Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Aroniagatan 5, Tynnered, Göteborgs kommun
  • Mån 5 aug kl 17:00

Aroniagatan 5

Lägenhet
Tynnered, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
2 595 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/4
4 946 kr/mån
38 731 kr/m²

Ta tillfället i akt att förvärva denna nyproducerade och inflyttningsklara 3:a från 2023 om 67 kvm. Lägenheten har ett perfekt läge endast en trappa upp i huset och har lummig utsikt över omgivningarna. Läcker balkong med västerläge som bjuder in till mysiga sommarkvällar med nära och kära. Köket är modernt i ljusa toner och har det mesta att önska. Köket har en öppen planlösning mot det generösa vardagsrummet som rymmer såväl större soffa och ett väl tilltaget matbord. Hall med bra förvaring och längre in nås även lägenhetens praktiska klädkammare som slukar förvaring. Stilrent badrum med duschväggar i glas och både tvättmaskin och torktumlare, vilket gör att man slipper tvättstugan! Två rofyllda och ljusa sovrum. Boendet i Brf Sticklingen har många fördelar att erbjuda. Detta är ett Svanenmärkt kvarter med solceller på taken som kompletterande energikälla – hållbart både för miljön och föreningens ekonomi. Detta är ett tydligt exempel på hur denna nyproducerade bostad är energieffektiv och bidrar till minskat energibehov i jämförelse med äldre alternativ. I föreningen finns även övernattningsrum för långväga gäster samt en trevlig innergård med plats för umgänge. Området gränsar till ett lugnt villaområde och är bara tio minuters cykeltur från havet. Allt du behöver finns inom räckhåll med närhet till matbutiker, grönområden och Frölunda Torg, vilket skapar en bekväm och trivsam livsstil.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Distansgatan 55, Flatås, Göteborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 18:00
Distansgatan 55, Flatås, Göteborgs kommun, bild 2
Distansgatan 55, Flatås, Göteborgs kommun, bild 3

Distansgatan 55

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
1 795 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 459 kr/mån
42 235 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en rymlig och välplanerad etta två trappor upp med balkong i soldränkt västerläge. Denna ljusa och mysiga lägenhet är belägen i ett lugnt och populärt område och är med sin låga avgift där även bredband ingår en optimal boendeform. Stora fönsterpartier ger lägenheten ett härligt ljusinsläpp och bostaden erbjuder ett rymligt allrum med utgång till balkong som ger känslan av ett extra rum, renoverat kök med matplats vid fönster, badrum samt möblerbar hall med gott om plats för förvaring i form av garderober. Både parkettgolvet i vardagsrummet och radiatorerna där är från 2024. Här bor man i en omtyckt och stabil förening. På gångavstånd från bostaden finner du såväl natur och promenadslingor som spårvagn och köpcentrum. Härifrån tar du dig snabbt och smidigt in till centrala Göteborg och allt vad det innebär. Bor du här har du även cykelavstånd till såväl Linnégatans trevliga café- och restaurangliv, som till parkmiljön kring Slottsskogen och Botaniska Trädgården. På cykel söderut når du även salta havsbad, fina sandstränder och vackra klipphällar. Varmt välkommen att visa intresse redan idag!

  • Premium
Värslevägen 59, Vita Fläcken, Göteborgs kommun

Värslevägen 59

Lägenhet
Vita Fläcken, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
1 650 000 kr
34,9 m²
1 rum
vån 0/2
3 095 kr/mån
47 278 kr/m²

