Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Röds Jupiterstig 7, Torslanda - Centralt, Göteborgs kommun
 • Ons 7 jun kl 18:00

Röds Jupiterstig 7

Radhus
Torslanda - Centralt, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

4 495 000 kr

122 m²

5 rum

216 m² tomt

Nu kan vi presentera ett renoverat och välskött radhus i ett av Torslandas populäraste områden. Radhuset är 122 kvm och disponerat i två plan. Entréplan har ett modernt kök som renoverades 2006 där ni har plats för matbord. Det stora vardagsrummet ligger med fönsterpartier ut mot husets altandäck och trädgård med ett sydvästligt och fritt läge. På entréplan finns även tvättstuga, gästtoalett och en hall. En trappa upp finns det 4 sovrum och ett badrum som totalrenoverades 2020 i ett mycket snyggt utförande. Två av sovrummen har utgång till balkongen i sydväst. Att bo och leva på Röds Jupiterstig 7 ger er en bekväm och smidig vardag. Ni har bergvärme genom samfälligheten som står för uppvärmningen av huset och samfälligheten ansvarar även för yttertaket. Till radhuset hör ett garage i länga och i övrigt är det fria utomhusparkeringar i området. Här bor man med närhet till det mesta - vid Torslanda Torg finns kommunikationer och serviceutbud, inom gång- och cykelavstånd har ni förskolor och skolor samt att Torslandavallen ligger ett par minuter bort där det finns diverse bollsporter och andra aktiviteter för barnen. Under dokument i annonsen finns besiktningsprotokoll, energideklaration och frågelista. Varmt välkomna med er visningsanmälan!

 • Plus
Trulsegårdsbacken 5A, Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun
 • Tor 1 jun kl 16:45

Trulsegårdsbacken 5A

Villa
Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

4 450 000 kr

90 m²

5 rum

602 m² tomt

Varmt välkomna till Trulsegårdsbacken 5A! Här erbjuder vi er en äldre välhållen villa belägen på en återvändsgata inte långt från Skra bro i Björlanda. Huset erbjuder er ett entréplan med ett mindre kök, äldre badrum, två sovrum, lounge/allrum, hall och ett stort härligt vardagsrum med ljusinsläpp från flera håll. Alla ytskikt i huset är genomgående äldre. I källarplanet finner ni en tvättstuga, blivande gillestuga, äldre kaklat duschutrymme samt alla möjligheter till ytterligare förvaring eller hobbyrum, möjligheterna är många och det är er kreativitet som sätter nivån! Ett boende på Trulsegårdsbacken 5A ger er naturen alldeles inpå knuten, kommunikationer, barnens skolor och aktiviteter, havet, allt inom gång och cykelavstånd. På sikt kommer även det planerade området runt Skra bro att utvecklas och erbjuda ännu mer service utöver det som finns idag. Varmt välkomna att visa ert intresse redan nu, under dokument på annonsen finner ni besiktningsprotokoll, energideklaration och frågelista.

 • Plus
Trulsegårdsbacken 5B, Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun
 • Tor 1 jun kl 16:45

Trulsegårdsbacken 5B

Tomt
Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

2 500 000 kr

650 m² tomt

Har ni en dröm om att en dag få vakna upp i ett alldeles eget, nybyggt hus? Då har ni kommit helt rätt! Den här tomten är inte knuten till någon husleverantör vilket ger er alla möjligheter att fritt få välja vilket hus som passar just din familj. Tomten ligger med ett högt och soligt läge i mysiga Trulsegården, inte långt ifrån Skra Bro. Ett boende på Trulsegårdsbacken 5B ger er naturen alldeles inpå knuten, kommunikationer, barnens skolor och aktiviteter, havet, allt inom gång och cykelavstånd. På sikt kommer även det planerade området runt Skra bro att utvecklas och erbjuda ännu mer service utöver det som finns idag. Vad får ni bygga? Tomten är belägen på en avstyckningsplan vilket betyder att allt är möjligt men allt måste prövas, vilket ger er stora möjligheter att bygga det ni själva önskar. Området består av enbostadshus i ett till två plan i varierande utformning. Huset måste placeras minst 4,5 m från tomtgräns. Det finns ett positivt förhandsbesked på en enplansvilla om 97,5 kvm byggyta (6,5*15). Fiber, kommunalt vatten och avlopp finns att ansluta sig till mot egen kostnad. Vår rekommendation är att ta kontakt med Stadsbyggnadskontoret för att vidare diskutera era önskemål och frågor om byggnation. Vid nybyggnation erhåller ni fastighetsavgiftsfritt i 15 år. Förhandsbesked finns under dokument.

