Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Viktoria Börjesson

Viktoria Börjesson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Dammen på Kärr 13, Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Dammen på Kärr 13, Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun, bild 2
Dammen på Kärr 13, Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun, bild 3

Dammen på Kärr 13

Tomt
Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
2 995 000 kr
647 m² tomt

Välkommen till vårt fantastiska barnvänliga villaområde, där harmoni möter bekvämlighet! Vi har nu den fina möjligheten att sälja en tomt som är perfekt belägen med närhet till kommunikation, natur, service och skolor. Med naturområden och lekplatser finns det gott om utrymme för barnen att utforska. Fritidsaktiviteterna är många och dessutom ligger skolor inom bekvämt gångavstånd, vilket gör det enkelt för barnen att komma till och från skolan. För föräldrarna erbjuder området enkel tillgång till kollektivtrafik och andra bekvämligheter, inklusive shopping och fritidsaktiviteter. Upplev den perfekta kombinationen av familjevänlig atmosfär och praktisk livsstil här hos oss! Vad får du bygga? Tomten ligger på avstyckningsplan vilket innebär att allt är möjligt men allt måste prövas. På tomten finns ett förhandsbesked som tillåter en suterränghus och byggnaden skall placeras 4,5 m från tomtgräns, se förhandsbeskedet under dokument. Möjlighet finns att ansluta till kommunalt vatten och avlopp. Vår rekommendation är att ta kontakt med Stadsbyggnadskontoret för att se om er dröm går att uppfylla på den här fina platsen! Varmt välkomna att åka till tomten och gå runt.

  • Premium
Östra Sävviksvägen 6A, Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun
  • Fre 19 apr kl 12:00

Östra Sävviksvägen 6A

Radhus
Torslanda - Lilleby, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
9 750 000 kr
175 m²
6 rum
398 m² tomt

Med ett fritt läge och en panoramavy utöver det glittrande havet och Lilleby erbjuder vi nu ett fantastiskt parhus som nybyggt 2023! Är detta ert nästa drömboende? Här kommer ni att få bo med genomgående hög standard med väldigt låga driftskostnader och även 0 kr i fastighetsavgift under kommande 15 år från byggår. Ni erbjuds generösa sällskapsytor med högt i tak och stora, vackra fönsterpartier. Sällskapsytorna består av både vardagsrum och allrum, ett påkostat kök från Kvik med köksö i öppen planlösning och matplats. Vidare finns två helkaklade och stilrena badrum, 4 rymliga sovrum, stor tvättstuga och två hallar. Ni har vattenburen golvvärme i båda plan och spotlights i alla sociala ytor, så som allrum, vardagsrum, kök, hall, badrum och tvättstuga. Utöver det fina huset erbjuds ni en fantastisk terrass med sol hela dagen och solnedgångarna kommer att njutas utav oavsett årstid. Vill ni sitta ostört och med tak ovanför så har ni en altan på nedre plan också. Vill ni göra en liten gräsmatta finns en mindre yta och det går även att utöka altan och terrasseringar neråt på tomten. Era bilar parkerar ni bekvämt utanför entréplan på den grusade uppfarten och under trappan finns en plats för förråd. Att bo i Lilleby ger er den omedelbara närheten till natur, hav, barnens skolor och kommunikation - ett drömställe att stortrivas i. Välkomna att boka er till vår visning med den här fantastiska möjligheten att huset kan bli ert!

  • Plus
Skagens Fyrs väg 14A, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
Skagens Fyrs väg 14A, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun, bild 2
Skagens Fyrs väg 14A, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun, bild 3

Skagens Fyrs väg 14A

Tomt
Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
4 100 000 kr
555 m² tomt

