Mäklare Antonio Yuksel

Antonio Yuksel

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sliparevägen 13, Sjölunda, Lidköpings kommun
 • Kommande

Sliparevägen 13

Villa
Sjölunda, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
4 495 000 kr
130 m²
5 rum
442 m² tomt

Välkomna till Sliparevägen 13 och denna moderna 2-plansvilla, nyproducerad 2023, med carport i populära och familjevänliga Sjölunda! Utvändigt i den lättskötta trädgården erbjuds såväl en nysådd gräsmatta, nyplanterad häck, äppleträd och odlingsyta för pallkragar och med en stor altan som löper runt den sydvästra gaveln, kan man njuta av solen både under förmiddagskaffet och den sena grillmiddagen. Intill huset på den väl tilltagna uppfarten finns plats för flertalet bilar och goda förvaringsmöjligheter finns i det isolerade förrådet i anslutning till carporten. Invändigt i villan möts man av ett smakfullt och enhetligt inrett hem. En välkomnande hall med praktisk klinkergolv och ett helkaklat badrum med dusch. Rakt fram finns det väl tilltagna vardagsrummet med plats för både soffgrupp, matplats och läshörna (som även kan göras om till ett sovrum/kontor om man önskar). Den öppna planlösningen mot det stilrena köket gör hela rummet till en fantastisk social yta med plats för både familj och vänner, här finns även utgång till altan i ett soligt sydostläge. Köket är ett Vedumkök med släta köksluckor i linnebeige och modern maskinell utrustning, från köket nås även tvättstugan med både tvättmaskin och torktumlare samt utgång via groventrén. Vidare uppför trappan mot ovanvåningen möts man först av ett allrum, här finns plats för soffgrupp och TV-möblemang och rummet flödar i ljus från 2 stora dubbelfönster. Från allrummet når man sedan ett helkaklat badrum med dusch och tre rymliga sovrum varav ett med en praktisk klädkammare. I Sjölunda bor man i ett naturskönt läge strax nordväst om Lidköping med närhet till stor lekplats, fotbollsmål och pulkabacke vintertid. I området finns även bra bussförbindelser, fina cykelvägar till bad och naturliv samt helt nybyggda Sjölunda Skolan som erbjuder plats för 350 elever i klasserna F-6. En bostad man måste uppleva på plats! Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information och inbokning av visning!

 • Uteplats
Portvaktsvägen 9C, Sjölunda, Lidköpings kommun
 • Kommande

Portvaktsvägen 9C

Lägenhet
Sjölunda, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
1 850 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
5 455 kr/mån
21 765 kr/m²

Välkomna till Portvaktsvägen 9C och denna moderna och välplanerade 4:a om 85 kvm i barnvänliga och naturnära Sjölunda! Här bor man bekvämt i en bostad med hög standard, nyproducerad 2018, en trappa upp utan direkt insyn. Bilen parkeras på den egna p-platsen i nära anslutning till bostaden för att sedan via trappan och loftgångsbalkongen kliva in i den välkomnande entrén med klinkergolv där du hänger av dig ytterkläderna. Vidare in i bostaden når man först det stilrena Vedumköket med en perfekt mix av både modernt och lantligt. Köket har en öppen planlösning mot det ljusa vardagsrummet vilket skapar en både social och rymlig miljö. I bostaden finns både ett helkaklat badrum med tvättavdelning och en gästtoalett samt tre rymliga sovrum. Goda förvaringsmöjligheter finns i bostaden, men skulle inte dessa räcka till så finns ett utvändigt förråd som tillhör bostaden. Här i Sjölunda bor man i ett nybyggt område med naturen och sjön som närmsta granne. I omgivningen finns flera lekplatser, skola, förskola, stora skogsområden som bjuder in till långpromenader och fina badplatser. I närheten finns även en livsmedelsbutik samt pizzeria. Vill man ställa kvar bilen hemma finns busshållplats nära och via fina cykelleder tar man sig in till stan på ca 20 min. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information och inbokning av visning!

