Krysspricksvägen 19

Torslanda - Hällsvik, Göteborgs kommun Se på karta

5 250 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
96 m²
Tomtarea
402 m²
Uteplats
Ja

Tillfälle i ett drömmigt läge högst upp på återvändsgata och till er som gärna vill flytta in i något helt nybyggt. På Krysspricksvägen 19 i Hällsvik står det nyckelfärdiga parhuset Lasse från Älvsbyhus klart under våren 2024. Villa Lasse passar perfekt både till paret eller till familjen. Eller kanske finns det önskemål om en fritidsbostad?

Detta 1,5-planshus byggs med tillvalet 34 graders taklutning med förhöjt väggliv vilket resulterar i att ytan på övervåningen blir rymligare. Det finns dessutom en fantastisk valmöjlighet utifrån behov med att välja att inreda övervåningen eller inte. Priset som visas i bostadsannonsen är exklusive inredd övervåning.

Här bor man på eftertraktad adress med närhet till det bästa Torslanda har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Kommunikationer, butiker, förskola och skola finns i närområdet och havet endast en kort promenad bort. Smidigt pendlingsavstånd till centrala Göteborg.

Mer information/specifikation/kalkyler finns att tillgå hos ansvarig fastighetsmäklare. Man får gärna besöka tomtmarken på egen hand för att känna in dess position och visualisera sig sitt kommande hem. Vi hörs!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Torslanda

Kontakta mäklaren

Therese Krafft

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Torslanda
Mäklare Therese Krafft, Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Torslanda
+46704602716