Mäklare Elin Lundgren

Elin Lundgren

Om mig

Att byta boende är för många en riktigt stor affär i livet - med mitt engagemang, min lokalkännedom och Länsförsäkringars varumärke hoppas jag att jag får möjligheten att hjälpa er genom denna affär och ge er både en trygg process och ett riktigt bra resultat.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gösta Andrées gata 8, Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun
 • Ons 6 mar kl 16:50
Gösta Andrées gata 8, Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun, bild 2
Gösta Andrées gata 8, Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun, bild 3

Gösta Andrées gata 8

Lägenhet
Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
3 350 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/4
5 620 kr/mån
41 358 kr/m²

Välkomna till denna välskötta lägenhet med ett fint läge på Gösta Andrées gata 8! Här bor ni med närhet till allt ni kan tänkas önska. Lägenheten disponeras idag som en 3a med en extra sovalkov där klädkammaren har byggts ut för att skapa ett tredje mindre sovutrymme. Om ni önskar återställa den ursprungliga planlösningen är det möjligt att göra. Ni har stora sällskapsytor med kök och vardagsrum intill varandra varifrån ni också kommer ut till den inglasade balkongen i västerläge som vetter mot det fria grönområdet. Det helkaklade badrummet renoverades 2015 och är inrett med dusch samt en tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. En kort promenad tar er ner till diverse serviceutbud som finns i Amhult. Ni har flera matbutiker, klädaffär, apotek och mycket mer. Här har ni även ett resecentrum med bra kommunikationer in till Göteborgs centrum. Ni har dessutom fin natur kring Amhults damm med promenadvägar och sittbänkar. Föreningen har tillgång till både garage och parkeringsplatser som det finns möjlighet att hyra samt att man har både en gemensam tvättstuga och en övernattningslägenhet. Årsredovisning, stadgar och energideklaration ligger bifogat under dokument. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Skräddaregården 17A, Torslanda - Låssby, Göteborgs kommun
 • Sön 10 mar kl 11:20

Skräddaregården 17A

Villa
Torslanda - Låssby, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
4 495 000 kr
178 + 38 m²
7 rum
833 m² tomt

Välkomna till Skräddaregården 17 och denna villa som är fint belägen i ett populärt och trivsamt villaområde. Här bor ni med närhet till förskolor och skolor, matbutik vid Skra Bro, bra kommunikationer till Göteborgs centrum, motionsslingor och vacker natur samt Zenithgården med fritidsaktiviteter för barnen - allt ni kan tänkas behöva! Huset byggdes 1978 och erbjuder 1,5 plan om totalt 178 kvm med genomgående väl tilltagna ytor. I entréplan har ni sällskapsytor med kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning varifrån ni har utgång till uteplatsen och trädgården. Det finns tre sovrum, ett helkaklat badrum, en separat gästtoalett och en tvättstuga med groventré. En trappa upp kommer ni till övre plan med ytterligare två bra sovrum, ett badrum med dusch samt ett allrum med utgång till en balkong. Utomhusmiljön är härlig med en lättskött, grönskande trädgård. Till huset fins ett stort garage med en väl tilltagen uppfart intill där ni har plats för flera bilar samt båt eller dyl. Under dokument i annonsen finns besiktningsprotokoll, energideklaration och frågelista. Välkomna att boka er till visning!

 • Plus
Skräddaregården 17B, Torslanda - Låssby, Göteborgs kommun

Skräddaregården 17B

Tomt
Torslanda - Låssby, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
2 200 000 kr
792 m² tomt

Drömmer ni om att få flytta in i ett helt nytt hus där alla val är gjorda efter era egna önskemål? Nu kan vi erbjuda er en tomt belägen i ett trivsamt och familjärt område. Här bor ni med närhet till fina promenadvägar, havet och dess vackra omgivningar. Barnens förskolor, skolor och fritidsaktiviteter finns i närområdet där ni även har expressbuss in till Göteborgs centrum. Vad får ni bygga? Den här tomten är inte knuten till någon husleverantör vilket ger er alla möjligheter att fritt få välja vilket hus som passar just er. Tomten är belägen inom en avstyckningsplan vilket betyder att allt är möjligt men allt måste prövas. Huset måste placeras minst 4,5 m från tomtgräns. Vår rekommendation är att ta kontakt med Stadsbyggnadskontoret för att vidare diskutera era önskemål och frågor om byggnation. Kommunalt vatten och avlopp finns i tomtgräns vid gatan Skräddaregården, kostnadsförslag för anslutningsavgift är efterfrågat hos Göteborg kretslopp och vatten och kommer inom kort publiceras i annonsen. Under dokument i annonsen finns förrättningskarta, en del av avstyckningsakten samt information om fornlämning. Varmt välkomna att höra av er med ert intresse direkt till oss!

