Mäklare Tommy Karlsson

Tommy Karlsson

Om mig

Jag äger Mäklarhuset i Halmstad tillsammans med min barndomsvän Henrik Borglin sedan 2014. Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Halmstad sedan 2007 och förmedlat över 1 000 bostäder under dessa år. Under de senaste 10 åren har jag varit en av Halmstads mest framgångsrika mäklare där jag vunnit pris för nöjdast kunder, flest rekommendationer och flera år i rad varit Halmstads individuellt mest anlitade. Jag är en utpräglad tävlingsmänniska med hjärtat på rätt ställe. Förtroende är A och O!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hagalundsvägen 32d, Söndrum/Bäckagård, Halmstads kommun
  • Tor 12 okt kl 16:20

Hagalundsvägen 32d

Radhus
Söndrum/Bäckagård, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
2 250 000 kr
112,5 m²
4 rum
7 890 kr/mån
20 000 kr/m²

Här har vi ett högst unikt bostadsrättsradhus med en material- och detaljnivå långt över vad vi är vana vid att uppleva. Nuvarande ägare har med genomtänkta och smarta lösningar lyckats skapa en boendemiljö där intrycken präglas av exklusiva tidlösa materialval som skräddarsytts och måttanpassats på bästa tänkbara sätt - dessutom i en enhetlig stil. Hatten av! Måttanpassat och optimerat Lidhultskök med luckor i gedigen ek/vitt och bänkskiva i kvartskomposit (Silestone). Gott om skåp, lådor och bänkyta. Ett drömkök för familjen! Tjusigt badrum med inbyggnadsblandare från Tapwell, lyxig takdusch integrerad i taket, vägghängd WC (Duravit), platsbyggd kommod med luckor i ek, skiva i granit och tvättställ i porslin (Duravit) mm. En helt ombyggd hall som skapat mer garderobsutrymmen och dessutom bjuder på en måttanpassad klädhylla i ek. Även sovrummen stoltserar med måttanpassade platsbyggda detaljer såsom elementskydd, sänggavlar och hurtsar. I flera fönster finns mörkläggningsgardiner och det stora sovrummet har en klädkammare med en exklusiv inredning i ek från Lumi. Listan kan helt enkelt göras lång, detta är ett boende som med fördel upplevs på plats! Det är inte bara interiören vi vill lyfta fram. Läget med hörntomt skapar ett friare läge och utemiljön är idag skyddad, lummig och samtidigt lättskött. Uteplatser på både fram- och baksida innebär att man alltid kan välja mellan sol eller skugga. Smågatsten, skiffer, altandäck med pergola, spaljé och växtlighet såsom bokhäck, bambu, clematis, kaprifol, funkia, hassel och rhododendron. En härlig utemiljö med andra ord! Som familj har man i regel alltid många prylar, bra då att förvaring knappast är ett bekymmer - förråd, garderober och klädkammare där det mesta får plats. Till huset hör även en egen garageplats och det finns gott om fria parkeringsplatser i området. Här finns flera lekplatser och området attraherar gammal som ung. Detta är boendet för er som vill bo med villakänsla men lägga minimalt med tid på skötsel och underhåll då föreningen är mycket välskött och kontinuerligt underhåller husen. Det bästa från två världar tycker vi! Månadsavgiften är 7 890 kr och inkluderar garageplats, värme, varmvatten, TV och bostadsrättsförsäkring. Välkommen att boka din visningstid!

  • Plus
  • Uteplats
Ekebergsvägen 8, null, Halmstads kommun
  • Tor 5 okt kl 16:00
Ekebergsvägen 8, null, Halmstads kommun, bild 2
Ekebergsvägen 8, null, Halmstads kommun, bild 3

Ekebergsvägen 8

Villa
Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
2 975 000 kr
180 + 80 m²
5 rum
1 595 m² tomt

Ekebergsvägen 8 byggdes under sent 1800-tal och är verkligen ett rejält hus på en bred tomt med en bred uppfart till dubbelgaraget. Tomten mäter hela 1 595 kvm så det finns plats för både bollsinne o studsmatta. Utgångar till trädgården på tre ställen samt ett stort altandäck med spabad som är något av en favorit för både människor och solen som gärna hänger här från morgon till kväll. Här finns skönt många rum att vara i, perfekt när man är en hel familj som ibland vill hänga tillsammans och ibland var för sig. Villan har en generös boyta om hela 180 kvadrat som samtliga är i fint skick! En total ombyggnation skedde 1994 då det även adderades en extra våning och sedan har renoveringarna avlöpt varandra. Bland annat ny luft/vatten-värmepump 2021, yttertaket tvättades och målades 2019, härligt växthus/orangeri 2015, nya fönster 2014, braskamin 2014 samt friggebod och dubbelgarage 2012 mm. Detta är ett hem som smidigt kan anpassas efter familjens skiftande behov i många år framöver, kanske även din? Harplinge är ett barnvänligt samhälle i lantliga omgivningar med närhet till förskola, skola och flertalet fritidsaktiviteter. Cykelavstånd till salta bad i Haverdal och lördagsfrallorna köper man på populära Börjes. Välkommen på visning!

  • Premium
Lerbackavägen 4, Söndrum, Halmstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lerbackavägen 4

Villa
Söndrum, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
3 950 000 kr
170 + 30 m²
5 rum
1 424 m² tomt

Lerbackavägen 4 stoltserar med en stor tomt om 1424 kvm som bjuder på spännande möjligheter. Detaljplanen tillåter en minsta tomtyta om 700 kvm, vilket innebär att en avstyckning kan vara möjlig. Stycka av och bygg två hus eller så väljer du att utnyttja en av Söndrums största tomter till att renovera/bygga nytt och skapa din egna husdröm. Väderstrecket är helt rätt, rakt söder, och läget är lugnt. Huset som står här idag är byggt 1963 i lösvirke. Fokus har varit på stora sociala ytor och stora fönsterpartier i rakt söderläge mot havet till. Ingen utsikt idag, men skulle man inreda ytterligare en våning så blir det andra bullar. Huset värms upp med en jordvärmepump och har en stor pampig öppen spis. I övrigt är det dags att renovera, tiden har så att säga stått still. Kom och upplev förädlingsmöjligheterna på plats!

  • Plus
Hertig Knutsgatan 37d, Öster/Högskolan, Halmstads kommun

Hertig Knutsgatan 37d

Lägenhet
Öster/Högskolan, Halmstads kommun
Mäklarhuset Halmstad
1 150 000 kr
26 m²
1 rum
vån 3/4
2 281 kr/mån
44 231 kr/m²

Vi erbjuder här en kvadratsmart etta med promenadavstånd till Högskolan i Halmstad, belägen i en solid och välskött förening. Lägenheten hittar vi på tredje våning och ger ett fint intryck med helkaklat badrum, charmiga trägolv samt originalkök. I föreningen är de största renoveringarna gjorda såsom tak, fasad, stammar, fönster, el och balkonger vilket borgar för ett tryggt boende framöver. Därtill har man nyligen installerat solceller och hiss. Föreningen satsar på hög trivsel och för dess medlemmar finns tillgång till relaxavdelning med dusch, bastu och gym samt en trivsam trädgård där altan med grillplats finns. Detta är en perfekt studentlägenhet!

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 4