Magnus Stenbocks väg 9

Väster, Halmstads kommun Se på karta

3 750 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
98 m²
Biarea
59 m²
Tomtarea
585,5 m²
Byggår
1959
Driftkostnad
26 440 kr/år

Dessa charmiga kedjehus från 50-talet känner de flesta till då de ligger fint på rad längs med Magnus Stenbocks väg. Hus nr 9 i rosa skrud, har helt klart det bästa hörnläget med uppvuxen trädgård och en baksida/innergård som ger en skyddad utomhusmiljö och fint solläge. Detta är ett gediget 2-planshus med källare, som är i behov av lite renovering. Vi ser riktigt fina möjligheter att skapa sin egna husdröm efter tycke och smak. Här bjuds bland annat på vackert stavparkettgolv i fiskbensmönster, öppen spis, vackra pardörrar med glasinfattning mm. Goda förutsättningar råder då yttertaket är bytt -02, de flesta fönsterna till 3-glas -96 samt så installerades en luft/vattenvärmepump -12. Det är helt enkelt det "roliga" såsom golv, väggar, kök och badrum mm., man behöver lägga pengarna på.

På pappret mäter huset 98+59 kvm, men upplevs som större. En del grannar har istället för uterum, valt att bygga till huset och således nått en boyta om ca 125 kvm och ännu större går att bygga. På tomten finns ett separat garage och infart sker via Mickedalavägen vilket är en stor fördel. Tomten är 585,5 kvm stor och friköpt.

Inom bekvämt avstånd finns Flygstaden med sitt stora affärsutbud vilket gör det lätt att få vardagen att gå ihop. Ner till stan är det inte mer än 5 minuter och inom promenadavstånd ligger Vittraskolan med åk F-9 och fritiden kanske tillbringas i spåren på Galgberget eller på Halmstad Ridhus, här finns något för alla åldrar!

Välkomna till Magnus Stenbocks väg 9!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Halmstad

Kontakta mäklaren

Tommy Karlsson

Mäklarhuset Halmstad
Mäklare Tommy Karlsson, Mäklarhuset Halmstad
0733386805
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas