Mäklare Linn Frölin

Linn Frölin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tallåsvägen 18, Stocksund, Danderyds kommun
Tallåsvägen 18, Stocksund, Danderyds kommun, bild 2
Tallåsvägen 18, Stocksund, Danderyds kommun, bild 3

Tallåsvägen 18

Villa
Stocksund, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
22 500 000 kr
216 + 15 m²
8 rum
1 858 m² tomt

I lugna kvarter nära vattnet i Stocksund finner ni detta sekelskifteshus i 20-talsstil, från 1932. Villan har genomgått omfattande renoveringar utan att kompromissa med husets originalkaraktär och härliga charm. Genomgående mycket bra skick med spröjsade nya originalfönster, speglade dörrar, stuckaturer och vackra snickerier är detaljer som adderar till den tidlösa charmen där gammalt möter nytt. Villan disponeras av ljus och öppen planlösning, fem sovrum varav en master suite, stora sällskapsytor och vardagsrum med öppen spis som adderar det där lilla extra, källare med bio-lekrum mm. En fantastisk hörntomt i attraktivt solläge. Uteplats och trädgård för den kräsne där man kan dricka sitt frukostkaffe och njuta av solen på den soldränkta uteplatsen i syd/väst-läge. Tomten är bland de större i området och är en fin hörntomt på 1858 kvm. Lättskött, barnvänlig och plan tomt som genomgått omfattande omgörning och arbete. Häcken runt omkring huset ramar in villan på ett mycket vackert vis med fina rabatter, buskar, rosor, odlingar och träd. Privat, ostört och tyst med vattnet i nära anslutning ca 190 m bort och det lilla ljudet man hör är trevligt fågelkvitter och båtar. Varmt välkommen till denna sekelskiftesvilla i absoluta toppskick som inte lämnar någon oberörd. En plats och fastighet du behöver uppleva på plats. Läget i Stocksund är lugnt och barnvänligt med bra skolor, nära till Djursholms centrum eller bad och lek nere vid Svanholmsparken. Bra kommunikationer med buss, roslagsbanan och tunnelbanan. Villadröm på totalt 223 kvm golvyta bara 10 minuter från city!

  • Premium
Gökvägen 46, Näsby Park - Norskogen, Täby kommun

Gökvägen 46

Villa
Näsby Park - Norskogen, Täby kommun
Magnusson Mäkleri AB
5 000 000 kr
78 m²
4 rum
545 m² tomt

På lugnt och trevligt läge i attraktiva Näsby park finner ni Gökvägen 46. En villa med renoveringsbehov men med mycket bra potential från 1959. Villan är väldigt social i ett plan med trevliga sällskapsytor, flertalet sovrum och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Härlig, solig & plan tomt om 545 kvm i attraktivt solläge. Praktisk förrådsdel/garage för ytterligare förvaring. Trevlig uteplats och privat tomt. Här är det nära till det mesta. Bra kommunikationer, trevliga promenadstråk, landets bästa skolor och all service man kan tänka sig. Varmt välkommen på visning!

Ekebyvägen 23, Djursholms Ekeby, Danderyds kommun
  • Sön 28 apr
Ekebyvägen 23, Djursholms Ekeby, Danderyds kommun, bild 2
Ekebyvägen 23, Djursholms Ekeby, Danderyds kommun, bild 3

Ekebyvägen 23

Villa
Djursholms Ekeby, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
14 800 000 kr
165 + 21 m²
6 rum
1 018 m² tomt

Varmt välkomna till charmiga Ekebyvägen 23. Här finner ni en mycket trevlig villa belägen på lugna och trevliga kvarter i natursköna Djursholm Ekeby. Villan byggdes år 1964 och har en genomgående 60 talsstil. Med sociala ytor som två vardagsrum, 4 sovrum, två badrum och öppna spisar som adderar det där lilla extra. Huset har ett mycket härligt ljusflöde med generösa fönsterpartier som gör att hela huset upplevs ljust och luftigt. Praktiskt garage med anslutning direkt in i huset. Levande och lättskött tomt i attraktivt solläge med utsikt över hästhagar och ängar. Här bor du med en omedelbar närhet till stan, kommunikationer, cykelväg till Enebyängen inom 10 minuter, cykelavstånd till trevliga Djursholms Torg med ett stort utbud av trevliga restauranger och butiker. Välkommen hem!

  • Premium
Auravägen 37, Djursholm, Danderyds kommun
Auravägen 37, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Auravägen 37, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Auravägen 37

Lägenhet
Djursholm, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
4 790 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/3
6 345 kr/mån
69 420 kr/m²

Varmt välkommen till denna mycket attraktiva vindsvåning på trevlig adress i Djursholm. Våningen disponeras av stora sociala ytor, trevligt renoverat kök, fräscht badrum och rymligt sovrum och kontor. Med gångavstånd ner till Djursholms torg och vattnet. Här finner ni en ljus våning med stora fönsterpartier och härligt ljusinsläpp. Tillhörande bilplats.