Varmt välkomna att åka till tomten, gå runt och känn in, här erbjuder vi er en bra tomt med havsutsikt åt två håll! Är detta platsen för er att få bygga ert drömhus på? Tomten är inte knutet till någon husleverantör utan ni är fria att välja själva. Vad får ni bygga? Tomten är belägen på en avstyckningsplan vilket betyder att allt är möjligt men allt måste prövas, vilket ger er stora möjligheter att bygga det ni själva önskar. Området består av enbostadshus i ett till två plan i varierande utformning. Huset måste placeras minst 4,5 m från tomtgräns. Det finns ett positivt förhandsbesked med godkänt beslut om enbostadshus med en byggnadsarea om 159 kvm, se under dokument. Fiber, kommunalt vatten och avlopp finns att ansluta sig till mot egen kostnad. Vår rekommendation är att ta kontakt med Stadsbyggnadskontoret för att vidare diskutera era önskemål och frågor om byggnation. Vid nybyggnation erhåller ni fastighetsavgiftsfritt i 15 år. Ett boende i Hjuvik ger er den omedelbara närheten till fina promenadvägar i naturen, havet och dess vackra omgivningar i skärgårdsmiljö, en trygg plats för barn att växa upp och utan att tumma på goda kommunikationer in till Göteborgs centrum. Tänk er att ha allt detta inom bara 5 minuters promenad! All tänkbar service som önskas finns vid Amhult. Ni har även familjens aktiviteter i närheten så som exempelvis golf, tennis, fotboll och seglarskola. Välkomna med ert intresse redan nu för att inte gå miste om den här möjligheten!

  • Premium
Björlanda Strand 29B, Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun

Björlanda Strand 29B

Tomt
Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
3 400 000 kr
754 m² tomt

Varmt välkomna att åka till tomten, gå runt och känn in, är detta platsen för er att få bo på i ett helt nybyggt hus? Tomten är belägen i en sluttning med ängar framför och ett fritt läge. Tomten ligger utomplans, vilket innebär att allt är möjligt men allt måsta prövas för bygglov. Förhandsbesked om ett friliggande hus med garage får byggas. Huset som byggs skall ha träpanelklädd fasad och tegeltäckt sadeltak. Vår rekommendation är att ni kontaktar Stadsbyggnadskontoret för att stämma av så att era bostadsdrömmar går att uppfylla. Tomten är inte knutet till någon husleverantör utan ni är fria att välja själva. Fiber finns att ansluta till mot egen kostnad. VA-anslutningen är efterfrågad utav Kretslopp och vatten. Se dokument för Länsstyrelsen och Kulturförvaltningen. Ett boende på Björlanda Strand ger er den omedelbara närheten till fina promenadvägar i naturen, havet och dess vackra omgivningar, en trygg miljö för barn att växa upp i men även närheten att med buss ta sig in till Göteborgs centrum. Service finns vid Skrabro som de kommande åren kommer att utvecklas. Barnens skolor finns alldeles i närområdet och även dess aktiviteter. Välkomna med ert intresse redan nu för att inte gå miste om den här möjligheten!

  • Plus
Långe Jans väg 23B, Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun

Långe Jans väg 23B

Tomt
Torslanda - Hjuvik, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
3 700 000 kr
577 m² tomt

Är ert nästa hem ett alldeles nybyggt hus där ni själva satt er prägel och ni bor med gångsavstånd till havet? Välkomna till denna härliga plats på Långe Jans väg 23B. Tomten är inte knuten till någon husleverantör utan ni är fria att välja själva, så låt kreativiten flöda! Tomten är en svagt sluttande trädgårdstomt belägen i idylliska Hjuvik. Området omges av fina miljöer där ni med enkelhet tar till vara på årets alla årstider, om somrarna hägrar bad och båtliv och om vintern promenader i skog och skridskoåkning en vacker vinterdag. Vad får ni bygga? Tomten är belägen på en avstyckningsplan vilket betyder att allt är möjligt men allt måste prövas, detta ger er stora möjligheter att bygga det ni själva önskar. Vår rekommendation är att ta kontakt med Stadsbyggnadskontoret för att vidare diskutera era önskemål och frågor om byggnation. En stor fördel är att det vid nybyggnation erhålls fastighetsavgiftsfritt i 15 år. Under dokument finner ni geotekniskt undersökning, avgiftsindikation för kommunalt VA, förslag på hus och nybyggnadskarta. Upptäck vårt familjevänliga område Hjuvik omgivet av en vacker skärgård. Med bekväma busskommunikationer, närhet till barnens skolor och ett överflöd av aktiviteter inom räckhåll, erbjuder detta område en harmonisk livsstil för hela familjen. Välkommen till ett tryggt och inspirerande boende! Gå gärna in på tomten och känn in - det är det bästa sättet för att avgöra om det är är er plats!

Visar alla 5