Mäklare Lena Brissman Janhäll

Lena Brissman Janhäll

Om mig

Lena är född och uppvuxen i porslinsstaden Lidköping, men bor numera i Sisjön och är registrerad fastighetsmäklare sedan 1998. Idag sitter Lena på många stolar på kontoret, varav mäklandet av fastigheter utgör en av alla hennes sysslor. Hon tar också ett stort administrativt ansvar och finns på plats på kontoret som bollplank för sina anställda. När det kommer till fastighetsaffärer specialiserar sig Lena på nyproduktion.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Onyxgatan 4, Västra Frölunda, Göteborgs kommun

Onyxgatan 4

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Nordr Sverige AB, Region Göteborg
2 595 000 kr
61 m²
3 rum
3 750 kr/mån
42 541 kr/m²

Bo avgiftsfritt till 31/3 2026. En klokt disponerad gavellägenhet i med många bra förvaringsmöjligheter. Öppet samband mellan kök och vardagsrum där ljuset släpps in från två väderstreck. Balkong mot väster med möjlighet till härlig kvällssol och härlig utsikt över området. Stilrent kök med induktionshäll, inbyggnadsugn, mikro, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Helkaklat badrum med dusch och kombimaskin. Förråd i entréplan. Denna bostad är utrustad med stilval Fjord. Den här bostaden omfattas av Nordrs räntegaranti, som är en förstärkning av Nordrs redan omfattande trygghetspaket. Månadsavgiften som anges i annonsen är med Nordrs räntegaranti på 3,25%. Månadsavgiften utan räntegarantin är 4 617 kr. Läs mer om att köpa nyproduktion på nordr.se.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Onyxgatan 4, Västra Frölunda, Göteborgs kommun

Onyxgatan 4

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Nordr Sverige AB, Region Göteborg
1 695 000 kr
32 m²
1 rum
2 283 kr/mån
52 969 kr/m²

Bo avgiftsfritt till 31/3 2026. Perfekt planerad etta med yteffektiva kvadratmetrar och balkong. Smart sovalkov med plats för 120 cm bred säng. Härligt ljusinsläpp med stor fönsterdörr med glas ända ner till golvet. Fin möjlighet till utökad förvaring. De sociala ytorna är lättmöblerade för både soffa och matplats. Fullutrustat kök med induktionshäll, inbyggnadsugn, mikro, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Helkaklat badrum med dusch och kombimaskin. Förråd i entréplan. Denna bostad är utrustad med stilval Fjäll. Den här bostaden omfattas av Nordrs räntegaranti, som är en förstärkning av Nordrs redan omfattande trygghetspaket. Månadsavgiften som anges i annonsen är med Nordrs räntegaranti på 3,25%. Månadsavgiften utan räntegarantin är 2 811 kr. Läs mer om att köpa nyproduktion på nordr.se.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Onyxgatan 4, Västra Frölunda, Göteborgs kommun

Onyxgatan 4

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Nordr Sverige AB, Region Göteborg
2 195 000 kr
47 m²
2 rum
3 026 kr/mån
46 702 kr/m²

Bo avgiftsfritt till 31/3 2026. Välplanerad tvårummare i gavelläge med bra förvaringsmöjligheter. Rymligt sovrum med förvaring. Socialt vardagsrum/kök med utgång till den soliga balkongen i söder med utsikt mot parken i söder och fina utblickar på de övre planen. Fint välkomnande ljus in i hallen. Stilrent kök med induktionshäll, inbyggnadsugn, mikro, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Helkaklat badrum med dusch och kombimaskin. Förråd i lägenheten. Denna bostad är utrustad med stilval Fjord. Den här bostaden omfattas av Nordrs räntegaranti, som är en förstärkning av Nordrs redan omfattande trygghetspaket. Månadsavgiften som anges i annonsen är med Nordrs räntegaranti på 3,25%. Månadsavgiften utan räntegarantin är 3 726 kr. Läs mer om att köpa nyproduktion på nordr.se.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Onyxgatan 4, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
 • Tis 4 jun kl 16:30
Onyxgatan 4, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 2
Onyxgatan 4, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 3

Onyxgatan 4

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
2 395 000 kr
47 m²
2 rum
vån 7/7
3 026 kr/mån
50 957 kr/m²

Bli den första att flytta in i denna ljuvliga bostad högst upp i huset! Dessutom bor man avgiftsfritt (exklusive driftskostnader) fram till 2026-03-31. Redan i entrén till trapphuset slås man av hur nytt och fräscht allt är. Med en modern färgsättning, moderna materialval och en rymlig hiss som tar dig upp till översta planet känner både du och dina gäster sig varmt välkomna. Utanför huset ligger både den gemensamma gården samt den helt nyanlagda Opalparken med härlig grönska, mysiga sittplatser och lekplats för barnen. Inne i den välplanerade bostaden möts man av ljus parkett och varmt grå- och blåmålade, släta väggar. Konceptet kallas Fjord, vilket innebär att även köket med den öppna planlösningen mot vardagsrummet går i en grå ton. Bänkskivan är av mörkgrå laminat och de svarta handtagen bryter av fint. Badrummet nås från hallen och har grå klinker samt grått kakel. Lägg även märke till badrummets läckert, gråmålade tak. Kombimaskin för tvätt och tork, en spegel med belysning och en grå kommod med svart handtag ingår. Sovrummet känns mysigt och har två garderober. Garderobsväggen i hallen fungerar som lägenhetsförråd och erbjuder gott om plats för förvaring. Från den stora balkongen, om hela 8 kvm, som nås via kök och vardagsrum har man fri, härlig utsikt över området och Opalparken. Det är lyxigt att bo högst upp. Närheten till all tänkbar service, goda kommunikationer, till havet och till grönområden är slående. Föreningen har 16 parkeringsplatser men här bor man gott utan bil. Det är nära till spårvagnen och föreningen har dessutom en cykelpool med specialcyklar som elcyklar, en lastcykel och elsparkcyklar. Dessa bokas kostnadsfritt av föreningens medlemmar. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
 • Energieffektiv
Parkhusen, Göteborg, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
 • 5 lediga bostäder

Parkhusen, Göteborg

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Nordr Sverige AB, Region Göteborg
fr. 1 695 000 kr
32-61 m²
1-3 rum
2 283 kr/mån
 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 5