Välkommen till en av de populära och välplanerade 1:orna om ca 35 kvm på omtyckta Vita Fläcken. Lägenheten har nyligen renoverats genomgående med fräscha ytskikt och nytt modernt kök som passar perfekt för den kräsne. Bra läge längst ner i huset med en mysig uteplats i härligt solläge mot en av föreningens gröna innergårdar. Lägenheten ligger lugnt och avskilt längst bort i föreningens ena hörn. Från hallen nås det stamrenoverade badrummet med stilrena färgval. Stort allrum med öppen planlösning mot det fräscha köket. Lägenhetens förråd ligger i direkt anslutning till lägenheten, vilket blir som ett extra rum. Askim Stom är en omtyckt och stabil HSB förening med god ekonomi. I avgiften ingår hushållsel och parkeringsplatser finns till en låg kostnad. Föreningens fastigheter är välskötta och de tunga renoveringar såsom t ex stambytet är avklarat. Mellan husen ligger öppna gårdar med planteringar, sittgrupper samt lekplatser. Nyligen renoverade föreningen samtliga trapphus och investerade i säkerhetsdörrar. Vita Fläcken ligger i hjärtat av Askim! Här bor du nära Askimsbadet, Sisjöns shoppingområde, golfbanor, goda kommunikationer som tar dig till city men även Handels och Chalmers på ett stenkast. Inom promenadavstånd nås havet med fina promenadstråk samt Sisjön med sina fina badplatser och strövområden. Den gamla Säröleden ligger intill och där kan man cykla på den gamla banvallen ner till Särö. Välkommen att trivas!

Knapebacken 6, Sisjön, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 17:30

Knapebacken 6

Lägenhet
Sisjön, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
3 695 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/5
4 583 kr/mån
48 618 kr/m²

Med utsikt och öppna ytor med mycket ljusinsläpp är denna lägenhet en klass för sig. Byggt år 2019 i god standard och med bra materialval. Kök och vardagsrum ligger i halvöppen planlösning och en rymlig inglasad balkong förlänger vardagsrummet. Lägenheten erbjuder ett stort helkaklat badrum med egen tvätt-avdelning och en klädkammare som är förberedd för att göra om till gäst-wc om det önskas. I Brf Sisjödal bor ni mitt mellan staden och naturen nära till kommunikationer, högt upp och insynsfritt. Via hiss tar ni er bekvämligt ner till lägenhetsförråden och till föreningens garage med cykel-förråd. En kort promenad bort hittar ni finns promenadstråk runt Sisjön såväl som Sisjöns handelsområde med sitt breda utbud. Nära till hands ligger även havet, golfbanor och Sandsjöbackas naturreservat. Välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Trälåsvägen 14C, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Trälåsvägen 14C, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 2
Trälåsvägen 14C, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 3

Trälåsvägen 14C

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
4 775 000 kr
95 m²
4 rum
vån 2/3
5 401 kr/mån
50 263 kr/m²

I Grimmereds populära villaområde ligger denna fin gavellägenhet nyproducerad 2014. Denna ljusa, mycket fräscha och trevliga lägenhet om 95 kvm är belägen en trappa upp med en stor balkong i sydvästläge med många soltimmar. Hallen erbjuder plats för gott om förvaring och här finns även bekvämlighet med både badrum och gästtoalett. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. Det fräscha köket med vita, släta luckor ligger med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket har en väl tilltagen matplats och vardagsrummet har trivsamma sociala ytor tillsammans med balkongen. Tre bra sovrum i ett insynsfritt läge och lummig utsikt. Gott om förvaring finns i flera garderober och en stor klädkammare. En ljus och trevlig lägenhet som passar både er som vill flytta från villa till ett bekvämare boende, den unga familjen som söker något nytt med hög standard eller föräldern som vill bo tryggt och bekvämt i ett underbart villaområde. Varmt välkomna att trivas!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kobbeslätten 10, Askim, Göteborgs kommun

Kobbeslätten 10

Lägenhet
Askim, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
2 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/6
3 986 kr/mån
40 648 kr/m²

Välkommen till din drömbostad på Kobbeslätten 10! Denna moderna och ljusa tvårumslägenhet, byggd 2019-2020, erbjuder allt du kan önska för ett bekvämt och stilfullt boende. När du kliver in genom den egna entrén från loftgången möts du av en elegant klinkerbeklädd hall som övergår i enhetliga, vitpigmenterade ekgolv som sträcker sig genom hela lägenheten. Väggarna är målade i en stilren nyans med fönsterbänkar i kalksten och ett ljusgrått kök från Ballingslöv, utrustat med moderna vitvaror. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket gör bostaden optimal för socialt umgänge. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen. Badrummet är helkaklat och stilrent med vita väggar och grått klinkergolv med bekvämligheter som kommod och kombimaskin. Golvvärmen ger en extra lyxig känsla och gör morgnarna lite mjukare. På gång- och cykelavstånd ligger även det härliga naturområdet Sandsjöbacka med sina fantastiska promenad- och löpslingor och med badsjön Sisjön. För den som hellre badar i saltvatten är man snabbt på plats med cykel vid Askimsviken och de badplatser som finns att välja med där. I området finns flera förskolor och skolor. Sisjö Centrum erbjuder all tänkbar service och närheten till city är påtaglig med direktbuss och cykelbana i anslutning till området. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Basungatan 28, Ruddalen, Göteborgs kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30
Basungatan 28, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 2
Basungatan 28, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 3

