Mäklare Antonio Yuksel

Antonio Yuksel

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Parkgatan 15, Järpås, Lidköpings kommun

Parkgatan 15

Villa
Järpås, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
995 000 kr
109 + 109 m²
4 rum
858 m² tomt

Välkomna till Parkgatan 15 och denna hemtrevliga och välplanerade 1-plansvilla med inredd källare och carport och en väl tilltagen trädgård i lugna och barnvänliga Järpås! Utvändigt så finns på såväl fram- och baksida en stor och lummig trädgård med fina gräsytor, buskage och fina planteringar samt en plattsatt uteplats med markis och en murad vägg i vinkel som gör uteplatsen mer ombonad. Väl inne i bostaden möts man av en rymlig och möblerbar hall och rakt fram från hallen finns ett allrum som enkelt kan göras om till ytterligare ett sovrum vid behov. Till vänster vid entrén finns ett hemtrevligt kök med matplats för 6-8 personer och intill köket finns ett stort vardagsrum med plats för både soffa, TV-möblemang och matplats med utgång till uteplats och trädgård. På entréplan finns även ett badrum med badkar samt två rymliga sovrum. En trappa ner till den nyligen renoverade källaren finns en hall, en stor gillestuga med braskamin, badrum med dusch, tvättstuga med tvättmaskin, väl tilltagen verkstad (tidigare garage) och flertalet förrådsutrymmen. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning! Välkomna!

 • Uteplats
Skjutbanegatan 15A, Ljunghed, Lidköpings kommun

Skjutbanegatan 15A

Radhus
Ljunghed, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
2 595 000 kr
104 + 50 m²
4 rum
173 m² tomt

Varmt välkomna till Skjutbanegatan 15A och detta hemtrevliga och välplanerade radhus beläget på hörntomt med ett av områdets bästa läge, i barnvänliga och naturnära Ljunghed i Lidköping! På framsidan av bostaden finns en plattsatt uteplats och på baksidan finns både en väl tilltagen altan med markis och intilliggande gräsmatta samt en balkong, allt beläget i ett soligt söderläge. Radhuset har 104 välplanerade kvm i 2-plan samt en inredd källare om ca 50 kvm. Bostaden är väl omhändertagen där flertalet renoveringar skett under de senaste åren. På entréplan möts man av en rymlig och välkomnande hall med gästtoalett, ett inbjudande vardagsrum med kamin och ett modernt kök i en öppen planlösning mot vardagsrummet. På övre plan finns ett helkaklat badrum med både dusch och badkar samt tre rymliga sovrum. Nere i den inredda källaren finns både gillestuga med möjlighet till allrum/sovrum en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt gott om förvaringsmöjligheter i förråd. Till bostaden hör både en garageplats i länga samt en parkeringsplats. Vattenburen golvvärme via fjärrvärme på både entréplan och övre plan. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både skola, förskola och trevliga skogsområden med promenadstråk. Goda kommunikationer in till centrum med både buss och cykel. En bostad man inte får missa! Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning.

 • Balkong
 • Uteplats
Härenegatan 6C, Lidåker, Lidköpings kommun

Härenegatan 6C

Lägenhet
Lidåker, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
595 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/3
5 972 kr/mån
7 169 kr/m²

Välkomna till Härenegatan 6C och denna stora och välplanerade 3:a om hela 83 kvm, bekvämt belägen på markplan, med balkong i lugna och populära Lidåker! Stora delar av bostaden är i renoveringsbehov, vilket passar perfekt för den händige som vill sätta sin egen prägel på sitt nya hem! Bostaden erbjuder en möblerbar hall med goda förvaringsmöjligheter i en rymlig klädkammare, ljust kök med matplats, stort vardagsrum med utgång till balkong i ett soligt söderläge, två rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum med badkar. Till bostaden hör också ett källarförråd samt ett matkällarförråd. Här bor man i ett lugnt och trevligt område i en skötsam och omtyckt förening med gång/cykelavstånd till centrum. I närheten finns både restauranger, matbutiker, skola & förskola. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information och inbokning av visning.