  • Premium
Germaniavägen 5G, Djursholm, Danderyds kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15
Germaniavägen 5G, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Germaniavägen 5G, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Germaniavägen 5G

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
18 500 000 kr
170 + 24 m²
922 m² tomt

Varmt välkommen till tysta stillsamma Germaniavägen med utsikt över vattnet. Här finner ni en ljuvlig villa med visst renoveringsbehov på attraktiv adress i Djursholm. Längst in på en lugn återvändsgränd utan trafik finner ni denna mycket välplanerade villa från 1977 i högt och fritt läge. Villan disponerar stora sociala öppna ytor, fem sovrum och en uthyrningsdel med egen entré. Stora fönsterpartier med fantastiskt ljusinsläpp samt en fungerande öppen spis som adderar det där lilla extra. Enorm, soldränkt terrass i syd/väst-läge med pool. Här kan man avnjuta allt från trevliga frukostar och mysiga middagar med utsikt över havet. Lättskött, barnvänlig och plan tomt. Garage och plats för flera bilar på uppfarten. Huset vetter på baksidan direkt mot lugna Slottsvägen som enkelt nås via en grind. Ett väldigt centralt läge i Djursholm med promenadavstånd till Torget, Barracuda och kommunikationer.

  • Premium
Höglandsvägen 38, Näsby Park - Sjösidan, Täby kommun
  • Sön 28 apr
Höglandsvägen 38, Näsby Park - Sjösidan, Täby kommun, bild 2
Höglandsvägen 38, Näsby Park - Sjösidan, Täby kommun, bild 3

Höglandsvägen 38

Villa
Näsby Park - Sjösidan, Täby kommun
Magnusson Mäkleri AB
19 980 000 kr
235 + 88 m²
7 rum
1 503 m² tomt

Varmt välkommen till Höglandsvägen 38. I ett högt och fritt läge finner ni en ljuvlig villa fördelat på tre plan och belägen på mycket attraktiv adress i Näsby Park - Sjösidan. Totalyta om 323 kvm (inklusive garage) och ytterligare 7 kvm i form av verktygsbod. Nyrenoverad villa med genomgående hög standard och vattenburen värme i hela huset, pool och bastu! Villan disponerar stora sociala ytor, rymligt kök, vardagsrum, fem sovrum och tre badrum. Stora fönsterpartier med fantastiskt ljusinsläpp samt en ljuvlig öppen spis som adderar det där lilla extra till rummets karaktär. Högt i tak skapar en enorm rymd på plan 1. Uteplats där man kan dricka sitt frukostkaffe och njuta av kvällsdrinken i solen i syd/väst-läge. Lättskött, barnvänlig och plan tomt med insynsskyddat läge. Enbilsgarage. På Höglandsvägen 38 finner ni ett boende med bästa tänkbara läge i Näsby Park. Privat och ostört med närhet till vattnet. Promenadavstånd till vattnet och Roslagsbanan. Varmt välkommen till denna nyrenoverade villa i mycket bra skick!

  • Premium
Lilla Slingan 21, Viby, Sollentuna kommun
Lilla Slingan 21, Viby, Sollentuna kommun, bild 2
Lilla Slingan 21, Viby, Sollentuna kommun, bild 3

Lilla Slingan 21

Villa
Viby, Sollentuna kommun
Magnusson Mäkleri AB
13 000 000 kr
257 + 131 m²
7 rum
1 792,5 m² tomt

Varmt välkommen till Lilla Slingan 21. Här finner ni en ljuvlig villa med en totalyta om 388 kvm belägen på attraktiv adress i Viby. Med ett lugnt och stillsamt läge finner ni denna trevliga villa med genomgående hög standard som disponeras av stora öppna sociala ytor, fyra sovrum med möjlighet till fem, flertalet öppna spisar som adderar det där lilla extra till rummens karaktär, inomhuspool, bastu och jacuzzi. Stora fönsterpartier med fantastiskt ljusinsläpp. Soldränkt terrass i mycket bra solläge. Lättskött, barnvänlig och plan tomt om 1792,5 kvm. Plats för flertalet bilar på uppfarten. Läget i Viby är lugnt och naturnära med grönområden, golfklubb och ridhus inpå knuten. Här har du också gångavstånd till flertalet förskolor och grundskolor samt kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Norevägen 8D, Djursholm, Danderyds kommun

Norevägen 8D

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
24 500 000 kr
268 + 114 m²
9 rum
1 362 m² tomt

Varmt välkomna till en smakfull villa med ett av Djursholms absolut bästa lägen. Plan, lättskött tomt med insynsskyddat och privat läge. Villan har en öppen och ljus planlösning med sex- sju sovrum, fyra generösa badrum, dubbelgarage, stora sällskapsytor och öppen spis som adderar det där lilla extra. Genomgående bra skick. Stora vackra fönster optimerar ljusinsläppet och högt i tak. På tomten finns ett extra hus som går utmärkt att använda som Au-pairbostad. Bergvärme. Nära till kommunikationer, vattnet, trevliga promenadstråk, nära till torget och bra skolor. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Energieffektiv

Visar alla 8