Amhults byväg 3, Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 12:00
Amhults byväg 3, Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun, bild 2
Amhults byväg 3, Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun, bild 3

Amhults byväg 3

Lägenhet
Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
3 995 000 kr
128 m²
5 rum
vån 2/4
8 362 kr/mån
31 211 kr/m²

Välkomna till Amhults Byväg 3 där vi nu kan erbjuda er en av områdets största lägenheter - en 5a om 128 kvm! Här erbjuds ni sällskapsytor i öppen planlösning, fyra bra sovrum, en inglasad balkong i soligt sydvästläge samt både badrum, en separat gästtoalett och en separat tvättstuga. Lägenheten erbjuder många av de bekvämligheter som man annars bara får i en villa, men här får ni även det praktiska och bekväma livet som det innebär att bo i bostadsrätt. Till lägenheten hör ett förråd samt en parkeringsplats som ingår i hyran. Om ni har el/hybridbil finns möjlighet att istället hyra en plats med laddningsmöjlighet. På Amhults Byväg bor ni centralt men med en lugn omgivning. Ni har gångavstånd till skolor och förskolor samt Amhults centrum som ligger intill med ett bra serviceutbud och kommunikationer in till centrala Göteborg. Golfbana finns i närområdet och havet med trivsamma badplatser har ni en cykeltur bort. Under dokument i annonsen finns årsredovisning, stadgar och energideklaration. Välkomna att boka er till visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Tomtebacken 24, Säve, Göteborgs kommun
 • Sön 3 mar kl 11:30

Tomtebacken 24

Villa
Säve, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
3 995 000 kr
80 + 20 m²
3 rum
759 m² tomt

Välkomna till Tomtebacken 24 och denna trivsamma villa med högt och fritt läge med utsikt över Nordre Älv. Utsikten är avkopplande och vacker att blicka ut över, slå er ned på altanen eller i uterummet och se båtarna passera förbi under sommarhalvåret. Planlösningen är fördelad över ett plan med två bra sovrum, stora sällskapsytor i delvis öppen planlösning med en värmande kamin samt ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Med utgång från vardagsrummet kommer ni till det vidbyggda uterummet som skapar ytterligare härliga sällskapsytor. I den härliga trädgården finns gräsytor, odlingsmöjligheter och soliga uteplatser. Ni har ett garage med plats för bilen samt förråd intill med bra förvaringsutrymme. Längre ned på tomten finns en ytterligare parkeringsplats. I Säve bor ni med ett lantligt läge och vacker natur. En kort bilresa bort har ni både Göteborgs centrum och Kungälv med dess breda serviceutbud. Till huset hör en båtplats på en gemensam brygga som är belägen knappt 100 meter från huset. Under dokument i annonsen finns besiktningsprotokoll och energideklaration. Välkomna att boka in er på visning!

 • Plus
Norra Lysevägen 129, Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun

Norra Lysevägen 129

Lägenhet
Torslanda - Amhult, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
3 550 000 kr
69,6 m²
3 rum
vån 2/2
4 068 kr/mån
51 006 kr/m²

Nu kan vi presentera en av Norra Lysevägens populära 3or! En trappa upp hittar ni denna fina 3a med härlig takhöjd och stora fönsterpartier. Lägenheten har en smakfull öppen planlösning med modern prägel där vardagsrum, matplats och kök ligger i vinkel. Ni har två sovrum, gott om förvaringsutrymme med både en klädkammare och flera inbyggda garderober samt ett helkaklat badrum med dusch och tvättpelare. Balkongen ligger i ett soligt västerläge och har plats för både loungemöbel och grill, för de varmare dagarna finns här markiser. Parkering och förråd ingår i avgiften och gästparkeringar finns i föreningen när ni har vänner och familj på besök. På Norra Lysevägen bor ni med närhet till allt ni kan tänkas önska. Inom promenadavstånd har ni Amhults centrum med matbutiker, ett bra serviceutbud och goda busskommunikationer vidare in till centrala Göteborg. För barnen finns både skola och förskola i Skutehagen en kort promenad bort och för den golfintresserade så ligger Torslanda golfklubb precis intill föreningen. Under de varma sommardagarna har ni Andalsbadet en cykeltur bort. Under dokument i annonsen finns årsredovisning, stadgar och energideklaration. Välkomna att boka er till visning!