Basungatan 28

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
1 850 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/8
4 022 kr/mån
34 259 kr/m²

Välplanerad genomgångs-lägenhet på våning 3 med hiss i ett lugnt läge på återvändsgata och Ruddalens grönska runt hörnet. Lättmöblerat och rymligt vardagsrum med utgång till väl tilltagen och inglasad balkong i soligt sydvästligt läge med utsikt över Ruddalen. Trivsamt kök med matplats vid fönster och utsikt. Bostaden erbjuder även ett rymligt sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, ett ljust helkaklat och stambytt badrum, samt en välkomnande hall. Till lägenheten tillkommer förråd samt tillgång till föreningens egna faciliteter såsom tvättstuga, träningslokal, bastu och övernattningslägenhet. Här bor man bekvämt i en stabil och omtyckt förening med låg avgift och i hjärtat av Ruddalens grönska samtidigt som det är nära till goda kommunikationer som snabbt tar dig in till centrala Göteborg, Frölunda Torg eller ut till havet. Både vindsförråd och källarförråd tillhör lägenheten. Möjlighet till snabbt tillträde! Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Knapebacken 11, Sisjödal, Göteborgs kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00

Knapebacken 11

Lägenhet
Sisjödal, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
2 495 000 kr
50 m²
2 rum
vån -2/3
3 508 kr/mån
49 900 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en välplanerad tvåa med uteplats i populära Brf Sisjöhöjd, byggd år 2020. Bostadens 50 kvm är disponerade på ett sovrum, ett stort helkaklat badrum med kombimaskin, samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Vardagsrummet fullkomligt badar i naturligt ljus med fönster i två väderstreck och utgång till den tilltagna uteplatsen. Köket går i vitt och är välutrustat med bra arbetsytor och förvaring. Genomgående för bostaden är det klassiska parkettgolvet med vitmålade väggar. I Brf Sisjöhöjd bor ni på en familjevänlig gata mellan Sisjöns handelsområde och Sisjön med Sandsjöbackas naturreservat. Solid förening i moderna byggnader med gemensamhetsytor som gym, bastu och relaxavdelning. Tillgång finns också till ett uppvärmt garage beläget under husen. Föreningen erbjuder också övernattningslägenhet och föreningslokal att hyra. En kort promenad tar dig till såväl matbutiker, byggvaruhandel, apotek, systembolag och närvård. Närmsta busshållsplats nås på ett par minuter. Söker ni efter en tvåa i toppskick med uteplats? Varmt välkomna att kontakta mäklaren för att boka in er på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Ole Måns gata 11, Näset, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ole Måns gata 11

