Kommande

Ullna allé 39

Ullna Strand, Täby Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
139 m²
Tomtarea
243 m²
Byggår
2016
Driftkostnad
44 325 kr/år
Kommande

+ Gavelradhus med stor tomt
+ Barnvänligt område
+ Sol hela dagen
+ Nära natur, bad och motion

Vill du bo i ett hus där varje detalj är noggrant genomtänkt och påkostad med absolut närhet till golfbanan och naturen? Varmt välkommen till detta perfekta hus för familjen. Här får du ett gavelhus i två plan med en nedervåning i modern utformning med ljus, öppen planlösning. Stort kök med plats för matgrupp. Ljust vardagsrum med plats för soffgrupp vid braskaminen och matplats för stora sällskap. Övervåningen disponeras med 3 rymliga sovrum och ett second livingroom direkt när man kommer upp. Ett badrum på vardera plan med badkar i badrummet på ovanvåningen. Du har även en stor altan och trädgård på baksidan som inhägnas av staket och buskage.

Här erbjuds en fantastisk miljö för att dina barn och du som förälder ska trivas på absolut bästa sätt. Barnvänliga gator, förskolor, skolor, promenadstråk, lekparker och rekreation samtidigt som Arninge shoppingcenter endast är ett stenkast bort. Inte nog med det så erbjuder Ullna strand möjlighet till en aktiv vardag med golf, stränder, flertalet gym både ute och inne, promenadstråk längsmed Ullnasjön och Rönningesjön samt elljusspår bland annat.

Detta familjehus är utformat för den moderna familjen som vill ha öppen planlösning på nedre plan med sociala ytor och en mysig braskamin att samlas runt. Tre sovrum och ett allrum på övervåningen ger möjlighet att dela upp er om barnen vill kolla på TV medan föräldrarna har gäster över på middag

För mer information, vänligen kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alternativt [email protected]

Läs mer hos mäklaren
MOHV Täby AB

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.