 • Plus
Bua-Skogen 25, Torslanda, Göteborgs kommun

Bua-Skogen 25

Villa
Torslanda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

5 998 000 kr

107 m²

3 rum

782 m² tomt

Vill ni bo i ett helt nytt hus med lantligt läge med ängar, stall och hästar som närmsta granne? Varmt välkomna till Bua-Skogen 25! Här får ni möjligheten att vara med om en byggnation om Villa Fanny från Älvsbyhus och vara den första familjen att få flytta in. Ett boende i Bua ger er lugnet, promenadstråket och naturen alldeles utanför dörren. Ni har även nära till kommunikationer (åtta minuters promenad) för att snabbt ta er in till Göteborgs centrum och all service i Amhult. Och sist men inte minst bor vi bara 5 minuter från Volvo! Varmt välkomna att komma på vår tomtvisning för att få känna in platsen tillsammans med oss. Villa Fanny är ett förslag och att man kan välja ett annat hus från Älvsbyhus sortiment om det passar er familje bättre (kostnaden förändras). Med Villa Fanny kommer ni att få ett mycket härligt utrymme på insidan och en fin karaktär på utsidan. Huset säljs med ett förberett övre halvplan, den inredda boarean på plan 1 är 107 kvm och när ni inrett det övre halvplanet blir boarean 163 kvm. Huset levereras med två sovrum och ni har den fina möjlighet att göra ytterligare ett sovrum till på entréplanet. Husets största sovrum har en walk-in-closet och eget wc. Ni har sällskapliga ytor mellan kök och vardagsrum som ligger i vinkel, ett badrum med förråd innanför som kan göras om till en bastu efter tillval, tvättstugan och en hall utöver det. Att även inreda det förberedda övre planet ger er möjligheten till ytterligare sovrum, allrum och ett wc. Ett boende i Bua ger er lugnet, promenadstråket och naturen alldeles utanför dörren. För mer info, se bifogade dokument samt läs mer om husmodellen på: https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/1.5-planshus/fanny/ Älvsbyhus har alltid fast pris och du betalar ingenting för huset förens det är slutbesiktigat. Priset avser ett totalpris med en del tillval men vissa priser är uppskattade. Se bifogad produktionskalkyl under dokument på annonsen. Tack vare Älvsbyhus samarbete med Nordea kan köparen ha möjlighet till 2-5 års amorteringsfritt på sin nya bostad. För mer information kring byggnationen kontakta: Älvsbyhus Emelie Hamnes [email protected] +46 72-973 03 95

 • Nyproduktion
Brottarvägen 11A, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun
 • Idag kl 16:45

Brottarvägen 11A

Villa
Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

4 500 000 kr

105 m²

8 rum

735 m² tomt

Välkomna till Brottarvägen 11 där vi kan erbjuda er en villa belägen i ett populärt villaområde mitt i Lilleby. Här bor ni med närhet till skolor, förskolor, kommunikationer, naturen och havet. Huset har ett genomgående renoveringsbehov både invändigt och utvändigt. En del större reparationer är redan gjorda, i huset är till stor del nya fönster insatta, man har installerat ett vattenburet värmesystem med bergvärme (dock ej en fungerande värmepump) samt att man dragit in fiber. Huset är byggt i 1,5 plan med källare och erbjuder en golvyta på över 200 kvm - här får även den större familjen plats! Under dokument i annonsen finns besiktningsprotokoll, frågelista och energideklaration presenterat. Varmt välkomna att anmäla ert intresse för att inte missa bostaden.

