Kommande

Ulrikagatan 17

Gamla staden, Lidköpings kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
96 m²
Tomtarea
402 m²
Byggår
1990
Energiklass
G
Driftkostnad
32 263 kr/år
Kommande

Varmt välkomna till Ulrikagatan 17 och detta hemtrevliga parhus i 1-plan med både garage, carport och fint uterum, allt beläget i lugnt och naturnära läge! Under åren har både större renoveringar samt om/- och tillbyggnationer utförts vilket skapat ett än mer praktiskt boende. Till bostaden finns ett isolerat och uppvärmt garage med plats för 1 bil och förvaring samt en intilliggande carport med plats för ytterligare 1 bil.

Väl inne i bostaden möts man direkt av en välkomnande hall som leder en vidare till samtliga rum i huset. Direkt till höger vid entrén finns ett ljust och rymligt kök med gott om arbetsyta samt matplats. Efter köket ligger det stora vardagsrummet som har en öppen planlösning mot det vackra uterummet. Dessa är fint integrerade med varandra vilket skapar gott om yta och ger ett fint ljusinsläpp. Till vänster vid entrén finns ett av de två sovrummen och efter det finns det praktiska badrummet med tvättmöjligheter. Rakt fram i hallen nås det andra sovrummet. Båda sovrummen har skjutdörrsgarderober vilket ger bra förvaringsmöjligheter.

Från det fina uterummet finns sedan utgång till altanen där man kan njuta av stunden, oavsett om solen skiner eller om du föredrar att sitta i skuggan under tak. Från altanen kan man sedan nå trädgården som är fint omringad av en mur.

Här bor man i ett fint läge i område med gångavstånd till vårdcentral, mataffär, skog med elljusspår och Änghagens Köpcentrum.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Robin Lundgren, Husfoto
Bostada AB

Kontakta mäklaren

Antonio Yuksel

Bostada AB
Mäklare Antonio Yuksel, Bostada AB
+46730-500297

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.