 • Balkong
Odlingsgatan 72, Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Odlingsgatan 72, Trädgårdsstaden, Skövde kommun, bild 2
Odlingsgatan 72, Trädgårdsstaden, Skövde kommun, bild 3

Odlingsgatan 72

Radhus
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Bostada Lidköping
2 350 000 kr
106 m²
5 rum
6 150 kr/mån
22 170 kr/m²

RABATT 300 000 kr – TIDIGARE PRIS 2 650 000 kr! Inflyttningsklart bostadsrättsradhus i Trädgårdsstaden! Välkomna till Odlingsgatan och detta helt nyproducerade bostadsrättsradhus om 106 kvm med 5 rum och kök om 2-plan i familjevänliga och naturnära Trädgårdsstaden! Här flyttar man in i en praktiskt taget orörd bostad med en stilfull helhet. Bostaden är både nyckelfri med kodlås till ytterdörr och har smart belysning som kan styras med app. På framsidan av bostaden finns en plattsatt uteplats och på baksidan finns en altan med intilliggande trädgård och ett utvändigt förråd. En egen parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Väl inne i bostaden finns ett modernt och stilrent kök (Vedum) med fin interiör, trendig maskinell utrustning och en matplats, rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffa, tv-möblemang och matplats, två helkaklade badrum varav det ena har tvättmöjligheter, tre sovrum och ett allrum som enkelt går att göra om till ett extra sovrum. Gott om förvaringsmöjligheter finns i bostaden i flera garderober samt ett förråd under trappan. Det är genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggar samt energieffektivt då uppvärmning sker genom fjärrvärme med golvvärme på entréplan, återvinning av frånluft och radiatorer på övervåningen. En bostad som måste upplevas på plats! Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning.

 • Premium
Vallgatan 5, Centralt, Lidköpings kommun

Vallgatan 5

Lägenhet
Centralt, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
995 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 506 kr/mån
14 526 kr/m²

Välkomna till Vallgatan 5 och denna charmiga och välplanerade 3:a om 68,5 kvm mitt i hjärtat av Lidköpings Centrum, bara ett stenkast från torget! Bostaden ligger på andra våning utan någon direkt insyn, med en fin möblerbar balkong i soligt söderläge, belägen i en pittoresk gårdsmiljö med låga trähus och fina innergårdar. Här möts man av en ljus och välkomnande entré, ett charmigt kök med trendig maskinell utrustning och matplats för 4-6 personer samt öppen planlösning mot ett stort vardagsrum med plats för både soffa, TV- möblemang, matplats och utgång till balkong vilket ger en luftig och hemtrevlig känsla, ett helkaklat badrum med dusch och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt 2 rymliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Och skulle det inte vara nog med förvaring så hör det även till ett förråd, beläget på markplan precis under bostaden. I avgiften ingår förutom värme & vatten även Kabel-TV och bredband via tele2! Här bor man mitt i pulsen och har gångavstånd till allt vad centrum har att erbjuda! En bostad man inte får missa! Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information och inbokning av visning.

 • Balkong
Lidåkersgatan 13B, Lidåker, Lidköpings kommun

Lidåkersgatan 13B

Lägenhet
Lidåker, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
995 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/3
6 009 kr/mån
11 988 kr/m²

Välkomna till Lidåkersgatan 13B och denna moderna och sobert renoverade 3:a om hela 83 kvm med balkong i lugna och populära Lidåker! Bostaden ligger bekvämt på markplan och är genomgående med fönster åt två väderstreck. Under de senaste åren har i stort sett hela bostaden varsamt renoverats för att skapa en modern och hemtrevlig känsla, helt perfekt för den som vill slippa allt som har med renovering att göra. Här finns en rymlig och möblerbar hall, ett sobert och detaljrikt mörkt kök med modern inredning och integrerade vitvaror samt gott om förvaringsmöjligheter, ljust och rymligt vardagsrum med utgång till balkong i ett soligt västerläge, två väl tilltagna sovrum, en inredd klädkammare samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Här bor man i ett lugnt och trevligt område i en skötsam och omtyckt förening med gång/cykelavstånd till centrum. I närheten finns både restauranger, matbutiker, skola & förskola. En bostad som måste upplevas på plats! Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information och inbokning av visning.

