Mäklare Victor Helgesson

Victor Helgesson

Om mig

Om någon är född till att sälja bostäder, så är det Victor. Med imponerande energi, entusiasm och engagemang lotsar han tryggt, smidigt och framgångsrikt kunder genom bostadsaffär efter bostadsaffär. Han är tävlingsinriktad, social och tempodriven och där han har dragit fram lämnar han undantagslöst nöjda köpare och säljare. Victors tidigare kunder är rörande överens om att han är proffsig, hjälpsam, tillgänglig och mycket trevlig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Saxofongatan 6, Ruddalen, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Saxofongatan 6

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
1 895 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
3 780 kr/mån
34 455 kr/m²

Nu har vi äntligen möjlighet att erbjuda en renoverad och fräscha tvåa om 55 kvm i ett av föreningens absolut bästa lägen på populära Saxofongatan högst upp i huset. Ljust vardagsrum med utgång till stor och unik balkong med både tak och väggar vilket bidrar till minimal insyn som ligger i ett soligt söderläge, nyrenoverat kök från 2018 som har allt att önska med bra arbetsytor och matplats vid fönster, rofyllt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av stor skjutdörrsgarderob, modernt helrenoverat badrum från stamrenoveringen -07/-08. Välkomnande möblerbar hall med klädkammare, säkerhetsdörr och porttelefon. Här bor man på en lugn återvändsgata och med endast ett par minuters promenad till Ruddalens grönområde samtidigt som det är nära till goda kommunikationer som snabbt tar dig in till centrala Göteborg eller ut till havet. Välkommen att trivas!

 • Plus
Kobbeslätten 6, Askim, Göteborgs kommun

Kobbeslätten 6

Lägenhet
Askim, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
3 995 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/6
6 348 kr/mån
44 389 kr/m²

De trevliga husen på Kobbeslätten byggdes 2019-2020, så här möts man av en ljus, fräsch och modern lägenhet. Detta är den största modellen av bostad som finns i husen. Hela 90 välplanerade kvadratmeter fördelat på 4 rum och kök. Dessutom med både badrum och gästtoalett. En vinklad vägg i hallen öppnar upp för ljus och fria siktlinjer. Materialvalen känns exklusiva med klinker innanför entrén och enhetliga, vitpigmenterade ekgolv matchat med stilrena väggar i samtliga rum samt fönsterbänkar i kalksten. Det ljusgrå köket från Ballingslöv är lätt att älska. Badrummet är kaklat i vitt, med grå klinker och har utöver detaljer som kommod, även en tvättmaskin/torktumlare från Electrolux samt lyxig govvärme. Gemensam tvättstuga finns i huset. Garderober och linneskåp är även de från Ballingslöv. Klädkammaren ger extra plats för familjens kläder och skor. Till lägenheten hör också ett externt förråd i huset. Lägg märke till den fantastiska balkongen om hela 16 kvadratmeter som är inglasad med skjutbara glaspartier för full öppenhet. Det trevliga gavelläget ger ljusinsläpp från två håll och det lättillgängliga läget gör det enkelt för barnen att kila ner till gården. Hiss finns i huset för de dagar man inte vill ta trappan. Den gemensamma gården är grön och luftig, med cykelparkering under tak och flera sittplatser som inbjuder till umgänge med grannar och vänner. Lägenheten nås via en egen entré från loftgången. Lägenhetsdörren är en vit säkerhetsdörr med dörröga. Eldistribution sker med separata elabonnemang per lägenhet. Uppvärmning sker med fjärrvärme och värme ingår i månadsavgiften. Även kallvattenförbrukning ingår, men den individuella debiteringen av varmvatten gör att du, genom ett smartare sätt att leva, själv kan påverka din månadskostnad. Gällande internet så är öppen fiber installerad i fastigheten och du har möjlighet att välja vilken operatör du önskar. Utsikten mot fotbollsplanerna inbjuder till lek och aktivitet. På gång- och cykelavstånd ligger även det härliga naturområdet Sandsjöbacka med sina fantastiska promenad- och löpslingor och med badsjön Sisjön. För den som hellre badar i saltvatten är man snabbt på plats med cykel vid Askimsviken och de badplatser som finns att välja med där. I området finns flera förskolor och skolor. Sisjö Centrum erbjuder all tänkbar service och närheten till city är påtaglig med direktbuss och cykelbana i anslutning till området.