Villa
Näset, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
7 850 000 kr
171 + 33 m²
7 rum
641,4 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem på Ole Måns gata 11. Förhandsvisning söndag 2/6, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Lena 0722-515690 eller boka in er direkt till visning på www.svenskfastvaster.se. Detta fantastiska boende med en totalarea om hela 204 inkl. garage har genomgått omfattande renoveringar och har ett ett högt fint läge med havsutsikt på en återvändsgata på populära Näset. Här finns gott om utrymmen för den stora familjen. Huset är beläget på en generös sluttningstomt om hela 641 kvm med ett skyddat och mycket soligt läge med många uteplatser som ger sol från morgon till sena kvällen. Den stora altanen på baksidan ligger i ett fint och insynsskyddat läge med sol från lunch till kväll sommartid. Sluttningstomten erbjuder plats för odlingar och gräsmatta med plats för studsmatta och lek och spring för barnen. Mycket trevlig planlösning där entréplan erbjuder en härlig matsal med stora fönster och utgång till altanen, vardagsrum med kamin, stilrent renoverat kök med bardel med sittplatser, tre sovrum och badrum. På övre plan finner ni ett sällskapsrum, sovrum, takterrass och en balkong med en vidsträckt utsikt över havet . På nedre plan finner ni ett rymligt allrum/tonårsrum där det ryms en soffgrupp samt gym, badrum, tvättstuga och flera förråd. Garage och plats för flera bilar på uppfarten. Lugnt och bekvämt boende med närhet till havet, centrum, kommunikationer, skolor och dagis. Säljarens egna ord om bostaden Ljust och hemtrevligt hus med charmiga detaljer. De olika uteplatserna ger möjlighet att finna sol och lä i många vindriktningar där man kan njuta av lugnet och utsikten. Om Området Ole Måns gata ligger nära till hav, bad, och småbåtshamnar med segelklubb. Kort och säker gångväg för barnen till skolan. Väldigt lugn och trygg återvändsgata. Trevliga och hjälpsamma grannar Om årstiderna Alla årstider har sin charm men givetvis är närheten till havet otroligt härligt på vår och sommar. Dock så har de snöiga vintrarna en stor charm också då det finns en liten pulka slänt. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Vassdalskärr 4, Brännö, Göteborgs kommun

Vassdalskärr 4

Tomt
Brännö, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
1 750 000 kr
1 585 m² tomt

Stor, imponerande tomt om hela 1 585 kvm med fantastisk potential. Tomten består delvis av en bergknalle med fantastisk utsikt och dels av en plattare yta. En sällsynt möjlighet att förverkliga dina drömmar om det perfekta hemmet. Belägen på en lugn och skyddad del av Brännö, dit turisterna sällan hittar, har denna tomt allt du behöver för att skapa din egen oas.

Stomvägen 10, Askim, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30
Stomvägen 10, Askim, Göteborgs kommun, bild 2
Stomvägen 10, Askim, Göteborgs kommun, bild 3

Stomvägen 10

Lägenhet
Askim, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
2 300 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/5
3 913 kr/mån
41 818 kr/m²

Modern och välplanerad två med inglasad balkong, nyproducerad under 2011. Denna bostad är en ljus väldisponerad tvåa om 55 kvm som erbjuder stor bekvämlighet och är en av få bostäder med hiss i området. Den öppna planlösningen tillsammans med det stora fönsterpartiet mot balkong ger ett ljust och luftigt intryck som inbjuder till umgänge och gör kök och vardagsrum till de givna samlingspunkterna i bostaden. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen som med sin inglasning blir en naturlig förlängning av vardagsrummet och önskar man en öppen balkong skjuter man smidigt undan glaspartierna. I anslutning till kökavdelsningen finns en given yta för matplats. Intill köket med ingång från hall ligger det smakfulla badrummet med klassiska färgval i vitt och grått, med praktisk tvättavdelningoch värmegolv. Det rogivande sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng och nås från två håll i vardagsrummet. I hallen finns gott om plats för avhängning och hallmöbel, likväl som ingång till en rymlig klädkammare. Detta är ett modernt och bekvämt boende i hjärtat av Askim med gångavstånd till goda kommunikationer, naturområden, expansiva Frölunda Torg och endast ca 15 min från centrala Göteborg. Föreningen hyr idag ut lokalerna till en Sushi, liten närbutik samt en frisersalong. Möjligt med snabbt tillträde! Välkommen att trivas, välkommen till Stomvägen 10!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bergkristallsgatan 32, Tynnered, Göteborgs kommun

Bergkristallsgatan 32

Lägenhet
Tynnered, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
1 795 000 kr
66 m²
3 rum
vån 3/3
4 743 kr/mån
27 197 kr/m²

Fint renoverad och stilren 3:a (omgjord från 2:a) med en väldisponerad planlösning. Denna rymliga och lättmöblerade bostad erbjuder ett ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord samt med utgång till solig balkong och ett smakfullt renoverat kök med plats för matbord. Här finns också två sovrum, ett stort badrum, gott om förvaring och en välkomnande hall. Balkongen är belägen i ett soligt söderläge där sommarkvällar kan avnjutas! Här bor man insynsskyddat i en omtyckt förening som passar såväl gammal som ung, med välskötta innergårdar med lekplatser och grillplatser. Närhet till expansiva Frölunda Torg, härliga grönområde och hav, samt goda kommunikationer som snabbt tar dig in till centrala Göteborg. Observera att bostaden är registrerad som en tvåa hos föreningen men disponeras idag som en trea. Det går enkelt att återställa till ursprungs-lösning om så önskas. Lägenheten har renoverats i omgångar mellan 2014-2019. Välkommen att trivas!