Råda Åsbo 1, Råda, Lidköpings kommun
 • Kommande

Råda Åsbo 1

Villa
Råda, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
2 595 000 kr
100 + 75 m²
4 rum
1 372 m² tomt

Välkomna till Råda Åsbo 1 och denna hemtrevliga och välplanerade 1,5-plansvilla med uppvärmt uterum och rymligt garage samt en stor & välskött trädgård, lantligt belägen i Råda. Utvändigt så finns en välskött trädgård med stora gräsytor samt altan och uteplats i både soligt söder- och västerläge. Via en fint grusad väg leds man fram till den plattsatta gången fram till entrén och fortsätter man vidare runt till baksidan av huset finns parkeringsmöjligheter för flertalet bilar. Väl inne i huset möts man av en praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter samt en gästtoalett. Rakt fram i hallen nås det hemtrevliga köket med en perfekt blandning av det moderna och lantliga samt matplats för 4-6 personer. I det rymliga vardagsrummet finns plats för både matgrupp, soffhörna och tv-möblemang, rummet har också en inmurad braskamin som ökar mysfaktorn. Från vardagsrummet når du även uterummet i ett soligt västerläge. Via trappan upp till övre plan når man ett ljust och möblerbart allrum, ett badrum med dusch och två sovrum varav både har tillgång till praktiska klädkammare. Nere i källaren finns en tvättstuga, dusch, bastu, förrådsutrymmen, pannrum och garage. För att ytterligare förstärka detta fantastiska hem finns det en solcellsanläggning med en kapacitet på 7,38 kW med ett tillhörande batteri om 10 kWh. Detta bidrar inte bara till att minska dina energikostnader, utan också till en mer hållbar livsstil. Detta tillsammans med vattenburen bergvärme och dubbla braskaminer ger både ett klimatsmart och energieffektivt boende. Här bor man barnvänligt med naturen precis runt hörnet. Via en kort cykeltur når man Råda skola och ett stort fritidsområde med både motionsspår och skidspår (vintertid). Till Lidköping centrum är det bara en kort bilresa bort. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Södergatan 10A, Gamla Staden, Lidköpings kommun
 • Kommande

Södergatan 10A

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
650 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/3
4 732 kr/mån
10 156 kr/m²

Välkomna till denna rymliga och charmiga 2:a, med gavelläge, om 64 kvm med balkong i soligt läge belägen i lugnt område! I bostaden finns ett charmigt kök med matplats och utgång till balkong, stort och ljust vardagsrum, rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och bra med förvaring i garderober och ett helkaklat badrum. Goda förvaringsmöjligheter i bostaden men skulle inte det räcka till hör både ett källarförråd och matkällarförråd till bostaden. I månadsavgiften om 4 732 kr ingår förutom värme och vatten även grundutbud av bredband & Kabel-TV från Com Hem. Här bor man i ett lugnt och trevlig område i en skötsam förening med gång/cykelavstånd till centrum. I närheten finns både skola och förskola. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
Gamla Skaravägen 11, Vinninga, Lidköpings kommun
 • Kommande

Gamla Skaravägen 11

Villa
Vinninga, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
2 795 000 kr
150 + 75 m²
6 rum
1 373 m² tomt

Varmt välkomna till Gamla Skaravägen 11 och denna modernt renoverade villa i 2-plan med källare beläget på hörntomt i barnvänligt och naturnära område i Vinninga! Här finns allt man behöver för den som söker en bekväm och rymlig familjebostad. Dess unika layout, tidigare uppdelad i två lägenheter, ger gott om yta för hela familjen att trivas i och flexibiliteten att anpassa utrymmet efter egna behov. Med både ett fristående garage och ett vidbyggt garage finns det gott om både parkeringsalternativ och förvaringsmöjligheter. Utvändigt så erbjuds både en härlig altan med utsikt mot närliggande åkermark samt en balkong i soligt läge och trädgårdstomten innehar stora gräsytor med fina grusgångar. Entré till huset finns i både huvudentré samt i det som tidigare var ett trapphus men som idag används som groventré. Entréplan erbjuder ett ljust och rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot både matplats för det större sällskapet och det moderna köket, ett helkaklat badrum samt ett sovrum. En trappa upp finns ytterligare tre rymliga sovrum, ett inbjudande allrum med utgång till balkong och ytterligare ett helkaklat badrum. Nere i källaren finns både rymlig tvättstuga med tillhörande torkrum, gillestuga, pannrum samt förvaringsmöjligheter i både matkällare och förråd. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skola, förskola, matbutik med postutlämning, elljusspår, pizzeria och biblioteksfilial. Lidköping centrum nås genom en kortare biltur på ca 10 minuter alternativt via buss från väg 49. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning. Varmt välkomna!

