, Danderyds kommun, bild 2
Invernessvägen 20, Inverness, Danderyds kommun, bild 3

Invernessvägen 20

Villa
Inverness, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
17 000 000 kr
215 + 61 m²
10 rum
2 449 m² tomt

På trevlig adress nära vatten och ljuvliga promenadstråk finner ni denna putsade 2-plansvilla i funkisstil. Den generösa tomten med sina 2.449 kvm har ett fantastiskt läge med sol hela dagen, underbara uteplatser, stora sociala ytor och en fantastisk vattenkontakt från huset. Invändigt präglas huset av ett härligt ljus och smakfulla detaljer. I huset finns det 6 sovrum, flera sällskapsrum och två generösa badrum och gäst-wc. Det finns både en uthyrningsdel i huset och ett uthus på tomten, båda utrustade för att hyra ut. Nära kommunikationer med tunnelbana och bussar. Varmt välkomna på visning.

  • Premium
Auravägen 37, Djursholm, Danderyds kommun
  • Sön 3 dec
Auravägen 37, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Auravägen 37, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Auravägen 37

Lägenhet
Djursholm, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
4 790 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/3
5 288 kr/mån
69 420 kr/m²

Varmt välkommen till denna mycket attraktiva vindsvåning på trevlig adress i Djursholm. Våningen disponeras av stora sociala ytor, trevligt renoverat kök, fräscht badrum och rymligt sovrum och kontor. Med gångavstånd ner till Djursholms torg och vattnet. Här finner ni en ljus våning med stora fönsterpartier och härligt ljusinsläpp. Tillhörande bilplats.

  • Premium
  • Balkong
Danderydsvägen 8A, Djursholm, Danderyds kommun

Danderydsvägen 8A

Lägenhet
Djursholm, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
10 950 000 kr
84 + 30 m²
3 rum
vån 1/1
4 573 kr/mån
130 357 kr/m²

Varmt välkomna till detta idylliska boende, Djursholms svar på Bullerbyn. Vacker grusad gång leder dig till detta ljuvliga hus med soldränkt läge. Stor altan omfamnar huset. Huset disponeras av sociala ytor, härligt vardagsrum med vacker öppen spis och fint kök med access ut till trevliga uteplatser i sydvästläge. Övre plan är ett privat plan med generösa trevliga sovrum. Fint källarplan i ljusa toner med generösa sovrum. Här bor du nära kommunikationer, trevliga promenadstråk och nära idylliska Ösbysjön och bra skolor!

  • Uteplats
Norevägen 8D, Djursholm, Danderyds kommun

Norevägen 8D

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
24 500 000 kr
268 + 114 m²
9 rum
1 362 m² tomt

Varmt välkomna till en smakfull villa med ett av Djursholms absolut bästa lägen. Plan, lättskött tomt med insynsskyddat och privat läge. Villan har en öppen och ljus planlösning med sex- sju sovrum, fyra generösa badrum, dubbelgarage, stora sällskapsytor och öppen spis som adderar det där lilla extra. Genomgående bra skick. Stora vackra fönster optimerar ljusinsläppet och högt i tak. På tomten finns ett extra hus som går utmärkt att använda som Au-pairbostad. Bergvärme. Nära till kommunikationer, vattnet, trevliga promenadstråk, nära till torget och bra skolor. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

Visar alla 4