 • Balkong
 • Hiss
Ängkärrsgången 2, Påvelund, Göteborgs kommun

Ängkärrsgången 2

Lägenhet
Påvelund, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
1 650 000 kr
28,1 m²
1 rum
vån 2/2
1 359 kr/mån
58 719 kr/m²

Väldisponerad och kvadratsmart etta med perfekt läge i Påvelunds lugna villaområde, nära såväl affär och kommunikation som salta bad, vackra klipphällar och stadens citypuls. Denna unika taklägenhet med generöst ljusinsläpp från takfönster på vån 2/2 är ett perfekt boende för dig som vill bo i ett attraktivt område och samtidigt ha en låg månadsavgift. Förrådsutrymme tillhör lägenheten. Här bor du i en välskött förening med lokaler som bringar extra intäkter. Föreningen har även IMD (individuella mätning och debitering) gällande elen, vilket gör att du slipper teckna eget el-abonnemang. Härifrån tar du dig snabbt och smidigt in till centrala Göteborg och allt vad det innebär så som Linnégatans trevliga café- och restaurangliv, som till parkmiljön kring Slottsskogen och Nya varvet. Handels och Chalmers nås smidigt. Bor du här har du även cykelavstånd till salta havsbad, fina sandstränder och vackra klipphällar. Välkommen att höra av dig om intresse redan idag!

Onyxgatan 4, Tynnered, Göteborgs kommun
 • Mån 26 feb kl 18:00

Onyxgatan 4

Lägenhet
Tynnered, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
1 850 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/8
3 094 kr/mån
46 250 kr/m²

Invid den nya stora Opalparken och vid en lummig innergård ligger denna välplanerade lägenhet med stor balkong om hela 8 kvm. Väljer du att bo här i Brf Parkhusen så har du skolor och spårvagnshållplats i din direkta närhet, likaså havsbad och småbåtshamnar samt Frölunda Torg med all tänkbar service. Brf Parkhusen har dessutom en cykelpool med specialcyklar som elcyklar, en lastcykel och elsparkcyklar. Dessa bokas kostnadsfritt av föreningens medlemmar. Då mätningen av hushållsel och varmvatten sker individuellt för varje bostadsrätt har du möjlighet att påverka dina driftskostnader. Fastigheten kommer också att förses med solceller vilket gör att energiklass B uppfylls. Energiklass B möjliggör i sin tur att man kan teckna gröna lån. Bostäderna värms upp med fjärrvärme via Göteborgs energi, Ventilationen är ett FX System, (frånluftsventilation med värmeåtervinning). Fiber är indraget i huset, ingår i avgiften och ger tillgång till trådlös uppkoppling i bostaden. Alla lägenheter är anslutna till Telia Triple Play – bredband, TV och telefoni i ett paket. För ytterligare trygghet har byggaren, Nordr, lämnat en räntegaranti till föreningen på 3,25% under 3 års tid.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Valthornsgatan 6, Frölunda, Göteborgs kommun

Valthornsgatan 6

Lägenhet
Frölunda, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
1 995 000 kr
44 m²
2 rum
vån 4/16
3 182 kr/mån
45 341 kr/m²

Nu har du tillfälle att förvärva denna toppmoderna och optimalt planerade lägenhet, nyproducerad under 2019 med tidlösa och vackra materialval. Denna bostad är en ljus väldisponerad tvåa om 44 kvm med lugnt och härligt läge. Lägenhetens mittpunkt är det funktionella och hemtrevliga köket med öppen planlösning mot vardagsrum som övergår i en stor härlig inglasad balkong om ca 10 kvm som förlänger sommaren. Den öppna planlösningen ger tillsammans med de stora glaspartierna från balkongen och fönster ett ljust och luftigt intryck som inbjuder till umgänge och gör ytorna till de givna samlingspunkterna i bostaden. Det rogivande sovrummet erbjuder plats för säng och förvaringsmöjligheter. Med ingång från hall ligger det smakfulla badrummet med klassiska färgval i vitt och grått och önskvärda bekvämligheter såsom kombimaskin. Den inbjudande hallen erbjuder plats för hallmöbel och avhängning samt god förvaring genom skjutdörrarsgarderob. Säljaren har även valt att investera med extra tillval så som just inglasningen av balkongen, spottar i badrum/hall samt måttanpassade plisségardiner. Detta är ett modernt och bekvämt boende med gångavstånd till goda kommunikationer, naturområden, expansiva Frölunda Torg och endast ca 15 min från centrala Göteborg. Välkommen till Frölunda Parks första etapp Sjöstjärnan. Här bor du i en öppen, levande och härlig miljö med plats för spontana samtal och sociala mötesplatser.