 • Balkong
 • Uteplats
Zettervallsgatan 3B, Centralt, Lidköpings kommun
 • Kommande

Zettervallsgatan 3B

Lägenhet
Centralt, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
795 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 896 kr/mån
13 361 kr/m²

Välkomna till Zettervallsgatan 3B och denna moderna och centrala 2:a om 59,5 kvm bara ett stenkast ifrån Lidköping Centrum. Bostaden ligger på tredje våningen och har en balkong i västerläge där man kan njuta av soliga dagar. Ljust stilfullt kök med trendig maskinell utrustning och matplats för 2-4 personer, stort vardagsrum med utgång till balkong, ett rymligt sovrum och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. I bostaden finns goda förvaringsmöjligheter i både klädkammare och garderober, men skulle inte det räcka till så tillhör både ett källarförråd och matkällarförråd. Här bor man mitt i pulsen och har gångavstånd till allt vad centrum har att erbjuda! Vill man hellre avnjuta en lugn stund så är det bara att ta med picknickkorgen, en bra bok och gå ner till fina Örthagsparken som ligger ca 100 meter bort. En bostad man inte får missa! Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information och inbokning av visning.

 • Balkong
Stenportsgatan 22, Centrum, Lidköpings kommun
 • Kommande

Stenportsgatan 22

Lägenhet
Centrum, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
895 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/4
4 249 kr/mån
17 212 kr/m²

Välkomna till Stenportsgatan 22 och denna stilfulla och centrala 2:a om ca 52 kvm mitt i hjärtat av Lidköping Centrum, bara ett stenkast från torget. Här bor man på andra våningen med en härlig balkong i söderläge där man kan njuta av soliga kvällar med trevligt sällskap. Invändigt i bostaden finns ett modernt och inbjudande kök med en social öppning mot vardagsrummet. I vardagsrummet finns plats för både soffa, tv-möblemang och matbord samt utgång till balkongen. Harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i stor garderob. Stilfullt badrum med tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter finns i bostaden, men skulle inte det räcka till så hör både ett vindsförråd och matkällarförråd till bostaden. Här bor man mitt i pulsen och har gångavstånd till allt vad centrum har att erbjuda! En bostad man inte får missa! Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning!

 • Balkong
Ulrikagatan 17, Gamla staden, Lidköpings kommun
 • Kommande

Ulrikagatan 17

Radhus
Gamla staden, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
2 495 000 kr
96 m²
3 rum
402 m² tomt

Varmt välkomna till Ulrikagatan 17 och detta hemtrevliga parhus i 1-plan med både garage, carport och fint uterum, allt beläget i lugnt och naturnära läge! Under åren har både större renoveringar samt om/- och tillbyggnationer utförts vilket skapat ett än mer praktiskt boende. Till bostaden finns ett isolerat och uppvärmt garage med plats för 1 bil och förvaring samt en intilliggande carport med plats för ytterligare 1 bil. Väl inne i bostaden möts man direkt av en välkomnande hall som leder en vidare till samtliga rum i huset. Direkt till höger vid entrén finns ett ljust och rymligt kök med gott om arbetsyta samt matplats. Efter köket ligger det stora vardagsrummet som har en öppen planlösning mot det vackra uterummet. Dessa är fint integrerade med varandra vilket skapar gott om yta och ger ett fint ljusinsläpp. Till vänster vid entrén finns ett av de två sovrummen och efter det finns det praktiska badrummet med tvättmöjligheter. Rakt fram i hallen nås det andra sovrummet. Båda sovrummen har skjutdörrsgarderober vilket ger bra förvaringsmöjligheter. Från det fina uterummet finns sedan utgång till altanen där man kan njuta av stunden, oavsett om solen skiner eller om du föredrar att sitta i skuggan under tak. Från altanen kan man sedan nå trädgården som är fint omringad av en mur. Här bor man i ett fint läge i område med gångavstånd till vårdcentral, mataffär, skog med elljusspår och Änghagens Köpcentrum.