 • Plus
Stora Varholmen 16, Stora Varholmen, Göteborgs kommun
 • Lör 10 jun kl 15:30
Stora Varholmen 16, Stora Varholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Stora Varholmen 16, Stora Varholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Stora Varholmen 16

Fritidshus
Stora Varholmen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

2 495 000 kr

46 m²

3 rum

6 238 kr/mån

Letar ni efter ett sommarboende med sjöbod och tillgång till salta bad på värmande klippor? Denna mysiga stuga ute på Stora Varholmen ger er somrarna ni har drömt om! Ni tar er ut till ön genom en kort båttur, antingen med föreningens organiserade båtturer eller genom egen båt. På ön har ni små stigar och gångar som tar er till stugan som ligger högt på höjden med en magisk utsikt. Ett stenkast ifrån havet vid öns norra sida hittar ni er egna sjöbod, spana in bilderna på detta! Ytan för huvudbyggnaden och tillbyggnaden, i form av isolerat uterum, uppgår till ca 62 kvm byggyta. Ytan fördelas på huvudbyggnaden om ca 46 kvm och erbjuder er ett rymligt vardagsrum med bäddsoffa samt två stora sovrum. Det ena sovrummet har en dubbelsäng och det andra har en våningsäng. I det tillbyggda isolerade uterummet har ni ett trevligt allrum med plats för ett större matbord. Ni har ett kök, fullt utrustat för trevliga familjemåltider. I detta utrymme finns även ett badrum med kakel på väggar och golv. Inventarier ingår i köpet. Ni har två olika altaner att välja på för att njuta av solens varma strålar i två olika väderstreck. Det ena altandäcket ligger vid sidan av huset och har ett mysigt insynsskyddat läge. Det andra altandäcket är en förlängning av uterummet och sträcker sig framför stugan. Nedanför bostaden har ni en mindre gräsmatta som ni kan nyttja. Säljaren nyttjar även en brygga där en minde båt kan lägga till (bryggan tillhör inte bostadsrätten men nyttjas av ägaren idag). Ön har 87 stugor som idag är en bostadsrättsförening som bildades under 2022. Föreningen har även en dansbana och bastu som medlemmarna kan nyttja. Mer information om byggregler och föreningen finns i stadgarna. Ni har även möjlighet att betala in ett kapitaltillskott till föreningen för att få ner avgiften till 2 000kr /månad. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

 • Premium
 • Uteplats
Solängsvägen 5B, Torslanda - Centralt, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Idag kl 18:00

Solängsvägen 5B

Radhus
Torslanda - Centralt, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

5 795 000 kr

126 m²

5 rum

436 m² tomt

Unikt tillfälle! Här får ni möjligheten att bo i ett väldigt fint och modernt parhus i centrala Torslanda. Ni erbjuds ett stilrent kök från Ballingslöv, vardagsrum med utgång till det härliga uterummet. Ni har två helkaklade badrum, tre sovrum med möjlighet till ett fjärde alternativt kontor samt en hall och tvättstuga. Allt smart planerat på två plan. Utvändigt har ni altanter i flera sollägen och en mysig trädgård som ligger med ett hörntomtsläge och vetter mot ett vackert skogsparti. Bilen parkeras bekvämt i en carport och det får plats ytterligare 3 bilar på uppfarten. Till huset finns ett utvändigt förråd. All service så som kommunikationer, matservice, barnens skolor och flera aktiviteter finns inom gångavstånd. Under dokument på annonsen finner ni besiktningsprotokoll, energideklaration och frågelista. Varmt välkomna att boka in er till visning!

 • Plus
Segelflyget 8, Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun

Segelflyget 8

Lägenhet
Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

3 495 000 kr

80 m²

3 rum

4 119 kr/mån

43 688 kr/m²

Här kan ni flytta in och börja trivas direkt! Denna fina 3a på Segelflyget 8 är mycket välhållen med ljusa ytskikt. Lägenheten är 80 kvm och har ett ljust kök i öppen planlösning med det rymliga vardagsrummet. Det finns en hall med förvaring och ett badrum med dusch och tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare. Lägenhetens två sovrum har bra med yta. Som en förlängning av vardagsrummet finns den inglasade balkongen med områdes grönska utanför. Med ett centralt läge i Amhult har ni ICA Maxi, Kulturhuset Vingen, bibliotek, gym och diverse restauranger på ett bekvämt gångavstånd. Ett stenkast bort ligger Amhults resecentrum där det finns goda kommunikationer in till city. Natur och hav finns en cykeltur bort eller varför inte ta sig till Torslandavallen med sitt utbud av olika bollsporter. Välkomna att boka in er på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Blåvingevägen 4, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Blåvingevägen 4