 • Balkong
 • Hiss
Distansgatan 55, Flatås, Göteborgs kommun

Distansgatan 55

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
1 895 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 456 kr/mån
44 588 kr/m²

Nu har vi möjlighet att presentera denna renoverade och stilrena 1:a med härlig västerbalkong i populära Flatås. Denna ljusa och mysiga lägenhet med renoverat kök och fräscht badrum är belägen i ett lugnt populärt område och är med sin låga avgift där även bredband 1000/1000 ingår ett perfekt boende. Stora fönsterpartier ger lägenheten ett härligt ljusinsläpp och bostaden erbjuder ett mysigt vardagsrum med utgång till balkong som ger känslan av ett extra rum, stilrent och modernt kök som har alla bekvämligheter med matplats vid fönster, rymligt och fräscht badrum samt möblerbar hall med gott om förvaring. Tillgång till både nybyggt gym och bastu! På gångavstånd från bostaden finner du såväl natur och promenadslingor som spårvagn och köpcentrum. Härifrån tar du dig snabbt och smidigt in till centrala Göteborg och allt vad det innebär. Handels och Chalmers nås på endast 15 minuter. Bor du här har du även cykelavstånd till såväl Linnégatans trevliga café- och restaurangliv, som till parkmiljön kring Slottsskogen och Botaniska Trädgården. På cykel söderut når du även salta havsbad, fina sandstränder och vackra klipphällar. Välkommen att trivas!

 • Plus
 • Balkong
Svängrumsgatan 71, Flatås, Göteborgs kommun

Svängrumsgatan 71

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
3 395 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/3
4 726 kr/mån
44 091 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna 3:a från 2018/2019 om 77 kvm med två badrum och stor balkong i soligt söderläge. Modernt kök som har det mesta att önska med öppen planlösning mot det generösa vardagsrummet som rymmer såväl större soffa och ett väl tilltaget matbord. Stor hall med avhängning samt förvaringslösningar. Stilrena badrum varav det ena med duschväggar i glas och både tvättmaskin och torktumlare. Två väl tilltagna sovrum med goda förvaringslösningar genom praktisk klädkammare som nås från ena sovrummet. Bredband ingår i avgiften och garage nås direkt från hissen! Här bor man bekvämt i ett omtyckt område med närhet till Frölunda Torg med dess serviceutbud och härliga grönområden såsom Änggårdsbergen och Ruddalen. Goda kommunikationer i form av flera spårvagnslinjer tar dig även snabbt in till centrala Göteborg, exempelvis når du Linnéområdet med sitt stora restaurangutbud på ca 15 minuter. Handels och Chalmers nås på endast 10 minuter. Med kollektivtrafik eller med cykel har ni även möjlighet att ta er ut till havet och Göteborgs centrala delar. Välkommen att visa ditt intresse redan idag!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Rubingatan 36, Tynnered, Göteborgs kommun

Rubingatan 36

Lägenhet
Tynnered, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
2 295 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/3
4 974 kr/mån
29 051 kr/m²

Välkommen till en ljus trea som renoverats under senare år med bland annat modernt kök och nytt stambytt badrum, här är det bara att flytta in och trivas. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bjuder in till umgänge och härligt ljusinsläpp från två väderstreck via fönsterpartier och balkong gör rummet ljust och luftigt. Bostaden är väldisponerad med kök och vardagsrum i anslutning till varandra och med utgång till den inglasade balkongen i soligt västerläge som blir en naturlig förlängning av rummet, två st rofyllda sovrum, stambytt badrum (2018) med dusch och tvättpelare samt rymlig och inbjudande hall med säkerhetsdörr. Pricken över i:et är den generösa walk-in-closeten som nås från hallen. Perfekt för den med genuint klädintresse! Här bor man i en omtyckt och stabil förening med stora vackra innergårdar och välutrustade lekplatser. Närhet till expansiva Frölunda Torg, härliga grönområde och hav, samt goda kommunikationer som snabbt tar dig in till centrala Göteborg. Välkommen att uppleva denna härliga bostad på plats!

Visar alla 8