 • Balkong
Kippholmsvägen 2B, Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun
 • Sön 3 mar kl 13:00

Kippholmsvägen 2B

Villa
Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Torslanda
5 950 000 kr
148 + 88 m²
7 rum
1 129 m² tomt

Välkomna till Kippholmsvägen 2B där vi nu kan erbjuda er en villa som är fint belägen längst in på en lugn återvändsgata. Den lummiga trädgården ansluter till naturen intill och i närområdet har ni vackra naturstigar, havet och kommunikationer vidare in till centrala Göteborg. En kort biltur bort finns matbutik, skolor och förskolor samt flertalet aktiviteter för barnen. Det väl tilltagna huset är disponerat om 1,5 plan med en tillhörande källare samt dubbelgarage med lägenhet ovanpå. Här finns plats för både den stora familjen eller varför inte som ett generationsboende? Huset har stora sällskapsytor där ni har kök och vardagsrum intill varandra med plats för både ett stort matbord, en soffgrupp och en läshörna intill den värmande täljstenskaminen. De stora skjutdörrspartierna ut mot terrassen ger en härlig känsla under sommarhalvåret och suddar ut gränsen mellan inomhus och utomhus. Här kan ni njuta av solen långt in på kvällen. Köket har bra arbetsytor, skåpsförvaring och förutom de vanliga köksmaskinerna även en äldre, fungerande vedspis som ger både värme och charm till bostaden. På entréplan har ni även ett sovrum samt ett badrum som är totalrenoverat 2021 i ett mycket läckert utförande. Här inne har ni dusch samt en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Vi kommer upp till övre plan där ni har öppet till nock och fönsterpartier med fin utsikt över naturen och ut mot Nordre Älv. Allrummet är ett perfekt extra sällskapsrum som passar perfekt som barnens TV-rum. Badrummet på övre plan är helkaklat och är inrett med både badkar och dusch. Det stora fönstret ut mot naturen ger en fantastisk utsikt direkt från badkaret, helt skyddat från insyn. På övre plan har ni även sovrumsavdelningen med fyra bra sovrum. Med ingång från trädgården kommer ni till källarvåningen där ni har gott om bra förvaringsutrymmen men även ett badrum med bastu. Trädgården i sig är lummig och har flera uteplatser i olika lägen för att alltid ha en plats i sol, lä och skugga - oavsett årstid. Till huset har ni ett dubbelgarage som har en inredd lägenhet på ovanvåningen. Här finns möjlighet till ett boende för tonåringen eller varför inte för uthyrning? Lägenheten är inredd med toalett. I dubbelgaraget har ni förutom utrymme för bilen även bra förvaringsytor. På den stora asfalterade uppfarten finns ytterligare parkeringsmöjligheter samt laddbox installerad för er med el-/hybridbil. Säljarnas ord om att bo på Kippholmsvägen 2B: "När vi kommer hem till Kippholmen så är det lugnt, säkert, tyst och grönt. Vi älskar att vara ute, antingen att bara koppla av i vår trädgård, på uteplatser eller att gå promenader på de många stigarna som finns runt om i området. Vi har genom åren utforskat mer och mer stigar och uppskattar att vi kan gå olika turer med vår hund beroende på väder och vind. En sommardag kanske vi går ner och badar i en av vikarna som finns på kort promenadavstånd. Där är man nästan alltid själv och kan njuta i lugn och ro. Vi tar också gärna en tur till skogen och plockar bär och svamp. Stigarna passar även utmärkt för löp- och cykelturer. Barnen har kunnat vara ute och leka själva från ganska små åldrar. Likväl har det alltid känts tryggt och säkert. På kvällarna är det mörkt och man ser stjärnhimlen vid klart väder. Buss 22 går hela vägen till Kippholmen och det har varit smidigt genom åren för barnen att ta sig till och från skolan och aktiviteter om vi haft olika tider". Under dokument i annonsen finns besiktningsprotokoll,

 • Plus

Visar alla 7