Villa
Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

5 995 000 kr

137 m²

685 m² tomt

Perfekt villa med 4 sovrum för familjen i Lillebydalen! Låt oss presentera Blåvingevägen 4 som på sina 137 kvm har mycket att erbjuda. 1-plans villa som byggts för att passa den stora familjen eller den som behöver ett hemmakontor. Huset ligger insynsskyddat med grönskande buskar runtom. Ni har stora ytor på gräsmatta för lek och skoj och två generösa altandäck. Vid sidan av huset finns en uppfart med gott om plats för p-plats eller avställning för båten. Invändigt i detta moderna boende har ni ett renoverat kök med plats för familjemiddagar och kalas. Ni har ett mysigt vardagsrum med en braskamin, 4 sovrum, 2 badrum som renoverades 2009 och 2017 samt tvättstuga. Ni har ytterligare ett rum vid tvättstugan där man kan ha sitt hemmakontor. Vid vardagsrummet och även i vid köket har ni utgångar till en större altan där ni har gott om plats för både matbord och gillen. I Lilleby bor ni i ett barnvänligt område och på Blåvingevägen har ni gångavstånd till Lilllebyskolan. Ni har även närhet till förskolor, busskommunikationer och en kort biltur bort kommer ni till Torslanda Torg med diverse service. Missa inte det bästa med Lilleby - hav och vackra naturområden med promenadstråk och mountainbike stigar finns i närheten. Under dokument finns frågelista, besiktningsprotokoll och energideklaration. Välkomna att boka in er på visning!

 • Plus
Lönnrunan 82, Torslanda - Centralt, Göteborgs kommun
 • Idag kl 15:15

Lönnrunan 82

Radhus
Torslanda - Centralt, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

3 995 000 kr

123 m²

4 rum

210 m² tomt

Välkomna till detta hemtrevliga och mysiga 1-plansradhus på gaveln! Lönnrunan 82 är ett enkelt och bekvämt boende för hela familjen. På dessa 123 kvm får ni ett rymligt vardagsrum och en matsal, ni har ett praktiskt kök med plats för alla köksredskap. Ni har tre stora sovrum, ett badrum med avdelning för klädvård samt en gästtoalett. Ni har dessutom tre olika uteplatser där ni enkelt kan följa solens strålar under hela dagen. Ni har plats för bilen i ett garage och det finns fria parkeringar inom området att nyttja. Samfälligheten tar hand om grönområdena runtom och vägunderhållet. Inte långt bort har ni både skolor och förskolor samt en matbutik. En cykeltur tar er ner till havet eller in till Sillviks naturområde. Här har ni ett perfekt läge för familjen att växa upp på! Under fliken dokument hittar ni besiktningsprotokoll, energideklaration och frågelista. Försäljning påbörjar inom kort. Välkomna att kontakta mäklarna redan idag!

 • Plus
Stora Varholmen 4, Stora Varholmen, Göteborgs kommun

Stora Varholmen 4

Fritidshus
Stora Varholmen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

3 495 000 kr

44 m²

2 rum

2 000 kr/mån

Spendera sommarens varma dagar i denna fantastiska sommarstuga på Stora Varholmen! En kort båttur tar er ut till den harmoniska ön med de 87 stugorna. Stuga 4 hittar ni en kort promenad ifrån hamnen i Körsbärsdalen. Med sitt höga läge får ni en strålande utsikt över havet. Stugan har allt det bekväma som kan tänkas behövas. Det har ett kök med plats för matlagningen. En öppen planlösning mot vardagsrummet med fina fönsterpartier som ger er en panoramautsikt över dalen och viken. Ni har dessutom ett sovrum och badrum med toalett och duschkabin. Denna nybildade förening ger er ett sommarboende i bostadsrättsform. Mer information om föreningen finns under fliken dokument i annonsen. Intresserad? Kontakta mäklarna redan idag för mer information!

 • Uteplats
Segelflyget 8, Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun

Segelflyget 8

Lägenhet
Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

2 495 000 kr

49 m²

2 rum

2 862 kr/mån

50 918 kr/m²

Nu kan vi erbjuda er en av de välplanerade tvåorna på Segelflyget 8! Bostaden ligger på våning 3 och har en inglasad balkong som har ett fritt läge in mot innergården med härlig morgon- och förmiddagssol. Planlösningen är optimerad med sällskapsytor i öppen planlösning där ni har ett stilrent kök från Marbodal, ytor för matbord intill fönstret och en vardagsrumsdel där det finns gott om plats för en soffhörna. Sovrummet har en bra storlek och inrymmer en dubbelsäng samt en garderob, intill sovrummet finns en separat klädkammare för bra klädförvaring. Ni har ett helkaklat badrum med skön golvvärme där ni har dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Genomgående i lägenheten har ni stilrena, moderna materialval och ett fint skick. På Segelflyget 8 bor ni mitt i Amhults centrum med närhet till matbutiker, restauranger, service, gym och Amhults resecentrum med bra kommunikationer in till centrala Göteborg. En cykeltur bort har ni både havet och golfbanan. Under dokument i annonsen finns årsredovisning, stadgar och energideklaration. Välkomna att boka er till visning!

 • Balkong
 • Hiss
Strömsundsvägen 41, Torslanda - Tumlehed, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Strömsundsvägen 41, Torslanda - Tumlehed, Göteborgs kommun, bild 2
Strömsundsvägen 41, Torslanda - Tumlehed, Göteborgs kommun, bild 3

Strömsundsvägen 41

Fritidshus
Torslanda - Tumlehed, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

4 595 000 kr

38 m²

2 rum

1 043 m² tomt

Välkomna till Strömsundsvägen och denna fastighet som är avskilt belägen, en egen oas omringad av hav och natur. Här erbjuds ni en unik möjlighet till en sommaridyll strax utanför centrala Göteborg. Fastigheten har god utvecklingspotential för den som istället önskar en tomt att bygga sin drömbostad på. Strandskyddet är hävt på tomten och fastigheten ligger utanför detaljplanerat område. Bostadshuset har trivsamma sällskapsytor som hänger samman med den soliga altanen i sydvästläge. I sällskapsytorna har ni ett vitt kök i vinkel med köksö och en vardagsrumsdel med plats för en mindre soffa och ett matbord. Centralt i rummet finns en kamin som ger både värme och en mysig känsla. I huset finns även ett sovrum och ett mindre sovloft. Altanen leder er till ett separat hus där ni har badrummet med dusch, förbränningstoalett, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Den stora trädgården är en dröm för den intresserade. Här har ni blandad växtlighet, gräsytor för barnen att leka på och ett växthus för den som önskar odla. I trädgården finns dessutom en carport med förrådsdel och ett gästhus som byggdes 2003. I gästhuset får ni gott om plats för en dubbelsäng och de stora fönsterpartierna och skjutdörrarna ger en fin vy direkt från sängen ut över den grönskande naturen. Intill gästhuset har ni en trappa som tar er upp till den härliga takterrassen med ett härligt solläge och utsikt över omgivningen. Kommunalt VA är nyligen utdraget i området och det finns en anslutningspunkt som går att ansluta sig till mot avgift. Idag finns enskilt vatten via brunn. I direkt närhet har ni vackra klippor och en mindre sandstrand när ni vill ta er ett dopp. Badmöjligheter finner du på flera platser kring udden och till fastigheten finns ett servitut på brygga (detta servitut är inget som säljaren undersökt, servitutet finns inskrivet och har man intresse av detta får man som köpare själv undersöka detta vidare). Det finns fina motionsslingor som tar er runt i Torslanda och vill ni ta bussen in till centrala Göteborg har ni expressbuss från Hornkamsgatan. Varmt välkomna att anmäla ert intresse för att inte missa denna möjlighet - ett läge som sällan kommer ut till försäljning!

