Ripvägen 7 E

Sunnersta, Uppsala Se på karta

4 795 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
153,6 m²
Biarea
4,2 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2017
Förening
BRF Ripan
Om föreningen
Avgift
4 776 kr/mån
Pris/m²
31 217 kr/m²
Antal besök
3 047
Dagar på Hemnet
6

Välkomna till ett exklusivt parhus som ligger i hjärtat av Sunnersta med närhet till allt man kan önska sig. Här erbjuds ni väldisponerade kvadratmeter i två plan med väldigt hög standard, påkostade materialval som bänkskivor i sten, skåpinredning från Ekeby, maskinell utrusning från Miele mm.

Smakfull design som smälter samman med naturen i form av värmebehandlad furupanel, takhöjd om 2,70 på båda våningsplanen och stora fönsterpartier. Två stilrena badrum med kakel och klinker. Skjutdörr till stenlagd uteplats där man kan avnjuta trevliga middagar under sommaren.

Välkomna till Brf Ripan som består av sex bostadsrättsparhus. Till varje bostad hör ett externt förråd och en parkeringsplats, det finns även gott om gratis parkeringsmöjligheter utmed intilliggande väg. I dagsläget tillåter föreningen juridisk person som köpare men det kan komma att förändras på sikt. Sommartid vallfärdar många av Uppsalas invånare till Sunnersta för att nyttja något av de populära baden i Mälaren och vintertid byts aktiviteterna ut mot längdskidåkning och skridskor. "Gipen" med skid- och löpspår, fotbollsplan och "Gula stigen" finns alldeles runt hörnet. Närområdet erbjuder även bra skolor och förskolor, skidbacke, fina restauranger med sjöutsikt, livsmedelsbutiker, vackra strövområden och goda kommunikationer oavsett om du cyklar, kör bil eller föredrar buss.

Välkomna att boka in er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 20
    jun
    Sön 20 jun
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.