 • Balkong
Olstorpsvägen 9, Råda Mosse, Lidköpings kommun
 • Sön 28 apr kl 11:00

Olstorpsvägen 9

Villa
Råda Mosse, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
4 295 000 kr
180 + 33 m²
6 rum
550 m² tomt

Välkomna till Olstorpsvägen 9 och denna familjevänliga och stilfulla villa i 2-plan om 180 kvm med fristående garage och förråd belägen i populära Råda Mosse! Bilen parkeras bekvämt i det isolerade garaget och på uppfarten framför finns fler parkeringsmöjligheter samt möjlighet till laddning av elbil via laddbox. På framsidan av bostaden finns en trevlig uteplats med nybyggd altan med trädäck och insynsskydd, delvis täckt av tak (balkong) i ett soligt sydvästläge. Runt om bostadens nordvästra sida följer en lättskött gräsmatta där allt omringas av en lummig häck. Här finns även en stensatt uteplats på husets baksida i ett nordostläge där man kan njuta av kaffet i morgonsolen och på nordvästra sidan med utgång från vardagsrummet finns en mindre stensatt uteplats. Väl inne i bostaden på entréplan möts man av en ljus och rymlig entré med praktiskt klinkergolv och en imponerande takhöjd upp till nock. Takhöjden fortsätter att hänföra med 270 cm på entréplan och på hela övre plan är det öppet upp till taknocken med en höjd om ca 330 cm. Vidare in från entrén nås det hemtrevliga köket som med sin moderna utrustning, funktionella köksö och stilrena design skapar hemmets hjärta. Från köket är det en öppen planlösning mot det stora vardagsrummet som ger plats till både soffgrupp, tv-möblemang samt matplats för det stora sällskapet. På entréplan, via den inre hallen, nås även det helkaklade badrummet, ett rymligt sovrum med utgång till uteplats samt groventrén med en praktisk tvättstuga. På övre plan möts man av en ljus hall med angränsande allrum och balkong i soligt läge, 3 st rymliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, ett helkaklat badrum med både badkar och dusch samt en praktisk klädkammare. Här bor man bekvämt i populärt område med närhet till både fin natur, förskolan, skola, livsmedelsbutik och gym. Lidköping centrum nås på bara några minuter med bil, men vill man lämna bilen hemma finns både fina cykelleder och bra kommunikationer med buss. En bostad som måste upplevas på plats! Välkomna! Kan ni inte vänta med att komma på visning? Testa då vår 360-graders visning av bostaden. Ett måste för den som redan nu vill gå en virtuell rundtur i bostaden. Nästan som att gå på en vanlig visning, men denna gång med några enkla klick direkt på nätet.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Lidåkersgatan 13A, Lidåker, Lidköpings kommun
 • Budgivning pågår

Lidåkersgatan 13A

Lägenhet
Lidåker, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
1 075 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/3
6 146 kr/mån
12 952 kr/m²

Välkomna till Lidåkersgatan 13A och denna stilfullt renoverade 3:a om 83 kvm med balkong i lugna och barnvänliga Lidåker! Bostaden ligger på andra våning, utan direkt insyn, med fin vy mot båda föreningens vackra innergård samt områdets villabebyggelse. Under 2020 har bostaden omsorgsfullt renoverats, vilket gör det perfekt för den som bara vill kunna flytta in och trivas direkt. Här finns ett stilfullt kök med modern inredning och maskinell utrustning, ljust och rymligt vardagsrum med utgång till balkong i ett soligt västerläge, 2 st sovrum, en trendig och välplanerad klädkammare som likväl kan användas som extra sovrum vid behov samt ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Dessutom är det enhetliga golv i hela lägenheten och spotlights i tak i både hall och kök. I bostaden finns goda förvaringsmöjligheter men inte nog med det tillhör både ett källarförråd och matkällarförråd till bostaden. Här bor man i ett lugnt och trevlig område i en skötsam och omtyckt förening med gång/cykelavstånd till centrum. I närheten finns både skola, förskola och grönskande omgivningar. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information och inbokning av visning.