 • Premium
Stora Vägen 18, Fotö, Öckerö kommun

Stora Vägen 18

Villa
Fotö, Öckerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

6 700 000 kr

187 m²

9 rum

432 m² tomt

Söker ni ett stort hus med charm, uthyrningsmöjligheter och ett havsnära läge centralt på skärgårdsidyllen Fotö? Välkomna till oss på Stora Vägen 18. Detta huset har otroliga möjligheter där ni kan nyttja boendet på flera olika vis. Ni erbjuds en 1 1/2-planshus med källare, idag fördelat på två separata bostäder. Husets entréplan och övervåning är huvudhuset. Entréplanet ger er en hall, delvis öppen planlösning mellan ett otroligt mysigt kök och vardagsrum med braskamin, två helkaklade badrum varav det ena är försett med bastu, allrum med öppet till nock och kamin, hall vid entrén och 5 sovrum samt ett kontor. Ni har även en balkong och en terrass med havsutsikt. Från en del utav husets fönster ser ni ut över havet i olika väderstreck. I källaren finns en bageugn, perfekt för att baka frukostbrödet. Lägenheten är placerad invid husets källare på nedre plan och detta innehar ett vardagsrum med kök i öppen planlösning, ett helkaklat badrum med tvättmaskin, en mindre hall samt ett sovrum. Utvändigt har ni en trädgårdstomt som ger er alla möjligheter för den som vill odla eller bara njuta på någon utav alla uteplatser som omger huset. Utöver allt ovan finns ett gästhus som är fullt inrett, perfekt även detta för uthyrning eller tonåringen. Till det stora huset finns en carport samt en plats för bil. Att bo på Fotö ger er det ljuva livet med närheten till havet, bad och båtar. Ni har den gemytliga hamnen alldeles i närheten med Cafe Boa. På ön finns en fotbollsplan och ni tar er med enkelhet över till Hönöklova med allt som där erbjuds. Mataffärer och kommunikationer finns även det. Under dokument på annonsen finner ni besiktningsprotokoll, energideklaration och frågelista. Varmt välkomna att visa ert intresse redan nu och boka er till vår visning! För mer information och länk till Skatteverkets regler gällande beskattning för uthyrning utav privatbostad nedan: https://www.skatteverket.se/privat/fastigheterochbostad/ hyrautprivatbostad.4.233f91f71260075abe8800033479.html

Älvdanshagen 4, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun

Älvdanshagen 4

Villa
Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

7 495 000 kr

178 m²

6 rum

519 m² tomt

Välkomna till Älvdanshagen 4! Här har ni chansen att flytta in i en väl tilltagen villa om 178 kvm som genomgående har ett fint skick med påkostade val och en tilltalande arkitektur. Ni har härliga sällskapsytor där de stora fönsterpartierna i söderläge följer sällskapsytorna i båda våningsplanen. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning varifrån ni har dubbeldörrar som tar er ut till den stenbelagda uteplatsen i soligt söderläge. Allrummet på övre plan har en rymlig takhöjd och passar perfekt som barnens TV-rum. I huset finns fyra bra sovrum varav ett har en separat, stor walk-in-closet. De två badrummen är helkaklade med stilrena val, det ena med dusch och det andra med både dusch och badkar. Intill den praktiska entrén med bra förvaringsutrymme ligger tvättstugan med både groventré och ett förråd. Centralt i huset har ni en kamin som ger huset både värme och en mysig känsla, huset värms i övrigt upp via vattenburen golvvärme i båda våningsplan. Trädgården är plan och lättskött med gräsytor och en insynsskyddad uteplats. Bilen har ni plats för i garaget eller på den stora stenbelagda uppfarten intill. Har ni många gäster på besök finns fria besöksparkeringar i området. Lilleby är otroligt barnvänligt och trivsamt med alla bekvämligheter såsom förskola, skola, lekplats och grönytor i närheten - härifrån kan barnen redan i tidig ålder själva gå till skolan. Ni har gångavstånd till busskommunikationer och en kort biltur bort kommer ni till Torslanda Torg med diverse service. Men missa inte det bästa med Lilleby - hav och vackra naturområden med promenadstråk finns i närheten. Under dokument i annonsen finns besiktningsprotokoll, energideklaration och frågelista. Varmt välkomna att boka in er till visning!

Gamla Flygplatsvägen 32C, Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun

Gamla Flygplatsvägen 32C

Lägenhet
Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

3 600 000 kr

79,9 m²

3 rum

4 756 kr/mån

45 056 kr/m²

Nu har ni chansen till det här fina boendet i Amhult! På 4:e våning på Gamla Flygplatsvägen 32C väntar ett utmärkt boende med en öppen och social planlösning, vackert ljusinsläpp och fönster i flera väderstreck. En högt belägen bostad med utsikt över Torsviken och balkong mot innergården där ni kan njuta av kvällssolen. Lägenheten har ett modernt kök från Vedum med öppna ytor mot det sällskapliga vardagsrummet. Utöver detta har ni två bra sovrum, ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gott om förvaring i hall och klädkammare. Här bor ni mitt i Amhult centrum med närhet till Ica Maxi, Willys och kulturhuset Vingen. Amhults resecentrum ligger alldeles intill. Varmt välkomna att visa intresse redan idag!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Låkebergsgatan 28, Torslanda - Centralt, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Låkebergsgatan 28

Radhus
Torslanda - Centralt, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

