Nyproduktion

Blästbruksgatan (RH10)

Trädgårdsstaden, Skövde Se på karta

2 145 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
106 m²
Biarea
6 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Förening
BRF Flaggstången
Om föreningen
Avgift
4 533 kr/mån
Driftkostnad
25 764 kr/år
Pris/m²
20 236 kr/m²
Nyproduktion

BRF Flaggstången - Nyproduktion av 12 bostadsrättsradhus i Trädgårdsstaden!
FÖRSÄLJNING PÅGÅR - 7 AV 12 REDAN SÅLDA! Anmäl ditt intresse redan idag för mer information!

Husen har en storlek om 106 kvm med 5 rum och kök. Beroende på ert behov kan ni själv välja om ni vill ha 3 eller 4 sovrum på övervåningen. Alla hus och gemensamhetsutrymmen är utrustade med nyckelfria kodlås och smart belysning. Husen är energieffektiva och uppvärmning sker med frånluftsvärmepump, golvvärme på entréplan och återvinning av frånluft.

Alla husen har egen tomt, terrass i öster och en ytterligare uteplats i väst vid entrésidan. Om du vill kan du även välja till en balkong i mot trädgårdssidan. Varje radhus har ett eget rymligt förråd om 6 kvm på den egna tomten. Parkering för en bil sker på gemensam parkering i kvarteret. Ytterligare gästparkeringar finns i området. Eluttag för elbilsladdning finns på några av de gemensamma parkeringarna. Vid entrén på huset finns uttag för laddning av elcykel.

Invändigt håller utrustningen hög kvalitet med parkettgolv och målade vita väggar. I sovrummen finns möjlighet att välja kulör. Våtrummen har helkaklade väggar och klinkersgolv. Köken från Vedum håller hög standard med gott om förvaring och är utrustade med vitvaror från Electrolux.

Vill du sätta din egen prägel på ditt boende kan du göra ditt hus ännu smartare och personligare genom egna inrednings- och utrustningsval som du gör på en egen webbaserad tillvalsportal med din personliga inloggning.

Läs mer om bostaden
Bostada