  • Plus
  • Balkong
Källdalsvägen 18, Asperö, Göteborgs kommun
  • Idag kl 11:15

Källdalsvägen 18

Villa
Asperö, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
5 975 000 kr
158 + 8 m²
6 rum
598 m² tomt

Kontakta mäklaren för visning, 0708-690 300 Asperö är en idealisk, bilfri, miljö för barnen att växa upp med naturen och havet som närmaste granne. Förskola och skola till årskurs 3 finns på ön. Här har de utarbetat en egen pedagogisk modell, Asperömodellen, som är inspirerad av Reggio Emilias filosofi. Barnen som går i årskurs 4-6 tar skärgårdsbåten till skolan på Styrsö. Här finns denna vita pärla som är tillbyggd 1978 samt 2008 och näst intill totalrenoverad senare åren. Allt som har renoverats är mycket fräscht och smakfullt. En fastighet att bara flytta in i och trivas! Huset har en totalarea om 166 kvm i 1½ plan. Ytterligare en separat byggnad med bastu samt förrådsdel. Två altaner och många härliga platser att njuta av miljön. Vi kommer in i entrén som är placerad i mitten av fastigheten. Hela entréplanet har fint ekparkettgolv från -21. Till vänster finns en bra klädkammare/förråd. Från hallen kommer man även till tre bra sovrum praktiskt belägna intill varandra. Garderoberna i mellansovrummet ingår. Husets tvättstuga har ingång från ett av sovrummen. Där finns tvättmaskin från Bosch, varmvattensberedare -21 och arbetsbänk. Vardagsrum i härligt öppen planlösning tillsammans med köket. Den öppna spisen pryder sin hörna mellan kök och vardagsrum där den sprider värme och mys i hela huset. Nytt ljuvligt Ballingslövkök monterades -21. Allt med bästa kvalitet både vad gäller köksinredning och vitvaror. Snygga bänkskivor i kvartsit och vitt kakel med fasade kanter. Fin maskinpark med gasolspis, varmluftsugn/mikro, diskmaskin, kyl och frys. Samtliga från Siemens. Köksfläkt från Fjäråskupan. Trivsam sittbänk med valnötsskiva. Matplats i det härliga burspråket där man även kommer ut till altanen. Vi tar trappan upp till övre plan. Där har vi ett fint allrum med gott om ljusinsläpp. Även hela övre planet har fina ekparkettgolv. Här går det att skapa ytterligare ett rum vid behov med att sätta upp en vägg här. Ljust och härligt masterbedroom, där man har en liten havsutsikt på långt avstånd. Asperö är den ö i Göteborgs södra skärgård, som ligger närmast Saltholmen. Med skärgårdsbåtarna tar det bara ca tio minuter till ön. Skärgårdsidyllen Asperö är en bilfri ö och har ca 460 bofasta invånare och erbjuder en välsorterad närlivsbutik, Affären på Asperö, som även är ombud för både post och Systembolag. Affären har öppet alla dagar i veckan och på sommaren finns det även en liten kiosk i småbåtshamnen. Ön har ett rikt föreningsliv för fritidsaktiviteter av olika slag året runt. En trevlig tillställning är det traditionsenliga midsommarfirandet, där gammal som ung tågar med flaggor och levande musik från Norra Bryggan över ön till festplatsen i Korshamn. Där barn och vuxna under förmiddagen har smyckat midsommarstången. Säljarnas egna ord om varför de har trivts så bra i sitt hus: I snart 17 år har vi haft möjligheten att få vara på denna fantastiska plats. Tryggheten och lugnet är Asperö identifierat. Det är så njutbart att få starta dagen med en god kopp kaffe på altanen i tidig morgonsol och lyssna på ljudet av vacker fågelsång. Med två altaner och husets soliga läge så finns det alltid en skön plats att slå sig ner på. Det är en fröjd att stå och laga mat och blicka ut från köket på den vackra omgivningen. Kanske lyssna på lite "go" musik och njuta av lågornas sken och värme från braskaminen när hösten och vintern faller på. Eller bara koppla av på övervåningen och se på tv samtidigt som Stena-båtarna skymtar förbi i horisonten. Närheten till att ta ett dopp vid Norra bryggan på ca 3 min är underbart, speciellt när värmen slår till. Höjdpunkten är nog ändå vårt egna lilla spa som består av en mysig finsk bastu, utedusch och en ”ljugarbänk”. Här har det varit många långa samtal och härliga skratt tillsammans med nära och kära. Vi hoppas att de nya ägarna kommer att älska och ta hand om detta hus lika mycket som vi gjort! //Ann-Louise & Andreas Mer om Aperö och livet där: På Asperö finns flera härliga motionsslingor för dig

