Kulörgatan 15

Åkered, Göteborg Se på karta

6 250 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
6 rum
Boarea
158 m²
Tomtarea
299,2 m²
Byggår
1966
Energiklass
D
Driftkostnad
42 980 kr/år
Tomträttsavgäld
12 016 kr/år
Antal besök
10 645
Dagar på Hemnet
12

Välkommen till ett av de populära kedjehusen med fint läge i Åkered - Näset! Välrenoverat kedjehus som renoverats varsamt med god smak och fina materialval. Härlig trädgård med altan och gräsmatta inramad av uppvuxna häckar och denna trädgård har många soltimmar! Trivsamt helrenoverat kvalitetskök med öppen planlösning och köksö. Två renoverade badrum samt en renoverad tvättstuga med groventré. Tre bra sovrum på övre plan samt ett gästrum och ett hemmakontor på entréplan. Eget garage intill huvudentrén. Ett trivsamt kedjehus där omsorg har lagts vid renoveringarna och underhållet. Ett praktiskt boende med generösa ytor där man kan flytta in och trivas från första stund.

Åkereds kedjehusområde ingår i Göteborgs kommuns bevarandeplan. Området bebyggdes under sent 60-tal och ritades av H Falkenberg och L Ågren. De charmiga husen som går i fastställda färgtoner (rött eller brunt), välvda takkupor och med enkupiga tegeltak är enhetliga och skapar en pittoresk helhet. Mellan husen ligger lugna gator, öppna ytor och tanken var att gatorna skulle fungera som ”gemensamma vardagsrum” för de boende. I området byggdes även en skola och kyrka. Med sitt fina läge på Näset med närhet till det mesta så är området mycket populärt och omtyckt.

Halvön Näset är helt enkelt speciellt. Alltid nära till hav och bad, men samtidigt finns här ett rikt utbud av affärer, aktiviteter, skola, förskolor samt goda kommunikationer. För den båtintresserade finns småbåtshamnar vid bl a Björlahamnen, Rörvik och Hammar. Vackra badplatser finner vi många till antalet och här väljer man mellan Möttvik, Smithska udden, Hammar, Hängesten, Rörvik, Stegerholmen och Saltsjönäs. Vid Åkerredsrondellen finns bl a mataffär, fiskbil, pizzeria, blomsteraffär och ett glasscafé. För den sportintresserade ligger Sportarenan när till hands och här kan man spela tennis, badminton, fotboll och minigolf. Flera förskolor finns i området och för de något äldre barnen finns både Näsetskolan och Åkeredsskolan.

Välkommen till Kulörgatan 15!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster