Innerspåret 47

Visinge, Täby kommun Se på karta

6 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
129 m²
Tomtarea
287 m²
Byggår
1983
Driftkostnad
42 518 kr/år
Antal besök
6 759

Områdets bästa läge.
I ett av Visinges och Täbys mest attraktiva områden ges nu chansen att förvärva detta hemtrevliga 2-plansparhus med ett av de mest fördelaktiga lägena i området; högt upp på en lugn återvändsgata med uteplatser på såväl fram- och baksida.

Husets storlek är skräddarsytt för barnfamiljen – med öppna, sociala ytor, ett familjekök med matplats och fyra sovrum i bra storlek samt badrum, ett på vardera våningsplan. Här har du tillgång till två uppskattade pooler för samfällighetens medlemmar, här samlas barn i alla åldrar och badar om somrarna.

Huset är i gott skick där löpande underhåll utförts under årens lopp. Stor gräsmatta och trädgård med insynsskyddat läge med sol hela dagen. Garage intill huset och ett rymligt förråd på husets framsida. Adressen är belägen i ett tryggt och barnvänligt område med härlig lekplats på gården utanför dörren.

Här erbjuds goda kommunikationer, ett stenkast till busshållplatsen mot Täby Centrum och Danderyds sjukhus.

Visinge är ett mycket populärt område i Täby och många söker sig hit. Området präglas av radhus/kedjehus och villabebyggelse. Det som lockar många till Visinge är närheten till kommunikationerna, Roslagsbanan på bara någon minuts promenad från bostaden som tar dig till Östra station på ca 20 min. Det finns även goda kommunikationer på Täbyvägen och Bergtorpsvägen med bussar. I närområdet finns fina rekreationsområden, stolpaskogen med motionsslingor i alla möjliga sträckor, närbelägen och välsorterad ICA-butik samt mycket bra förskolor och skolor i absolut närhet.

Kom och upplev huset på plats - varmt välkommen på visning!

Varmt välkommen på visning, upplev detta boende på plats! Kontakta ansvarig mäklare för mer information: Louise Häggberg 076-879 32 39 alt. [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby

Kontakta mäklaren

Louise Häggberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
Mäklare Louise Häggberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
0768793239