 • Balkong
Götgatan 37C, Centrum, Lidköpings kommun

Götgatan 37C

Lägenhet
Centrum, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
695 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 724 kr/mån
12 752 kr/m²

Välkomna till denna stilfulla och centrala 2:a om 54,5 kvm mitt i hjärtat av Lidköping, endast ett stenkast från torget. Bostaden befinner sig på tredje våningen utan direkt insyn. Här finns idag ett stort vardagsrum med plats för både tv-möblemang och matplats, ett rymligt och harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring, ett charmigt kök och ett helkaklat duschrum, renoverat 2019, förberett för tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter finns i bostaden men skulle inte det räcka till så hör både vindsförråd och källarförråd till bostaden. I källaren finns även tvättstuga och möteslokal. Bara en halv trappa ner i trappuppgången finns en gemensam balkong med fin utsikt mot föreningens innergård. Här bor man mitt i pulsen och har gångavstånd till allt vad centrum har att erbjuda! Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information och inbokning av visning!

 • Plus
Härenegatan 6D, Lidåker, Lidköpings kommun

Härenegatan 6D

Lägenhet
Lidåker, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
495 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
5 222 kr/mån
7 388 kr/m²

Välkomna till Härenegatan 6D och denna trevliga och väl tilltagna 2:a om hela 67 kvm med balkong i lugna och populära Lidåker! Bostaden ligger på tredje våningen med, utan direkt insyn, med fin utsikt mot både innergård samt mot områdets takåsar. Här finns en möblerbar hall med goda förvaringsmöjligheter i en rymlig och inredd klädkammare, hemtrevligt och trivsamt kök med gott om arbetsyta och matplats, stort vardagsrum med utgång till balkong i ett soligt söderläge, sovrum med plats för dubbelsäng samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Till bostaden hör också ett källarförråd. Här bor man i ett lugnt och trevligt område i en skötsam och omtyckt förening med gång/cykelavstånd till centrum. I närheten finns både restauranger, matbutiker, skola & förskola. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information och inbokning av visning.

 • Plus
 • Balkong
Stenportsgatan 22, Centrum, Lidköpings kommun

Stenportsgatan 22

Lägenhet
Centrum, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
1 250 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 4/4
6 016 kr/mån
14 970 kr/m²

Välkomna till Stenportsgatan 22 och denna centrala och stilfulla 3:a om ca 83,5 kvm mitt i hjärtat av Lidköping Centrum, bara ett stenkast från torget! Här bor man högst upp i huset, på takvåning, utan direkt insyn med fint ljusinsläpp från flertalet stora takfönster. Bostaden erbjuder en unik karaktär då den utgörs av två lägenheter som byggts ihop och på så sätt skapat detta rymliga och stilrena hem. Väl inne i bostaden finns ett ljust och inbjudande kök med modern utrustning och yta för matplats samt ett väl tilltaget vardagsrum med gott om plats för både umgänge och avkoppling. Här finns även två sovrum, varav det ena imponerar med sin rymlighet och det andra passar utmärkt som kontor, barnrum eller varför inte en walk-in closet – flexibiliteten är din att utforska. Praktiskt badrum med tvättmaskin och en gästtoalett. Goda förvaringsmöjligheter finns i bostaden, men skulle inte det räcka till så hör både dubbla vindsförråd och ett källarförråd till bostaden. Placeringen mitt i centrala Lidköping är oslagbar. Med ett läge, bara ett stenkast från torget, har du närhet till stadens puls, butiker, restauranger och allt vad centrum har att erbjuda! En bostad man inte får missa! Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning!