4 750 000 kr

122 m²

5 rum

219 m² tomt

Välkomna till Låkebergsgatan och ett av Torslandas mest populära områden! Här bor ni med närhet till naturen, förskola och skolor samt både Amhults Centrum och Torslanda Torg. På den bilfria gården kan barnen leka fritt och i naturen intill finns fina promenadvägar. Detta välskötta radhus omfattar totalt 141 kvm (122+19 kvm) där ni har ett plan och en souterrängvåning. Planlösningen är välplanerad och erbjuder 3 sovrum med möjlighet att skapa ett fjärde om man önskar. Ni har ett vardagsrum på entréplanet och ett allrum på nedre plan, perfekt att nyttja som TV-rum. Från vardagsrummet på övre plan kommer ni direkt ut till balkongen med härlig eftermiddags- och kvällssol. På bägge plan har ni badrum, det på entréplan är inrett med dusch och totalrenoverades 2014 (kvalitetsdokument finns). Badrummet är helkaklat och renoverat i ett stilrent utförande. Biytorna på souterrängvåningen ger er goda förvaringsmöjligheter i form av ett stort förråd och en praktisk tvättstuga. Under dokument i annonsen finns besiktningsprotokoll, energideklaration och frågelista. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Långrevsvägen 18, Torslanda - Dalen, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Långrevsvägen 18

Villa
Torslanda - Dalen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

7 350 000 kr

144 m²

4 rum

811 m² tomt

Låt oss presentera denna pampiga villa som med sitt höga läge ger utsikt över det lugna villaområdet Dalen. Denna familjebostad ligger på en lugn gata med en underbar naturtomt. Altanen med sin kvällssol bjuder in till härliga grillkvällar och middagar. Vill ni sitta njuta av morgonsolen så förflyttar ni er till balkongen vid sovrummet. Framför huset har ni två p-platser och dessutom ett garage i huset. Invändigt finner ni ett vardagsrum med högt i tak upp till nok. Denna rymd med många glaspartier ger er ett vackert ljus till de sociala ytorna som vardagsrum och kök. Här finns en braskamin som myser kalla vinterkvällar. En öppen planlösning ger er stora ytor för olika möblemang och en köksö inbjuder till häng i köket. På detta övre plan finner ni även 3 stora sovrum samt ett loft. Ni har ett rymligt helkaklat badrum med stort badkar. På entréplan finns en rymlig hall, gästtoalett och tvättstuga med groventré. På Långrevsvägen 18 bor ni med närheten till naturen, med gott om motionsspår som tar er till badet i Hästevik eller Torslandavallen med sina bollaktiviteter. En promenad till busshållplats och ni kommer smidigt in till stadens puls. I området har ni dessutom en lekplats och boulebana. Under fliken dokument finns besiktningsprotokoll, energideklaration och frågelista. Välkomna att boka in er på visning!

Fatabursvägen 5, Torslanda - Låssby, Göteborgs kommun

Fatabursvägen 5

Lägenhet
Torslanda - Låssby, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

3 295 000 kr

70 m²

3 rum

3 845 kr/mån

47 071 kr/m²

Modern lägenhet i ett naturskönt område med enorm balkong! På första våningen med en trappfri entré finner ni denna fina 3:a om 70 kvm. Dessa hus stod klara 2021 och har hög standard invändigt. Välplanerad bostad med två sovrum, varav det ena har en vägg med platsbyggda garderober. Ni har ett ljust kök med stora plattor av kakel i ljusgrått som bryter snyggt av på väggen. Mot vardagsrummet har ni en öppen planlösning där ni har gott om plats för en större sittgrupp. Ett helkaklat badrum med badkar samt tvättmöjligheter och precis utanför entrén finns ett förråd. Mot innergården har ni en rejäl balkong med gott om plats för loungemöbler där ni kan sitta varma sommardagar. Brf Låssby Gårdar har byggts utifrån dagens höga standard på boende. Inne på de bilfria innergårdarna har ni tillgång till orangerier för plantering samt lekplats och sandlåda för barnen. Solceller finns på utvalda tak och försörjer föreningen på energi som värms upp med bergvärme. Föreningen har energiklass B. Laddboxar för elbilar finns på några av p-platserna och man har möjlighet till carport. I närområdet har ni det populära Bronsåldersundet med stigar och skön natur. Zenithgården ligger ett stenkast bort med upplyst motionsspår och för diverse handel finns både Skra bro och Torslanda Torg på kort avstånd. Vid vägen finns en busshållplats som tar er smidigt in till stan. Varmt välkomna att visa intresse för bostaden redan idag!