  • Plus
Gitarrgatan 1, Ruddalen, Göteborgs kommun

Gitarrgatan 1

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
1 750 000 kr
57,4 m²
2 rum
vån 2/12
4 971 kr/mån
30 488 kr/m²

Ljus gavellägenhet med utsikt över omgivningarna. Här bor man i hjärtat av Ruddalens grönområde samtidigt som det är nära till goda kommunikationer som snabbt tar dig in till centrala Göteborg eller ut till havet. Denna välplanerade bostad har fönster åt två väderstreck i soligt sydvästligt läge vilket skapar extra ljus och rymd i bostaden. Trivsamt kök med goda arbetsytor och matplats för ca 4 personer vid fönster. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder fönster åt två väderstreck samt utgång till den stora inglasade söderbalkongen med utsikt över omgivningarna. Det rymliga sovrummet har plats för både dubbelsäng och arbetshörna om man så önskar. Badrummet är fräscht, stamrenoverat -05 och erbjuder dusch samt möjlighet till tvättmaskin. Den välkomnande hallen har gott om förvaringsutrymmen garderober samt även plats för hallmöbel, säkerhetsdörr installerad. Det finns portlås och porttelefon med videoteknik där man ser den som ringer på nere vid entrén. Bredband ingår i avgiften. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Turkosgatan 21, Tynnered, Göteborgs kommun
Turkosgatan 21, Tynnered, Göteborgs kommun, bild 2
Turkosgatan 21, Tynnered, Göteborgs kommun, bild 3

Turkosgatan 21

Lägenhet
Tynnered, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
1 250 000 kr
32,4 m²
1 rum
vån 0/3
2 690 kr/mån
38 580 kr/m²

Välkommen till en fräsch och kvadratsmart etta med lugnt och grönskande gårdsläge samt inglasad balkong i soligt västerläge. Denna ljusa och yteffektiva bostad som är praktisk belägen i markplan har ljusa färg- och materialval skapar en neutral bas att inreda efter. Bostaden erbjuder optimal planlösning med renoverat kök i stilrent vitt och med matplats vid fönster, lättmöblerat allrum med utgång till inglasad västerbalkong vilken blir som en naturlig förlängning av rummet, badrum med dusch samt hall med flera garderober, säkerhetsdörr och porttelefon. Parkeringsplats, bredband, kabel-tv, värme, vatten och brf-försäkring ingår i avgiften. Inre reparationsfond om 7620 kr finns! Här bor man i en stabil och omtyckt HSB-förening med stora vackra innergårdar och välutrustade lekplatser. Närhet till expansiva Frölunda Torg, härliga grönområde och hav, samt goda kommunikationer som snabbt tar dig in till centrala Göteborg.