Lagervägen 2, Källby, Götene kommun

Lagervägen 2

Villa
Källby, Götene kommun
Bostada Lidköping
2 795 000 kr
198 + 21 m²
6 rum
1 194 m² tomt

Välkomna till Lagervägen 2 och denna familjevänliga villa belägen i fridfulla och barnvänliga Källby! Med en imponerande boyta om 198 kvadratmeter fördelat över 1,5 plan och 6 rum och kök, erbjuder denna hemtrevliga bostad en harmonisk och bekväm livsstil för hela familjen. Det första som möter dig är den gemytliga hörntomten med välskötta gräsytor som erbjuder gott om plats för lek och umgänge. En härlig altan bjuder in till gemensamma stunder med nära och kära samtidigt som spabadet erbjuder avkoppling och lyx i vardagen. På framsidan finns en charmig veranda och en balkong, perfekta platser för att njuta av de strålande solnedgångarna. Bilen parkeras bekvämt i garaget och på uppfarten framför finns ytterligare parkeringsmöjligheter. För den som söker avkoppling och välbefinnande finns ett relax- och basturum, vilket kompletteras av ett extra duschutrymme med direkt utgång mot altanen och spabadet. Invändigt möts du av en välkomnande atmosfär. Det rymliga vardagsrummet på entréplanet lockar med en öppen planlösning mot en matplats där en härlig kamin sprider både värme och en inbjudande atmosfär. Köket är en dröm för den stora familjen, utrustat med moderna köksmaskiner men som samtidigt behåller en lantlig och ombonad känsla. På entréplanet finns även ett rymligt sovrum, en praktisk gästtoalett samt en klädkammare. För praktiska göromål finns en separat tvättstuga med groventré och som sagts tidigare ett duschrum med intilliggande relax & bastu. På det övre planet välkomnas du av tre sovrum, ett stort allrum med balkongutgång och ett helkaklat badrum med badkar. Ytterligare en klädkammare erbjuder extra förvaringsmöjligheter för hela familjen. En bostad man måste uppleva på plats. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Förmansvägen 5A, Sjölunda, Lidköpings kommun

Förmansvägen 5A

Lägenhet
Sjölunda, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
2 695 000 kr
114 m²
5 rum
7 296 kr/mån
23 640 kr/m²

Nytt pris! Välkomna till Förmansvägen 5A och detta bostadsrättskedjehus, nyproducerat 2022, om 114 kvm med 5 rum och kök om 2-plan i familjevänliga och naturnära Sjölunda! Bostaden är belägen på stor hörntomt och har en genomgående stilfull helhet med flera påkostade detaljer både invändigt och utvändigt. På framsidan av bostaden finns en plattsatt uteplats och en balkong. Tack vare hörnläget finns här en stor trädgård med lättskött gräsmatta som går hela vägen runt gaveln till baksidan där man möts av en rymlig altan i soligt västerläge som bjuder in till fina dagar med trevligt sällskap. Bilen ställs bekvämt i den egna carporten med tillhörande isolerat förråd. Har man två bilar så har detta lösts genom en skapad parkeringsyta på gaveln av bostaden. Väl inne i bostaden finns hall med både garderober och förråd för förvaring, här erbjuds även ett helkaklat badrum med golvvärme, tvättmöjligheter i separat tvättstuga, ett vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till altanen samt gott om yta för både soffa, tv-möblemang och en matplats tack vare den öppna planlösning mot det fina köket (Ballingslöv) med modern utrustning och ytterligare en matplats. Uppför den fina trappan i ek nås ovanvåningen, här möts man av en ljus hall, ett helkaklat badrum med badkar (golvvärme), ett sovrum (som idag används som allrum) med utgång till balkong och ytterligare 3 rymliga sovrum. Sjölunda är ett naturskönt område strax nordväst om Lidköping. I området finns bra bussförbindelser till centrum, fina cykelvägar till bad och naturliv samt Sjölunda Skola som erbjuder plats för ca 350 elever i klasserna F-6. En bostad man inte får missa! Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information och bokning av visning. Kan ni inte vänta med att komma på visning? Testa då vår 360-graders visning av bostaden. Ett måste för den som redan nu vill gå en virtuell rundtur i bostaden. Nästan som att gå på en vanlig visning, men denna gång med några enkla klick direkt på nätet.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Förmansvägen 11D, Sjölunda, Lidköpings kommun

