Kommande

Fjätursvägen 13

Väsjön, Sollentuna kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
143 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Förening
BRF Ziva
Om föreningen
Avgift
4 844 kr/mån
Kommande

Granne med naturreservatet smälter denna stilsäkra träfasad in! Här bor ni med naturreservatet som granne och tomten har ett mysigt insynsskyddat läge. Plan fin tomt på framsidan och altan på baksidan - det bästa av två världar! Med en lättskött trädgård i soligt läge där man har en altan med plats för både matbord samt loungegrupp där man följer solens alla timmar. Här finns även plats för studsmattan om man önskar. En kort promenad bort ligger sjön Fjäturen där det finns en badplats. Intill huset ligger kolonilotterna, där man kan köpa fredagsbuketten eller en trevlig grönsakspåse. Härliga promenad/löpspår med utegym. Här bor ni på en av områdets lugnaste gata helt utan biltrafik vilket underlättar när barnen springer mellan husen.

Invändigt har man tre välplanerade våningar med vackert ljust golv samt beiga väggar vilket skapar ett harmoniskt hem. Vattenburen golvvärme på plan ett samt två vilket gör möbleringen enkel samt ökar komforten. Påkostat kök med kompositstenskiva och sobra färgval i en öppen planlösning mot vardagsrummet. Ett härligt fönster mot skogen gör matlagningen till en fröjd. En separat tvättstuga, två exklusiva badrum med dusch samt tre sovrum på plan två. Samtliga sovrum har plats för den större sängen samt garderober. På översta planet med takfönster har man ett allrum, här kan man med fördel dela in till sovrum vilket är disponeringen idag eller arbetsrum om man har behov. Ett lättskött exklusivt hus i ett område med Bullerbykänsla där barnen springer mellan husen.

I Sollentuna kommun växer den nya stadsdelen Väsjön fram invid sjön med samma namn. Väsjön är en småskalig, variationsrik och naturnära stadsmiljö med det aktiva livet i centrum. Genom långsiktig och noggrann planering har grunden lagts för ett område, där bostäder finns i nära anknytning till naturreservat, idrotts- och rekreationsområden, och där en modern stad växer fram i ett sammanhang som ska locka många fler än bara de boende. Inom kort står både förskola samt skola klart i området.

Beläget mellan Törnskogen och Rösjöskogens naturreservat är naturen ständigt närvarande. Det geografiska läget erbjuder aktiviteter som passar stora som små året om. Sommarhalvåret bjuder på brygghäng, bad, kajakpaddling och fiske som mot hösten ersätts av svampplockning till långa söndagsmiddagar. När vintern tar vid och kajakerna tas in, visar de närliggande sjöarna hur härligt det kan vara med skridskor. Backhoppning eller fartfylld skidåkning i Väsjöbackens många nedfarter möjliggör variation och puls även under vinterhalvåret.

Bra kommunikation finns med buss 527. Bussen tar dig till Sollentuna Centrum och Sollentuna station, Sollentuna station erbjuder pendeltåg, samt bussbyte till andra busslinjer, t.ex till Mörby. Med pendeltåg från Sollentuna eller tunnelbana från Mörby tar resan till stan endast 15 minuter.

Med bil är du snabbt ute på Norrotsleden som ansluter till E4:an mot city eller Arlanda eller så åker du via Frestavägen ut till Danderydsvägen och vidare mot E18.

Väsjöskolan, som är planerad kommer att byggas i två etapper. I den första etappen ingår en F-3-skola med plats för ca 360 elever. I etappen ingår också en tillfällig förskola. I etapp två byggs Väsjöskolan ut till en F-9 skola med plats för totalt 900 elever. Väsjöskolan kommer att ligga vid området Väsjö torg.

Det kommer även byggas en förskola i Södersätra.

I anslutning till skolan planeras det även att byggas en fullstor idrottshall.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Kontakta mäklaren

Linda Rosén

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
Mäklare Linda Rosén, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
0767989909

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.