  • Premium
  • Balkong
Högsbogatan 27, Högsbo, Göteborgs kommun

Högsbogatan 27

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
3 825 000 kr
95 m²
4 rum
vån 8/9
6 668 kr/mån
40 263 kr/m²

Välkommen till denna optimalt disponerade bostaden om 4 rok på åttonde våningen med fri utsikt. Inbjudande ytor där öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och utgång till bostadens hjärta som är den magiska loggian. Du som är van att njuta på en balkong kan sitta här i loggian, som en inglasad balkong men fulluppvärmt året om. Här möts du av ett fantastiskt ljusinsläpp som flödar genom generösa fönsterpartier. Inbjudande och modern planlösning med köket mot matplats och sällskapsrummet så att hela familjen kan samlas kring matlagningen. Fullutrustat kvalitétskök från Marbodal med rostfria vitvaror och generösa arbetsytor. I anslutning till sällskapsrummet når du master bedroom med stora fönsterpartier som skapar en lyxig känsla och gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöjligheter i garderober. Utöver master bedroom finns även två mindre sovrum med garderober som enkelt går att göra om till ett större för den som önskar. I anslutning till den välkomnande hallen finns en rymlig klädkammare samt badrum med egen tvättutrustning och en separat gäst-wc. Här bor du bekymmersfritt med bekvämligheter så som hiss direkt ner till garaget med möjlighet till laddplats, generös gemensam takterass, gott om förvaringsmöjligheter samt allt man önskar inom räckhåll. Beläget ostört med natursköna områden som Ruddalen, Svaleboskogen och inom gångavstånd ligger mataffär, närservice, bra kommunikationer från knytpunkten Marklandsgatan samt härlig grönska i Änggårdsbergen. Det går enkelt att ta sig in till både Majorna och Linnés breda utbud av caféer och restauranger tillsammans med Botaniska trädgården och Slottsskogen. En kort cykeltur västerut nås även Frölunda torg och salta bad! Ta tillfället i akt – varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

  • Hiss
Onyxgatan 4, Tynnered, Göteborgs kommun

Onyxgatan 4

Lägenhet
Tynnered, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
1 795 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/8
2 871 kr/mån
44 875 kr/m²

Invid den nya stora Opalparken och vid en lummig innergård ligger denna välplanerade lägenhet med stor balkong om hela 8 kvm. Väljer du att bo här i Brf Parkhusen så har du skolor och spårvagnshållplats i din direkta närhet, likaså havsbad och småbåtshamnar samt Frölunda Torg med all tänkbar service. Brf Parkhusen har dessutom en cykelpool med specialcyklar som elcyklar, en lastcykel och elsparkcyklar. Dessa bokas kostnadsfritt av föreningens medlemmar. Då mätningen av hushållsel och varmvatten sker individuellt för varje bostadsrätt har du möjlighet att påverka dina driftskostnader. Fastigheten kommer också att förses med solceller vilket gör att energiklass B uppfylls. Energiklass B möjliggör i sin tur att man kan teckna gröna lån. Bostäderna värms upp med fjärrvärme via Göteborgs energi, Ventilationen är ett FX System, (frånluftsventilation med värmeåtervinning). Fiber är indraget i huset, ingår i avgiften och ger tillgång till trådlös uppkoppling i bostaden. Alla lägenheter är anslutna till Telia Triple Play – bredband, TV och telefoni i ett paket. För ytterligare trygghet har byggaren, Nordr, lämnat en räntegaranti till föreningen på 3,25% under 3 års tid.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Rubingatan 36, Tynnered, Göteborgs kommun

Rubingatan 36

Lägenhet
Tynnered, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
2 295 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/3
4 974 kr/mån
29 051 kr/m²

Välkommen till en ljus trea som renoverats under senare år med bland annat modernt kök och nytt stambytt badrum, här är det bara att flytta in och trivas. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bjuder in till umgänge och härligt ljusinsläpp från två väderstreck via fönsterpartier och balkong gör rummet ljust och luftigt. Bostaden är väldisponerad med kök och vardagsrum i anslutning till varandra och med utgång till den inglasade balkongen i soligt västerläge som blir en naturlig förlängning av rummet, två st rofyllda sovrum, stambytt badrum (2018) med dusch och tvättpelare samt rymlig och inbjudande hall med säkerhetsdörr. Pricken över i:et är den generösa walk-in-closeten som nås från hallen. Perfekt för den med genuint klädintresse! Här bor man i en omtyckt och stabil förening med stora vackra innergårdar och välutrustade lekplatser. Närhet till expansiva Frölunda Torg, härliga grönområde och hav, samt goda kommunikationer som snabbt tar dig in till centrala Göteborg. Välkommen att uppleva denna härliga bostad på plats!

Visar alla 18