Polcirkelvägen 32

Vega, Haninge kommun Se på karta

5 650 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
125 m²
Byggår
2019
Förening
BRF Blåbärsskogen i Vega
Om föreningen
Energiklass
C
Avgift
4 790 kr/mån
Driftkostnad
28 728 kr/år
Pris/m²
45 200 kr/m²

Rymligt kedjehus med carport och perfekt solläge i centrala Vega. På lugn gata med många familjer finns det fina parhuset. Här bor man bekvämt med närhet till den nya Vegastaden. Men några få minuters promenad når man tex pendeltåg, grönområden, ny matbutik, förskola och skola. Allt som familjen behöver för att bo länge.
Välkomnande entré med plats för utemöbler. Här finns carport och plats för två bilar. Väl inne så erbjuder entréplan en rymlig hall, snyggt designat badrum, förråd och tvättstuga. Här finns även ett större rum som är perfekt som hemmakontor, gästrum eller sovrum.
På övre plan har man sociala rum i öppen planlösning. Här kan familjeliv och sociala tillställningar samsas mellan kök, vardagsrum och utgång till husets baksida. Baksidan är en skyddad oas där man kan njuta av att vara ute och se barnen leka. Rymlig altan som övergår till gräsmatta och sedan naturområde. Möjlighet att plocka både blåbär och vildhallon bakom/runt huset på sommarenGeneröst med sol och ingen insyn tack vare det höga läget. Övre plan har även tre bra sovrum samt badrum för familjen. Den generösa takhöjden tillsammans med stora fönster ger rymd och en öppen känsla.

En av de större tomterna i området på totalt 283kvm

Här bor du bekvämt i ett nytt växande område. Vega pendeltågsstation tar dig till Stockholm City på ca 23min. Pendeln och bussar når du med någon minuts promenad. På vägen till pendeltåg kommer det att finnas skola, förskola. Bekvämt så du kan lämna barnen på vägen till jobbet. Här finns det flera restauranger, gym, mataffärer och mer planeras. Behöver man handla är det inte långt till Port 73, Länna Köpcentrum eller Haninge Centrum. Området erbjuder även flera fina grönområden där du kan ta avkopplande promenader eller motionera. Vill man bada de heta sommardagarna finns Rudasjön eller Drevviken i närheten.

Vänligen kontakta Jimmy Rossetti för mer info och privat visning 0701088071

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Kontakta mäklaren

Jimmy Rossetti

Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Mäklare Jimmy Rossetti, Svensk Fastighetsförmedling Haninge
+46701088071

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.