Förmansvägen 11D

Lägenhet
Sjölunda, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
1 695 000 kr
54,9 m²
2 rum
vån 2/2
3 604 kr/mån
30 874 kr/m²

Välkomna till Förmansvägen 11D och denna moderna och välplanerade 2:a om 54,9 kvm, nyproducerad 2022, belägen i naturnära och populära Sjölunda! Här bor man en trappa upp, utan direkt insyn, med både loftgångsbalkong på framsidan och en balkong på baksidan. Utvändigt finns även ett praktiskt förråd, bilen ställs bekvämt på den egna parkeringsplatsen som tillhör bostaden och strax bredvid bostaden finns tillgång till en gemensam pool inom föreningen! Väl inne i bostaden finns ett vardagsrum med fint ljusinsläpp samt gott om yta för både soffa, tv-möblemang och en matplats tack vare den öppna planlösning mot det fina köket (Ballingslöv) med modern utrustning. Här erbjuds även ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter och ett rymligt sovrum med fönster åt två håll, varav det ena med utsikt mot poolområdet. Goda förvaringsmöjligheter finns i både garderober samt en rymlig klädkammare i hallen. Sjölunda är ett naturskönt område strax nordväst om Lidköping. I området finns bra bussförbindelser, fina cykelvägar till bad och naturliv samt Sjölunda Skola som erbjuder plats för ca 350 elever i klasserna F-6. En bostad man inte får missa! Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information och bokning av visning.

 • Balkong
Spiken Solhaga 2, Kållandsö - Spiken, Lidköpings kommun
 • Budgivning pågår

Spiken Solhaga 2

Villa
Kållandsö - Spiken, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
4 700 000 kr
170 m²
5 rum
2 365 m² tomt

Välkommen till detta unika och omsorgsfullt utformade hus på Spiken där perfekt harmoni mellan natur och arkitektur skapar en unik livsstil. Här erbjuds en fridfull tillflyktsort undangömd från stadens liv och rörelse. När du närmar dig längs den natursköna vägen, möts du av en idyllisk scen där huset i all sin prakt omfamnar den omgivande naturen och som har anpassats till bergets höjdskillnader vilket ger en fantastisk estetik. Träd i alla sina skiftande nyanser, från eleganta björkar till ståtliga ekar och tallar, ramar in denna vackra oas. Utöver den härliga miljön finns även en fantastisk pool som med en elegant form sömlöst smälter in i sin omgivning. Poolområdet med den tillhörande rymliga altanen, som omger poolen, bjuder in till avkoppling och utomhusmiddagar med familj och vänner. Här kan du njuta av stunden, oavsett om solen skiner eller om du föredrar att sitta i skuggan under tak. På tomten finns även en fullt vinterbonad komplementbyggnad där det idag finns två kontor med separat ingångar, vardera på cirka 10 kvadratmeter. Perfekt för dig som eventuellt vill bedriva verksamhet eller kunna arbeta hemifrån. Byggnaden innehåller också en verkstad om cirka 35 kvadratmeter utrustad med stora dubbeldörrar för enkel åtkomst. Väl inne i bostaden möts man av en ljus och trivsam hall med gott om förvaringsmöjligheter. Från hallen leds man vidare in mot köket som med sin klassiska karaktär fylls upp med ljus från stora fönster och en härlig rymd tack vare generös takhöjd. Vidare in nås vardagsrummet där man slås av de fina limträbalkarna i taket, värmen från den vackra öppna spisen och den fina utsikten mot poolområdet. Från köket finns trappor som både leder upp mot det stora loftet och ner mot den inre hallen som leder en vidare in mot resten av bostaden. Uppe på loftet ges möjligheter till flera användningsområden och även detta utrymme får ett fint ljusinsläpp från flera fönster. Från den inre hallen nås först ett rymligt badrum och sedan två sovrum. I mitten av hallen finns groventrén med praktisk tvättstuga och går man vidare in genom hallen finns Master bedroom med eget intilliggande helkaklat badrum med både bubbelbad, dusch samt bastu. Genom en kortare promenad är man nere i Spikens Fiskehamn och kan njuta av de faciliteter som erbjuds. Passa på att ta en lunch eller varför inte ett dopp i sjön! För den som vill ta sig in till Lidköping tar det ca 20-25 minuter med bil men vill man ställa kvar den hemma finns bra bussförbindelser. Detta hus är mer än bara en bostad, det är en inbjudan till ett liv i harmoni med naturen. Här kan du njuta av den vackra utomhusmiljön, koppla av vid poolen, njuta av grillmiddagar på altanen och skapa minnen för livet med familj och vänner.