 • Balkong
Toppljusvägen 9, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun

Toppljusvägen 9

Lägenhet
Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

5 795 000 kr

86,6 m²

3 rum

3 786 kr/mån

66 917 kr/m²

Exklusiv lägenhet på översta plan med fantastisk havsutsikt! I populära Hjuvik och med obelånad förening, har ni nu möjligheten till en av lägenheterna på Toppljusvägen. Detta höga läge ger er en panoramautsikt över öar och hav ut mot Vinga. Här kan ni sitta och beundra färjebåtarna och de stora skeppen som ska in till Göteborgs Hamn. Lägenheten håller hög standard med stilrent kök ifrån Ballingslöv. En öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och i de två sovrummen har ni en hissnande takhöjd på ca 4,25 meter. Detta bekväma boende om 86,6 kvm erbjuder dessutom ett rymligt badrum samt tvättstuga. Ni har golvvärme i hela bostaden och spottar i taken. Parkering ingår i avgiften och finns framför huset, givetvis med laddstolpe. Brf Toppljusvägen 9 är en obelånad förening och har många ekonomiska fördelar som uppvärmning genom bergvärme samt laddstolpar för elbil. Ett bekvämt boende med närheten till hav och bad. Närmsta serviceutbud finns i Amhult några minuter bort med både mataffärer och diverse butiker. Välkomna att boka in er på visning eller kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Lilleby Ås 13, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun

Lilleby Ås 13

Lägenhet
Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

2 700 000 kr

74,2 m²

3 rum

5 859 kr/mån

36 388 kr/m²

Välskött 3:a med carport mitt i Lilleby! Nu har vi äran att presentera en mycket välskött 3:a med carport (inkl.elbilsladdare). En trappa upp tar er in till bostaden som har en praktisk hall, ett mysigt kök med gott om arbetsytor och utsikt åt grönområdet bakom. Två sovrum och ett stort och mycket ljust vardagsrum med fri utsikt. Vardagsrummet har dessutom en planlösning som ger er möjlighet till ett mindre sovrum eller sovalkov vid behov. Från vardagsrummet har ni en balkong med ett sydligt läge, där ni kan sitta och njuta av solen, på baksidan finns en loftgång om man föredrar skugga. Ni har även eget förråd och delat cykelrum nedanför lägenheten. Ett boende på Lilleby Ås ger er närhet till skolor, förskola och fina grönområden, kustnära vandringsslingor finns i närområdet. Några kilometer bort finns badplatserna, Tumlehed, Sillvik och Lilleby. Barnfamiljer har lekplatsen alldeles intill. Det är nära till busshållplatsen som tar er vidare till Amhults Resecentrum eller till Torslanda Torg och Amhults Köpcentrum. Välkomna att boka in er på visning!

 • Plus
 • Balkong
Kippholmsvägen 2C, Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun

Kippholmsvägen 2C

Tomt
Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda

2 500 000 kr

970 m² tomt

Drömmer ni om att få flytta in i ett helt nytt hus där alla val är gjorda efter era egna önskemål? Nu kan vi erbjuda er en tomt belägen på en lugn återvändsgata på Kippholmen. Här bor ni i ett trivsamt och familjärt område med omedelbar närhet till fina promenadvägar i naturen, havet och dess vackra omgivningar - en trygg miljö för barn att växa upp i men även möjlighet att ta sig med buss in till Göteborgs centrum. Barnens förskolor, skolor och fritidsaktiviteter finns en kort biltur bort i Björlanda. Vad får ni bygga? Tomten är belägen utanför plan och är inte knuten till någon husleverantör vilket ger er stora möjligheter att bygga det ni själva önskar. Vår rekommendation är att ta kontakt med Stadsbyggnadskontoret för att vidare diskutera era önskemål och frågor om byggnation. Det finns ett positivt förhandsbesked på en villa i två plan om 171 kvm med ett tillhörande garage på 25 kvm. Under dokument i annonsen finns en karta med inritat hus och garage samt beslutet. I området är det för närvarande enskilt vatten och avlopp. Projekteringen för kommunalt vatten och avlopp på Kippholmen pågår just nu och är planerat att dras ut i området under 2024/2025. Varmt välkomna att höra av er med ert intresse direkt till oss!

Visar alla 22