Runslingan 16

Torslanda - Centralt, Göteborgs kommun Se på karta

4 250 000 kr

4 495 000 kr -5 %
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
5 rum
Boarea
112 m²
Tomtarea
177 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
32 411 kr/år
Tomträttsavgäld
8 156 kr/år

Välkomna till Runslingan 16 och detta utmärkande läge längst upp i området! Den mysiga trädgården med öppenheten åt söder och radhusets välplanerade ytor gör det till det perfekta huset för just er familj. Ni har ett bra kök med ljusa köksluckor och god plats för matbord. Entréplanet ger er även ett stort vardagsrum med plats för både soffhörna och matplats, en kombinerad tvätt och toalett samt hall. Övre plan ger er fyra sovrum och ett helkaklat badrum.

I området på Runslingan bor ni lugnt och har närheten till det mesta. Vad gäller skolor och aktiviteter för barnen, har ni Torslandaskolan alldeles utanför radhuset och Torslandahallen med diverse boll- och racketsporter i närheten. Söker du natur finns det fantastiska promenadstråk i exempelvis Sillviks naturreservat och varma sommardagar kan ni njuta av mysiga Tumlehedsbadet som ligger en kort cykeltur bort. I området hittar ni mataffären Willys och närmaste busshållplats har bra förbindelser till såväl stan som till Amhult.

Under dokument på annonsen finner ni frågelista, besiktningsprotokoll och energideklaration. Varmt välkomna att boka in er till visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

Kontakta mäklaren

Linnea Bjärestig

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
Mäklare Linnea Bjärestig, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
0728-88 30 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.