Norrsätravägen 4 B

Väsjön, Sollentuna kommun Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130 m²
Biarea
10 m²
Uteplats
Ja
Förening
BRF Villastaden i Sollentuna
Om föreningen
Avgift
3 954 kr/mån
Driftkostnad
26 795 kr/år
Pris/m²
46 115 kr/m²

Välbyggt parhus i sten med betongbjälklag i populära Väsjön. Vill ni bo i ett stort parhus men känner att ni inte har tid eller ork att hålla på med en stor tomt så har ni hittat rätt. Modernt arkitekt-ritat boende med smakfull design. Väsjöns kanske mest välbyggda projekt med det där lilla extra för den kräsne. Trevlig planlösning och rymliga ytor där hela familjen får plats. Materialval av genomgående hög kvalitet skapar en modern känsla av design. Vitlaserad 1-stavs golv, maskinell utrustning från Siemens i köket och ett välbyggt hem att flytta in i med genomgående hög standard.

Ett par minuters promenad bort ligger sjön Fjäturen för bad/fiske och vintertid är det ski-in ski-out läge till Väsjöbacken, en av Stockholms största utförsanläggningar. I området finns även kolonilotter, där man kan köpa fredagsbuketten eller en trevlig grönsakspåse. Härliga promenad/löpspår med utegym och en discgolfbana finns också i närområdet.

Beläget mellan Törnskogen och Rösjöskogens naturreservat är naturen ständigt närvarande. Det geografiska läget erbjuder aktiviteter som passar stora som små året om. Sommarhalvåret bjuder på brygghäng, bad, kajakpaddling och fiske som mot hösten ersätts av svampplockning till långa söndagsmiddagar. När vintern tar vid och kajakerna tas in, visar de närliggande sjöarna hur härligt det kan vara med skridskor. Backhoppning eller fartfylld skidåkning i Väsjöbackens många nedfarter möjliggör variation och puls även under vinterhalvåret.

Kommunikationer finns med buss 527, några minuters promenad från huset mot Sollentuna Centrum och pendeltåg eller flertalet andra busslinjer eller vid bussbyte mot Mörby Centrum och tunnelbana. Med pendeltåg från Sollentuna eller tunnelbana från Mörby tar resan till stan endast 15 minuter. Med bil är du snabbt ute på Norrotsleden som ansluter till E4:an mot city eller Arlanda eller så åker du via Frestavägen ut till Danderydsvägen och vidare mot E18.

Väsjöskolan, som är planerad kommer att byggas i två etapper. I den första etappen ingår en F-3-skola med plats för ca 360 elever. I etappen ingår också en tillfällig förskola. I etapp två byggs Väsjöskolan ut till en F-9 skola med plats för totalt 900 elever. Väsjöskolan kommer att ligga vid området Väsjö torg. I anslutning till skolan planeras det även att byggas en fullstor idrottshall. Det kommer även byggas en förskola i Södersätra.

I denna natursköna och avkopplande miljö, belägen mellan Törnskogens och Rösjöskogens naturreservat, finner ni fyra vackra sjöar. Därutöver ligger Sportfältet i området som är planerat att utvecklas med ännu större grönytor, fotbollsplaner, tennishall och idrottslokaler. Visionen är att locka till ett aktivt vardagsliv tack vare närheten till sport- och friluftsaktiviteter.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Sollentuna

Kontakta mäklaren

Victor Mastaeli

Fastighetsbyrån Sollentuna
Mäklare Victor Mastaeli, Fastighetsbyrån Sollentuna
070-316 05 14

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.