 • Plus
 • Uteplats
Torggatan 11, Järpås, Lidköpings kommun

Torggatan 11

Tomt
Järpås, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
114 000 kr
817 m² tomt

Nu finns möjligheten till att bygga nytt i Järpås! På denna tomt om 817 kvm kan ni skapa ert nya Hem! I Järpås bor man i ett lugnt och naturnära område med badplats, idrottsplats och fina motionsspår. Här finns även Järpås skola med elever från förskoleklass till årskurs 6 samt en förskola vid Björkhaga äldreboende, livsmedelsaffär och pizzeria. Hållplatser för kollektivtrafik, både för tåg och buss samt pendelparkering ligger centralt och tillgängligt. För att hitta mer specifik information gällande tomten, klicka på "Läs mer hos mäklaren" nedan. Väl inne på vår hemsida finns bl.a. både plankarta och planbeskrivning under fliken "Viktiga dokument" och under rubriken "Övrigt" finns information om bl.a. anslutningsavgifter.

Torggatan 13, Järpås, Lidköpings kommun

Torggatan 13

Tomt
Järpås, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
97 000 kr
698 m² tomt

Nu finns möjligheten till att bygga nytt i Järpås! På denna tomt om 698 kvm kan ni skapa ert nya Hem! I Järpås bor man i ett lugnt och naturnära område med badplats, idrottsplats och fina motionsspår. Här finns även Järpås skola med elever från förskoleklass till årskurs 6 samt en förskola vid Björkhaga äldreboende, livsmedelsaffär och pizzeria. Hållplatser för kollektivtrafik, både för tåg och buss samt pendelparkering ligger centralt och tillgängligt. För att hitta mer specifik information gällande tomten, klicka på "Läs mer hos mäklaren" nedan. Väl inne på vår hemsida finns bl.a. både plankarta och planbeskrivning under fliken "Viktiga dokument" och under rubriken "Övrigt" finns information om bl.a. anslutningsavgifter.

Orrslättsgatan 17, Järpås, Lidköpings kommun

Orrslättsgatan 17

Tomt
Järpås, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
168 000 kr
1 205 m² tomt

Nu finns möjligheten till att bygga nytt i Järpås! På denna tomt om 1205 kvm kan ni skapa ert nya Hem! I Järpås bor man i ett lugnt och naturnära område med badplats, idrottsplats och fina motionsspår. Här finns även Järpås skola med elever från förskoleklass till årskurs 6 samt en förskola vid Björkhaga äldreboende, livsmedelsaffär och pizzeria. Hållplatser för kollektivtrafik, både för tåg och buss samt pendelparkering ligger centralt och tillgängligt. För att hitta mer specifik information gällande tomten, klicka på "Läs mer hos mäklaren" nedan. Väl inne på vår hemsida finns bl.a. både plankarta och planbeskrivning under fliken "Viktiga dokument" och under rubriken "Övrigt" finns information om bl.a. anslutningsavgifter.

Visar alla 18