Hagagatan 19D, Gamla staden, Lidköpings kommun
 • Kommande

Hagagatan 19D

Lägenhet
Gamla staden, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
895 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 884 kr/mån
17 379 kr/m²

Välkomna till Hagagatan 19D och denna moderna och stilfullt renoverade 2:a om 51,5 kvm med en härlig inglasad balkong i soligt läge med fin utsikt mot Örthagsparken! Här bor man högst upp i huset, utan direkt insyn, genomgående med fönster åt två håll. Under de senaste åren har flera renoveringar genomförts i bostaden vilket passar perfekt för dig som helst vill slippa renovering och bara kunna trivas! Väl inne i bostaden möts man direkt av den välkomnande hallen med förvaringsmöjligheter i klädkammare. Direkt till höger vid entrén finns det moderna köket vilket både är estetiskt vackert samt praktiskt med gott om arbetsytor och diskmaskin. Stort vardagsrum med plats för både soffa, tv-möblemang och en stilfull platsbyggd bokhylla samt utgång till den inglasade balkongen. Helkaklat badrum med tvättmaskin och ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt flera inbyggda garderober. Goda förvaringsmöjligheter finns i bostaden men skulle inte det räcka till så tillhör både ett källarförråd och ett matkällarförråd till bostaden. Denna bostad är perfekt för den som vill unna sig något extra och bara kunna flytta in! Här bor man med gång/cykelavstånd till Lidköpings Centrum och i närheten finns livsmedelsbutiker som ICA och Coop samt även pizzerior, skolor och förskolor. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning. Varmt välkomna!

 • Balkong
Södergatan 10A, Gamla staden, Lidköpings kommun
 • Kommande

Södergatan 10A

Lägenhet
Gamla staden, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
795 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/3
4 806 kr/mån
12 422 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och renoverade 2:a om 64 kvm med balkong i soligt läge belägen i lugnt område i gamla stan! Under det senaste året har i stort sett hela bostaden renoverats vilket passar perfekt för den som bara vill flytta in och trivas i sin nya bostad. Väl inne i bostaden finns ett stilfullt kök med modern maskinell utrustning och vid matplatsen finns utgång till balkong. Stort och ljust vardagsrum med gott om plats för det större sällskapet, rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och bra med förvaring i garderober samt både möblerbar hall och ett helkaklat badrum. Goda förvaringsmöjligheter i bostaden men skulle inte det räcka till hör både ett källarförråd och matkällarförråd till bostaden. I månadsavgiften om 4 806 kr ingår förutom värme och vatten även grundutbud av bredband & Kabel-TV från Tele2. Här bor man i ett lugnt och trevlig område i en skötsam förening med gång/cykelavstånd till centrum. I närheten finns både skola och förskola. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning.

 • Balkong
Vändgatan 5A, Gamla staden, Lidköpings kommun
 • Kommande

Vändgatan 5A

Lägenhet
Gamla staden, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
825 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 300 kr/mån
13 636 kr/m²

Välkomna till Vändgatan 5A och denna moderna och välplanerade 2:a om 60,5 kvm, med en härlig inglasad balkong, belägen i populär förening i Gamla Stán! Här bor man på andra våningen, utan direkt insyn, med fin utsikt. Under den senaste tiden har stora delar av bostaden helrenoverats vilket passar perfekt för den som vill slippa allt som har med renovering att göra och bara kunna flytta in! Väl inne i bostaden finns ett stilfullt kök med trendig maskinell utrustning och matplats, stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen, rymligt sovrum med skjutdörrsgarderob och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Skulle inte förvaringsmöjligheterna i bostaden räcka till så hör ett källarförråd till bostaden. Här bor man med gång/cykelavstånd till Lidköpings Centrum och i närheten finns livsmedelsbutiker som ICA och Coop samt även pizzerior, skolor och förskolor. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning.

 • Balkong

Visar alla 11